5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-31, 22:32   #631
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

ramie moje podobno 29?hehe.Co¶ wywine³a???CZemu¶ siê poobdziera³a??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu³ki ziarniste-ok wpo³ 12 i 0 17.55pare ³ykow zupy bylo,nawet nie po³owe serka wiejskiego,kawa³ek jab³ka.a z ta kolacja to w ogole smiech,bo przypomnialo mi sie i sucha na biegu pozar³am z tym serkiem:P chyba nic wiecej nie jad³am.
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 08:04   #632
Lady Ali
Rozeznanie

dzieñ dobry Marto czy ty dzisiaj nie masz lekarza???????
Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna siê obudzi.
Jakub poszed³ na swietlice ju¿.a ja kawe dopijam.
Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste¶cie????

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Moja kolezanka napisa³a mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy tylko jak to ma wyszczuplic,skoro nie cwiczy?cuda?
Stary 2013-08-01, 08:28   #633
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Jestem, melduje siê Dzieñ dobry
Wsta³am dzi¶ o 5.30 poæwiczy³am mel b po¶ladki i nó¿ki, prysznici szybko jecha³am jeszcze do dziadków ¿eby lenka siê obudzi³a jak bêde obok, ale mia³a okrag³e i weso³e oczy warto by³o, dosta³am tyle ca³usów i przytulasów jak nigdy a jak jeszcze zobaczy³a prezent syrenkê - lalke barbi tak± - rado¶æ by³a na ca³ego
¶niadanko jeszcze przedemn±, mam kanapeczkê z chudym twarogiem z chleba ¿ytnie i ³y¿eczk± d¿emu, a potem jab³uszko Narazie pije sobie capucino mniam

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
ramie moje podobno 29?hehe.Co¶ wywine³a???CZemu¶ siê poobdziera³a??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu³ki ziarniste-ok wpo³ 12 i 0 17.55pare ³ykow zupy bylo,nawet nie po³owe serka wiejskiego,kawa³ek jab³ka.a z ta kolacja to w ogole smiech,bo przypomnialo mi sie i sucha na biegu pozar³am z tym serkiem:P chyba nic wiecej nie jad³am.
Bardzo ³adne menu, kurczaczku jak widzê ¿e ju¿ masz tylko 7, a nie 9 to jestem z Ciebie dumna i te¿ bym tak chcia³a...

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ja Was mam po nazwisku do tablicy wywo³aæ? Jest ¶roda a ja dalej mam niepe³n± tabelkê !!

W³a¶nie, porz±dek ma byæ jak poniedzia³ek to poniedzia³ek ! no
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Lenik,q7 jest cudowne a ma³a nie bêdzie za quella p³akaæ?

No w³a¶nie nie bêdzie bo te¿ bêdzie quella tylko, ¿e q5

ale historia z tym domkiem... zawsze to swoje brawa
a ten BT¯ to jaki¶ po tacie Lenki czy tatu¶? Bo co¶ pisa³a¶ ¿e on z Francji jest?

Ten bt¿ to jest drugi facet po tacie Lenki - mo¿na siê troche pogubiæ, ale ogólnie ogarniam

Wstawiaj zdjêcia! Czekamy na górze masz spinaczek, na spinaczku ³adujesz wybrane zdjêcie i potem na trójk±cik ko³o spinacza i wklejasz co chcesz wstawiæ

nadal nie wiem jak - spinaczek? co to

Mia³am ma³y wypadek, jestem pokiereszowana, rozwalone kolana i ³okcie wiêc dzi¶ nie æwiczy³am ale jutro nadrobiê. Prócz tego ciasta od babci to wiêcej grzeszków nie by³o.

A co zrobi³a¶ nezdarko

¦ledzie w zalewie octowej s± dietetyczne czy nie?

Niestety nie s± dietetyczne 100 gr to 340 kcal

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Potrzebuje pomocy, T¯ ma niebawem urodziny a ja nie wiem co kupiæ? Jaki¶ pomys³?
oj, mo¿e co¶ do ubrania, perfum, portfel, bransoletkê, etiu na telefon, mp3, no nie wiem co on tam potrzebuje

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 08:29   #634
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cze¶æ dziewczynki
Ja dzi¶ nie do ¿ycia...przysz³a @ i dzisiejszy dzieñ do kitu bêdzie...dietkowo mo¿e nie bêdzie tak ¼le spróbuje dzisiaj t± 8 godzinn± ale nie wiem czy dam radê poæwiczyæ ...no mo¿e wieczorem Odezwê siê pó¼niej
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 08:29   #635
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
dzieñ dobry Marto czy ty dzisiaj nie masz lekarza???????
Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna siê obudzi.
Jakub poszed³ na swietlice ju¿.a ja kawe dopijam.
Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste¶cie????

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Moja kolezanka napisa³a mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy tylko jak to ma wyszczuplic,skoro nie cwiczy?cuda?
Nie s³onko, lekarza mam we wtorek o 11:45, na pewno Wam przypomnê o kciukach

Stary 2013-08-01, 08:32   #636
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Ali, czeka³am w aucie na parkingu na T¯ i zauwa¿y³am kole¿ankê, chcia³am wyj¶æ siê przywitaæ, i nie zauwa¿y³am ¿e stojê na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz³am" pad³a na kolana, potem na ³okcie a na koñcu spad³y mi okulary.... pora¿ka

Lenik, to nasz ma³a królewna ma dzi¶ urodzinki? super zazdroszczê ¿e umiesz tak z rana æwiczyæ.. ja nie ogarniam....

Zjad³am 1,5 tosta i popi³am kakao

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Mam ochotê i¶æ siê zwa¿yæ ale wiem ¿e mi nie wolno

Plan na dzi¶ to poprasowaæ i nic wiêcej....

13 sierpnia mam przymiarke sukni i do tego czasu musze daæ na zapowiedzi te¿, zaraz po 10 biorê siê za za³atwianie. No i po garnitur trzeba jechaæ... macico moja... mam stresa... i nie mam kasy
Stary 2013-08-01, 08:51   #637
Lady Ali
Rozeznanie

Martyna ty jeste¶ taka wywijara jak ja ja na weselu sie tak wygwizda³±m,¿e sie nogami nakry³am:P kolana zdarte:P Szlam i nie zauwazy³am,ze sa spady na betonowym chodniku.ide ide a tu raptem leze a wszyscy to widzieli:P tesciu biegl mi na pomoc:P

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 08:53   #638
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, ani nie gadaj ja mam sk³onno¶ci do takich wypadków

co z tym prezentem dla T¯ pomo¿ecie?

Manni wczoraj wcale nie by³o, ani Paulinki.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki
aaa czyli takie bez okazyjne prezentowanie ³adnie
Stary 2013-08-01, 08:54   #639
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczynki
Ja dzi¶ nie do ¿ycia...przysz³a @ i dzisiejszy dzieñ do kitu bêdzie...dietkowo mo¿e nie bêdzie tak ¼le spróbuje dzisiaj t± 8 godzinn± ale nie wiem czy dam radê poæwiczyæ ...no mo¿e wieczorem Odezwê siê pó¼niej
KAsiu dietke 8 godzinn± stosujê od kwietnia bodaj¿e i na niej schud³±m ³adnych pare kg.Do tego cwicz±c nie duzo az tak.Wychodzi³o tak ok 1 kg tygodniowo.I jem co chce,tylko siê kontrolujê i nie uzywam cukrutydzien temu dostalam okres,to tez nie cwiczy³±m.Ale juz za dzien czy 2 nie pamietam dokladnie zaczelam juz brykac:P
Stary 2013-08-01, 08:55   #640
lenik33
Raczkowanie

[QUOTE=strongwomen;4205233 6]Ali, czeka³am w aucie na parkingu na T¯ i zauwa¿y³am kole¿ankê, chcia³am wyj¶æ siê przywitaæ, i nie zauwa¿y³am ¿e stojê na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz³am" pad³a na kolana, potem na ³okcie a na koñcu spad³y mi okulary.... pora¿ka

Oj gapciu, gorzej ni¿ Twój synek

Lenik, to nasz ma³a królewna ma dzi¶ urodzinki? super zazdroszczê ¿e umiesz tak z rana æwiczyæ.. ja nie ogarniam....

Nie ma, ale lubiê jej robiæ niespodzianki a ta syrenka by³a w³a¶ciwie od bt¿ ja j± tylko dostraczy³am i na wymianê dosta³am rysunek dla niego

Zjad³am 1,5 tosta i popi³am kakao

Oj to nie jest prawid³owe ¶niadanko

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Mam ochotê i¶æ siê zwa¿yæ ale wiem ¿e mi nie wolno

Plan na dzi¶ to poprasowaæ i nic wiêcej....

Jak nic wiêcej? a æwiczenia ?!

Stary 2013-08-01, 08:59   #641
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Lenik, æwiczenia s± w standardzie i ju¿ no tym nie pisze ale napewno wiecej ni¿ 30min nie zrobiê

Fajny taki prezent

masz racje, z tym ¶niadaniem ale có¿... tostów nie jad³am z dobre 4 miechy.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cze¶æ Kasiu

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 09:03   #642
Lady Ali
Rozeznanie

Marta widzê,¿e i ty kochasz rozpieszczaæ swoje dzieciê bezokazyjnymi podarunkami ja tak samo.Wszyscy mnie juz pod tym wzglêdem znaja
Martyna ja swojemu J upiek³am wielki kwadratowy tort a kazda warstwa mia³a inny kolor.Zrobi³am pyszna mase.Na wierzchu posypa³am czerwonymi serduszkami i napisa³am zelowym pisakiem Jacek 28 lat
Moze bizuterie?Moj J juz kilka razy dosta³ ode mnie ³ancuszek grubszy.
Czesto tez mu pizamy kupuje,albo gatki:P:P
Ale tak naprawdê najbardziej siê cieszy jak mu piekê torta bo wkladam w to duzo uwagi i serca.I to sie dla niego liczy Nie wazne czy mi sie uda,czy jest krzywy.Je az mu sie uszy trzesa

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ja jeszcze nie jad³am nic.Zrobi³±m niedawno nogi i po¶ladki z mel B.
Potem sniadanko na które planuje bu³eczke z biedronki z pestkami dyni,oraz sa³atkê-pomidorek ogoreczek,posypane zio³ami,oczywiscie bez soli-nie uzywam jej,i poleje odrobina jogurtu nat 0%.Pipije to herbat± na trawienie.
Stary 2013-08-01, 09:04   #643
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

dzieñ dobry kochane jestem jestem no wiêc:
LadyAli no ja na co dzieñ s³ucham trip hopu, trochê alternatywy, new jazz i takie mniej wiêcej klimaty, ta Twoja tez ³adna, ale nasza wiesz to "TA" jedyna hihi
Strongwoman no w³a¶nie tez mnie te moje wymiary przerazi³y ale ja zawsze przed @ jestem taka napompowana jakbym conajmniej w 6 msc ci±zy by³a no w nastepny poniedzialek juz bedzie PO wiêc mam nadzieje,ze lepiej wypadnê, bo w tabelce jestem najgorsza
no oczywi¶cie wklejê zdjêcia moje w sukience, juz po ¶lubie, bo przed to nie mam nawet jak jej za³o¿yæ, potrzebujê kogo¶ do pomocy niestety inaczej pewnie codziennie bym sie w nia ubiera³a
no to biedna niez³y upadek zaliczy³a¶ oby szybko siê zagoilo
ja juz mam za sob± zapowiedzi i w ogole, zostalo nam tylko : zap³aciæ ksiêdzu, zap³aciæ organi¶cie, op³aciæ restauracjê i moj bukiet (tzn ja nie chcê,ale T¿ powiedzia³,ze zwariowa³am) ale te¿ ca³y czas kasa spêdza mi sen z powiek
Lenik33 no trzymam kciuki,zeby wszystkie wyniki by³y pomy¶lne i ¿ebys mog³a w koñcu spaæ spokojnie
gratulacje tabelki widzisz musisz bardziej mnie motywowaæ, bo moje wymiary sa fatalne i w dodatku nie mogê schudn±c nic nic
hmmm tak my¶lê,ze z tym Twoim BT¿ to ca³kiem mi³o spêdzacie czas a mo¿e bêdzie jaka¶ nowa historia?

malutka_ziutka no widzisz:-* super Ci idzie, najwazniejsza jest konsekwencja i zobaczysz jak szybciutko zaczn± kg same spadaæ

no wiêc wczoraj æwiczeñ nie by³o przez @ i zakwasy nie by³am w stanie nawet chodziæ, a co dopiero cos wiêcej ale jutro wybieram siê na basen,wiêc mam nadziejê,ze spale extra kalorie

wczoraj zjadlam : ¶niadanie - filet z makreli z sobie pomidorowym: 130kcal + 1 kromka razowca 56kcal + woda z cytryna= 186kcal
obiad: makaron + cukinia+ filet z pstr±ga = 280kcal
II sniadanie : 2 actimele - 160kcal
kolacja :1 wafel ryzowy : 19kcal + actimel + kilka li¶ci sa³aty+ pol pomidorka
gdies ok 100kcal
no i jeden maly mars 156kcal nie wiem czemu go zjadlam razem 882kcal trochê malo, ale tez malo co wczoraj sie ruszalam

dzisiaj:

¶niadanie : owsianka + 2 ³yzki mleka 2% + pol kromki chleba+ szkalnka wody z cytryn± = 310 kcal
II ¶niadanie : kawa 3w1 + galaretka = 98kcal + 76= 174kcal

na obiad mam : sa³atka z tuñczykiem = 114 kcal

bedzie 598kcal razem, na kolacje pewnie jakis wie¶niaczek lekki + wafel i wcze¶niej mo¿e cos na podwieczorek,ale nie wiem co;/
Stary 2013-08-01, 09:16   #644
Lady Ali
Rozeznanie

hej hej Aniu fajnie,¿e jeste¶zazdroszcze tak urozmaiconego menu:P moje to takie nieciekawe :P

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ide zjesc co¶.A potem wybywam na targ:P moze co¶ upoluje???
Stary 2013-08-01, 09:22   #645
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
hej hej Aniu fajnie,¿e jeste¶zazdroszcze tak urozmaiconego menu:P moje to takie nieciekawe :P

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ide zjesc co¶.A potem wybywam na targ:P moze co¶ upoluje???
no nie wiem czy takie urozmaicone musialabys zobaczyc moje menu w wersji bez diety

jedzenie jest moja najwiêksz± mi³o¶ci±, teraz musze nieco modyfikowac te jad³ospisy,zeby byæ zdrowsza i mniejsz± ale nadal staram sie jako¶,zeby to bylo smaczne hihi

a lubisz cukinie? na targu maja na pewno ¶wie¿utk±, jest pychotka,albo bak³a¿am, albo np papryka faszerowana br±zowym ry¿em, piersi± z kurczaka, kukurydza i pieczarkami?
mniam mniam smaczne i mozesz kupe ziol wrzucic, nawe bez soli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 10:07   #646
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

dzieñ doberek kobietki!!! wczoraj nie mog³am tu zajrzeæ bo te¶ciowa z wizyt± wpad³a a pó¼niej to brzuszki i do spania Najpierw muszê siê do czego¶ przyznaæ... Wczoraj zjad³am dwa gofry ale w ramach skruchy zrobi³am 100 brzuszków a wieczorkiem 80 plus chyba z 50 sko¶nych... Staram siê liczyæ kalorie, jeszcze nie mam takiej wprawy ale wczoraj gdyby nie te gofry to by³oby jakie¶ 1300-1400 (jak na mnie to i tak dobrze). Dzi¶ ¶niadanko o 7.00 (staram siê je¶æ co 3 godz.)- jogurt naturalny z musli, na drugie bu³eczka z szynk± i serek wiejski (wersja light) z rzodkiewk±.

Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego:
ramiê 29cm
brzuch na wysoko¶ci pêpka 95cm
obwód pod biustem 78cm
udo 61cm
³ydka 36,5cm nie mam nic przeciwko ¿ebym by³a w tej tabeli. Dla mnie jest to wiêksza motywacja do æwiczeñ i zdrowszego od¿ywiania.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

zapomnia³abym- wagi na razie unikam, bo po co siê stresowaæ...
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 10:41   #647
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka_ziutka Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ doberek kobietki!!! wczoraj nie mog³am tu zajrzeæ bo te¶ciowa z wizyt± wpad³a a pó¼niej to brzuszki i do spania Najpierw muszê siê do czego¶ przyznaæ... Wczoraj zjad³am dwa gofry ale w ramach skruchy zrobi³am 100 brzuszków a wieczorkiem 80 plus chyba z 50 sko¶nych... Staram siê liczyæ kalorie, jeszcze nie mam takiej wprawy ale wczoraj gdyby nie te gofry to by³oby jakie¶ 1300-1400 (jak na mnie to i tak dobrze). Dzi¶ ¶niadanko o 7.00 (staram siê je¶æ co 3 godz.)- jogurt naturalny z musli, na drugie bu³eczka z szynk± i serek wiejski (wersja light) z rzodkiewk±.

Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego:
ramiê 29cm
brzuch na wysoko¶ci pêpka 95cm

obwód pod biustem 78cm
udo 61cm
³ydka 36,5cm nie mam nic przeciwko ¿ebym by³a w tej tabeli. Dla mnie jest to wiêksza motywacja do æwiczeñ i zdrowszego od¿ywiania.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

zapomnia³abym- wagi na razie unikam, bo po co siê stresowaæ...

klask i:
no ja tez mam podobn± metode je¶c ma³e zdrowe posi³ki co 3 godzinki, chcialabym ta dietê 8 godzinna zastosowaæ,ale moj dzien jest za dlugi i chybabym umarla z glodu:P jak sobie pomysle,ze np dzisiaj o 15:30 koniec jedzenia? o nie
Stary 2013-08-01, 13:41   #648
mannijonnim
Raczkowanie

ale mam kryzys dzisiaj kochane ca³y czas jestem jaka¶ g³odna i ciagle myslê o czekoladzia, albo orzechowcu normalnie nie dam rady....nie wiem czy to przez ten @ czy co? pomocy:m ur:
Stary 2013-08-01, 13:46   #649
lenik33
Raczkowanie

ale mam kryzys dzisiaj kochane ca³y czas jestem jaka¶ g³odna i ciagle myslê o czekoladzia, albo orzechowcu normalnie nie dam rady....nie wiem czy to przez ten @ czy co? pomocy:m ur:

no szybko kombinuj i kup jakis s³onecznik, albo zjedz gar¶æ orzechów, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domagaæ siê cukru mój robi to permanentnie

Stary 2013-08-01, 14:12   #650
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ

no szybko kombinuj i kup jakis s³onecznik, albo zjedz gar¶æ orzechów, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domagaæ siê cukru mój robi to permanentnie

no chyba masz racjê nie lubie tych batnikow fitness, wiêc moze jakies rodzynki zjem eh g³upie zachcianki
Stary 2013-08-01, 17:07   #651
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

jak pomy¶lê ¿e mam dzi¶ æwiczyæ to ju¿ mnie wszystko boli...

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Ali, co do prezentu to tort napewno bêdzie bo zawsze wszystkim robiê A bi¿uterii mój T¯ niet... zreszt± ja te¿ nie lubiê facetów w ³anczuszkach.

manni, no nie gadaj ¿e jednak bukiet bêdzie
My nie mamy dalej piosenki na I taniec ale mamy czas...
Teraz siê zastanawiam nad czytaniami i pie¶niami... osoby do czytania modlitwy wiernych i do czytania ju¿ wybra³am

Jak ty liczysz te kalorie? Ja nie umiem... musia³abym ka¿de ¿arcie rozk±³daæ na czê¶ci pierwsze.

Ziutka, ja te¿ nie umiem liczyæ tych kalorii
Dziêkujê za pomiary uzupe³niê tabelkê

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Dietowo nie najgorzej ale... mog³oby byæ lepiej...
Za to ca³y dzieñ prasuje a mam tylko 3 os. rodzinê... Jakbym mia³a 5cioro dzieci to bym chyba ¿elazka nie odk³ada³a
Stary 2013-08-01, 17:14   #652
mannijonnim
Raczkowanie

to kochana pomy¶l jaka bedziesz piêkna jak to zrobisz... ale wiem jak siê czujesz, bo tez dzisiaj nie czuje ani nog ,ani brzucha tzn nie czuje z bolu

wiêc umieralam z g³odu i zjadlam : activie z musli : 107kcal + deserek bobovita 92kcal + sok marchwiowy jednodniowy ok 100kcal= 300kcal
duzo tych kalorii, ale przedtem by³o cos ok 600 chyba i nic wiecej nie zjem,wiec moze nie bedzie najgorzej
ale juz mam dosyc slodyczy po tej dawce

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

no ja tez osobê do czytania w ko¶ciele mam, ale nie mam wybranego tego repertuaru dla organisty, ale wiem,ze jego corka 11 letinia bêdzie spiewac do jego akompaniamentu i ponoæ ma g³os jak anio³, pewnie siê wzrusze znowu

a jesli chodzi o kaloriê, to wiesz gotowe produkty maja na kartonikach a reszte wa¿e i sprawdzam na necie, obliczam i mam troche to zajmuje, ale jem czêsto podobne rzeczy w mniej wiêcej tych samych ilo¶ciach i sobie wszystko zapisuje, to potem juz nie musze szukaæ
ja jestem taki maly planowacz wszystko lubie miec rozplanowane i rozpisane, wtedy sie umiem odnale¼c gorzej z moj± szaf±
Stary 2013-08-01, 17:41   #653
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po æwiczeniach

Ta 11nastolatka napewno ³adnie za¶piewa

Mo¿e Ja ci bêdê pisaæ co jad³am a ty licz mi kaloriee Planowaczko
Stary 2013-08-01, 18:02   #654
lenik33
Raczkowanie

witam podwieczorkowo
Ale siê zmasakrowa³am i niestety nie æwiczeniami
do czasu az by³am w pracy wszystko pieknie sz³o, po powrocie do domku niestety przypomnia³am sobie ¿e od miesi±ca mam loda ro¿ka w zamra¿arce i niestety go zjad³am - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu³y s³odkie zapragne³y jeszcze, ju¿ wsiada³am na rower aby pêdziæ po co¶ s³odkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszczêsnym lodem ) jednak¿e zerne³am na blat gdzie le¿a³a fasolka szparagowa, szybko j± oczy¶ci³am, posz³am z pieskiem na spacerek, a jak wróci³am zjad³am ca³y wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli ¿e au³³ Jedno dobre po s³odycze to ja siê na pewno nie ruszê
Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca³am sobie, ¿e od dzi¶ codziennie bedê go robiæ przez 30 dni, help
A z mi³ych rzeczy w sobote przyje¿d¿a moja ukochana przyjació³ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi³o¶æ ¿ycia, w koñcu po g³upim mê¿u ) i druga kole¿anka z mêzem z wawy. Przyje¿dzaja wprawdzie do mojej mamy ( od lat jaki¶ ponad 20 stu przyje¿dzaj± tam na wczasy ) ale w poniedzia³ek jak wyjedzie facet izy to ona przyjedzie do mnie i posiedzi do pi±tku Musze teraz co¶ wymy¶leæ, ¿eby nie i¶æ do pracy od wtorku, bêdê kombinowaæ bo z zasady urlopów nie ma w sezonie jak to w bran¿y hotelarskiej w szczycie sezonu
No wiêc we wtorek zbieram ca³± ekipê, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjació³ i dwóch kolegów i robimy grilla bo czê¶æ z nich jeszcze nie widzia³a mojego domku
Dobrze, ¿e mam pani± beatkê co poniedzia³ek, bo nie chcia³abym tego sprz±taæ
auuu³³³³ mój brzuchol, jaki cz³owiek jest g³upi, ehhh

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Przysz³y tydzieñ bêdzie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubiê winko, wiêc mo¿e mnie te kalorie nie zabij±
Podpisa³am dzi¶ umowê i wp³aci³am zaliczkê na samochód, i oczywi¶cie zaczynam siê martwiæ czy wszystko bêdzie w porz±dku, ma byæ w przysz³ym tygodniu, chyba w czwartek
Umówi³am siê te¿ na monta¿ okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300, masakra ile ja kasy wydam w przysz³ym tygodniu ale to dobrze, ¿e na takie widoczne rzeczy bo inaczej bym rozpu¶ci³a
Trochê w³a¶nie uczuniê to jutro, ale tylko na lenkê bo ze wszystkiego wyros³a, a jak nie wyros³a to porwa³a ³obuziak jeden

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

do tego wszystkiego bol± mnie cycki za trzy - czter dni @ , wiêc nie dziwota
Ale siê dzi¶ rozpisa³am, to przez t± fasolkê, ruszac sie nie mogê to przynajmniej sobiê piszê

Edytowane przez lenik33
Czas edycji: 2013-08-01 o 17:52
Stary 2013-08-01, 18:08   #655
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Hej dziewczynki, wkoncu jestem Dawno mnie nie bylo, jakies 2 dni, ale ciagle cos siê dzia³o a w pracy to juz w ogole sajgon byl, a po pracy pada³am na pysk

Krzyczycie ¿ebym wagê poda³a- nie podam, bo nie znam, ale s±dz±c po wymiarach to mo¿e z 0,5 kg uby³o no ale siê nie poddaje, chocia¿ æwiczenia to u mnie najwiêksza bol±czka, ju¿ wymy¶lam, co by tu robiæ ¿eby nie musieæ æwiczyc. Nawet myslalam ¿eby do roboty doje¿dzaæ rowerem, ale to niez³y kawa³ drogi i jak bym dojechala, to trzeba by by³o pod prysznic isc bo to jakies 7 km ja i 7 km na rowerze
Dobre

A dzi¶ mam ¶wietny nastrój, bo nied³ugo przychodzi moja starsza na ploteczki zrobie zaraz sa³atke greck±

wczoraj t¿ mi podrzuci³ ciekawy film, wklejam linka
http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM
zasi±d¼cie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie.

Zmykam sa³atke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie ¿e nie z imienia.

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 18:45   #656
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po æwiczeniach

Ta 11nastolatka napewno ³adnie za¶piewa

Mo¿e Ja ci bêdê pisaæ co jad³am a ty licz mi kaloriee Planowaczko
a no tak, po wypadku biedulko

a nie ma sprawy mo¿esz mi pisaæ co zjad³as i ile gram i ja Ci wypiszê ile to mia³o kalorii
Stary 2013-08-01, 18:51   #657
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Hej dziewuszki
Tylko proszê nie krzyczeæ ale dzi¶ æwiczyæ nie bêdê tak mnie boli wszystko ze dzi¶ nie dam rady ale mam nadzieje jutro nadrobiæ
Dietkowo nie by³o ¼le zmie¶ci³am siê w 8 godzinach i na razie g³odna nie jestem ....
Dzi¶ udzielaæ siê ju¿ nie bêdê k±panko i spaæ ....mo¿e jutro wstanie nowa Ja
Mi³ego wieczorku i nocki babeczki
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 18:51   #658
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
witam podwieczorkowo
Ale siê zmasakrowa³am i niestety nie æwiczeniami
do czasu az by³am w pracy wszystko pieknie sz³o, po powrocie do domku niestety przypomnia³am sobie ¿e od miesi±ca mam loda ro¿ka w zamra¿arce i niestety go zjad³am - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu³y s³odkie zapragne³y jeszcze, ju¿ wsiada³am na rower aby pêdziæ po co¶ s³odkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszczêsnym lodem ) jednak¿e zerne³am na blat gdzie le¿a³a fasolka szparagowa, szybko j± oczy¶ci³am, posz³am z pieskiem na spacerek, a jak wróci³am zjad³am ca³y wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli ¿e au³³ Jedno dobre po s³odycze to ja siê na pewno nie ruszê
Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca³am sobie, ¿e od dzi¶ codziennie bedê go robiæ przez 30 dni, help
A z mi³ych rzeczy w sobote przyje¿d¿a moja ukochana przyjació³ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi³o¶æ ¿ycia, w koñcu po g³upim mê¿u ) i druga kole¿anka z mêzem z wawy. Przyje¿dzaja wprawdzie do mojej mamy ( od lat jaki¶ ponad 20 stu przyje¿dzaj± tam na wczasy ) ale w poniedzia³ek jak wyjedzie facet izy to ona przyjedzie do mnie i posiedzi do pi±tku Musze teraz co¶ wymy¶leæ, ¿eby nie i¶æ do pracy od wtorku, bêdê kombinowaæ bo z zasady urlopów nie ma w sezonie jak to w bran¿y hotelarskiej w szczycie sezonu
No wiêc we wtorek zbieram ca³± ekipê, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjació³ i dwóch kolegów i robimy grilla bo czê¶æ z nich jeszcze nie widzia³a mojego domku
Dobrze, ¿e mam pani± beatkê co poniedzia³ek, bo nie chcia³abym tego sprz±taæ
auuu³³³³ mój brzuchol, jaki cz³owiek jest g³upi, ehhh

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Przysz³y tydzieñ bêdzie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubiê winko, wiêc mo¿e mnie te kalorie nie zabij±
Podpisa³am dzi¶ umowê i wp³aci³am zaliczkê na samochód, i oczywi¶cie zaczynam siê martwiæ czy wszystko bêdzie w porz±dku, ma byæ w przysz³ym tygodniu, chyba w czwartek
Umówi³am siê te¿ na monta¿ okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300, masakra ile ja kasy wydam w przysz³ym tygodniu ale to dobrze, ¿e na takie widoczne rzeczy bo inaczej bym rozpu¶ci³a
Trochê w³a¶nie uczuniê to jutro, ale tylko na lenkê bo ze wszystkiego wyros³a, a jak nie wyros³a to porwa³a ³obuziak jeden

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

do tego wszystkiego bol± mnie cycki za trzy - czter dni @ , wiêc nie dziwota
Ale siê dzi¶ rozpisa³am, to przez t± fasolkê, ruszac sie nie mogê to przynajmniej sobiê piszê

no kurde te nasze s³abo¶ci hihi no fasolka tez pyszna, pewnie bym sie ni± opychala jakbym mog³a, ale to jest dobre w posiadaniu T¿ ,ze jak ugotujê na obiad to 3/4 zjada on

ale Ciê fajny tydzieñ czeka, a¿ zazdroszczê, z przyjació³kami i w ogole

no drogi ten okap, o matko kochana ale pewnie piêkny
Stary 2013-08-01, 18:56   #659
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczynki, wkoncu jestem Dawno mnie nie bylo, jakies 2 dni, ale ciagle cos siê dzia³o a w pracy to juz w ogole sajgon byl, a po pracy pada³am na pysk

Krzyczycie ¿ebym wagê poda³a- nie podam, bo nie znam, ale s±dz±c po wymiarach to mo¿e z 0,5 kg uby³o no ale siê nie poddaje, chocia¿ æwiczenia to u mnie najwiêksza bol±czka, ju¿ wymy¶lam, co by tu robiæ ¿eby nie musieæ æwiczyc. Nawet myslalam ¿eby do roboty doje¿dzaæ rowerem, ale to niez³y kawa³ drogi i jak bym dojechala, to trzeba by by³o pod prysznic isc bo to jakies 7 km ja i 7 km na rowerze
Dobre

A dzi¶ mam ¶wietny nastrój, bo nied³ugo przychodzi moja starsza na ploteczki zrobie zaraz sa³atke greck±

wczoraj t¿ mi podrzuci³ ciekawy film, wklejam linka
http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM
zasi±d¼cie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie.

Zmykam sa³atke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie ¿e nie z imienia.
mi³o,¿e wpad³a¶ i smacznego

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewuszki
Tylko proszê nie krzyczeæ ale dzi¶ æwiczyæ nie bêdê tak mnie boli wszystko ze dzi¶ nie dam rady ale mam nadzieje jutro nadrobiæ
Dietkowo nie by³o ¼le zmie¶ci³am siê w 8 godzinach i na razie g³odna nie jestem ....
Dzi¶ udzielaæ siê ju¿ nie bêdê k±panko i spaæ ....mo¿e jutro wstanie nowa Ja
Mi³ego wieczorku i nocki babeczki
ja te¿ dzisiaj nie æwiczê, ani wczoraj, bo mam @ i zakwasy i nie mam si³ no czasem natury nie przeskoczysz, wracaj jutro
Stary 2013-08-01, 19:49   #660
aga533
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 430

Hej

Strongwomen wróci³am , co do tabeleczki to pewnie, ¿e siê przy³±czê; zawsze wiêksza motywacja dla mnie jak bêdê widzia³a Wasze lec±ce w dó³ kg
Start 91kg, waga obecna 75kg (by³o 74,4 ale chyba ju¿ nie ma ) co¶ jeszcze muszê podaæ?

W³asnie doczyta³am jutro podam wymiary

Edytowane przez aga533
Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11
aga533 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.