Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 08:35   #4351
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
nadrobiłam prawie połowę wątku

w szpitalu jestem od wczoraj, na wizycie wód wyszło o połowę mniej niż te 2 tygodnie temu
w nocy i dzisiaj dostałam po jednej dawce sterydów na rozwój płuc Mai, 3x dziennie ktg, codzienne sprawdzanie wód i sikanie do butelki w celu kontroli picia i wydalania
Trzymam za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
dziwne, nie dziwne.. po postu mi zawsze brakowało zrozumienia, możliwości zwierzenia się, bliskości emocjonalnej. a z kolei bolało mnie jak naśmiewała się kiedy rzucił mnie pierwszy chłopak. kurcze, może banał, ale jako nastolatka wtedy bardzi to przeżyłam, a ona po prostu kpiła ze mnie, opowiadała o tym wszystkim spotkanym na ulicy znajomym i to przy mnie naśmiewając się ze mnie, że mi z tego powodu smutno.. a z facetem przcież nie będę tam, bo mi wyrośnie z niego jakaś ciapa.
Przykre to

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nie no... czasem zastanawiam sie czy ja nie jestem wewnetrznie blondynka (bez obrazy dla nikogo )

popatrzylam jeszcze raz na instrukcje, policzylam ile czego ma byc i sie kuzwa zgadza... a ja poprostu na zla plyte patrzylam dzizas... teraz musze maila z przeprosinami pisac i sie wytlumaczyc ze swej glupoty nie no... przebilam kaski kleszcza

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziendoberek!
Powiem Wam ze te ostatnie noce strasznie mnie wykańczaja-a chodzi mianowicie o czestsze chodzenie do toalety..Rozumiem wstac ze trzy razy w nocy no ale nie co godzine albo i częsciej:/

Zdałam sobie sprawe ze dzis to juz sierpien jest a wiec w tym miesiącu prawdopodobnie bede miała swoję dziecię przy sobieAle to napawa optymizmem
Już niedługo mała będzie z Tobą
Ja bardzo ubolewam że Zuzia tak szybko rośnie. Chciałabym ją taką malutką znów

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
i jeszcze wrzucam fotki z wczoraj bo się naoglądałam waszych brzuszków
Śliczny

Kiepsko spałam dziś ale mamy chłodek za to
Zaczynam dziś pakować walizki bo z pt na so wyjeżdżamy. Kto chce spakować się za mnie?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:36   #4352
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Moi teściowie generalnie są oki i nie wątpię,że chcą dla nas jak najlepiej ale jak to mówią dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane i coś w tym jest

Nie jest powiedziane,że jednak nie będę musiała skorzystać z zaproponowanej przez Nich pomocy. Wierzę gorąco ,że tak nie będzie.
A po porodzie Ewy nie będzie komplikacji -tak jak po porodzie Natalci kiedy to konieczna była transfuzja i w szpitalu spędziłyśmy 12dni.
a daj spokój , nic mi nie mów o pobycie w szpitalu, ja z anką mialysmy sepse, też 2tyg w szpitalu, boje sie tego, jak ognia
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:36   #4353
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Matal: czyli wsumie nie mam po co teraz kupowac kolderki, poduszki, noi poszewek na nie... kupie jak maly bedzie mial ok roku... Teraz kupie rozek, na pozniej ten spiworek, noi wsumie ochraniacze na szczebelki tez sa zbedne teraz jak bedzie w tym rozku czy spiworku. Dobrze mysle ;>?

A na jakie wanienki postawilyscie? Ja chyba wezme klasyczna, bez zadnych profilowan itd

Dzis wizyta o 11:15, aaaale jestem ciekawa ile Jas urosl no a z drugiej strony, mam stresa jak to zwykle ze mna/ panikara bywa o_O

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja kołderkę zaczęłam używać jak mała miała właśnie ok.roku

Wanienkę bierzemy klasyczną,najtańszą za 25zł

Kciukam za wizytę
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:38   #4354
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Ja kołderkę zaczęłam używać jak mała miała właśnie ok.roku

Wanienkę bierzemy klasyczną,najtańszą za 25zł

Kciukam za wizytę
ja też mam klasyczną, jasnoniebieską z kaczuchą plus stelaż
Stary 2013-08-01, 08:39   #4355
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Była u nas ta znajoma na kawie, co Wam pisałam ostatnio.

Pierwsze jej zdanie do mnie " A jednak kobiety po ślubie tyją" Nosz kur**** jestem w 7 miesiącu ciąży.
co za durny babsztyl... olej wiedźmę...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:39   #4356
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a daj spokój , nic mi nie mów o pobycie w szpitalu, ja z anką mialysmy sepse, też 2tyg w szpitalu, boje sie tego, jak ognia
Musimy wierzyć ,że wszystko będzie w porządku i po przepisowych trzech dniach wypuszczą nas z maluszkami do domów
Stary 2013-08-01, 08:40   #4357
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Musimy wierzyć ,że wszystko będzie w porządku i po przepisowych trzech dniach wypuszczą nas z maluszkami do domów
nie ma innej opcji

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:41   #4358
your Angel
czyli Endżi

Kaśka, dziś idę na 14:30 na luzaku, mama wyposażyła mnie w 200zł na ten cel więc posuwam do prywatnego, ślicznego gabinetu fajnego lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu w naszym mieście. Zrobi mi te przepływy i całą resztę. Może nawet - jak mały będzie współpracować - zrobimy fajną focię
Doczekać się nie mogę, totalnie mi to robi dzień

Jutro mam na 14:00 NFZ wizytę też u niezłego lekarza (nowego, jeszcze nie miałam z nim kontaktu), ciocia położna załatwiła, że trzeba było czekać "tylko" tydzień. I chyba jego będę się już trzymać do rozwiązania.
Stary 2013-08-01, 08:43   #4359
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kaśka, dziś idę na 14:30 na luzaku, mama wyposażyła mnie w 200zł na ten cel więc posuwam do prywatnego, ślicznego gabinetu fajnego lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu w naszym mieście. Zrobi mi te przepływy i całą resztę. Może nawet - jak mały będzie współpracować - zrobimy fajną focię
Doczekać się nie mogę, totalnie mi to robi dzień
supero, to czekamy na dobre wieści i być może zdjęcie
ciekawe czy Twój synek pozostanie synkiem- bo te nfz-owskie sprzęty są kiepskie

Stary 2013-08-01, 08:44   #4360
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Diorisha, oczywiście, że miałaś dobrą gadkę Liczę, że do nich dotarło i nie postanowią Cię jednak uszczęśliwić swoją obecnością

Ja jestem mega ciekawa co będzie robić rodzinka tż, oni są wszyscy królami nadgorliwości Ja wręcz nie chcę nikogo poza mamą, siostrą i tż w szpitalu, w domu to samo. Najlepiej by było jakby pewien czas po porodzie tż zawinął małego, wpakował do wózia czy fotelika i sam pojechał pokazać swojej rodzince kogo spłodziliśmy
Szwagierce pamiętnego razu wywaliłam, że nie życzę sobie z nią kontaktu i nie ma prawa wstępu do mojego domu. Ciekawe czy ma świadomość tego, że w szpitalu też ma się broń boże nie pokazywać
Obawiam się, że jak będę taka spięta i wymordowana po porodzie to nachalne zachowania będą mnie drażnić tym bardziej.

hehe nie nie ośmielą się przyjechać wbrew mojemu zdaniu Nie będą chcieli psuć relacji między nami i wiedzą doskonale,że ze mną nie ma dyskusji

Gwarantuję Ci,że tak właśnie będzie ...

Masz Ty się z tym NFZem
Stary 2013-08-01, 08:44   #4361
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Co za noc... Próbowałam napisać Wam wiadomość w nocy na forum, ale jak na złość internet miał jakiś problem Obudziłam się z mega bólem brzucha o 00:45 i tak się męczyłam z biegunką do 2:30 w nocy Dosłownie skręcałam się z bólu, aż było słychać jelita jak pracują. Dobrze, że dziś wizyta u gina

Cytat:

Trzeba być dobrej myśli

Idę na owsiankę z bananem
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:47   #4362
Diorisha
Zakorzenienie

Kaśka

Angel kciukam za wizytę

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Idę na owsiankę z bananem
Smacznego!
Stary 2013-08-01, 08:49   #4363
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
może coś zjadłaś?
wzięło Cię na eksplozje po moich brokułach z kalafiorem

Haha

Wy tu wczoraj ładnie świntuszyłyście, jak przeglądam wczorajsze wpisy

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:53   #4364
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
Hej, wyszlam dzis ze szpitala. musze uwazac na szyjke bo ma 3cm i rozwarcie. nadrobie jutro ale mam nadzieje ze u was lepiej.
Dobrze że w domku. Teraz leż, odpoczywaj i uważaj na siebie

Cytat:

w szpitalu jestem od wczoraj, na wizycie wód wyszło o połowę mniej niż te 2 tygodnie temu
w nocy i dzisiaj dostałam po jednej dawce sterydów na rozwój płuc Mai, 3x dziennie ktg, codzienne sprawdzanie wód i sikanie do butelki w celu kontroli picia i wydalania

Shure, współćzuję stresu pewnie okaże się, że wszystko ok, ale dobrze, ze lekarz nei bagatelizuje

teraz idę spać

aaa, w temacie, żeby nie było, że się wbijam wypadało coś mężowie obiecać na po ślubie, obiecałam loda z polewą ale do tej pory jakoś się nei schodziło, nad czy nie ubolewam

dborej nocy

Cytat:
Śliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
widzę, że nie tylko ja mam problemy ze spaniem
ja zasnęłam po 1, a obudziłam się około 6

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

no bo jeszcze walczyłam, ale się poddałam
Współczuję nocnych męczarni.

Ja o dziwo dzisiaj się wyspałam. Zasnęłam o 23 a wstałam o 7 jak mąż wrócił z pracy. Aż jestem w szoku że nawet do kibelka nie wstałam

Angel życzę powodzenia na wizycie. Ja mam teraz gina na NFZ i jestem zadowolona. Fajna babka. Prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i cieszę się że choć na końcówkę trafiłam do niej z powrotem.

Inwersja z chłopcami można również stworzyć cudowne relacje i nie robiąc przy tym z niego ciapy .

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:54   #4365
logoasia
Zakorzenienie

doradźcie , bo zachodzę w głowę... od poniedziałku ciągnie się u mnie z pochwy mega gęsty śluz z krwią, we wtorek bylam u gin, jakieś tam brunatne bylo, no ale dostałam kupe leków. tego śluzu z krwią jakby więcej się zrobilo, czy mam się niepokoić? zastanawiam się, może wieczorem na IP się nie przejechać...

a dodam, ze generalnie plamienie mam od 3,5 tygodnia, tylko wcześniej nie bylo tego śluzu

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2013-08-01 o 08:55
Stary 2013-08-01, 08:58   #4366
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
doradźcie , bo zachodzę w głowę... od poniedziałku ciągnie się u mnie z pochwy mega gęsty śluz z krwią, we wtorek bylam u gin, jakieś tam brunatne bylo, no ale dostałam kupe leków. tego śluzu z krwią jakby więcej się zrobilo, czy mam się niepokoić? zastanawiam się, może wieczorem na IP się nie przejechać...

a dodam, ze generalnie plamienie mam od 3,5 tygodnia, tylko wcześniej nie bylo tego śluzu
ze świeżą krwią masz ten śluz? targaj na IP szybko, szybko

Stary 2013-08-01, 08:59   #4367
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść.Alem niewyspana.Nadrabiam powoli.

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a mój tż właśnie chyba dostał okres i zaraz wyjdę z siebie i stanę obok
Mój też miał wczoraj taki dzień i niech się do mnie lepiej nie odzywa...chociaż to niemożliwe bo my nie mamy cichych dni,ani cichych chwili

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Była u nas ta znajoma na kawie, co Wam pisałam ostatnio.

Pierwsze jej zdanie do mnie " A jednak kobiety po ślubie tyją" Nosz kur**** jestem w 7 miesiącu ciąży.
Beznadziejna baba...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:59   #4368
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ze świeżą krwią masz ten śluz? targaj na IP szybko, szybko
takie nitki świeżej gdzieś sie pojawiają, ale raczej stara ta krew, taka brunatna. z tym że dużo tego po prostu i sie zastanawiam skąd
Stary 2013-08-01, 09:00   #4369
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana nie zastanawiaj się tylko zasuwaj sprawdzić

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-08-01, 09:01   #4370
karolson
Zakorzenienie

Witam siew 36 tc czyli 9 mc..... zaczynam sie bac..

Co do tesciowych to my odrazu po jednych zajeciach na SR ich uswiadomilismy ze zadnych tabunow odwiedzajacyxh i tylko TZ i dalismy do zrozumienia ze nara. Oczywiscie jak tesciowa byla w szpitalu to zyczyla sobie zebysmy odwiedzali ja codziennie a byla tylko 4 dni wiec jakie bylo jej zdziwienie teraz. Ns szczescie do domu mi tez niewpadnie niezapowiedziana, bo mieszkamy w domu mojej mamy wiev bylo by jej glupio i czeka na oficjalne zaproszenia, famfary, obiady z 3 dan...

Pewnie sie doczeka jakies 2-3 tyg po urodzeniy i obgada mnie z cala swoja todzina jaka to jestem podla, niewdzieczna i z niedam sobie zlotych rad udzielac.. juz sie tam u tza w rodzinie cioteczki dziwia jak powiedzialam ze moja mam chce na caly wrzesien wyjechac nad morze odpiczac i nam nie przeszkadzac... to oburzenie ze taka pomoc nueoceniona, rady itd tyke ze moja mama ostatni kontakt z noworodkiem miala jak ja bylam mala 25 lat temu a tesciowa nie mniej i w dodatku panikara..
Stary 2013-08-01, 09:01   #4371
kaska87
Zakorzenienie

Asia jedź na IP

Motyl jak tam wczorajsza akcja?

Stary 2013-08-01, 09:06   #4372
karolson
Zakorzenienie

Logoasia - ja bym pojechala. W tak zaawansowanej ciazy plamienia moga byc niebezpieczne tym bardziej niezdiagnozowane, ale czekaj czekaj ty pisalas ze masz cos tam w srodku jakiegos guza czy cos w podobie?
Stary 2013-08-01, 09:10   #4373
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Karolson za tydzień no i miesiąc.

Ciekawa jestem czy moja teściowa będzie chciała przyjść zobaczyć małego. Jakoś miłością do siebie nie pałamy więc wątpię. A tak sobie przed chwilą rozmyślałam kiedy to widzieliśmy się po raz ostatni i wyszło mi że na początku maja.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-08-01 o 09:13
Stary 2013-08-01, 09:14   #4374
kaska87
Zakorzenienie

nic mi się nie chce w dodatku zgaga znowu mnie dopadła

Karolson muszę Cię rozczarować- mamy termin na 5.09 więc 9 miesiąc zaczynamy jutro (35tc+1) falstart

Stary 2013-08-01, 09:15   #4375
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
takie nitki świeżej gdzieś sie pojawiają, ale raczej stara ta krew, taka brunatna. z tym że dużo tego po prostu i sie zastanawiam skąd
Logosia podobno jak czop śluzowy odchodzi to pojawia się śluz z krwią. Jedź Ty lepiej na IP. I to szybko.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:16   #4376
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Logosia podobno jak czop śluzowy odchodzi to pojawia się śluz z krwią. Jedź Ty lepiej na IP. I to szybko.

Stary 2013-08-01, 09:18   #4377
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV

Ej glupie pytanie zadam ;D zawsze chodzilam do ginekolozki w balerinach i skarpetkach do balerin, tak wiec nie straszny mi byl grzyb ktorego moglam zlapac na samolocie a raczej jego pedalach, dzisiaj pasowalobymi isc w sandalach ze wzgledu na pogode ;P wy stajecie boso na tych pedalkach ??;> mimo ze ginka ma schludnie w gabinecie nie wiadomo co sie tam kryje :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:20   #4378
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
supero, to czekamy na dobre wieści i być może zdjęcie
ciekawe czy Twój synek pozostanie synkiem- bo te nfz-owskie sprzęty są kiepskie
Oki Planuję też Wam cyknąć focię apartamentu, także ambicję mam na szerszą relację

Słuchaj, właśnie ten prywatny gin, do którego dziś idę, już jakoś w 3 miesiącu powiedział, że on na 80% widzi chłopca. Potem kolejni lekarze - w sumie chyba 3 po nim - potwierdzali Tak więc chyba już mamusiny syneczek zostaje

Ze zdjęciami to 100% prawda. Na tym zdjęciu od prywatnego gina moje maleństwo w 3 miesiącu wygląda dużo bardziej "ludzko" niż na tych zdjęciach z NFZ co miałam do 7 miesiąca. Tż do dziś nosi w portfelu to sfatygowane już zdjątko i pokazuje każdemu kto się nawinie Może dziś podmienimy na aktualne

Cytat:
hehe nie nie ośmielą się przyjechać wbrew mojemu zdaniu Nie będą chcieli psuć relacji między nami i wiedzą doskonale,że ze mną nie ma dyskusji

Gwarantuję Ci,że tak właśnie będzie ...

Masz Ty się z tym NFZem
No to dobrze, że się nie ośmielą!
Bo wiesz co, ja znam też ludzi, którzy taką dyplomatyczną i grzeczną odmowę potraktowaliby jako to, że nie chcesz im robić kłopotu i wstyd Ci powiedzieć, że tak, owszem, z ogromną pasją wypatrujesz ich przyjazdu

No będzie, będzie... Chyba zawczasu wynajmę moją mamę na etat bodygarda i każę jej informować ludzi, że właśnie śpię Matko, już sobie wyobrażam MOJE dziecko w tych głupich, niepowołanych łapskach i mnie bierze

Cytat:

Angel kciukam za wizytę

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Angel życzę powodzenia na wizycie. Ja mam teraz gina na NFZ i jestem zadowolona. Fajna babka. Prowadziła moje dwie poprzednie ciąże i cieszę się że choć na końcówkę trafiłam do niej z powrotem.

No to tylko się cieszyć
Stary 2013-08-01, 09:20   #4379
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

witamy się w 29 tc

angel trzymam kciuki za wizytę! Mam nadzieję że będzie warta swojej ceny
moja już jutro

Dziś idę do okulisty, będzie sprawdzał czy nie mam przeciwwskazań do porodu sn, także również proszę o kciuki

Cytat:
śliczny

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 09:21   #4380
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Moj tż lubi durne bajki typu south Park. Oglądał dzisiaj na comedy central. Zgadnijcie o czym było. ..
Idę z łazienki i słyszę radosny refren: 'obciagnij mi, obciagnij mi'. Splakalam się a tż zadowolony ze mi się piosenka z South Park u podoba

Zjadłam dwie kolby kukurydzy na kolacje pyyyycha!

Obejrzę miasto kobiet i dylam spać bo rano mam wizytę. Będę próbować namówić lekarke na skierowanie na usg więc trzymajcie kciuki. Jak nie załatwię to pójdę prywatnie bo inaczej to nastepne spotkanie z Ninką przy porodzie
Taaa ostatnio mój mnie zaczepiał o to jak leci piosenka z SP. Ta "Shut your fu*kin' face uncle fu*ker"

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam czym se ku*rwa zasluzylam na to zeby ciagle sie denerwowac? no ja pierdziele... wzielam sie za ten zasrany regal. patrze na ta pieprzona instrukcje i patrze i mysle ze cos mi nie pasi, za malo dziurek ma jedna plyta. po chwili zaskok! eureka, kur wor brakuje jednego boku no ja pierdziele nie dosc ze jeden uszkodzony to jeszcze jednego bez ktorego tego gowna nie zloze brakuje i co ja mam teraz zrobic? protokolu od kuriera nie ma, karton rozwalony, towar wybrakowany maz to mi chyba litanie odwali za moja glupote i nieodpowiedzialnosc
Miałam Ci pisać,że ja dostałam od sprzedawcy szafkę z dwoma takimi samymi bokami i napisałam i wymienili mi na własny koszt, kurier też do nas przyjechał po to.Ale widzę,że na szczęście to budyń u Ciebie

Cytat:

Shure, współćzuję stresu pewnie okaże się, że wszystko ok, ale dobrze, ze lekarz nei bagatelizuje

teraz idę spać

aaa, w temacie, żeby nie było, że się wbijam wypadało coś mężowie obiecać na po ślubie, obiecałam loda z polewą ale do tej pory jakoś się nei schodziło, nad czy nie ubolewam

dborej nocy
Oj bidulko i jakie rokowania,długo tam będziesz?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziendoberek!
Powiem Wam ze te ostatnie noce strasznie mnie wykańczaja-a chodzi mianowicie o czestsze chodzenie do toalety..Rozumiem wstac ze trzy razy w nocy no ale nie co godzine albo i częsciej:/

Zdałam sobie sprawe ze dzis to juz sierpien jest a wiec w tym miesiącu prawdopodobnie bede miała swoję dziecię przy sobieAle to napawa optymizmem
Też ciągle łażę do kibelka.
Mnie przerażeniem
Cytat:
Śliczny, nie urósł chyba wcale

Cytat:
no nie ukrywam, ze gorzej mają te mamy, które nie potrafią lub nie mogą zaprotestować. ja zazwyczaj wyrażam swoje zdanie głośno, wiem, ze ktoś może poczuć się urażony, ale wolę być spokojna przynajmniej przez pierwszy miesiąc karmienia dziecka. najgorsze jest to, jak ktoś z buciorami próbuje dawać Ci dobre rady, ty się wkurzasz, laktacja ze stresu zanika i pozamiatane
Ja umiem zaprotestować, ale nie wszystkim

Cytat:
ciekawe czy szwagierka nie wpadnie na to by się do nas wbić jak wróci ze stanów- będę z rozwaloną piczą, dzieckiem na ręku, sprzątać odkurzać, prać i jej usługiwać- tak właśnie! o tym marzę
No i dlatego się na to nie zgodzisz

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości