|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
O jeżżżuniu, ale mnie napie.przają te boczki
![]() Wiesz, ja nie mówię, że to musi się Tobie zdarzyć, tylko tak ku przestrodze mówię ![]() no bo 4 to dla mnie już dużo, a 6 to a i tak mi się wydaje, że ja ciągle piję i ciągle na kibelek latam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko mnie też, strasznie, posmarowałam sobie Voltarenem na noc
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam żadnej maści
kurde z każdą chwilą jest gorzej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
bieeedna
|
#365 | ||
|
Tajka
|
Dzień Dobry kochane.
Witam Was w pierwszy dzień sierpnia. Czas na zmiany, czas na poprawę, czas na zdobywanie szczytów ! Nie poddajemy się, walczymy ! Wytrwale ! Dzień zaczęłam od 2 jajek sadzonych i serka wiejskiego ze szczypiorkiem. Omnomnomnom
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ojjjjj, zakwasy jak bumcykcyk ![]() Cytat:
![]() No właśnie, sierpień- nowy miesiąc, nowe możliwości jedziemy dalej i wytapiamy ten tłuszcz! kisiej, ważyłaś się?
|
|
|
|
|
#367 | ||
|
Tajka
|
Nie i nie zrobię tego dopóki moje uda nie będą 5 cm mniejsze
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko
tak tylko zapytałam, bo rozważałaś to
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja nie mam wagi a miałam zamiar z niej skorzystac, zaraz jadę na badania krwi a później dentysta, mono medycznie dzisiaj u mnie
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewuszki, zamawiała któraś z Was rower przez neta? Bo ja się zastanawiam...
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do roweru, to ja nie a masz smaczka widzę![]() Sie Sie Siema, wstałam o 8 z łóżka poszłam na wagę i mina mi zrzedła.. tak jak się utrzymuje od jakiegos czasu 65,5 Czas poprawić dietę, urozmaicić ją, bo wpada naprawdę beznadziejne, małowartościowe żarcie.. Dzień zaczęłam od małej grahamki z szynką, cienkim plastrem sera żółtego i pomidorem, wcześniej woda z cytryną i za godz. gdzieś (może ciut wczesniej) lecę ćwiczyć
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-01 o 08:32 |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta dziewczyna miała silne wymioty, była strasznie słaba- zemdlała 3 razy... także wiem o czym piszę, nie wyssałam sobie tego z palca Naprawdę to może być groźne. Co lepsze, ona przez dłuższy czas właśnie wypijała takie ilości i nic jej nigdy nie było. I nagle bum, takie objawy. A jeszcze kisiej pisała, że się nie poci to też mnie zastanowiło. Bo właśnie pocenie to też "wydalanie" tej wypitej wody. Ja nie wiem ja Ty dajesz radę tyle wypić oeeezuuuu ![]() Noooo mam jeden upatrzony, ale boję się zamawiać w sumie to sprawdzona strona, no ale ciągle się waham no i nie wiem, nie chodziłam po żadnych sklepach sportowych, a może taniej bym znalazła ![]() A ja wstałam o 6 byłam w sklepie, zrobiłam TŻ-towi śniadanie bo wrócił z dyżuru. Teraz biedaczek poszedł się przespać a ja piję drugą kawusię i buszuję na necie zaraz jakieś śniadanko wciągnę
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrafię jednym duszkiem wypić całą 1.5 l flachę mineralnej ![]() ![]() Jako, że w lipcu bylo tylko 500 min ćwiczen (wstyd, pierwszy taki żałosny miesiąc) to wyzwanie na sierpien : 1500 min ćwiczeń Wiem, że dam radę. Właśnie zrobiłam całe Turbo Ewki ![]() a w południe mykam na basen
|
|
|
|
|
#374 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej! Witam sierpniowo przy kawie
Z racji, że mamy nowy miesiąc bierzemy się do roboty jeszcze bardziej! Moim marzeniem jest mieć w udach tak 53-54cm Nie wiem czy to realne, tym bardziej że w tym miesiącu spadków już nie odnotowałam. No jedynie te boczki, co mnie bardzo cieszy Najważniejsze to nie przytyć oczywiście Wczoraj w sklepie Tż do mnie: Może jest promocja na czekolady? Ja: Na szczęście nie ma A i tak sobie kupił i jeszcze pyta mnie którą bym chciała ![]() Później mówi mi jeszcze: Schudłaś znowu? ![]() ![]() Coś mi brzuch wciąga bo go masuję albo gąbką albo rolką (a raczej szoruję tak całe ciało ) Dużo to daje więc będę tak codziennie ![]() Cytat:
![]() No i super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dla wszystkich innych dziewczyn, które pominęłam za wczorajsze ćwiczenia
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-08-01 o 10:04 |
|||
|
|
|
#375 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też się ważę codziennie... ale jakbym po tygodniu starań zobaczyła brak spadku, albo wzrost, to bym się zdemotywowała, tak to przynajmniej się nie łudzę Cytat:
Całą noc ćwiczyłam boczki |
||
|
|
|
#376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42033854]40 min hula hop zaliczone, teraz idę na kawkę ![]() [/QUOTE]
|
|||
|
|
|
#377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i trzymam niezłe wyzwanie u mnie bez chleba to nie ma szans ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nieźle zaszalałaś ![]() |
||||
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuszki!
dziś sama siedzę w pracy to piszę ![]() wymiary zaktualizuję później,mam już pomiar,ale nie wzięłam karteczki-ogólnie nie jest źle ![]() Heroine pokaż rower ![]() ja swój kupiłam używany,sprowadzony z Belgii/Holandii. Super się nim jeździ!
|
|
|
|
#379 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczonka!Cytat:
Cytat:
(26.09), więc Waga ![]() Cytat:
też chciałabym trochę pojeździć, ale mam dziurę w oponie i muszę ją dopiero znaleźć i zakleić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile dziewczyn z września, no no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#380 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Dokładnie, mobilizacja musi być! Ja dzisiaj też coś zrobię, bo nie ma przebacz! Miałam się pomierzyć i zważyć, ale zjadłam śniadanie już, więc :dupa: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za turbo
|
||||||
|
|
|
#381 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I z tym nie jedzeniem batonów też, ale ja to ogólnie to raczej batonowa nigdy nie byłam ![]() Cytat:
![]() bałam się wagi, aż stwierdziłam, że zważę się dopiero jak zauważę sporą zmianę, bez sensu żeby samemu siebie nakręcać Promyczku gdzie jesteś? Kto nam będzie imprezy na wątku rozkręcał? ![]() to ćwiczenie na boczki opanowane mam do perfekcji, praktykuję od lat a tak serio to akurat na to jedynym rozwiązaniem jest zrzucenie tłuszczu wg mnie, bo co tu ujędrniać? Cytat:
![]() Heeeej dziewuszki pochłonęłam już śnaidanie - muesli z jogurtem, szklankę wody z cytryną a teraz popijam kawę. Czeka na mnie jeszcze wieeelki kubas zielonej herbaty z miętą - stwierdziłam ostatnio że piję za mało płynów to się wzięłam za to na ostro ![]() Wczoraj dogadałam się z koleżankami że idziemy dziś razem na siłownie, bo okazało się że chodzą tam od paru miesięcy więc mają mi wszystko pokazać i sobie poćwiczymy razem. Pewnie wyruszę okolo 12 i zastanawiam się czy jeść coś przed czy nie bo w sumie to jestem dopiero po śniadaniu. Ma któraś z Was jakąś stronę z zasadami komponowania posiłków okołotreningowych? Bo google mi nie pomaga, wyskakują same wątki na forum, a kiedyś miałam taką stronę z konkretną rozpiską i nie mogę jej znaleźć
Edytowane przez f _ c k yea Czas edycji: 2013-08-01 o 11:03 |
|||
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję pięknie za wszystkie
i dzień dooobry! witam się po całonocnym ćwiczeniu boczków ![]() i od razu się pochwalę bo szklana małpa była dla mnie dzisiaj łaskawa jednak opłacało się nie ważyć 3 tygodnie zleciało to 2 kg po-southbeach'owej nadwyżki i dodatkowo jeszcze 0,8 kg ![]() 12 lipca ---> 68,9 kg 1 sierpnia ---> 66,1 kg
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-01 o 11:04 |
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
No więc pierwsze dzisiaj 40 min hula hop za mną
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- No więc kolejne brawa w Twoim kierunku kochana, teraz najważniejsze to by tego nie przerywać jak już waga ładnie spada
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję traxx!
![]() no właśnie... a w najbliższym czasie szykuje się dużo pokus (imprezy) ale będę się mocno starać jeszcze nigdy nie byłam tak "blisko" wagi 63
|
#385 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zaszkodzi:Pa ja 27.09. ![]() będzie impreza na wątku ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42054079]No więc pierwsze dzisiaj 40 min hula hop za mną ![]() [/QUOTE]
|
||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wróciłam z malin, zaraz Was nadrobię
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
impreza na wątku? piszę się! ![]() dziękuję!
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42054079]No więc pierwsze dzisiaj 40 min hula hop za mną [/QUOTE] Cytat:
uuu, no to imprezka wątkowa będzie libacja wirtualna (lub nie ) przez większość września się zapowiada to mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- ja wczoraj też miałam kontakt malinkami tylko że ja je wcinałam |
||
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki!
![]() blaszok a w ogóle to mam na Ciebie focha! już dawno obiecałaś mi post
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-01 o 14:10 |
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio ? ![]() ja trochę dziś tylko wcinałam, resztę zrywałam ![]() Katiennn wielkie gratulacje !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

ok. fajnie. dobrze. nie będę więcej 

kurde z każdą chwilą jest gorzej
ojjjjj, zakwasy jak bumcykcyk

tak tylko zapytałam, bo rozważałaś to

mam jeden upatrzony, ale boję się zamawiać
byłam w sklepie, zrobiłam TŻ-towi śniadanie bo wrócił z dyżuru. Teraz biedaczek poszedł się przespać
zaraz jakieś śniadanko wciągnę
Moim marzeniem jest mieć w udach tak 53-54cm 
żeby nadwyżka spadła. 

A ! Też chcem
w ogóle takich typowo kupnych słodyczy w kolorowych papierkach dawno nie jadłam
bo w sumie to jestem dopiero po śniadaniu. Ma któraś z Was jakąś stronę z zasadami komponowania posiłków okołotreningowych? Bo google mi nie pomaga, wyskakują same wątki na forum, a kiedyś miałam taką stronę z konkretną rozpiską i nie mogę jej znaleźć
piszę się!