|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobie notke albo dzis albo na dniach obiecuje ![]() ![]() szorstkie na pewno nei sa od garnierka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() inne slodkie kobietki najczesciej boli nasze powodzenei zyciowe i szczescie i wtedy sie ulatniaja to norma. wiekszosc kobiet- nei oskarzam tu zadnej zeby nei bylo!- jest niestety bardzo zawistna i zazdrosna i ciezko znosza sukcesy innych... zawsze mnie to dziwilo, bo jestem osoba ktora cieszy sie z radosci innych i wspiera ich ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- a w ogole wczoraj odebralam kiecke slubna ![]() nie mam fot niestety ale efekt ostateczny powala ![]() tylko boje sie reakcji na moje gole sznurowane plecy, bo ze wzgledu na moja budowe ciala musialysmy zrobic dluzsze sznurowanie- az do rowka w pupie i bede musiala jakos ukryc stringowy pasek zeby nei bylo widac ![]() ![]() lezy cudownie ![]() ![]() i na wyjsciu dostalam od pani sprzedajacej podwiazke na szczescie ![]() no i mam oczywiscie pochwalic sie fotami i odwiedzic ja po slubie ![]() ![]()
![]() |
#3542 |
Wtajemniczenie
|
Kylie a szkoda gadać, rozmijamy się coraz bardziej z tż...
Bunny już sobie Ciebie wyobrażam w tej kiecce ![]() ![]() U mnie z meblami w mieszkaniu jest to samo ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja na nim usiadłam ![]() ![]() hahah dobra babka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wredna blondyna za mnie błahahahhaha ![]() Co do Garniera to moze to przez to,że trzeci dzien pod rzad leb mylam i wlosy przy glowie mialy juz po prostu dosc ![]() Jutro robie plukanke z gencjany ![]() Kurde musze Cie zobaczyc w tej kiecce ![]() Juz sobie wyobrazam blond ksiezniczke w pieknych pantofelkach i bukiecikiem ![]() Mam prosbe, bo nie jestem pewna czy dobrze zapamietałam date twojego ślubu, moglabys mi PW skrobnac ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() juz pisze pw ![]()
![]() |
#3546 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A w jakim Ty sklepie pracujesz, bo nie pamiętam? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Kylie ale baba haha
![]() ![]() ja ostatnio kupowałam spodnie w Mango, też na wyprzedaży to tam zwrot wyprzedażowych ciuchów można było zrobić tylko w ciągu 3 dni ![]() Lavia ja też nie mam przyjaciółek ![]() ![]() ![]() ![]() Anka nam właśnie zależało, aby łóżko nie było drogie, bo to etap przejściowy kiedy będziemy się kisić w mieszkaniu, a w Ikei zawsze można coś znaleźć w rozsądnej cenie ![]() ![]() Bunny pokaż kieckę, bo urodzę z nerwów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie pokaze bo boje sie ja rozpakowywac, babeczki mi pieknie ja pozawijaly foliami zeby sie nie wybrudzila, nie pogniotla itp bo jej nie mozna prasowac np. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to praca dla ludzi o mocnych nerwach naprawdę ![]() Cytat:
![]() Kiedys jakis poradnik napisze "Jak przetrwac i nie zwariowac pracujac w handlu" ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Jeeejjjjj, juz sie nie moge doczekac az urosna moje piekne i dlugie naturalki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- Cytat:
Też mam takie wrażenie że większość dziewczyn poprostu jest zawistna i zazdrosna...Zawsze jakoś bardziej potrafiłam się z facetami dogadywać własnie dlatego że są mniej wredni i złośliwi. Większość moich pseudo-przyjaciolek niby mi gratulowało zaręczyn w grudniu a jak sie potem okazalo cięzko mnie ogadywaly za plecami, że to juz koniec wolnosci, ze koniec imprezowania i ze wcale sie nie cieszą z tego powodu. Mam w dupie tak naprawde falszywe gratulacje i udawanie ze ktos cieszy z mojego szczescia a potem idzie mnie obgadać...... uf to sie wygadalam troche ![]() Musisz na pewno pięknie wyglądać- jestem bardzo ciekawa jak w calym zestawieniu się prezentujesz ![]() ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-31 o 23:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny byłam w końcu wczoraj pierwszy raz w SINSAY i nie dziwie się Wam że sie tak zachwycałyście ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupiłam sobie taką bluzeczkę z tygrysem https://wizaz.pl/Moda/Trendy-w-modzi...Sinsay-34-99zl uwielbiam takie motywy zwierzęce ![]() ![]() na pewno bede tam często powracać ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-31 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Wtajemniczenie
|
Kylie, Lavia dzięki za chęć pomocy, ale muszę to sama na razie przetrawić...
Bunny jak możesz powiedzieć to ja tez jestem ciekawa kiedy TEN dzień bo chyba niedługo ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kocham moje wlosy po farbowaniu, takie jasniutkie, milutkie, tylko długosc mnie jeszcze nie satysakcjonuje ![]() Kurcze nie moge sobie Ciebie wyobrazic w naturalnych włosach. Masz może jakies zdjecie, tak dla oswojenia nas ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie nic nie ma ![]() Poza remontami, ruchem wahadłowym, smieciami na ulicy i bezrobociem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | ||||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze, muszę się zebrać i pojechać na zakupy. Chcę zrobić pizzę z gyrosem, a w lodówce pustki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra czas na relaks- jade do chinczyka na ciuchy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- aha i wczoraj w nocy kupilam na all 3 staniki "bez plecow", zeby byly do kiecki slubnej bo chamsko widac normalny tyl stanika ![]() ktorys z tych 3 musi pasowac idealnie ![]() http://allegro.pl/ava-biustonosz-krz...396003211.html taki wzielam bezowy http://allegro.pl/konrad-biustonosz-...tml#tabsAnchor taki czarny http://allegro.pl/biustonosz-mat-z-s...406205841.html i taki bialy ![]() rozmiarowka dzika, bojac sie ze c65 mialoby za duze ( bo z kingi lezy idealnie a z konrada juz nie ;() miseczki wolalam wziac 70a- bo na pewno wypchnie mnie wtedy do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poniewaz przerosly mnie ceny bukiecikow slubnych w lbn i gdzie nei pojde tam drozej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A te staniki na pewno będą idealne pod sukienkę z odkrytymi plecami. Sama mam takich dwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Bunny udanych łowów
![]() hahahahah ja tez od wczoraj przegladam staniki na All ![]() ![]() w obserwowanych mam chyba z 10 i wszystki z Kingii ![]() Jakis taki sentyment mam do tej firmy ![]() Przetrzepuje cały internet w poszukiwaniu czegos na wlosy i paznokcie i ![]() ![]() Albo SkrzypoLen z bloga naszej Caskady ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hejoooo
![]() a ja nie mam pomysłu na obiad ![]() Tez muszę na zakupy, ale już takie jesienne bardziej, chcę kupić parkę, bo jest luźna i brzuch wepchnę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Oby wszystko się dobrze ułożyło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z bukiecikiem fajny pomysł, po co przepłacać, jak można mieć śliczny bukiet za niższą cenę ![]() (A kiedy ślub? ![]() Cytat:
![]() Wyglądać będziesz na pewno pięknie ![]()
![]() |
#3563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ona nie ma takich z silikonowa tasma na plecach ![]() wrocilam ![]() http://allegro.pl/piekna-sukienka-de...345358213.html cos takiego tylko biust wiazany i moja ma ramiaczka , i kupilam jeszcze mini spodniczke z bialego jeansu we wzor lamparta/tygrysa ( wzor jest taki khaki, jak lekko brazowy) i na pupie mam 2 glowy chyba tygrysie ale sie nie znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak kminilam z tym bukiecikiem az wykminilam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Wtajemniczenie
|
Mam 3tygodnie do urlopu, zabieram się za siebie i nie jem śmieci
![]() Bunny ja na takim staniku z sylikonowym tyłem raz się przejechałam przez internet bo kupiłam niby 75 pod biustem (grubsza byłam) a odstawał z każdej strony i nie trzymał biustu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
Blond Bunny wiesz może czym różni się Palette A10 od E20? I jaki procent wody jest w tych farbach?
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też sie nad Kinga zastanawiałam, ale kurcze nie wiem jaki rozmiar brać, boje sie tak przez neta troche ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() zrobiłam włosy tymi garnierami i wyszło okropnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry kobitki
![]() U mnie dzisiaj już pogoda się zmieniła. Jest chłodniej i niebo całkowicie zachmurzone, szare. Asia przyzwyczaisz się. Złapiesz słonka, a i kolor się wypłucze, i będzie ok ![]() ![]() Bunny kochana, a czy to "cudo" https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-papryka.html można spokojnie używać? Nie zaszkodzi włosom? Pisze, żeby wcierać w skórę głowy na 30 min przed myciem. Słyszałyście o tym http://www.tvn24.pl/smierc-daniela-o...,344067,s.html? Ja nie wiem, co się dzieje z tymi ludźmi?! I każdy wkoło był ślepy na krzywdę tego dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.