Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 10:43   #1591
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Labi masz 30? W zyciu nie wygladasz¡

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cicho
Stary 2013-08-01, 10:44   #1592
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
Basia pewnie też bo powoli robi sie efekt jak u Olimpii
ja ma poczatku takie miałam ... długie pajeczaki...potem te najdluzsze wypadly, reszta sie zagesciła i po 3 miesiacach mam sliczne na poczatku kumpele mowily, ze glupia jestem tyle kasy ... a teraz wszystkie zakupiły sobie
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 10:46   #1593
201703241651
Konto usunięte

Ja się poważnie noszę z zamiarem przedłużenia rzęs, bo moje naturalne mnie dobijają, albo ja nie umiem ich malować... Tylko jestem pełna obaw, że zrobią się jeszcze gorsze.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 10:48   #1594
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja przerabiałam już 2 odżywki, w trakcie efekty były niesamowite, po revitalashu miałam największe, wszyscy myśleli, że przyklejam sztuczne i pytali ile mi to czasu zajmuje...
ale po kuracji rzęsy mizernieją strasznie i dopiero po ok 3-4 tygodniach wracają do swojego stanu sprzed kuracji no i ja mam teraz ten etap widocznie, bo wyglądają fatalnie...
ja mam takie okresy, ze mam ladne rzęchy, a czasami są tak mizerne i rosną prosto jak druciki zalotka wgl mi nie pomaga, bo zaraz po nalożeniu tuszu opadaja i musze podkrecac końcówką tubki od tuszu probowalam olejku rycynowego i jak sie jest baaardzo systematycznym to jest troszke lepiej, ale generalnie w hebe jest promocja na krem do rzes z l'biotici i tak mysle - kupic czy nie? hmmm
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 10:50   #1595
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
ja ma poczatku takie miałam ... długie pajeczaki...potem te najdluzsze wypadly, reszta sie zagesciła i po 3 miesiacach mam sliczne na poczatku kumpele mowily, ze glupia jestem tyle kasy ... a teraz wszystkie zakupiły sobie
to dobrze że w końcowym efekcie Ci się poprawiły jednak nie jest to gwarancją z tego co słychać na yt i nie tylko.. każdy ma świetny efekt w trakcie, potem wypadają i zazwyczaj jest źle + powrót do stanu sprzed kuracji. ja osobiście, mając problem z rzęsami, nie zdecydowałabym się na szczęście rzęsy to jedna z nielicznych rzeczy jakie mi się udały
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:07   #1596
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
to dobrze że w końcowym efekcie Ci się poprawiły jednak nie jest to gwarancją z tego co słychać na yt i nie tylko.. każdy ma świetny efekt w trakcie, potem wypadają i zazwyczaj jest źle + powrót do stanu sprzed kuracji. ja osobiście, mając problem z rzęsami, nie zdecydowałabym się na szczęście rzęsy to jedna z nielicznych rzeczy jakie mi się udały
Mam tego swiadomość , ze efekt nie jest na zawsze oraz tego co sie moze dziać po... tak samo jak stosowanie odzywek do paznokci. A moje naturalnie liche rzesy juz chyba bardziej liche być nie mogą po

ja juz samej kuracji nie robie, po dwoch miesiacach juz przestałam bo mi rzesy ponad brwi siegały ...tylko raz-dwa razy w tyg dla utrzymania efektu.
Stary 2013-08-01, 11:15   #1597
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:22   #1598
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=1RkpEapdh5A a ten kanal wam podchodzi ? ja jakos nie moge sie przekonac - szczegolnie do karoliny wlasnie, bo ania jeszcze jako tako

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE]

szczególnie potencjalny pracodawca właśnie - prawie wszystkie firmy obczajaja ludzi aplikujacych o prace w sieci... bezmyslne
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:25   #1599
patisia123
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. Fakt, czasem plecie głupoty, ale myślałam, że jest bardziej ogarnięta, a tutaj opowieści o sikaniu z okna (swoją drogą fuj! kiedyś widziałam, jak facet siusiał sobie z balkonu na ruchliwą ulicę) i ciągłe wrzucanie zdjęć z alkoholem/na bani/na imprezie. Nie wiem po co.... Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE]
i jeszcze tekst , że na imprezie jak wypije
%% to gada ze wszystkimi a na drugi dzień dzwoni i pyta się ludzi w jakim klubie była bo nie pamięta
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:39   #1600
moniczorek
Podróżniczka

Osoby, które nie udzielają się w tym wątku ( pewnie podczytują ) są bardzo ciekawskie i wysyłają mi prosbe o zaprzyjaznienie
Stary 2013-08-01, 11:39   #1601
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=1RkpEapdh5A a ten kanal wam podchodzi ? ja jakos nie moge sie przekonac - szczegolnie do karoliny wlasnie, bo ania jeszcze jako tako[COLOR="Silver"]
kiedyś (w liceum) bardzo je lubiłam, miały lekkie, ładne (wtedy chyba najlepszej jakości na polskim YT) filmiki. teraz mieszkają osobno, Ania w swoim mieście, Karolina na studiach we Wroclawiu, i to już nie to samo

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:40   #1602
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja się poważnie noszę z zamiarem przedłużenia rzęs, bo moje naturalne mnie dobijają, albo ja nie umiem ich malować... Tylko jestem pełna obaw, że zrobią się jeszcze gorsze.
Moja mama miała i fakt w trakcie noszenia efekt fajny, ale jak wypadają to trzeba biegać uzupełniać i nasze rzęsy też się osłabiają. Jak moja mama je zdjęła to się załamała i tak się zaczęło szukanie odżywki do rzęs Ja tez używam mimo, że moje rzęsy są długie i podkręcone, ale jak w tamtym roku zaczęły mi się problemy z hormonami tak nawet i rzęsy mi powypadały, masakra... nie dość, że jak postoje 5 min w jednym miejscu to się robi wokół mnie kupka włosów ( autentyczna sytuacja, jak stałam w kolejce na białej podłodze) to jeszcze zbierałam z policzków rzęsy.
Właśnie, a macie może jakieś sprawdzone suplementy na włosy? Bo moje hormony jeszcze bardzo długo się nie unormują, ponieważ koło mojej przysadki mózgowej zadomowił się niegroźny guz i wytwarzam prolaktynę w ilościach hurtowych, mogę Was obdarować Stosowałam już belisse, vitapil, merz special, teraz biorę HA-Pantoten, ale jakoś średnio mi się wydaję żeby coś dawał. Paznokcie też mi się sypią ;/ Wszystkie suplementy przyjmowałam przynajmniej 3 miesiące i robiłam przerwy i coś tam działo się tylko przy Vitapilu. Jeszcze widziałam na blogach parę pozytywnych opinii o Calcium pantothenicum. Może któraś z Was stosowała?
Stary 2013-08-01, 11:43   #1603
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Osoby, które nie udzielają się w tym wątku ( pewnie podczytują ) są bardzo ciekawskie i wysyłają mi prosbe o zaprzyjaznienie
dokładnie
Stary 2013-08-01, 11:43   #1604
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Jeszcze widziałam na blogach parę pozytywnych opinii o Calcium pantothenicum. Może któraś z Was stosowała?
Ja zaczełam stosowac glownie na paznokcie, ale włosy tez mi sie bardzo poprawiły i zaczeły szybciej rosnąć
Stary 2013-08-01, 11:49   #1605
201703241651
Konto usunięte

Ja recenzji Maxi "nie wierzę", dla niej ten balsam pod prysznic Nivea jest dobry, bo ma suchą skórę, która nie jest skłonna do zapychania. Wydaje mi się, że ten balsam jest naszpikowany czymś w stylu parafiny/silikonów, pozostawia dlatego złudny film na skórze, czyli "nawilżenie" i gładkość. Mnie by pewnie od razu przez to zapchał, zresztą natknęłam się już na opinie, że dziewczyny miały po nim wypryski

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Moja mama miała i fakt w trakcie noszenia efekt fajny, ale jak wypadają to trzeba biegać uzupełniać i nasze rzęsy też się osłabiają. Jak moja mama je zdjęła to się załamała i tak się zaczęło szukanie odżywki do rzęs Ja tez używam mimo, że moje rzęsy są długie i podkręcone, ale jak w tamtym roku zaczęły mi się problemy z hormonami tak nawet i rzęsy mi powypadały, masakra... nie dość, że jak postoje 5 min w jednym miejscu to się robi wokół mnie kupka włosów ( autentyczna sytuacja, jak stałam w kolejce na białej podłodze) to jeszcze zbierałam z policzków rzęsy.
Właśnie, a macie może jakieś sprawdzone suplementy na włosy? Bo moje hormony jeszcze bardzo długo się nie unormują, ponieważ koło mojej przysadki mózgowej zadomowił się niegroźny guz i wytwarzam prolaktynę w ilościach hurtowych, mogę Was obdarować Stosowałam już belisse, vitapil, merz special, teraz biorę HA-Pantoten, ale jakoś średnio mi się wydaję żeby coś dawał. Paznokcie też mi się sypią ;/ Wszystkie suplementy przyjmowałam przynajmniej 3 miesiące i robiłam przerwy i coś tam działo się tylko przy Vitapilu. Jeszcze widziałam na blogach parę pozytywnych opinii o Calcium pantothenicum. Może któraś z Was stosowała?
Ojojoj, życzę zdrówka!

Właśnie boję się tego, że będzie pięknie, ładnie, a potem, gdy będzie trzeba je zdjąć, to będą już w ogóle liche i obrzydliwe... Z moim szczęściem na pewno tak będzie.
Stary 2013-08-01, 11:52   #1606
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Ja recenzji Maxi "nie wierzę", dla niej ten balsam pod prysznic Nivea jest dobry, bo ma suchą skórę, która nie jest skłonna do zapychania. Wydaje mi się, że ten balsam jest naszpikowany czymś w stylu parafiny/silikonów, pozostawia dlatego złudny film na skórze, czyli "nawilżenie" i gładkość. Mnie by pewnie od razu przez to zapchał, zresztą natknęłam się już na opinie, że dziewczyny miały po nim wypryski

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Ojojoj, życzę zdrówka!

Właśnie boję się tego, że będzie pięknie, ładnie, a potem, gdy będzie trzeba je zdjąć, to będą już w ogóle liche i obrzydliwe... Z moim szczęściem na pewno tak będzie.
Dzięki wielkie

No a rzęsy niestety okropnie wyglądają po zdjęciu sztucznych ;/
Stary 2013-08-01, 11:53   #1607
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

Ojojoj, życzę zdrówka!

wszystko co daje szybki efekt wow i zmiany o 180stopni powoduje potem spustoszenie lepiej odżywiać rzęsy w bardziej naturalny sposób, malymi krokami dążyć do polepszenia ich stanu - wtedy przynajmniej efekt może sie utrzymać na długo
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:54   #1608
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tak samo. Ja w tym temacie mam prostą zasadę - jak kogoś wirtualnie nie kojarzę, to ryja nie pokażę joł
Stary 2013-08-01, 11:59   #1609
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=1RkpEapdh5A a ten kanal wam podchodzi ? ja jakos nie moge sie przekonac - szczegolnie do karoliny wlasnie, bo ania jeszcze jako tako
Mi kiedyś się bardzo podobał ich kanał - miały bardzo dobrze zmontowane filmy. Teraz jest trochę gorzej i filmy pojawiają się rzadko. Też wolę Anię od Karoliny - nie wiem dlaczego
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 12:03   #1610
bubus900
Zakorzenienie

Ja też wolę Anię.
Karolina mi w ogóle nie podchodzi. Jakaś taka zarozumiało-dziwno-niefajna.
Stary 2013-08-01, 12:05   #1611
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Mi tak samo. Ja w tym temacie mam prostą zasadę - jak kogoś wirtualnie nie kojarzę, to ryja nie pokażę joł
Ja to już dawno miałam konto na wizażu, ale korzystałam głównie z KWC i opinii o kosmetykach, ale tak mnie tknęło coś jak się na studia dostałam i chciałam zobaczyć czy może ktoś coś pisał i później trafiłam na Wasz wątek i mnie wciągnęłyście :P
Stary 2013-08-01, 12:05   #1612
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
ja mam takie okresy, ze mam ladne rzęchy, a czasami są tak mizerne i rosną prosto jak druciki zalotka wgl mi nie pomaga, bo zaraz po nalożeniu tuszu opadaja i musze podkrecac końcówką tubki od tuszu probowalam olejku rycynowego i jak sie jest baaardzo systematycznym to jest troszke lepiej, ale generalnie w hebe jest promocja na krem do rzes z l'biotici i tak mysle - kupic czy nie? hmmm
Mi właśnie olejek rycynowy pomógł. Jakieś 2 miesiące temu moje rzęsy miały jakiś kryzys ( chyba przez złą reakcję na tusz i stres) i przy demakijażu miałam na waciku pełno rzęs. Szukałam jakiejś odżywki, ale postawiłam najpierw spróbować tego olejku ( bo najtańszy i najłatwiej dostępny). Po tygodniu rzęsy przestały wypadać, po dość regularnym stosowaniu ( zdarza mi się dzień czy 2 przerwy) są gęstsze i dłuższe. Może nie daje jakiegoś efektu wow, ale według mnie warto spróbować
Stary 2013-08-01, 12:07   #1613
bubus900
Zakorzenienie

Rozumiem, ale zrozum też, że my tutaj się już od dłuższego czasu kojarzymy i swoje foty widziałyśmy i trudno nabrać zaufania do kogoś nowego. Pokaż siebie wpierw :P
Stary 2013-08-01, 12:08   #1614
Aishowa
Zadomowienie

Nie wiem czy było, więc wklejam
Bunny: http://www.youtube.com/watch?v=WKX0Yu8FTf8
Stary 2013-08-01, 12:08   #1615
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
wszystko co daje szybki efekt wow i zmiany o 180stopni powoduje potem spustoszenie lepiej odżywiać rzęsy w bardziej naturalny sposób, malymi krokami dążyć do polepszenia ich stanu - wtedy przynajmniej efekt może sie utrzymać na długo
Miałam 2-letnią kurację olejkiem rycynowym
Ale taka już moja uroda - czego bym nie robiła, nigdy nie będę miała ładnych rzęs.

I Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z krostkami po goleniu nóg? Bo mnie to dopadło, pierwszy raz w życiu i nie wiem co robić.
Stary 2013-08-01, 12:10   #1616
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Miałam 2-letnią kurację olejkiem rycynowym
Ale taka już moja uroda - czego bym nie robiła, nigdy nie będę miała ładnych rzęs.
też tak mówiłam a jednak sie da...ale ja oczywiście do "złego" nie namawiam
Stary 2013-08-01, 12:16   #1617
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
też tak mówiłam a jednak sie da...ale ja oczywiście do "złego" nie namawiam
Czyli co jest takie złe? Godoj
Stary 2013-08-01, 12:18   #1618
patisia123
Zakorzenienie

Noely dawaj fotę
Stary 2013-08-01, 12:19   #1619
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy było, więc wklejam
Bunny: http://www.youtube.com/watch?v=WKX0Yu8FTf8
Haha właśnie oglądałam przed chwilą Jak zobaczyłam jej pierwszy filmik to było wielkie WTF, ale w sensie raczej zabawnym :p Śmieszna jest, nie udaję nikogo tylko cały czas jest sobą w 150% i ma swój świat :P

Stwierdzam, że z polskich vlogerek najbardziej lubię oglądać KatOsu i Megi (czasem Nissiax) bo wiedzą o czym mówią i wiem, że nie plotą głupot. Zawszę wypatrzę u nich parę cukiereczków kosmetycznych i wyłapię jakąś ciekawostkę albo poradę. Faktycznie wnoszą coś w youtube'owy świat. Z zagranicznych to Lissa Eldridge, Goss, siostry Pixy, Claire Ashley i chyba tyle narazie. W ogóle KatOsu, Megi, Lisa, siostry Pixiwoo i Ashley to piękne kobiety, każda inna Goss też jest przystojny i widać, że fajny z niego człowiek
Stary 2013-08-01, 12:24   #1620
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
[COLOR=silver]A co ja mam powiedzieć ze swoim czerwonym łbem? Ale i tak go kocham
Bo tobie on strasznie pasuje

Cytat:
Haha ty z ta szefowa widze, ze koszmar zycia
Żebyś wiedziała, taka psychiczna baba, że szok, normalnie jakbym wiedziała, że nic mi za to nie grozi przywaliłabym jej w ten fałszywy pysk, a jestem przeciwniczka przemocy, więc sama rozumiesz moją niechęć do sloneszka, skoro jest prawie jej klonem

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja poznałam taka kumpelę kilka lat temu, była właśnie w ten sposób zdystansowana, potrzebowała kilku lat, żeby sie bardzo otworzyć. Nie przepadam za czymś takim, ale z drugiej strony...
Jakoś nie moge oglądać Słooo, bo dla mnie te vlogi sa czasem zbyt intymne, głaskanie, jęczenie, miałczenie, czuję się tak jakbym im przeszkadzała w nocy Miło i super, że sa dla siebie czuli, extra wręcz popieram,a le za dużo tego we vlogu dla masy ludzi
(...)
Dzięki Twojemu opisowi spojrzę na nich chyba teraz bardziej przychylnie ]
Ja też nie lubię takich osób zamkniętych, czuje się zawsze przy nich jak głupek, bo ja dużo mówię i dużo się śmieję A to że się mlaskają na filmikach to nie wiem, bo nigdy chyba nie doszłam do tego etapu. W każdym bądź razie polubiłam jej męża

Cytat:
Ja coś unikam czerwonego, a jak już to rzadziutko i minimalnie: usta, albo paznokcie...
Ja tak samo, tylko ja na ustach nie nosze czerwieni bo wydaje mi się, że wyjątkowo głupio wyglądam
Cytat:
Kurka a ja zaniedbałam balsamowanie latem teraz, nie mam fajnego balsamu i zwyczajnie mi się nie chce Jestem taka przesuszona, że az wstyd, ale wczotaj na rehab mojej stopy laska była w szoku, że mam 30 lat
A masz? Też jestem w szoku
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A ja jestem zakochana teraz w takim różowo-brzoskwinkowym kolorze lakieru Boski. Ogólnie fazę mam na lakiery i przystopowałam, ale ciągle kusicie
Daj namiary
Ja mam ponad 130 lakierów "przystopowałam" już koło 60
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42054266]Dziwię się, że FDAC wstawia takie rzeczy do sieci. (...)Przecież to może każdy zobaczyć, czy wykładowca z uczelni, czy pracodawca.[/QUOTE]
Dokładnie!
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
i jeszcze tekst , że na imprezie jak wypije
%% to gada ze wszystkimi a na drugi dzień dzwoni i pyta się ludzi w jakim klubie była bo nie pamięta
Dla mnie to jest żałosne. Rozumiem, że jak ma się 17 lat to się niezdrowo podnieca człowiek alkoholowymi ekscesami, ale dorosła dziewczyna? Swoją drogą jak dziewczyna może się wysikać przez okno? (i dlaczego nie do kibla?) że co goła dupa i pipa zwisa i sikamy?

Cytat:
Ja też muszę kiedyś spróbować, bo mam plan sobie przedłużyć rzęsy na ślub kościelny i chcę zobaczyć jak będę wyglądać, ale tez własnie boje się, że będą zniszczone później...

Cytat:

A ty masz w ogóle jakieś zdjęcie w albumie? Mówiłaś coś o sobowtórze, a ja nie widzę
Cytat:
Ja też wolę Anię.
Karolina mi w ogóle nie podchodzi. Jakaś taka zarozumiało-dziwno-niefajna.
a która to Karolina, która Ania? Ta co jest częściej w filmikach to...?

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

I w ogóle kupiłam ten balsan Nivea pod prysznic, więc będziecie mieć szczerą niesponsorowaną opinię niedługo

Ja nienawidzę używać balsamów, zwłaszcza latem, bo zaraz czuje się brudna i lepka. Ja nie mam problemów z suchą skórą, więc jak posmaruje się jakimś dobrze nawilżającym to zawsze zostaje mi takie film na skórze, a fuj. Lubię jak wchłania się w 100% dlatego pomyślałam, że ten z Nivea może się czasem sprawdzić.
Już po 2 użyciach wiem, że nawilżenie jest bardzo delikatnie (mam białą wersję), dlatego nie wierzę, np maxi, że on pasuje skoro ona uwielbia tłuściarne kremy i balsamy :/
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości