|
|
#2701 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
|
|
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Czy mogłabym dostać na maila 5 część sportowców - ewusia9012@wp.pl. Z góry dziękuje
|
|
|
|
#2703 |
|
Przyczajenie
|
Czy mógłby mi ktoś wysłać Dark Duet po polsku ?? na sylwusiaw1988@onet.pl będę bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam kolejną książkę autorki Kitty kitty i when he was bad:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/151758/the-mane-event Jeżeli ktoś reflektuje na naszych kochanych zmiennych proszę o cynk. I mój cały misterny plan w ....... ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
Przeczytaj Up in the air, i daj znac jak twoje odczucia, ciekawa strasznie jestem opinii, dziewczyny nic nie piszą tu...moją opinię znacie i się tak zastanawiam włąśnie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- [QUOTE=Masumi11;42057939]Dziewczynki mam kolejną książkę autorki Kitty kitty i when he was bad: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/151758/the-mane-event Jeżeli ktoś reflektuje na naszych kochanych zmiennych proszę o cynk. I mój cały misterny plan w ....... Hahah...to jest w tym wszystkim najlepsze, można normalnie dostać kręcka A mi gorąco, oj gorąco od tego Adama i Madison ![]() Świntuchy jedne
Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-08-01 o 14:19 |
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
Kochane właśnie skończyłam czytać obie części Up in the air. Musze przyznać,że książka bardzo podobna do greya. Czytało się znakomicie, jak dla mnie to ta książka jest Rewelacyjna.!!! Musicie koniecznie przeczytać!
Ma być 3 część wiecie może kiedy?![]() Ma ktoś może epilog do 2 części Dark Duet? Zaczynam drugą część i chciałabym wiedzieć czy w ogóle jest jakoś mi początek nie pasuje..hmm...
|
|
|
|
#2709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy i ja mogę prosić o o 5 część sportowców? ...z góry dziękuję ![]() kasia_muszka@o2.pl Ślicznie dziękuję za sportowców ![]() Macie może inne książki Kasi Michalak, lub podobne w stylu "Mistrza"? Właśnie ją skończyłam i jak dla mnie była REWELACYJNA!!! Zaskoczyło mnie troszkę zakończenie, łezka poleciała, ale bardzo bardzo mi się podobała, polecam z czystym sumieniem ...ale z tego co pamiętam to większości z Was się ona podobała ![]() To jeśli macie coś podobnego to ślijcie proszę kasia_muszka@o2.pl Dzięki kobietki
Zamknięta w przestrzeni własnych marzeń... ![]() Edytowane przez kasia84-20 Czas edycji: 2013-08-01 o 16:37 |
|
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wczoraj skończyłam w końcu czytac 'Wbrew zasadom', spodobało mi się
Sprawdzałam i szkoła żon jest dostępna u mnie w pobliskiej bibliotece niestety jest wypożyczona, i kolejne 2 osoby są w kolejce po nią Także najpierw zabiorę się za czytanie Mistrza, którego dostałam na maila od jednej z Was Tylko tak jak mówiłam, nie dam rady niestety zawsze czytac na laptopie bo oczy strasznie bolą, za to chyba wydrukuje sobie kilka stron
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogę prosić o przesłanie 5 części Sportowców ? wertka71@gmail.com
Przeczytałam po raz drugi dwie części Crossa i po raz pierwszy część trzecią. Nie spodziewałam się, że tyle fragmentów już zapomniałam A co do III części to pojawiło się sporo nowych wątków Mi się podobała. Teraz znów pozostaje nam czekać na kolejną część ![]() Edit: dziękuję, już mam
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2013-08-02 o 08:12 |
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
A ja jednak zorientowałam się , że nie da się niestety tego wydurkowac
|
|
|
|
#2713 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki mogłabym, także prosić o kilka pozycji:
Up in the air cz. 1 i 2 Dark Duet cz.1 i 2 Wbrew zasadom Dziękuje z góry mój e-mail : aniapiatek90@gmail.com |
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
#2716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez wlasnie skonczylam Mistrza. I jestem ZACHWYCONA! do ostatniej strony mialam nadzieje... I tez lzy sie polaly. No i nie moglam sie oderwac. Uwielbiam tak wciagajace ksiazki. Chce sie zabrac za Dark Duet, ale tak zachwalacie, ze boje sie zaczac! Bo nie wszystkie czesci jeszcze sa przetlumaczone, a nie zniose znow czekania na kolejna;( pocieszcie mnie i powiedzcie, ze niedlugo bedzie juz calosc po polsku
|
|
|
|
|
#2717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Epilog jest ale nie przetłumaczony. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Co do Mistrza - jest arcydziełem. Powiem Ci szczerze ze nie wiem co by można było z nim porównać. Jeszcze chwilkę trzeba poczekać na kolejną książkę Kasi Michalak w serii z tulipanem - Czarny Książę- ale czekamy wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Dopiero potem powstała koncepcja napisania Epilogu z pozycji Caleba - i to nie jest przetłumaczone. Ale moim zdaniem możesz spokojnie czytać. Druga cześć kończy się tak że ja do dziś nie zabrałam sie za Epilog
|
|
#2718 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny nadal czekam cierpliwie na drugą część The Dark Duet
Może któraś z was już posiada w wersji PL? ana_2307@o2.pl Edytowane przez ana2307 Czas edycji: 2013-08-01 o 21:52 |
|
|
|
#2720 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wbrew zasadom też ale tylko w formacie epub mam
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytała bym o nim i o Pani Doktor
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem na 100% czy wyjdzie, ale gdzieś tak wyczytałam.. Albo na stronie autorki, albo na GoodReads.. W każdym razie ja też z chęcią bym przeczytała.. No i muszę poszukać innych książek C.J. Roberts.. Ciekawa jestem czy będą równie dobre
|
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mogłabym prosić o przesłanie książek z serii Up in the air jeśli posiadacie po polsku ??? Będę MEGA wdzięczna ![]() madziocha.m@gmail.com |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam Up in the air 2.
Bardzo schematyczne . Kopia Greya. Ale szybko i miło się mi to czytało . Zabieram się za sportowców 5
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny dawno mnie nie było, kończe 3 część crossa i jestem w tej książce zakochana tak samo jak w Greyu czy oni muszą być tacy fucking perfect?
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2730 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej...to ja też poproszę o tych zmiennych
![]() The Mane Event: Shelly Laurenston natalka696_89@o2.pl Skończyłam Dark Duet 2 i szczerze na samym początku chciałam rzucuć laptopem. Załamałam się gdy przeczytałam,że On......nie.....(no wiecie o co mi chodzi). Potem coś mi zaczęło świtać w głowie,że to przecież nie może się tak skończyć i się nie pomliłam. Nie żąłuje zarwanej nocki i ciężkiego dnia w pracy ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Wysłane ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

wczoraj poszukałam sobie sporo książek o wampirach i zmiennych ale nie wiem czy może nie zabrać się za serię up in the air albo za jeszcze coś innego
ehhh...ciężka decyzja 

...z góry dziękuję