|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
#1592 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
ja ma poczatku takie miałam ... długie pajeczaki...potem te najdluzsze wypadly, reszta sie zagesciła i po 3 miesiacach mam sliczne
|
|
|
|
#1593 |
|
Konto usunięte
|
Ja się poważnie noszę z zamiarem przedłużenia rzęs, bo moje naturalne mnie dobijają, albo ja nie umiem ich malować... Tylko jestem pełna obaw, że zrobią się jeszcze gorsze.
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalotka wgl mi nie pomaga, bo zaraz po nalożeniu tuszu opadaja i musze podkrecac końcówką tubki od tuszu probowalam olejku rycynowego i jak sie jest baaardzo systematycznym to jest troszke lepiej, ale generalnie w hebe jest promocja na krem do rzes z l'biotici i tak mysle - kupic czy nie? hmmm
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
ja juz samej kuracji nie robie, po dwoch miesiacach juz przestałam bo mi rzesy ponad brwi siegały ...tylko raz-dwa razy w tyg dla utrzymania efektu.
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Konto usunięte
|
Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=1RkpEapdh5A a ten kanal wam podchodzi ? ja jakos nie moge sie przekonac - szczegolnie do karoliny wlasnie, bo ania jeszcze jako tako
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE] szczególnie potencjalny pracodawca właśnie - prawie wszystkie firmy obczajaja ludzi aplikujacych o prace w sieci... bezmyslne
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE]
i jeszcze tekst , że na imprezie jak wypije %% to gada ze wszystkimi a na drugi dzień dzwoni i pyta się ludzi w jakim klubie była bo nie pamięta |
|
|
|
#1600 |
|
Podróżniczka
|
Osoby, które nie udzielają się w tym wątku ( pewnie podczytują ) są bardzo ciekawskie i wysyłają mi prosbe o zaprzyjaznienie
|
|
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez używam mimo, że moje rzęsy są długie i podkręcone, ale jak w tamtym roku zaczęły mi się problemy z hormonami tak nawet i rzęsy mi powypadały, masakra... nie dość, że jak postoje 5 min w jednym miejscu to się robi wokół mnie kupka włosów ( autentyczna sytuacja, jak stałam w kolejce na białej podłodze) to jeszcze zbierałam z policzków rzęsy.Właśnie, a macie może jakieś sprawdzone suplementy na włosy? Bo moje hormony jeszcze bardzo długo się nie unormują, ponieważ koło mojej przysadki mózgowej zadomowił się niegroźny guz i wytwarzam prolaktynę w ilościach hurtowych, mogę Was obdarować Stosowałam już belisse, vitapil, merz special, teraz biorę HA-Pantoten, ale jakoś średnio mi się wydaję żeby coś dawał. Paznokcie też mi się sypią ;/ Wszystkie suplementy przyjmowałam przynajmniej 3 miesiące i robiłam przerwy i coś tam działo się tylko przy Vitapilu. Jeszcze widziałam na blogach parę pozytywnych opinii o Calcium pantothenicum. Może któraś z Was stosowała?
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Konto usunięte
|
Ja recenzji Maxi "nie wierzę", dla niej ten balsam pod prysznic Nivea jest dobry, bo ma suchą skórę, która nie jest skłonna do zapychania. Wydaje mi się, że ten balsam jest naszpikowany czymś w stylu parafiny/silikonów, pozostawia dlatego złudny film na skórze, czyli "nawilżenie" i gładkość. Mnie by pewnie od razu przez to zapchał, zresztą natknęłam się już na opinie, że dziewczyny miały po nim wypryski
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Właśnie boję się tego, że będzie pięknie, ładnie, a potem, gdy będzie trzeba je zdjąć, to będą już w ogóle liche i obrzydliwe... |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No a rzęsy niestety okropnie wyglądają po zdjęciu sztucznych ;/
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej odżywiać rzęsy w bardziej naturalny sposób, malymi krokami dążyć do polepszenia ich stanu - wtedy przynajmniej efekt może sie utrzymać na długo |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę Anię.
Karolina mi w ogóle nie podchodzi. Jakaś taka zarozumiało-dziwno-niefajna.
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
Ja to już dawno miałam konto na wizażu, ale korzystałam głównie z KWC i opinii o kosmetykach, ale tak mnie tknęło coś jak się na studia dostałam i chciałam zobaczyć czy może ktoś coś pisał i później trafiłam na Wasz wątek i mnie wciągnęłyście :P
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Po tygodniu rzęsy przestały wypadać, po dość regularnym stosowaniu ( zdarza mi się dzień czy 2 przerwy) są gęstsze i dłuższe. Może nie daje jakiegoś efektu wow, ale według mnie warto spróbować
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale zrozum też, że my tutaj się już od dłuższego czasu kojarzymy i swoje foty widziałyśmy i trudno nabrać zaufania do kogoś nowego. Pokaż siebie wpierw :P
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy było, więc wklejam
Bunny: http://www.youtube.com/watch?v=WKX0Yu8FTf8 |
|
|
|
#1615 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale taka już moja uroda - czego bym nie robiła, nigdy nie będę miała ładnych rzęs. I Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z krostkami po goleniu nóg? Bo mnie to dopadło, pierwszy raz w życiu i nie wiem co robić. |
|
|
|
|
#1616 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Noely dawaj fotę
|
|
|
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zobaczyłam jej pierwszy filmik to było wielkie WTF, ale w sensie raczej zabawnym :p Śmieszna jest, nie udaję nikogo tylko cały czas jest sobą w 150% i ma swój świat :P Stwierdzam, że z polskich vlogerek najbardziej lubię oglądać KatOsu i Megi (czasem Nissiax) bo wiedzą o czym mówią i wiem, że nie plotą głupot. Zawszę wypatrzę u nich parę cukiereczków kosmetycznych i wyłapię jakąś ciekawostkę albo poradę. Faktycznie wnoszą coś w youtube'owy świat. Z zagranicznych to Lissa Eldridge, Goss, siostry Pixy, Claire Ashley i chyba tyle narazie. W ogóle KatOsu, Megi, Lisa, siostry Pixiwoo i Ashley to piękne kobiety, każda inna Goss też jest przystojny i widać, że fajny z niego człowiek
|
|
|
#1620 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żebyś wiedziała, taka psychiczna baba, że szok, normalnie jakbym wiedziała, że nic mi za to nie grozi przywaliłabym jej w ten fałszywy pysk, a jestem przeciwniczka przemocy, więc sama rozumiesz moją niechęć do sloneszka, skoro jest prawie jej klonem ![]() Cytat:
A to że się mlaskają na filmikach to nie wiem, bo nigdy chyba nie doszłam do tego etapu. W każdym bądź razie polubiłam jej męża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też jestem w szoku![]() Cytat:
![]() Ja mam ponad 130 lakierów "przystopowałam" już koło 60 [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. (...)Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE] Dokładnie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ty masz w ogóle jakieś zdjęcie w albumie? Mówiłaś coś o sobowtórze, a ja nie widzę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- I w ogóle kupiłam ten balsan Nivea pod prysznic, więc będziecie mieć szczerą niesponsorowaną opinię niedługo Ja nienawidzę używać balsamów, zwłaszcza latem, bo zaraz czuje się brudna i lepka. Ja nie mam problemów z suchą skórą, więc jak posmaruje się jakimś dobrze nawilżającym to zawsze zostaje mi takie film na skórze, a fuj. Lubię jak wchłania się w 100% dlatego pomyślałam, że ten z Nivea może się czasem sprawdzić. Już po 2 użyciach wiem, że nawilżenie jest bardzo delikatnie (mam białą wersję), dlatego nie wierzę, np maxi, że on pasuje skoro ona uwielbia tłuściarne kremy i balsamy :/
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

zalotka wgl mi nie pomaga, bo zaraz po nalożeniu tuszu opadaja i musze podkrecac końcówką tubki od tuszu
probowalam olejku rycynowego i jak sie jest baaardzo systematycznym to jest troszke lepiej, ale generalnie w hebe jest promocja na krem do rzes z l'biotici i tak mysle - kupic czy nie? hmmm

Godoj
Jestem taka przesuszona, że az wstyd, ale wczotaj na rehab mojej stopy laska była w szoku, że mam 30 lat
Też jestem w szoku