|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
To niestety możliwe.. mój też już dawno mnie pozostawił samą sobie..chciał się pozbyć problemu wysyłając mnie do szpitala zbyt wcześnie..zaraz po pierwszym nierealnym dla mnie terminie.. Pół miesiąca minęło nim ostatnio robił mi samo ktg, a 3tyg od ostatniego badania i usg. Wcale nade mną nie czuwa od tamtego czasu, mimo że na wczasy nie wyjechał.. A płaciłam mu 140zł od wizyty.. droższego gina w mieście nie ma. Mąż jest wściekły na niego i powiedział, że jesli następnym razem będę w ciąży, to w zyciu się nie zgodzi bym do tego dziada chodziła.
|
|
|
|
#3962 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ja mam we wtorek wizyte, a w środę gin ma dyżur w szpitalu i obiecał, że jak do wizyty nie urodze to mam przyjśc do niego i umówimy się na jego dyżurze na porodzik |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie
Cytat:
Nie wybierasz się dziś przypadkiem na porodówkę , bo szukam pary ![]() u nas w nocy brzuch się piął, czop odchodzi do końca tylko jest mocno podbarwiony na ciemnobrązowo i niewiem czy to normalne? Dr. Google mówi że niby normalne, ale jak nie przejdzie to pojade z Tż na IP niech zobaczą Do tego skurcze mnie biorą więc chyba pora na mnie ![]() Obudziłam się z myślą "Dziś mogę rodzić" więc mogłoby się tak stać
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
ale Ty masz fajnie, że Twój gin chce Cię w szpitalu poprowadzić na swoim dyżurze.. bo mój niby jakies pojedyncze dyżury ma..ale nigdy nie powiedział kiedy i nie zamierzał mnie wtedy wołać do szpitala..dup.k
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
U nas to jest tak ze jestem pacjentka gina od ladnych kilkunastu lat. On wrecz czekal na mojego Antosia przez te lata. A jak aie dowiedzial o pozyyywnym tescie to cieszyl sie chyba bardziej niz ja...ja plakalam ze strachu Bylam wsciekla ze idzie na urlop i mowi o tym w ostatniej chwili ale juz znam powod tego urlopu i juz zla nie jestem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Trzymajcie kciuki! na obchodzie przebakiwali żeby mnie wziąć na porodowke, jeszcze tylko badanie... Oby nie wyszło jak wczoraj...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie
Cytat:
oby to był Twój dzień
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
![]() Foty w klubie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Jeszcze 23 porodziki i spylamy na odchowalnie.
Nie pamietam ktora z Was taki dajny tytul watku na odchowalnie zapodala. Chyba CYNAMONEK. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tym wywoływaniem się nie przejmuj, z tego co pamietam to tylko domi i samantha miały wywoływane, a one w Polsce w szpitalach, także narazie na spokojnie |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom
![]() Katerine2 domciatko Charlize89 mela1234 idzia111 Stokrotka24 Jesteście dzielne kobietki!!!Kejt trzymam kciuki żeby u Ciebie się rozkręciło i żebyś jeszcze dziś tuliła Filipka za wszystkie nowo rozpoczęte tygodnie ciążyA ja znów mam pytanie ![]() Karmię małą MM mleczkiem Nan Pro 1, robi kupki codziennie (zawsze rano), ale strasznie się przy tym wysila i dosyć twardawe wychodzą. Do tego nie chce zrobić sama w pieluchę tylko muszę jej pomagać ( odpiąć pampersa i przyciskać nóżki do brzuszka). Dopajam ją w ciągu dnia rumiankiem, wodą, a czasem koprem włoskim i sporo zawsze wypija, a mimo to kupki są jakie są i ciężko się jej robi. Strasznie głośno stęka przy tym i widać że jej ciężko wypchnąć. Powiedzcie co zrobić aby jej pomóc i aby te kupy były rzadsze, a co za tym idzie aby nie musiała się tak wysilać? PS: Pieluchy Dady 2 zdały egzamin i nie będziemy z nich rezygnować. Dziś znów do nas przychodzi położna To już trzeci raz Ostatnio była w ubiegły piątek ![]() I przez nią muszę się zabrać za sprzątanie, a nie wiem jak to zrobić bo mała w dzień nie daje mi praktycznie nic zrobić
|
|
|
|
#3974 |
|
Rozeznanie
|
a w leżaczku- bujaczku sama chwilę nie posiedzi ?
|
|
|
|
#3975 |
|
Zadomowienie
|
Leżaczka nie posiadamy. Mamy za to matę i na niej też sama nie poleży.
|
|
|
|
#3976 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, widziałam na zdjęciach waszych maluszków i też pisałyście na forum o takich biało-czarnych obrazkach dla dzieciaczków. Skąd je brałyście? Kupowałyście w formie książeczki czy drukowałyście?
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sammi coż na to poradzę że ja taki łakomczuch pierogowy jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3979 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mela - słodka Twoja duża corcia
Cytat:
![]() Trzymam kciuki aby sie polepszylo ![]() Cytat:
sa cały czas.Cytat:
![]() Ale zeby porod był taki miły jak dwójka to bym codziennie mogła rodzic ![]() No bo ona jest nienormalna. Moze kiedyś napisze wiecej o niej w klubie ![]() Cytat:
Oleś sie kajdankami zapialmi do żołądka za nogę i ma w dupie wyjście. Mam nadzieje, ze to Twoj dzien ![]() Cytat:
![]() Wiecie co ja robię o 3 w nocy? Zupę gotuje i jeszcze zaraz naleśniki będę smazyc.
|
|
|
#3980 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
to jak będziesz miała wolna chwile to odszukaj linka i podeślij
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() w dzień nie będziesz musiała |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinka a może za gęste to mleko małej dajesz? Zapytaj polozna czy by np 1 miarke mniej sypać. Dzoan mnie mąż we wt ok 6 dziabnal a o 7 skurcze mi się zaczęły więc jakoś pomógł. Była u mnie ciotka umyla mnie pod prysznicem. Jak mi dobrze. Pierwsze mycie od wt a pole się tu dużo, już nie wspomnę o poceniu przy porodzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3982 |
|
Konto usunięte
|
Kejt -trzymam kciuki nieustannie !!! Oby to juz
![]() Ja dzisiaj w koncu sama w chłopakami.. Mąż wrócił do pracy Noc miałam do d.upy.. Jak do 1 w nocy spał ciurkiem 3 godzinki to potem budził się co godzinę Zapomniałam juz jaka to masakramz takim szkrabem... I to noszenie na rękach.. Znów mi stare miejsće w uszkodzonych kręgosłupem się odzywa.. ![]() Oby kolejna noc była lepsza Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
Zastanawiam się czy zmiana mleka by pomogła Tylko na jakie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po badaniu - jest tak samo:-P
ale... Pokusili się, żeby mi zmierzyć miednice, zawezona opór i JUTRO MAM CIĘCIE!! ![]() Będziemy już mieć synka terminowo skubany <3Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3985 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3987 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam Hipp Combiotic albo Comfort. Ma super opinie w necie a u nas nie bylo problemu z kupami Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
hejka,
dziś nawet pospałam malinka- nie pomogę, bo mała jest na moim mleku. może zadzwoń do położnej? kejt- super, że decyzja została podjęta jutro już tak blisko
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42054398]Ssak waży 3380 przybiera ponad 300 g w tydzień ![]() [/QUOTE] pięknie ![]() A ja wzięłam prysznic, zrobiłam pranko, zaraz włączam drugie i trzeba sprzątać.. tak to odsuwam od siebie..kopa w d niech mi ktoś zasadzi, bo się ruszyć nie mogę Mama dzwoniła, że będą później z siostrą w galerii i jak chcę, to żebym doszła..na lody pójdziemy. Nie obiecywałam, że pójdę..w taki skwar nie wiem czy będzie mi się chciało nos wyściubiać z mieszkania..poza tym szlag mnie trafia, bo nie mam co na siebie włożyć.. łażę ciągle w tym samym..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

i niewiem czy to normalne? Dr. Google mówi że niby normalne, ale jak nie przejdzie to pojade z Tż na IP niech zobaczą

To już trzeci raz
Tobie to dobrze 
więcej skurczów nie było
Jedyne co, to Lol całą noc strasznie mi się wwiercał..co wstawałam na siku, to straszne kłucie czułam, aż syczałam.. A już myślałam, że urodzę 1 sierpnia