|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek miłośniczek PULL&BEAR- część X i nie ostatnia!
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez lecę moje piekne
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
I na mnie pora, do zobaczenia za jakieś 8h
|
|
|
|
#1117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadłam na chwile ale uciekam bo rano na półkolonie trzeba wstac ![]() Cytat:
Cytat:
darmo to ni ma
Edytowane przez jasnosz Czas edycji: 2013-08-01 o 02:01 |
|||
|
|
|
#1118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się Was serio ![]() No i obkupiłam się trochę na hollisterze i A&F :P hahaha gdzieś musiałam swoje marzenia ziścić :P. Teraz to potrzebuję butów np. różowych sandałków tych fluo a na jesień będę poszukiwać botków motocyklowych a potem spadam do mamy mam nadzieję
Możesz coś z tym zrobić..pytanie czy chcesz? http://unicef.pl/nmaction/lpage/29?n...eolka7%40o2.pl Edytowane przez kreolka7 Czas edycji: 2013-08-01 o 07:43 |
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie mów że bershkowe koszule
Cytat:
![]() [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;42050115]Tak sie troche wtrące jako ta nie pisząca, a przegladajaca wiecznie ... I tak łatwo jest znalezc większosc linków, jesli zna sie jako tako kolekcje(na zeszłej wyprzy były rozne sposoby omawiane) takze... wystarczy nie byc leniem. Co prawda nie udalo mi sie odszukać dzinsowej kurtki, no ale moze jej po prostu nie ma.. albo wyszukiwarka mnie nie lubi, ale to wyjatek. [/QUOTE]ja nie znam kolekcji ale w google jest wszystko
|
|
|
|
|
#1120 | |||
|
Wtajemniczenie
|
pozwolę się wtrącić, ponownie
![]() Cytat:
czarnego kota kojarzę dość długo, bo jakby nie było siedziałam z wami od pierwszego wątku i pomagałam go rozkręcać, a jak w zeszłym sezonie odezwałam się po lekkiej przerwie to zostałam zjechana przez m.in. jego z tego co pamiętam ![]() Cytat:
a z tego co kojarzę wcześniej także rzeczy były wykupowane, a że teraz czasami nieco szybciej znikają to wynika zwyczajnie z rosnącego zainteresowania esklepem. Cytat:
atmosfera jest zdecydowanie inna: zazdrość, naskakiwanie na świeżaków (którymi same zresztą kiedyś byłyście...), do tego mnóstwo ironii, sarkazmu, rzeczywiście jakby nie patrzeć, mimo waszego wieku, ma się wrażenie, że ma się do czynienia z bardzo rozemocjowanymi dziewczynkami właśnie z gimnazjum, wyładowującymi się na innych i do tego mającymi z tego mega radochę, pal licho, że druga osoba jest takim samym człowiekiem jak wy (tak nawiasem mówiąc przypomniało mi się, że przynajmniej jedna z was studiowała pedagogikę, także tylko pogratulować - to swego rodzaju zachowania, z którymi być może same będziecie musiały sobie radzić ze strony m.in. gimnazjalistów) także prośba zastanówcie się nad sobą i serio starajcie się być milsze dla innych... bo jeszcze mam o was resztkę dobrego zdania, a na prawdę wolałabym was wspominać milej, a nie jako wredne jędze z wątku pullowego
Edytowane przez darejka Czas edycji: 2013-08-01 o 08:24 |
|||
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Witam gimbazę
![]() Czytam wątek i widzę, że z dorzutki nici. Martolek, chciałaś od kogoś zdj tenisówek, chodziło o te z dżetami? Mam je, 37. Wrzucam zdj ![]() PS. Myślę intensywnie nad mołkową, rozmiar S, ale jestem prawie pewna, że będzie na mnie za duża. Berszkowa koszula dżinsowa jest w sam raz, ale mołkowa to oversize Która z Was jest drobna XS/S (+ niewielki biust) i ma mołkową Skę? Proszę o odzew
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie: raczej nikt tu nie naskakuje na "świeżaków", którzy przychodzą z konkretnym pytaniem, prośbą, witają się etc. Sama takim świeżakiem byłam i jakoś nie czuję, żeby mnie tu ktoś kiedyś obraził. Za to nikomu nie podobają się tacy użytkownicy forum, którzy milczą i nagle wyskakują z tekstem "jakie wy złe i niedobre, czemu nie wrzucacie linków" (żeby nie było: to nie o Tobie, parę stron wcześniej pojawiła się taka wypowiedź). Tyle z mojej strony (dawno się tak nie produkowałam z rana ). Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się urażony, ot, wzięło mnie na przedstawienie sytuacji z punktu widzenia kogoś, kto świeżakiem był całkiem niedawno ![]() Cytat:
Poczekaj, aż Morn przyjdzie, ona wczoraj odebrała S-kę mołkowej, a chyba raczej nieduża jest Ja też dziś po nią idę, ale ja jestem raczej S/M, więc pewnie będzie się inaczej na mnie układać.
|
||
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że mnie jakaś jatka ominęła . Trudno . Wyjeżdżam na resztę tygodnia, także życzę Wam miłego pullowania.
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Gimbuski
Martolku, odebrałam różowe tenisówki Są śliczne i trochę bardziej neonowe niż na zdjęciu wrzuce wieczorem jakąś fotkę
|
#1128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że od rana znów granda ![]() nie ma co dyskutować na ten temat takie mamy postanowienie i tego sie trzymamy ![]() udanego wyjazdu;*
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
o znowu dymy były
![]() morn masz zwrot? kurde kliknelabym koszule z zary w kropki ale chyba poczekam az cos sprzedam jeszcze choc za 49 zł żal nie brać Edytowane przez dixie1990 Czas edycji: 2013-08-01 o 09:26 |
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że znowu ktoś zepsuł atmosferę... Ludzie, nie macie większych problemów od przejmowania się tym, że ktoś nie wrzuca linków? WTF o_0
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Co za wywody z samego rana ...
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
darejka pamiętam, że kiedy jeszcze z nami siedziałaś na wątku to sympatyczna i pomocna z Ciebie była osóbka
szkoda, że już się nie udzielasz, ale skoro masz do nas takie a nie inne nastawienie to trudno... Skoro jesteśmy takie złe i niedobre i nasze linki nie są nikomu potrzebne, czemu co wieczór podgląda nas kilkadziesiąt osób nikt Wam nie nakazuje czytać tego co piszemy
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zamówiłam mołkową koszulkę. mam nadzieję, że w S się nie utopię. To nic, że dziś jest 10 zł tańsza
.Za to z pulla zamawiałam zamówiłam tą sukienkę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...20FULL%20SKIRT. W sklepie mierzyłam na początku sezonu M i była dobra. Najpierw zamówiłam M (za 89,90) okazała się za mała. Potem zamówiłam M i L (za 59,90) i o dziwo L lepiej leżała. Ostatnio obniżyli ją na 49,90 ale już bez sensu zwracać. Macie może linka do sukienki z pulla w poziome grube czarno-białe pasy. Fason w kształcie litery A. Będę bardzo wdzięczna za linka na PW
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem zrobiło się dym z niczego, przecież jak tylko ktoś poprosi to są linki podawane ma pw i kto się udziela albo i nie to na pewno wie co jest poszukiwane, także to, że nie są linki podawane w większość bezpośrednio to naprawdę nie powinno dla nikogo stanowić problemu, chyba że ktoś faktycznie tylko z doskoku wchodzi na wątek
![]() dziewczyny wyraziły tylko swoje rozczarowanie, że nie są linki podawane do ogółu, nie ma co siać zamętu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

wpadłam na chwile ale uciekam bo rano na półkolonie trzeba wstac 

to czegoś tu nie rozumiem, P&B to przecież sklep dla młodzieży

nikt Wam nie nakazuje czytać tego co piszemy