|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wszystkie cytaty mi wcięło :/ a tyle miałam poodpisywane ![]() Dziękujemy za miłe słowa o naszym debiucie zaraz wrzucę zdjęcie do klubu ![]() I szukałam w PiP i Almie kaszek Holle, ale nie mają. W sklepie koło mnie mają tylko Baby Sun, ale bezmleczne i się zastanawiam czy kupować i mieszać ze swoim mlekiem, bo trochę z tym zachodu jednak A najlepiej byłoby pojechać, w którymś dniu do Czech i kupić u nich te Nominal, w bonusie oczywiście wafelki Minonky i czekolady Studentskie Kurde, trochę to hipokryzją zalatuje, dziecku kupię bezcukrowe kaszki, a dla siebie tonę słodyczy
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
mialam chwilke i sobie przeczytalam pare stron naszych wypocin w poczekalni i ->
no ale mam pytanie z innej beczki, bo jak wlasnie czytalam poczekalnie natknęłam się na brzuch meduzy i mi sie przypomnialo haha : macie jeszcze kreski na brzuchu ? bo ja mam, malo widoczna ale jest, kiedy ona zniknie?!:O
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
Deli ja mam, słabą, ale mam. I mi smutno, że jak zniknie całkiem to już znaczy, że mam takie "dorosłe" dziecko
|
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
Igorek bardzo absorbujący i mało śpi ostatnio. No a jak nie śpi to wiadomo, nie mogę spuścic go z oka żeby sobie krzywdy nie zrobił bo wszędzie tylko szuka miejsc do wspinaczki i staje na nóżki i już nawet kilka kroków się przemieszcza trzymając się kanapy. Jak idę siku to go wkładam do łóżeczka i on w ciągu kilkunastu sekund już stoi trzymając się szczebli, raz się wywalił do tyłu i się wystraszył no ale kurde ja muszę czasem zrobić siku ![]() Prysznic czy zjedzenie czegoś to tylko wchodzi w grę jak on śpi. I ostatnio mamy chyba też lęk separacyjny do tego bo raczkuje za mną krok w krok...dosłownie za nogą mi chodzi jak piesek i jak znikam z pola widzenia to jojczy. Oprócz tego rozumie słowo nie...jak zbliża się do szafki telewizyjnej gdzie stoi dvd, dekodery, router to mówię stanowczym głosem że nie wolno to on się zatrzymuje, odwraca się do mnie, podkówka i płacze.
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu http://www.bubibaby.pl/ ta pieluszka to jest takie coś. Od razu zastrzegam że nie mam pojęcia ile to jest warte, ale pokazywałam lekarzowi i pozwolił używać więc chyba może być. Na pewno wygodniejsze w użyciu niż bawienie się z tetrówkami, zwłaszcza że tetrówka w dzisiejszych czasach to taka szmata że do niczego się nie nadaje, ciężko to równo złożyć
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Kurcze tylko zapomniałam że tego są różne rozmiary i ten nasz może być za mały Przymierzyłam właśnie na Anię, widzi mi się że pasuje i to nawet jakby lepiej niż wtedy kiedy była młodsza, ale pewnie na Blankę lepsze by było coś takiego: http://www.bubibaby.pl/index.php?opt...id=5&Itemid=56 . Mam wzór z kitty tylko że rozmiar standardowy, 18 na 36 cm, wersję pikowaną. Jeśli chcesz mogę Ci wysłać, najwyżej mi odeślesz albo oddasz komuś innemu z mniejszym dzieckiem w potrzebie. Obejrzysz czy w ogóle by się takie coś nadało dla Blanki |
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Znalazlam w zamrazarce
Musialam wszystko wybrac, co do kawalka bo sie jednak balam, ze sie otrujemy Cytat:
![]() pstryczku jak Kubus? Poszlam z dziewczynami pod asde, Tz wracal z pracy i mial do nas przyjechac. I stoimy pod tym sklepem, Tz podjechal, wysiada z auta i sie mnie pyta czemu chodze polnago
|
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dzisiaj jestem w nieco lepszym humorze, może dlatego że tż przyjeżdza ![]() Aczkolwiek noc miałam nieciekawą bo Blanka mi się od 23 do 2 co chwil budziła a potem wpadła w histerię dopiero po jakimś czasie durna matka się zczaiła że dziecko głodne Dostałam @ i leci ze mnie jak ze świni ,po porodzie tak jakoś mi zostało. Pisałyście o komarach Blanka też ma bąble ale smaruje jej fenistilem i szybko bąble znikają i zostają kropki. Dzisiaj dałam Blance do łapki jabłko i kurde odgryzła mi taki wielki kawał dziąsłami i się zaczęła krztusić,boje się już teraz jej dawać, czy to znaczy że jest jeszcze nie gotowa na takie jedzenie,może powinnam poczekać na zęby??? Fewcia tą kroste co pokazywałas to moze to tez coś od jakiegos owada, meszki np ? Albo śliny tak mi się cuś wydaje. illusion ale Igorek jest szybki, kurcze nabiegasz się za nim kochana Hje Ty tam uważaj na siebie, może więcej witamin czy cus i odpoczynku a nie za podłogi po omdleniu sie bierzesz ! no no
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do okresu... nigdy nie mialam tak obfitego jak teraz, pierwszy raz w zyciu zdarzyło mi się ze przesiąkło mi ..
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki jak tylko zaczna sie smiac to momentalnie dostaja czkawki?
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurde, zapomniałam o tym sklepie Dzięki, to w takim razie muszę w końcu się do scc wybrać, a dawno mnie tam już nie było
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, moja często dostaje ostrej czkawicy od śmiania się, a śmieszek straszny z niej.
A co do makijażu, to jasna sprawa. Tylko muszę mieć trochę czasu, nie wiem, czy dzisiaj znajdę czas na tutorial... Spróbuję. A jak nie dzisiaj, to jutro. ![]() Aczkolwiek, tu mam typowe cieniowanie dla wszystkich problematycznych powiek - http://www.hintoftint.blogspot.com/2...ie-smokey.html Nawet z najmniejszej wyjdzie wtedy duża, to taka iluzja. Oczywiście kolorki dowolone mogą być.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-08-01 o 20:00 |
|
|
|
#2204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, bo był taki bezbolesny, że nawet objawów przed nie miałam i była niespodzianka. Ale z drugiej to właśnie leciało jak z kranu. Ale ostatni to w pierwszy dzień tak mnie brzuch napitalał, że naprawdę, aż mi się chciało...Black, dzięki bardzo! Czekam na Twój tutorial.
|
||
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko, ja też wciąż mam kreskę i właśnie się zastanawiałam, czy któraś z Was też ma... Jest, blada co prawda, ale wciąż widoczna...
|
|
|
|
#2208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-08-01 o 20:23 |
||||
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Proszę panstwa, mamy zęba
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, brawo.
![]() A my wciąż czekamy... Ile to jeszcze potrwa?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-08-01 o 20:54 |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz, brawa
)no u nas to w najblizszym czasie nie ma co liczyc na zebolki melduje - 120 pierogow, zupe ogorkowa, placuszki z cukini i padam na ryj
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przypominam ze mnie nie bedzie ponad tydzien, jutro pakowanie, ogarnianie mieszkania itd itp wiec czasu na internet nie bedzie a w sobote wyjazd zaraz z rana ...
zdrowka dla chorych dzieciaczkow odnosnie mineralnej to ja tez juz daje taka zwykla piwniczanke niegazowana od ok 2 tyg i maly pije super i jest ok aaa i bylam dzis u fryzjera i skrocilam ciut wloski bo nie moglam wytrzymac i mi pocieniowala troche - hmm sama nie wiem czy jestem zadowolona z efektu ![]() a reka mnie boli jeszcze bardziej ![]() Lady a u Ciebie jak z reka? buziaki odezwe sie jak wroce
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaa pierogi;> a z czym??
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz: czyli ta gorączka itepe to zębol był!
Lady: nigdy nic nie wiadomo, moja nie miała dziąseł czerwonych, spuchniętych, nic. A tu bach, ząb. Znienacka całkiem Wrzucę wam coś zaraz
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
ruskie
![]() eff, no nie boli tak jak bolala, uffff, nie wiem co to bylo... a Ty moze do ortopedy? jak tak bardzo Cie boli?
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

i mi sie przypomnialo haha : macie jeszcze kreski na brzuchu ? bo ja mam, malo widoczna ale jest, kiedy ona zniknie?!:O
Przymierzyłam właśnie na Anię, widzi mi się że pasuje i to nawet jakby lepiej niż wtedy kiedy była młodsza, ale pewnie na Blankę lepsze by było coś takiego:
Musialam wszystko wybrac, co do kawalka bo sie jednak balam, ze sie otrujemy
Jeszcze nie miałam takiej klientki, która miałaby piękne, wielkie powieki bez żadnego opadu. 

mi się chciało...

i padam na ryj
i mi pocieniowala troche - hmm sama nie wiem czy jestem zadowolona z efektu