Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 17:21   #1261
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Z tego co mi powiedzieli to nawet mogłabym iść na macierzyński jakiś skrócony, ale w moich "papierach" w urzędzie miasta do końca życia będzie wisiało to "dziecko" a to nie jest dziecko tylko aniołek i chyba wolę żeby aniołkiem zostało....

doskonale to rozumiem i podejrzewam, że zrobiłabym tak samo. Ale napisałam, bo może ktoś mieć inne zdanie. Jakby nie było, to każda z nas ma świadomość, że pierwsze 3 m-ce to to się bardzo często zdarza. Ja być może też byłam, tylko u mnie to się jeszcze wcześniej skończyło. Dlatego podejrzewam, że bardzo boli. Ja tylko mam to jako jedną z opcji, a Ty niestety wiesz to na pewno. Ale będzie dobrze.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:24   #1262
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
Dzięki dziewczyny Trzymam się tylko ciągle mam w głowie słowa tego lekarza że jest tętno... Wiecie że ja wcześniej te wyniki beta hcg robiłam więc wiedziałam jak to się może skończyć, no ale te słowa tego lekarza. Wogóle teraz mają takie procedury że nawet przy takich niskich ciążach można dostać akt urodzenia i akt zgonu ale dla mnie to przesada by już była.... wiem że każdy ma prawo myśleć inaczej. Musze się trochę ogarnąć, przemyśleć czy staramy się za te dwa cykle (tak mi powiedziała gin) czy narazie odpuścimy. Najważniejsze że jest Wiktor bo bez niego to nie wiem co bym zrobiła
Kochana, całuje mocno mocno mocno i tule do serca...

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:37   #1263
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Dziewczyny pisałyście o szyjce jak wygląda w razie zapłodnienia, ale przegapiłam. Teraz sprawdziłam i jest wysoko i twarda więc raczej nie ma złudzeń? chyba powinna być miękka?

Dotka, Anya jaką macie teraz szyjkę miękką czy twardą?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-01 o 17:45
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:46   #1264
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ja wcale nie marzyłam nigdy o dziecku Teraz chcę mieć, chociaż mam sporo obaw... U nas to raczej TŻ podjął taką decyzję i to on nie może się doczekać
a ja od zawsze chciałam dziecko ! I teraz to trzebaa zrealizować

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Mój mąż gdyby mógł, to nazwałby córkę Geneviève, ale jak pomyślał, że to po polsku Genowefa, to mu się odechciało
piękne imie, ja nie lubić języki obce i ostatni słyszałam jak się to wymawia i też mi sie podobalo

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
tak w ogóle dziewczyny to zdajecie sobie sprawę, że po ciąży lub w jej trakcie niektóre nawyki żywieniowe Wam zostaną, a niektóre zanikną? czego nie lubicie jeść? ja nie cierpiałam np.cebuli i kapusty a pokochałam, uwielbiałam kiełbasę, teraz na sam jej zapach mnie odrzuca. Mam to od ciąży i tak już zostało, pewnie aż do następnej
ja nie lubię warzyw i trochę liczę, że zaczznę je w ciąży jeść

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Pewnie! imie, wiek + kiedy zaczynacie staranka poproszę
Kamila, 26, wrzesień

oo mamo ja juz 26 lat mam

Cytat:
Hey, jestem po zabiegu, fizycznie ok psychicznie tragedia. U mojej gin pęchęrzyk od 1,5 mies wogóle nie urósł i nie widziała zarodka, powiedziała żeby od razu iść do szpitala. Wczoraj w szpitalu jak mnie nie przyjmowali to samo malutki pęchęrzyk jak na 5 tydzień. A dziś rano przed zabiegiem lekarz najpierw stwierdził że jest zarys płodu i bije serce, a potem po włączeniu dopplera stwierdził że jednak brak przepływów dopplerowskich... to było moje tetno widoczne na USG ....A beta hcg rosła no ale słabo, zabieg mi zrobili mam nadzieje że sie nie pomylili.... Gdyby nie te akcje z tym sercem myśle że byłoby lepiej a tak to teraz myślę.........
Cytat:
Dzięki dziewczyny Trzymam się tylko ciągle mam w głowie słowa tego lekarza że jest tętno... Wiecie że ja wcześniej te wyniki beta hcg robiłam więc wiedziałam jak to się może skończyć, no ale te słowa tego lekarza. Wogóle teraz mają takie procedury że nawet przy takich niskich ciążach można dostać akt urodzenia i akt zgonu ale dla mnie to przesada by już była.... wiem że każdy ma prawo myśleć inaczej. Musze się trochę ogarnąć, przemyśleć czy staramy się za te dwa cykle (tak mi powiedziała gin) czy narazie odpuścimy. Najważniejsze że jest Wiktor bo bez niego to nie wiem co bym zrobiła
Cytat:
Z tego co mi powiedzieli to nawet mogłabym iść na macierzyński jakiś skrócony, ale w moich "papierach" w urzędzie miasta do końca życia będzie wisiało to "dziecko" a to nie jest dziecko tylko aniołek i chyba wolę żeby aniołkiem zostało....
strasznie mi przykro trzymaj się

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:52   #1265
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałyście o szyjce jak wygląda w razie zapłodnienia, ale przegapiłam. Teraz sprawdziłam i jest wysoko i twarda więc raczej nie ma złudzeń? chyba powinna być miękka?

Dotka, Anya jaką macie teraz szyjkę miękką czy twardą?
Ja mam miękką i wysoko (tzn całego palucha muszę wsadzić, tylko, ze nadal na 100% nie wiem czy to jest szyjka ) ale nie martw się bo czytałam na forum w ovuf... że z tą szyjką to też różnie bywa. Czasem twarda jest objawem @ a czasem mięknie znowu i jest ciąża Także takie cyrki !! Nie wiem czy to pisała jakaś kompetentna osoba ;/
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:53   #1266
maciejka1987
Zakorzenienie

ja wróciłam z pracy, i padam na ryjek... u mnie szykuje się zmiana w pracy i kurka siwa oby mi to planów nie pokrzyżowało, tj. zmiana na plus, ale zobaczymy czy dla staranek też na plus.. muszę poczekać i tyle.

Nie mogę się doczekać wizyty u lekaarza, czy moje wyniki są ok...Ale obawiam, się, że cyto coś wykarze.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:54   #1267
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Hey, jestem po zabiegu, fizycznie ok psychicznie tragedia. U mojej gin pęchęrzyk od 1,5 mies wogóle nie urósł i nie widziała zarodka, powiedziała żeby od razu iść do szpitala. Wczoraj w szpitalu jak mnie nie przyjmowali to samo malutki pęchęrzyk jak na 5 tydzień. A dziś rano przed zabiegiem lekarz najpierw stwierdził że jest zarys płodu i bije serce, a potem po włączeniu dopplera stwierdził że jednak brak przepływów dopplerowskich... to było moje tetno widoczne na USG ....A beta hcg rosła no ale słabo, zabieg mi zrobili mam nadzieje że sie nie pomylili.... Gdyby nie te akcje z tym sercem myśle że byłoby lepiej a tak to teraz myślę.........
Pamiętaj , że to nie Twoja wina!!! I że następnym razem się uda!! Tulę mocno i jestem z Tobą ! Kurcze Szkoda
Stary 2013-08-01, 17:59   #1268
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
A mierzysz temperaturę?, jak nie to polecam wcześniej niż zaczniesz się starać, to dużo daje, masz porównanie, ja żałuję, że zaczęłam mierzyć dopiero pod koniec poprzedniego cyklu. Ale i to dobre, bo wiem teraz, że w tym dniu cyklu co jestem obecnie miałam jeszcze wysoka temperaturę więc się nie nakręcam, luzik
No właśnie nie mierze, ale chyba pora kupić termometr

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:03   #1269
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Ja mam miękką i wysoko (tzn całego palucha muszę wsadzić, tylko, ze nadal na 100% nie wiem czy to jest szyjka ) ale nie martw się bo czytałam na forum w ovuf... że z tą szyjką to też różnie bywa. Czasem twarda jest objawem @ a czasem mięknie znowu i jest ciąża Także takie cyrki !! Nie wiem czy to pisała jakaś kompetentna osoba ;/
No widzisz, ja mam twardą a mam 12dpo a Ty 7 więc u mnie w razie czego chyba tym bardziej powinna być miękka, ehhh kompletnie straciłam nadzieję jeśli jakąś miałam. Na necie też większość pisze, że powinna być rozpulchniona.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 18:04   #1270
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz, ja mam twardą a mam 12dpo a Ty 7 więc u mnie w razie czego chyba tym bardziej powinna być miękka, ehhh kompletnie straciłam nadzieję jeśli jakąś miałam. Na necie też większość pisze, że powinna być rozpulchniona.
w necie, to wiele głupot można znaleźć kochana! nie czytaj, czekaj do @, a później testuj i będziesz miała czarno na białym. a nie takie wróżenie ciąży z szyjki
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:06   #1271
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Mną się nie sugeruj, bo tak jak mówiłam, nie mam pewności czy na pewno szyjkę sobie merdam muszę poszukać o tej szyjce gdzie to czytałam o tej twardości

O znalazłam!!

"Więc tak, ten cykl kiedy nam się udało, to był pierwszy kiedy sprawdzałam
szyjkę. Co do tego czy jest zamknięta czy otwarta (chociaż po zapłodnieniu
powinna być zamknięta) to nie umiałam tego określić, ale po owu szyjka sie
obniżyła, tak że z łatwością mogłam ją wyczuć, nawet myślałam, ze to tak przed
@, ale chyba na dwa dni przed terminem @ podniosła sie tak wysoko, ze już nie
mogłam jej dosięgnąc i taki stan rzeczy utrzymuje sie cały czas (koniec 6tc)
już sie nie obniżyła."

Edytowane przez anyaG25
Czas edycji: 2013-08-01 o 18:09
Stary 2013-08-01, 18:14   #1272
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
No właśnie nie mierze, ale chyba pora kupić termometr
Kup kup naprawdę warto. Ja mierzę też zwykłym i on przynajmniej ma tą temp dopóki go nie strzepnę a microlife się wyłączy i temp mi znika
Także może być zwykły, tylko dłużej się mierzy bo 7minut ale podobno bardziej dokładny.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
w necie, to wiele głupot można znaleźć kochana! nie czytaj, czekaj do @, a później testuj i będziesz miała czarno na białym. a nie takie wróżenie ciąży z szyjki
Dotka a Ty jaką masz dzisiaj? miękką czy twardą?

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Mną się nie sugeruj, bo tak jak mówiłam, nie mam pewności czy na pewno szyjkę sobie merdam muszę poszukać o tej szyjce gdzie to czytałam o tej twardości

O znalazłam!!

"Więc tak, ten cykl kiedy nam się udało, to był pierwszy kiedy sprawdzałam
szyjkę. Co do tego czy jest zamknięta czy otwarta (chociaż po zapłodnieniu
powinna być zamknięta) to nie umiałam tego określić, ale po owu szyjka sie
obniżyła, tak że z łatwością mogłam ją wyczuć, nawet myślałam, ze to tak przed
@, ale chyba na dwa dni przed terminem @ podniosła sie tak wysoko, ze już nie
mogłam jej dosięgnąc i taki stan rzeczy utrzymuje sie cały czas (koniec 6tc)
już sie nie obniżyła."
Ale nie pisze czy była miękka czy twarda

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 18:16   #1273
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Ale nie pisze czy była miękka czy twarda
No tak
Stary 2013-08-01, 18:20   #1274
Kamel
Wtajemniczenie

teraz coś takiego znalazłam:
Szyjka macicy w czasie ciąży jest twarda, długa i zamknięta, położona raczej wysoko, lecz jej obraz się zmienia w czasie ciąży, pod koniec której ulega skróceniu. Pod koniec cyklu szyjka macicy przybiera postać szyjki miesiączkowej, czyli powoli się robi krótka i otwarta. Metoda oznaczania ciąży na podstawie wyglądu szyjki macicy obarczona jest dużym ryzykiem błędu. Lepiej i pewniej jest wykonać test ciążowy.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 18:26   #1275
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
teraz coś takiego znalazłam:
Szyjka macicy w czasie ciąży jest twarda, długa i zamknięta, położona raczej wysoko, lecz jej obraz się zmienia w czasie ciąży, pod koniec której ulega skróceniu. Pod koniec cyklu szyjka macicy przybiera postać szyjki miesiączkowej, czyli powoli się robi krótka i otwarta. Metoda oznaczania ciąży na podstawie wyglądu szyjki macicy obarczona jest dużym ryzykiem błędu. Lepiej i pewniej jest wykonać test ciążowy.
No i moze tego się trzymajmy co ?? Zrobimy teścik i będzie git!!
Stary 2013-08-01, 18:28   #1276
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
Kate wiem że mnie nie znasz, ale ja podczytywałam od dawna Wasze forum i troszkę Cię znam. Wczoraj się nawet zastanawiałam co u Ciebie bo nie odzywałaś. Przeżyłam to samo dwa lata temu, tylko bez tego tętna. Na początku było ciężko ale później żal zamieniłam w złość na Groszka za to że nas tak szybko zostawił. Może to i głupie ale chyba lepsze niż całe dnie zalewać się łzami. Lekarz mówił mi, że już po 3 miesiącach mogę się starać ponownie. Tyle że wtedy to akurat sytuacja życiowa mi nie pozwalała. A Tobie co powiedzieli?

Ściskam Cie bardzo mocno i jestem z Tobą sercem i myślami!

malenstwoEdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:29   #1277
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
No i moze tego się trzymajmy co ?? Zrobimy teścik i będzie git!!
Niby tak, czekamy.
Ale już i tak mam mniej nadziei.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 18:30   #1278
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Kamel, już nie badań szyjki chyba od owulacji. Dziś z ciekawości sprawdziłam i była średnio wysoko, twarda i lekko otwarta. Ale tym sie w ogóle nie kieruje, mogłaby być zupełnie inna a bym sie nie przejęła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-01, 18:34   #1279
Luzia
Zakorzenienie

Właśnie zamówiłam termometr na all

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:36   #1280
Leine
Zakorzenienie

Cześć

Ja po rentgenie. Ogólnie coś w stopie mi się przestawiło, aż jestem w szoku, że to tak widać... wyszukałam w necie i wygląda to tak: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&bi...0&tx=104&ty=55 na prawej stopie (tylko!) coś się dzieje, bo mnie boli 2 lata

Co do kwasu foliowego to ja biorę 1x dziennie a wczoraj doczytałam, że tutaj kupiłam aż z 800µg z witaminą B12 i jodem.
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:38   #1281
D0tk4
Zadomowienie

O mamo, co to za akcje z ta stopa? Jaka diagnoza? Jakie leczenie? Jakiś zabieg czy jak?

Stary 2013-08-01, 18:38   #1282
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamel, już nie badań szyjki chyba od owulacji. Dziś z ciekawości sprawdziłam i była średnio wysoko, twarda i lekko otwarta. Ale tym sie w ogóle nie kieruje, mogłaby być zupełnie inna a bym sie nie przejęła

To czekamy do teraz do terminu @

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 18:42   #1283
MiniMonix
Zakorzenienie

Hej kobietki Ja robiłam badania i w sumie nie jestem pewna mojej interpretacji. Toksoplazmoza IgM i IgG. Oba ujemne, przy czym przy IgM wynik wynosi 0,04. Także wychodzi na to że mam jakieś przeciwciała czy nie??

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:43   #1284
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Odebrałam dzisiaj wyniki cytologi i wsio ok, mam 1 grupe także jedno badanie do przodu.
super
Cytat:

Co to za lekarz, co się na mierzeniu temperatury nie zna ale dobrze, że wszystko ok! No i prześwietl tą stopę jak najszybciej! Haluksy chyba można operować?
mówił, że to typowo pytanie do gina, bo on nie jest od 'tych spraw'
Cytat:
P
Kochana, znam ten problem, bo też walczę ze swoimi włosiskami jak mogę. Mam długie i gęste (w tej chwili sięgają na plecach do stanika ), a cel jest taki, żeby były do pasa i oddam je wtedy na perukę dla kobiet chorych na raka piersi Końce mam dość mocno przesuszone, więc w tej chwili myję je szamponem Wella Moisture i jestem zadowolona. Kallos Latte kiedyś miałam i jest rewelacyjne, ale mój mąż nie może znieść jej zapachu więc teraz mam Kallos Silk i też jest świetna! A w październiku wybieram się na taką totalną regenerację do fryzjera
a to coś takiego istnieje?? pierwsze słyszę! Ale fajny pomysł, też bym chętnie oddała, jak zapuszczę. A gdzie o tym wyczytałaś? Muszą być zdrowe i długie, czy jak? Ja mam za stanik.
Wracam do koloru, ale ja farbuję bo mam siwe... nie wiem czy takie by się nadawały
Stary 2013-08-01, 18:55   #1285
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwoEdzia Pokaż wiadomość
Kate wiem że mnie nie znasz, ale ja podczytywałam od dawna Wasze forum i troszkę Cię znam. Wczoraj się nawet zastanawiałam co u Ciebie bo nie odzywałaś. Przeżyłam to samo dwa lata temu, tylko bez tego tętna. Na początku było ciężko ale później żal zamieniłam w złość na Groszka za to że nas tak szybko zostawił. Może to i głupie ale chyba lepsze niż całe dnie zalewać się łzami. Lekarz mówił mi, że już po 3 miesiącach mogę się starać ponownie. Tyle że wtedy to akurat sytuacja życiowa mi nie pozwalała. A Tobie co powiedzieli?

Ściskam Cie bardzo mocno i jestem z Tobą sercem i myślami!

Dziękuję Ci bardzoW ogóle wszystkim jeszcze raz dziękuję, przykro mi tylko że muszę zasmucać wątek Mi lekarka powiedziała żeby poczekać 2@ i potem się starać ale ja jeszcze nie wiem co będzie bo ta akcja w szpitalu, te wszystkie ciężarne na patologi, badania, krew nie powiem troche mi nabrudziły w psychice.... Za 3 tygodnie mam do niej iść z wynikami badania histopatologicznego no i zobaczymy, wogole to okazało się że mam jakieś lekkie tyłozgiecie a ona mi o tym nigdy nie wspominała A może przez to tyłozgięcie płodu dobrze nie widziała Masakra, czekam na tżta żeby się wyryczeć bo czuję że muszę

Mam prośbę jeśli któraś coś wie na temat progesteronu, kiedy go badać, czy w odstępach czy jak to plis o info bo muszę na własną rękę trochę poszukać ewentualnych przyczyn bo drugi raz bym tego nie chciała przechodzić....

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 18:56   #1286
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, szkoda mi Ciebie Mam nadzieję, że szybko do siebie dojdziesz... a co na to mąż? Na szczęście już masz jedno dziecko, więc zajmiesz myśli.... może tak miało być? Bozia bierze do nieba tych, co nie trzeba i tyle
Cytat:
O mamo, co to za akcje z ta stopa? Jaka diagnoza? Jakie leczenie? Jakiś zabieg czy jak?

idę we wtorek do doktorka koło 16... bo dziś była baba- niemka, a ja nie chcę z nią gadać, bo nie dość, że jest brzydka to ja nie umiem po niemiecku
Dziś i tak przeżyłam mega stres na rentgenie... byłam z córką. One gadają a ja pojedyncze słowa. Fakt faktem długo nie czekałam raz dwa i foto dostałam, bez żadnego czekania, umawiania się, płacenia... uff, ale mega się spociłam z nerwów
Stary 2013-08-01, 19:06   #1287
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Hej kobietki Ja robiłam badania i w sumie nie jestem pewna mojej interpretacji. Toksoplazmoza IgM i IgG. Oba ujemne, przy czym przy IgM wynik wynosi 0,04. Także wychodzi na to że mam jakieś przeciwciała czy nie??
Ja już nie pamiętam bo robiłam 3 lata temu przed 1 ciążą. Miałam wynik ujemny choć od kotów nie stroniłam dzikich i mam swojego

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-01, 19:23   #1288
Anka19860418
Przyczajenie

Hej Kobietkijestem tutaj nowa koleżanka podała mi link i bardzo jej za to dziękuję . Ja z mężem również staramy się o dzidzię no ale narazie nie wychodzi.... heh .Biorę Duphaston i Metformin Galena i modlimy się o cód mąż chce bardzo bym już była ale to nie takie łatwe. Wiele z Was zapewne o Tym wie Pozdrawiam Was serdecznie
Anka19860418 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 19:23   #1289
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzoW ogóle wszystkim jeszcze raz dziękuję, przykro mi tylko że muszę zasmucać wątek Mi lekarka powiedziała żeby poczekać 2@ i potem się starać ale ja jeszcze nie wiem co będzie bo ta akcja w szpitalu, te wszystkie ciężarne na patologi, badania, krew nie powiem troche mi nabrudziły w psychice.... Za 3 tygodnie mam do niej iść z wynikami badania histopatologicznego no i zobaczymy, wogole to okazało się że mam jakieś lekkie tyłozgiecie a ona mi o tym nigdy nie wspominała A może przez to tyłozgięcie płodu dobrze nie widziała Masakra, czekam na tżta żeby się wyryczeć bo czuję że muszę

Mam prośbę jeśli któraś coś wie na temat progesteronu, kiedy go badać, czy w odstępach czy jak to plis o info bo muszę na własną rękę trochę poszukać ewentualnych przyczyn bo drugi raz bym tego nie chciała przechodzić....
mi moja ginka powiedziała, że mam tyłozgięcie, ja oczywiście się załamałam bo naczytałam się, że wtedy ciężko zajść w ciąże i że grożą poronienia nawykowe, ale ona mnie uspokoiła,że tak nie jest i ma pacjentki z tyłozgięciem co po kilkoro dzieciaczków mają. także tym nie powinnaś się przejmować.
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 19:25   #1290
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka19860418 Pokaż wiadomość
Hej Kobietkijestem tutaj nowa koleżanka podała mi link i bardzo jej za to dziękuję . Ja z mężem również staramy się o dzidzię no ale narazie nie wychodzi.... heh .Biorę Duphaston i Metformin Galena i modlimy się o cód mąż chce bardzo bym już była ale to nie takie łatwe. Wiele z Was zapewne o Tym wie Pozdrawiam Was serdecznie
Przyznaję się Witaj kochana

Jak się czujesz? robiłaś ten test?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-01 o 19:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości