|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Na obiad mam zupę warzywną,ugotowaną przez Tż ![]() Cytat:
,podziwiam za zapał do sprzątania,daj trochę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za udana wizytę i niebrawo dla rozstepów.Cytat:
Ja wiem,że to happy baby to slogan na odczepnego,ale cóż można z tym zrobić? Być dobrej myśli jedynie ![]() Dziękuję,że pytasz, czuję się dobrze,nawet bardzo dobrze Będę pisać esa do Ciebie,bo chciałam się umówić na herbatkę z Wami ![]() lecę na zupę,ponadrabiać resztę i zrobię foty łupów,żeby wstawić tutaj
|
|||||
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Ciekawe jak tam Roxi sobie radzi, bo cisza z jej strony od wyjścia ze szpitala...
Idę obierać ziemniaki, bo pewnie za niedługo wparuje tż
|
#4113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z diety matki karmiącej: wprowadzam do diety truskawki, dziś zjadłam już 5 sztuk i mam zamiar zjeść jeszcze lody z sosem z truskawek. trochę ryzykownie, ale myślę, że będzie dobrze i nasz Tymoteuszek nie ma żadnych alergii ![]() A teraz najsmieszniejsze wczorajsze menu obiadowe: 1 danie - knedle z truskawkami 2 danie - fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą ![]() Dziś na obiad było spaghetti ( sos pomidorowy z indykiem, doprawiony tylko małą ilością soli i ziołami: oregano i bazylia, pycha, TŻ też zadowolony ![]() Ja się na początku bardzo przejmowalam tą dietą ale teraz jem już prawie wszystko: jasne pieczywo, ciemne pieczywo, masło, olej rzepakowy, oliwa z oliwek wędlina chuda, ser żółty, serki topione, twarożki sałata, pomidory, ogórki, rzodkiewka fasolka szparagowa, marchewka gotowana i na surowo, buraczki wiórki koperek, zielona pietruszka z miesa: duszone na łyżce oleju i wodzie lub gotowane na parze: pierś z indyka, pierś z kurczaka, schab, polędwiczka wieprzowa z owoców: banany, nektarynki, jabłka, melon, arbuz, czereśnie i truskawki ![]() z słodkicH: herbatniki, biszkopty, wafelki z nadzieniem śmietankowym, cukierki krówki, budyń, lody śmietankowe codziennie lub co drugi dzień dodaję do diety jakiś produkt i w ten sposób jem już prawie wszystko, jak narazie Tymuś dobrze znosi moje kulinarne szaleństwa Zamierzam wprowadzić do diety: brokuł, kalafior i bób.
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Zaczęły puchnąć mi nogi! W ciąży nie puchły!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4115 |
|
Zadomowienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42061381]A ja dzisiaj mam kryzys... Ze nie nadaje się na mamę noworodka..juz drugi raz
Ze takie większe dzieci są dla mnie łatwiejsze w obsłudze, a takie malutkie to różnie z tym bywa, choć powinnam juz wiecej wiedzieć i być przyzwyczajona bo to juz moje drugie.. I podchodzic do tego z dystansem.. Buuuu... Mam dzis stresa, zmęczona jestem, mam chwilowo dość.. I choć powtarzam sobie raz po raz ze to tylko kilka miesięcy w życiu taką sytuacje będę miała.. Że potem będzie lepiej i będę się z dzieckiem lepiej dogadywać.. To cieżko mi to ogarnąć bo leonek mało śpi a ja z niczym się nie wyrabiam Nie wiem czy ktoś coś zrozumie z tego chaosu słownego, ale ciagle się z czymś śpiesze żeby zdarzyć zanim mały się obudzi.. Więc lecę.. Teso, to sie tak pewnie wydaje, ze skoro kolejne dziecko to wszystko powinnas wiedziec. A przeciez kazde dziecko jest inne i wymaga innego podejscia. Poza tym, jest to dla Ciebie wciaz nowa sytuacja, bo tym razem masz dwojke dzieci i nie wymagaj od siebie wiedzy, ktorej nie posiadasz. Wszystkiego nauczysz sie z czasem. Pewnie tez zapomnialas jak to jest opiekowac sie noworodkiem, w koncu dawno tego nie robilas. Przede wszystkim nie obwiniaj sie!! Jestes swietna mama ![]() Ewusia, za 5tyg dla Tymka ![]() Co do wagi, to ja wlasnie slyszalam, ze przy kp wzrasta apetyt co tez moze powodowac przyrost wagi. Nie wiem czy sa na to jakies sposoby, poza czwiczeniami. Jesc musisz i to pelnowartosciowe posilki i albo staraj sie czwiczyc (wiem, ze latwo mi mowic, bo jeszcze nie mam maluszka) albo przeczekaj az Tymek podrosnie i zaczniesz wprowadzac posilki, wtedy latwiej bedzie o wolny czas, ruch i diete
|
#4116 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Teso łączę w bólu. Ja też mam dzisiaj kryzys. Wyłam przed chwilą z Małym.
Jeszcze niedawno ściągałam po 400 ml z piersi, teraz mam jakiś kryzys laktacyjny i muszę ściągać co karmienie na każde następne. A że moje dziecko niechętnie samo śpi, to ja w ogóle już chyba spać nie będę - on je, potem nie chce spać, po godzinie - 1,5 muszę mu jeszcze trochę dać, potem jakoś usypia na godzinę - 1,5, w tym czasie ja muszę odciągać. I też mi się wydaje, że się nie nadaję, nie rozumiem mojego dziecka, nie umiem go uspokoić jak płacze inaczej niż tylko na rękach lub butlą. Piszecie, że śpiewacie dzieciom, czytacie wiersze - a mój jak leży sam, to płacze i nic go nie interesuje, żadne śpiewanie tylko butla. Jestem beznadziejna, bezradna i nie wiem, co mam robić.... Dodatkowo mam inne problemy - z TŻem ciężko mi się ostatnio dogadać, z mamą również, ale to już nie na ten elaborat, może jak będę miała znowu dostęp do klubu, to opiszę sprawę... A jak czytam, jak Wy sobie radzicie, gotujecie obiady, robicie pranie, to się tym bardziej dołuję, bo ja jem obiad, jak mi ktoś zrobi, nie mam czasu nic ugotować.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-08-01 o 17:42 |
|
|
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42061793]Teso łączę w bólu. Ja też mam dzisiaj kryzys. Wyłam przed chwilą z Małym.
Jeszcze niedawno ściągałam po 400 ml z piersi, teraz mam jakiś kryzys laktacyjny i muszę ściągać co karmienie na każde następne. A że moje dziecko niechętnie samo śpi, to ja w ogóle już chyba spać nie będę - on je, potem nie chce spać, po godzinie - 1,5 muszę mu jeszcze trochę dać, potem jakoś usypia na godzinę - 1,5, w tym czasie ja muszę odciągać. I też mi się wydaje, że się nie nadaję, nie rozumiem mojego dziecka, nie umiem go uspokoić jak płacze inaczej niż tylko na rękach lub butlą. Piszecie, że śpiewacie dzieciom, czytacie wiersze - a mój jak leży sam, to płacze i nic go nie interesuje, żadne śpiewanie tylko butla. Jestem beznadziejna, bezradna i nie wiem, co mam robić.... Dodatkowo mam inne problemy - z TŻem ciężko mi się ostatnio dogadać, z mamą również, ale to już nie na ten elaborat, może jak będę miała znowu dostęp do klubu, to opiszę sprawę... A jak czytam, jak Wy sobie radzicie, gotujecie obiady, robicie pranie, to się tym bardziej dołuję, bo ja jem obiad, jak mi ktoś zrobi, nie mam czasu nic ugotować.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse, skoro karmisz Artusia tylko odciagnietym mlekiem moze zaopatrz sie w elektryczny laktator? Zaoszczedzi Ci wiele czasu. Co do napiecia, po czesci Cie rozumiem, u nas tak bylo z TZ przy remoncie, po prostu za duzo sie zwala na glowe i trzeba to jakos przebolec, przeplakac, a nawet przeklocic, zwyczajnie wyladowac napiecie. Najwazniejsze to wspierac sie nawzajem, bo inaczej to bedzie kiepsko. Mam nadzieje, ze pomimo spiec masz oparcie w TZcie i jego pomoc przy Malym. Zycze Ci duzo sily
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
witam
)dopiero dzis wyszlismy ze szpitala. ogarniam sie, ale ciezko. cycki i sutki mnie bola, chodze, ale boli mnie brzuch po cieciu. ledwo daje rade. najgorsze karmienie bo jak kazda z was strasznie, z bolem. ale ciesze sie ze juz w domu, mimo, ze straszny upal i mała trzymamy a samej pieluszcze bo cala spocona. jak tylko nadrobie, to poodpisuje, prosze o wyrozumialosc
|
|
|
|
#4119 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za wagę ! mam nadzieje,że to ulewanie,to jednorazowy incydent.Cytat:
Dla dziewczyn prezchodzących małe załamania wysyłam pozytywne wibracje ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
nie spiesz się z niczym,jak będziesz miała chwilkę,to nam zdasz relację. Pozdrowionka dla Was |
|||
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
ah i zapomniałam pochwalić. Dziś ważyłam Tymoteuszka i waży 4100gram
![]() Przytył 1 kg w miesiąc od urodzenia
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Info od She:
"Patrzcie ciocie jak mi gorąco ja liczę na to ze jutro wyjdziemy bo małemu sie poprawia z jonami. Mnie dziś rana ciągnie ale ogólnie biegam jak strus pędziwiatr. Której z karmiących odstąpić mleka?bo mi cycki rozrywa :/ "
|
#4123 |
|
Konto usunięte
|
Perse mam dokładnie to samo... Tylko mi nie ma kto gotować
I jeszcze starszak który co chwile chce mi coś pokazać albo powiedzieć albo razem ze mną coś zrobić a ja tylko zaraz, za chwilkę, momencik ... Jestem do d.upy |
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak bedziesz miała chwile to napisz nam troszkę o Sarci Jak sie dogadujecie poza brzuszkiem? Zazdroszczę tego małego kurczaczka
|
|
|
#4125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za wagę i ładne przybranie w miesiąc czasu ![]() Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42062414]Perse mam dokładnie to samo... Tylko mi nie ma kto gotować I jeszcze starszak który co chwile chce mi coś pokazać albo powiedzieć albo razem ze mną coś zrobić a ja tylko zaraz, za chwilkę, momencik ... Jestem do d.upy Musisz mieć duże pokłady wiary w siebie,jesteś teraz autorytetem dla dwójki Szkrabików dorzucam moje łupy i na poprawę humoru kolorowe tetróweczki( wyprane,krzywo poskładane i nieprasowane)
|
||
|
|
|
#4126 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse, Teso
Tak czytam o waszych dziewczyny problemach z kp to mnie to przeraża. Tym bardziej boje sie tego i nie chce Czemu kp jest tak trudne? Skad te problemy? Mamy zmęczone, dzieci tez... Jak słyszę od koleżanki ze jaka to wygoda, wyciąga cyca, mały wciąga i w kime to mam takie oczy bo czytam jednak ze rzeczywistość jest inna...
|
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teso, Perse
|
|||
|
|
|
#4128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kubus Puchatek, za lupy, bardzo ladne, a tetrowki nie tylko piekne ale i idealnie zlozone, nie wiem gdzie widzisz na nich krzywizne
|
|
#4129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4130 |
|
Rozeznanie
|
gdyby którejś Mamusi brakowało Woodstocku,to podsyłam linka do transmisji na żywo
ja choć stara dupa ze mnie,chętnie bym się tam teraz pobawiła może za rok...http://www.youtube.com/watch?v=6c0numw-yqU#at=7837 |
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z galerii..wyrobiłam się na godz później niż byłam umówiona
Zjadłyśmy sałatki w Efezie- zapłaciła mama, w Rossmannie kupiłam tarkę do pięt i maszynki do golenia- zapłacił tata i jeszcze mnie później odwieźli. Także strasznie dużo się nie nałaziłam i nie wydałam Przepraszam, że nie zacytuję Was wszystkich.. a przyznam, że miałabym ochotę poodpowiadać każdej coś.. jakieś takie ciekawe byłyście, gdy mnie nie było ale znowu by mi usr.ło połowę tekstów W każdym razie fiazo rozwaliłaś mnie z tą lornetką en Tobie zazdroszczę gina prowadzącego, który od a do z był z Tobą.. plus to- jak chyba sammi zauważyła- że był przystojny ![]() sammi Tobie z kolei współczuję ginki sklerotyczki w dodatku..możemy piątkę sobie przybić z tymi lekarzami.. No i wybaczcie, że znowu o sobie... ale zadzwoniła przed chwilą do mnie położna ze SR, którą ostatnio za każdym razem spotykałam w szpitalu. Dzwoniła, bo uzupełnia papiery i prosiła bym jej przypomniała kiedy byłam przyjęta do szpitala i którego się wypisałam. Przy okazji zapytałam o której godz najlepiej się stawić jutro. Bo zamierzałam popołudniu dopiero, tak zupełnie niespiesznie Poradziła bym z rana już była..o 8, najdalej 9...gdy lekarze obchód będą robić i postanawiać co z którą pacjentką poczynić..i może uda się i podłączą mi już kroplówę..bo jak przyjadę popołudniu, to już na pewno nic tego dnia nie zrobią.No więc jedziemy z rańca. Ze stresu nie zasnę. Ta położna będzie też na dniówce w sobotę.. może akurat mi coś tam załatwi..albo wyjdzie, że urodzę na jej zmianie.. sama nie potrafiła powiedzieć co i kiedy ze mną zrobią. No to się wygadałam..
|
|
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zakupy,za które nie musiałaś płacić i jedzonko Trzymam kciuki za jutro,żeby było po Twojej myśli |
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Domciatko witaj spowrotem. Ja czekam na obchod i będę pytać co z wyjściem. Dziewczyny po cc jak długo wam lecialo? Bo póki oszalał to dużo, a dziś więcej chodzę i mało tych "odchodow".
Dzoan kciuki żeby szybko i bezproblemowo poszlo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-08-01 o 18:56 |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Domcia, witajcie w domu
![]() Dzoan, będziesz moja parą? :-D ja już po położniczych zabiegach, mam wenflon, dostałam leki na dziś i jutro, do 22 mogę jeść, do północy mogę pić. A jutro mam się uzbroić w cierpliwość, bo godzina cc jest uzależniona od tego co sie będzie działo na porodowce. Mam nadzieję, że nic... Dowiedziałam się, że zabiorą mi Fi jak będę na pooperacyjnej, jeżeli będę na oddziale polozniczym, to będą mi go przynosić do karmienia, a jak wrócę na patologie (problem z miejscem), to niestety nie... No i z patologii dopiero po 24 h mnie do niego wypuszcza:-( więc chyba będę caly czas oglądać zdjęcie w telefonie. Mąż byl u mnie, przejęty i kochany. Bawił się z Filipem, bo mały dziś wywijal nieźle, przebiera nożkami przed jutrem a ja dla zabicia czasu zabieram się za książkę;-) moim ostatnim posilkiem przed porodem będzie czekoladowy 7days ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sara mi spi obok, to szybko zerkam.
jejku ile mi porodów minęło jak mnie nie było i jak kolorami rodzimy na tej pierwszej stronie Charlize89 (Natalia, 24l.), 30.07.2013 Ania (4720g, 59cm) tp 03.08.2013, cc mela1234 (Aga, 33l.) 30.07.2013 Alicja (3340g, 56cm) tp 29.07.2013, cc idzia111 (Magda 27l.) 31.07.2013 Michał (3700g, 54cm) tp 31.07.2013, cc Stokrotka24 (29l.) 31.07.2013 Łukasz (3550g, 53cm) tp 29.07.2013, sn dziewczyny wielkie gratulacje!!! i pomyslec ze ze mna tez przez cc mela i charlize tez urodziły!! fajna z nas trójka powiem Wam, ze się stęskniłam za wizażem i jak będę miała chwilkę to więcej Sary dam, bo ja jak szalona jej robię co chwilę. nie wiem w sumie w co ręce włożyć, czuję się taka rozbita. nie wiem czy gotować obiad teraz, czy prać, czy nosić Sarę. zobaczymy jaka będzie ta pierwsza noc w domu. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
ciecie mnie dalej boli. ale powiem ci ze nie krwawie jakos duzo, dzis prawie wcale ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
bedzie ciezko, ale DASZ RADE! powaznie! pamietaj , ja dałam radę, a ja słaba dupa jestem |
||
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Teso, Perse tule mocno. Jesteście wspaniałymi mamami, tylko każda z nas przechodzi kryzys. Dotąd żyliśmy trochę inaczej, a instrukcji obsługi nie dostalysmy i stad te wszystkie podłe humory. Mam nadzieje, ze u Was jeszcze dzisiaj wyjdzie słońce zza tych chmur placzliwych!
dzoan dla rodziców. Trzymam już mocno kciuki za Ciebie i porodowke. Kto wie, może urodzisz jeszcze dzisiaj w nocy? ![]() malaczarna no to mam nadzieje, ze zrobią cc z samego rana! kubusiu ale fajne pajacyki! No i tetrowki ekstra ![]() she fajnego masz Igorka ![]() domciatko witaj w domu! Obys szybko doszła do siebie i spokojnej pierwszej nocy w domu zycze! ewusia za 5tyg Tymusia no i za wagę!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-08-01 o 19:11 |
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam taka torbę termiczną z Aventa http://www.google.pl/search?q=torba+...ml%3B170%3B203
I mam pytanie do Was w niedzielę mamy zamiar jechać z rodziną nad jezioro...czy moge się kompać? wypada zebym z brzuchem w stroju wyskoczyła? czy na słońcu siedziała nie chodzi o opalanie ale czy brzuch mam chować?
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-08-01 o 19:23 |
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
Hej mamuśki i dwupaczki! Coś ja ostatnio weny nie mam do wbicia się w rozmowe. Jakoś mi humor na tej końcówce nie dopisuje!Ale czytam was cały czas...
idzia, Stokrotka-GRATULUJE!! ![]() Miłego wieczorka!
|
#4139 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
witamy
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42061793]Teso łączę w bólu. Ja też mam dzisiaj kryzys. Wyłam przed chwilą z Małym. Jeszcze niedawno ściągałam po 400 ml z piersi, teraz mam jakiś kryzys laktacyjny i muszę ściągać co karmienie na każde następne. A że moje dziecko niechętnie samo śpi, to ja w ogóle już chyba spać nie będę - on je, potem nie chce spać, po godzinie - 1,5 muszę mu jeszcze trochę dać, potem jakoś usypia na godzinę - 1,5, w tym czasie ja muszę odciągać. I też mi się wydaje, że się nie nadaję, nie rozumiem mojego dziecka, nie umiem go uspokoić jak płacze inaczej niż tylko na rękach lub butlą. Piszecie, że śpiewacie dzieciom, czytacie wiersze - a mój jak leży sam, to płacze i nic go nie interesuje, żadne śpiewanie tylko butla. Jestem beznadziejna, bezradna i nie wiem, co mam robić.... Dodatkowo mam inne problemy - z TŻem ciężko mi się ostatnio dogadać, z mamą również, ale to już nie na ten elaborat, może jak będę miała znowu dostęp do klubu, to opiszę sprawę... A jak czytam, jak Wy sobie radzicie, gotujecie obiady, robicie pranie, to się tym bardziej dołuję, bo ja jem obiad, jak mi ktoś zrobi, nie mam czasu nic ugotować.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse, ja się tez dalej nie ogarniam, kazda z nas przechodzi kiedys kryzys i on w koncu minie a nie probujesz Arturka przystawiac do piersi?Moze on po prostu chce sobie pociumkac? a jak nie placze to tez nie da sie go niczym zainteresowac? [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42061381]A ja dzisiaj mam kryzys... [/QUOTE] Przytulam mocno i rozumiem. Minie! Trzymam kciuki aby to sie stalo jak najszybciej za tygodnie! duzy chlopak juz Cytat:
Cytat:
Bo moje dziecko juz wyglada jakby sie mialo zmagac z otyloscia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oj tam ![]() Cytat:
|
|
|
#4140 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
co do ulewania to my mamy to samo... co za lekarka ![]() ![]() Brawa dla Lileczki ![]() Cytat:
uff nadrobilam! dziecko mi spi (chyba, bo boje sie zerknac do lozeczka, a jakos cicho jest) ![]() powiem wam ze dzis pierwszy raz od porodu posprzatalam ( nie zebym zyla w syfie przez ten czas). do tej pory robil to tz a ja sie zajmowalam Hankiem. Dzis mama mi ja zabrala na spacer i mialam wolne. w ogole mam wrazenie ze juz mamy w miare wyrobiony dzien i w nocy mala spi to teraz moge chwile posiedziec ( chociaz cos mi tam steka w lozeczku)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Myślałam że po takim mega szybkim sprzątaniu małego coś bardziej ruszy no ale ważne że skurcze się pojawiły :d tak więc czekam aż będą częstrze i mocniejsze i wioooooooooooo
,podziwiam za zapał do sprzątania,daj trochę 

bo czytam jednak ze rzeczywistość jest inna...
może za rok...
Dla dziecka oczywiście- nie dla mamy 
, i schabowe