|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#631 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
ramie moje podobno 29?hehe.Co¶ wywine³a???CZemu¶ siê poobdziera³a??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu³ki ziarniste-ok wpo³ 12 i 0 17.55
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Rozeznanie
|
dzieñ dobry
![]() Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna siê obudzi. Jakub poszed³ na swietlice ju¿.a ja kawe dopijam. Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste¶cie???? ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Moja kolezanka napisa³a mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Jestem, melduje siê
![]() ![]() Wsta³am dzi¶ o 5.30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ¶niadanko jeszcze przedemn±, mam kanapeczkê z chudym twarogiem z chleba ¿ytnie i ³y¿eczk± d¿emu, a potem jab³uszko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() Ja dzi¶ nie do ¿ycia...przysz³a @ i dzisiejszy dzieñ do kitu bêdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Ali, czeka³am w aucie na parkingu na T¯ i zauwa¿y³am kole¿ankê, chcia³am wyj¶æ siê przywitaæ, i nie zauwa¿y³am ¿e stojê na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz³am"
![]() ![]() ![]() Lenik, to nasz ma³a królewna ma dzi¶ urodzinki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjad³am 1,5 tosta i popi³am kakao ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Mam ochotê i¶æ siê zwa¿yæ ale wiem ¿e mi nie wolno ![]() Plan na dzi¶ to poprasowaæ i nic wiêcej.... 13 sierpnia mam przymiarke sukni i do tego czasu musze daæ na zapowiedzi te¿, zaraz po 10 biorê siê za za³atwianie. No i po garnitur trzeba jechaæ... macico moja... mam stresa... i nie mam kasy ![]()
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
Martyna ty jeste¶ taka wywijara jak ja
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Ali, ani nie gadaj
![]() ![]() co z tym prezentem dla T¯ pomo¿ecie? ![]() Manni wczoraj wcale nie by³o, ani Paulinki. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=strongwomen;4205233 6]Ali, czeka³am w aucie na parkingu na T¯ i zauwa¿y³am kole¿ankê, chcia³am wyj¶æ siê przywitaæ, i nie zauwa¿y³am ¿e stojê na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz³am"
![]() ![]() ![]() Oj gapciu, gorzej ni¿ Twój synek ![]() Lenik, to nasz ma³a królewna ma dzi¶ urodzinki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma, ale lubiê jej robiæ niespodzianki ![]() ![]() ![]() Zjad³am 1,5 tosta i popi³am kakao ![]() Oj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Mam ochotê i¶æ siê zwa¿yæ ale wiem ¿e mi nie wolno ![]() Plan na dzi¶ to poprasowaæ i nic wiêcej.... Jak nic wiêcej? a æwiczenia ?!
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Lenik, æwiczenia s± w standardzie
![]() ![]() ![]() Fajny taki prezent ![]() masz racje, z tym ¶niadaniem ale có¿... tostów nie jad³am z dobre 4 miechy. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cze¶æ Kasiu ![]()
![]() |
#642 |
Rozeznanie
|
Marta widzê,¿e i ty kochasz rozpieszczaæ swoje dzieciê bezokazyjnymi podarunkami
![]() ![]() Martyna ja swojemu J upiek³am wielki kwadratowy tort a kazda warstwa mia³a inny kolor.Zrobi³am pyszna mase.Na wierzchu posypa³am czerwonymi serduszkami i napisa³am zelowym pisakiem Jacek 28 lat ![]() ![]() Moze bizuterie?Moj J juz kilka razy dosta³ ode mnie ³ancuszek grubszy. Czesto tez mu pizamy kupuje,albo gatki:P:P Ale tak naprawdê najbardziej siê cieszy jak mu piekê torta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Ja jeszcze nie jad³am nic.Zrobi³±m niedawno nogi i po¶ladki z mel B. Potem sniadanko na które planuje bu³eczke z biedronki z pestkami dyni,oraz sa³atkê-pomidorek ogoreczek,posypane zio³ami,oczywiscie bez soli-nie uzywam jej,i poleje odrobina jogurtu nat 0%.Pipije to herbat± na trawienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
dzieñ dobry kochane
![]() ![]() LadyAli no ja na co dzieñ s³ucham trip hopu, trochê alternatywy, new jazz i takie mniej wiêcej klimaty, ta Twoja tez ³adna, ale nasza wiesz to "TA" jedyna hihi ![]() Strongwoman no w³a¶nie tez mnie te moje wymiary przerazi³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no oczywi¶cie wklejê zdjêcia moje w sukience, juz po ¶lubie, bo przed to nie mam nawet jak jej za³o¿yæ, potrzebujê kogo¶ do pomocy niestety ![]() ![]() ![]() no to biedna niez³y upadek zaliczy³a¶ ![]() ![]() ja juz mam za sob± zapowiedzi i w ogole, zostalo nam tylko : zap³aciæ ksiêdzu, zap³aciæ organi¶cie, op³aciæ restauracjê i moj bukiet (tzn ja nie chcê,ale T¿ powiedzia³,ze zwariowa³am ![]() ![]() Lenik33 no trzymam kciuki,zeby wszystkie wyniki by³y pomy¶lne i ¿ebys mog³a w koñcu spaæ spokojnie ![]() gratulacje tabelki ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm tak my¶lê,ze z tym Twoim BT¿ to ca³kiem mi³o spêdzacie czas ![]() ![]() malutka_ziutka no widzisz:-* super Ci idzie, najwazniejsza jest konsekwencja ![]() ![]() no wiêc wczoraj æwiczeñ nie by³o ![]() ![]() ![]() wczoraj zjadlam : ¶niadanie - filet z makreli z sobie pomidorowym: 130kcal + 1 kromka razowca 56kcal + woda z cytryna= 186kcal obiad: makaron + cukinia+ filet z pstr±ga = 280kcal II sniadanie : 2 actimele - 160kcal kolacja :1 wafel ryzowy : 19kcal + actimel + kilka li¶ci sa³aty+ pol pomidorka gdies ok 100kcal no i jeden maly mars ![]() ![]() dzisiaj: ¶niadanie : owsianka + 2 ³yzki mleka 2% + pol kromki chleba+ szkalnka wody z cytryn± = 310 kcal II ¶niadanie : kawa 3w1 + galaretka = 98kcal + 76= 174kcal na obiad mam : sa³atka z tuñczykiem = 114 kcal bedzie 598kcal razem, na kolacje pewnie jakis wie¶niaczek lekki + wafel i wcze¶niej mo¿e cos na podwieczorek,ale nie wiem co;/
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
hej hej Aniu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ide zjesc co¶.A potem wybywam na targ:P ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jedzenie jest moja najwiêksz± mi³o¶ci±, teraz musze nieco modyfikowac te jad³ospisy,zeby byæ zdrowsza i mniejsz± ![]() a lubisz cukinie? na targu maja na pewno ¶wie¿utk±, jest pychotka,albo bak³a¿am, albo np papryka faszerowana br±zowym ry¿em, piersi± z kurczaka, kukurydza i pieczarkami? mniam mniam ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#646 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
dzieñ doberek kobietki!!! wczoraj nie mog³am tu zajrzeæ bo te¶ciowa z wizyt± wpad³a a pó¼niej to brzuszki i do spania
![]() Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego: ramiê 29cm brzuch na wysoko¶ci pêpka 95cm obwód pod biustem 78cm udo 61cm ³ydka 36,5cm nie mam nic przeciwko ¿ebym by³a w tej tabeli. Dla mnie jest to wiêksza motywacja do æwiczeñ i zdrowszego od¿ywiania. ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- zapomnia³abym- wagi na razie unikam, bo po co siê stresowaæ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja tez mam podobn± metode je¶c ma³e zdrowe posi³ki co 3 godzinki, chcialabym ta dietê 8 godzinna zastosowaæ,ale moj dzien jest za dlugi i chybabym umarla z glodu:P jak sobie pomysle,ze np dzisiaj o 15:30 koniec jedzenia? o nie ![]()
![]() |
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
ale mam kryzys dzisiaj kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
ale mam kryzys dzisiaj kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no szybko kombinuj i kup jakis s³onecznik, albo zjedz gar¶æ orzechów, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domagaæ siê cukru ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba masz racjê ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
jak pomy¶lê ¿e mam dzi¶ æwiczyæ to ju¿ mnie wszystko boli...
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ali, co do prezentu to tort napewno bêdzie bo zawsze wszystkim robiê ![]() manni, no nie gadaj ¿e jednak bukiet bêdzie ![]() My nie mamy dalej piosenki na I taniec ale mamy czas... Teraz siê zastanawiam nad czytaniami i pie¶niami... osoby do czytania modlitwy wiernych i do czytania ju¿ wybra³am ![]() Jak ty liczysz te kalorie? Ja nie umiem... musia³abym ka¿de ¿arcie rozk±³daæ na czê¶ci pierwsze. Ziutka, ja te¿ nie umiem liczyæ tych kalorii ![]() Dziêkujê za pomiary ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Dietowo nie najgorzej ale... mog³oby byæ lepiej... Za to ca³y dzieñ prasuje a mam tylko 3 os. rodzinê... Jakbym mia³a 5cioro dzieci to bym chyba ¿elazka nie odk³ada³a ![]()
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
to kochana pomy¶l jaka bedziesz piêkna jak to zrobisz...
![]() ![]() ![]() wiêc umieralam z g³odu i zjadlam : activie z musli : 107kcal + deserek bobovita 92kcal + sok marchwiowy jednodniowy ok 100kcal= 300kcal ![]() duzo tych kalorii, ale przedtem by³o cos ok 600 chyba i nic wiecej nie zjem,wiec moze nie bedzie najgorzej ale juz mam dosyc slodyczy po tej dawce ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- no ja tez osobê do czytania w ko¶ciele mam, ale nie mam wybranego tego repertuaru dla organisty, ale wiem,ze jego corka 11 letinia bêdzie spiewac do jego akompaniamentu i ponoæ ma g³os jak anio³, pewnie siê wzrusze znowu ![]() a jesli chodzi o kaloriê, to wiesz gotowe produkty maja na kartonikach ![]() ![]() ![]() ja jestem taki maly planowacz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po æwiczeniach
![]() Ta 11nastolatka napewno ³adnie za¶piewa ![]() Mo¿e Ja ci bêdê pisaæ co jad³am a ty licz mi kaloriee ![]() ![]()
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
witam podwieczorkowo
![]() Ale siê zmasakrowa³am i niestety nie æwiczeniami ![]() do czasu az by³am w pracy wszystko pieknie sz³o, po powrocie do domku niestety przypomnia³am sobie ¿e od miesi±ca mam loda ro¿ka w zamra¿arce i niestety go zjad³am - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu³y s³odkie zapragne³y jeszcze, ju¿ wsiada³am na rower aby pêdziæ po co¶ s³odkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszczêsnym lodem ) jednak¿e zerne³am na blat gdzie le¿a³a fasolka szparagowa, szybko j± oczy¶ci³am, posz³am z pieskiem na spacerek, a jak wróci³am zjad³am ca³y wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli ¿e au³³ ![]() ![]() Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca³am sobie, ¿e od dzi¶ codziennie bedê go robiæ przez 30 dni, help ![]() A z mi³ych rzeczy w sobote przyje¿d¿a moja ukochana przyjació³ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi³o¶æ ¿ycia, w koñcu po g³upim mê¿u ![]() ![]() ![]() ![]() No wiêc we wtorek zbieram ca³± ekipê, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjació³ i dwóch kolegów i robimy grilla ![]() ![]() Dobrze, ¿e mam pani± beatkê co poniedzia³ek, bo nie chcia³abym tego sprz±taæ ![]() auuu³³³³ mój brzuchol, jaki cz³owiek jest g³upi, ehhh ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Przysz³y tydzieñ bêdzie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubiê winko, wiêc mo¿e mnie te kalorie nie zabij± ![]() Podpisa³am dzi¶ umowê i wp³aci³am zaliczkê na samochód, i oczywi¶cie zaczynam siê martwiæ czy wszystko bêdzie w porz±dku ![]() ![]() Umówi³am siê te¿ na monta¿ okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300 ![]() ![]() ![]() Trochê w³a¶nie uczuniê to jutro, ale tylko na lenkê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- do tego wszystkiego bol± mnie cycki ![]() ![]() Ale siê dzi¶ rozpisa³am, to przez t± fasolkê, ruszac sie nie mogê to przynajmniej sobiê piszê ![]()
Cel I - 57 - 1.10.2014 Cel II - 52 - 1.12. 2014 Cel III - 49 - 1.01.2015 Wzrost: 164 cm - 59 kg ![]() Edytowane przez lenik33 Czas edycji: 2013-08-01 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Hej dziewczynki, wkoncu jestem
![]() ![]() Krzyczycie ¿ebym wagê poda³a- nie podam, bo nie znam, ale s±dz±c po wymiarach to mo¿e z 0,5 kg uby³o ![]() ![]() ![]() ![]() Dobre ![]() A dzi¶ mam ¶wietny nastrój, bo nied³ugo przychodzi moja starsza na ploteczki ![]() wczoraj t¿ mi podrzuci³ ciekawy film, wklejam linka http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM zasi±d¼cie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie. Zmykam sa³atke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie ¿e nie z imienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a nie ma sprawy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Hej dziewuszki
Tylko proszê nie krzyczeæ ale dzi¶ æwiczyæ nie bêdê ![]() ![]() ![]() Dietkowo nie by³o ¼le zmie¶ci³am siê w 8 godzinach i na razie g³odna nie jestem .... Dzi¶ udzielaæ siê ju¿ nie bêdê k±panko i spaæ ....mo¿e jutro wstanie nowa Ja ![]() Mi³ego wieczorku i nocki babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no kurde te nasze s³abo¶ci ![]() ![]() ![]() ale Ciê fajny tydzieñ czeka, a¿ zazdroszczê, z przyjació³kami i w ogole ![]() ![]() ![]() no drogi ten okap, o matko kochana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#659 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 430
|
Hej
![]() Strongwomen wróci³am ![]() ![]() Start 91kg, waga obecna 75kg (by³o 74,4 ale chyba ju¿ nie ma ![]() W³asnie doczyta³am jutro podam wymiary ![]() Edytowane przez aga533 Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.