|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Branoc.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Subskrybuje nowy wątek i zaczynam nadrabiać stary...
Tak mi smutno... Dziś są moje urodziny...stwierdziłam, że pojadę do swojej babci z rodzicami, żeby się odstresować. Ale nic z tego. Miałam mnóstwo telefonów z pracy. Okazało się, że do nie wszystkich moich ludzi (czyli do 306 osób) poszły wczoraj przelewy i było duże sprucie, nieprzyjemne sytuacje i w ogóle... Ponieważ byłam na wsi to nawet nie mogłam sprawdzić jaka jest przyczyna i zamiast cieszyć się rodzinnym spotkaniem, pogodą to myslałam co jest grane. Teraz zrobiłam ale chciałabym, żeby była już sobota, żeby nie było jutra i dzwoniących ludzi, żeby im się nie tłumaczyć. Z TŻ-tem się nie zobaczyłam bo pojechał na żniwa. W sumie zostawił czekoladki i Colę "Słoneczko". Nawet miło mi się zrobiło. Z wielkiego grona znajomych tylko kilka osób o mnie pamiętało... Nie mam siły. Rozwaliło mnie wszystko... Jeszcze znowu idą upały.
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Witam się w nowym wątku.
Agusia gratki za wizytę no i za normalnego w końcu gina Susana za wizytę Figulina sto latek Fikusek bardzo mi przykro Idę kończyć walkę z ogórkami, którą zaczęłam o 19 i będę dalej nadrabiać bo o dziwo nie chce mi się spać.
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby do weekendu i odpoczniesz ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- a ja się kładę , póki sie ogarne, za godzine fenek i lulu dobrej nocki
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już niedługo weekend to odsapniesz. No i wszystkiego najlepszego
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
badzia sto lat
ladna data na urodziny trzymaj sie cieplutko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytałam o Dirty i bardzo się cieszę że wieści są tak optymistyczne
Maharet trzymaj się Mój kochany mąż znudzony moim marudzeniem że tyle rzeczy mam jeszcze do kupienia wziął mnie dziś na zakupy i cierpliwie znosił moje zakupowe szaleństwo. Odwiedził ze mną aptekę, rosmann, sklepy dziecięce i tym sposobem z wyprawki zostało mi naprawdę bardzo niewiele. Termometr i dla mnie koszulę i staniki. Ale mam radochę
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wyczytalam ze banki nid udzielaja kredytow hipotecznych jak ktos przebywa na chorobowym dluzej niz 30 dni... Dziekujemy za mozliwosci!
Mi z wyprawki brakuje materaca do lozeczka i kombunezonu. Kombinezon kupie jutri za 10 zł od jakiejs laski z miasta
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Dziękuję dziewczyny
Muszę się jakoś ogarnąć. Ale jakoś tak te nieudane wizyty u ginekologa mnie dołują... Widzę, że nie ja jedna mam dzisiaj urodzinki więc Wszystkiego Naj dla Figuliny ![]() your Angel- duży Dzidziuś... nena_milka- wow, co kraj to obyczaj. Ale kąpiel dziecka raz na tydzień? No way... Super, że u Dirty wszystko dobrze
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocy
kluje mnie serce wiec sprobuje zasnac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szybko z tel..
kaska jestem z Ciebie taka dumna ![]() ![]() ![]() Lola jak zakladalam watek to sprawdzalam i ten wygrywal, przepraszam... agusia ciesze sie jutro pouzupelniam dane reszta jutro dobranoc moje kochane wizazanki ![]()
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Witam się w nowym wątku
Padam dziś po pracy, więc ogarnę kolejną część przeprowadzki póki mam jeszcze resztki sił i idę w kimono.. Cytat:
|
|
|
|
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj mi się śniło, że urodziłam bliźniaki Cytat:
Cytat:
co do towarzyszy podróży ![]() a małż też agent, oby nową pracę miał Cytat:
a na macierzyńskim? ja z siebie też
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-02 o 06:18 |
|||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja ostatnio spac nie moge zamiast zbierac sily i spac poki moge to ja 5 lub 6fodzin i pobudka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
mnie rodzice obudzili jak szli do pracy
ale zaraz zjem śniadanko, cos porobię, pognam kota nakarmić a w drodze powrotnej te przeklęte sexi-focze koszule muszę kupić i plan jest taki, że biorę jakie będą byle rozmiar pasował
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Kaska 87: ja tez cala noc rodzilam ;P chyba po tej wiadomosci z cc, tyle ze w snie urodzilam sn
![]() Pytanie do dziewczyn ze skierowaniem na cc: w jakie majtki sie zaopatrujjecie? Bo chyba siateczkowe te jednorazowe beda zbedne, ja na codzien w stringolach smigam, ale mysle kupic jakies wieksze figi bawelniane nieuciskajace ;> I czy beda na mnie dziwnie patrzec jak sie wstawie na cc z wymalowanymi paczałkami ? Tzn tylko kredka i tusz wogole mysle nad tym czy nie isc na rzesy 1:1, po slubie trzymaly mi sie miesiac wiec prawie na ten najgorszy okres ta sprawe mialabym z glowy ![]() Wogole to mowilam wczoraj gince o moim stawianiu sie niesymetrycznie brzucha kilka razy w ciagu dnia, raczej niebolesnym i trwajacym minute, dwie... myslalam ze to normalne, ale kazala zazywac nospe x3 dziennie... Hm od poczatku ciazy ani raz nie mialam zgagi, czyzby moje dziecko wg dawnych przekonan mialoby byc łyse ;p? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#108 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się piątkowo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super,że jesteś zadowolona I brawa dla maleńkiej ![]() Cytat:
Ten Twój stary to gorszy niż baba z okresem ![]() Cytat:
Powiedz Mu,że jest wielki ![]() Cytat:
Wy to jesteście globtroterzy Tylko kochana oszczędzaj się z tym dźwiganiem |
||||||
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
tyle mojego ile Adi będzie spał![]() Dopiero 7 a ja się głowię co na obiad zrobić ![]() Widzę że dzieciaczki nam rosna konkretnie
|
|
|
|
#110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny podeślijcie mi link które podkłady poporodowe kupowałyście bo widze że te z hartmana mają rozmiarówki i zgłupiałam
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku. W weekend pewnie nie bede sie odzywac bo dzisiaj wieczorem robimy wypad nad jezioro pod namiot
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
majtki po cc - oczywiscie siateczkowe i wysokie w pasie. Najlepiej te hartmanna lub podobne. Rana musi oddychac a wydzieliny beda leciec tak samo jak po sn wiec wielka podpacha bedzie
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Właśnie mnie ptak obsrał! A to niby na szczęście - dobrze, że mam wiglotne chusteczki...też wiedział gdzie srać - prosto na cycek...
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
mój dzieć się dzisiaj uparł na miażdżenie moich żeber
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
aaa! budyń!
Witamy w 36tc czyli 9 miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Agusia
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
powiedziala ze to nie najlepszy pomysl bo pomimo tego ze nie mialam reakcji uczuleniowej ostatnio to w ciazy ona mi gwarancji nie da i bedzie problem bo przez hormony delikatnieje organizm a te kleje sa dosc mocne polecila mi jakas mega odzywke za 250zl po ktorej rzesy rosna dwukrotnie podobno to patent jakiegos kolesia ktory zrobil to dla zony po xhemioterapii i jwat jakis mega hit mowi ze wszystkie jej klientki po miesiacu uzywania maja rzesy jak po 1do 1 sama zamierza zaczac uzywac to przyjaciolka mojej mamy wiec napewno mi nie wciska marketingu jesli chodzi o cc to ja zakupilam te majtki siateczkowe zeby mi blizny nie uciskaly po cieciu, nie chce mi sie szukac innych szczegolnie ze yeoretycznie ta blizna ma.sie miescic w lini bikini wiec jak dla mnie kazde majtki beda ja uciskac moje kolezanki ktore mialy ostatnimi czasy rozne zabiegi pod zzo czy innym znieczuleniem musialy isc soute do zabiegwiec tusz do rzes tez bym.sobie darowala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku....dziś miałam ciężką noc....zostałam w nocy skopana w żebra i prosto w żołądek - w pierwszej chwili myślałam, że to tż mnie uderzył przez przypadek, ale nie.....to moja Julka
Dziś mam wizyte u endokrynologa - babka powiedziała, że to już ostatnia przed porodem Ciekawa jestem jak moje wyniki TSH i anty TPO.....a za tydzień wizyta u gina i okaże się czy muszę się położyć do szpitala ,aby mieć podane te sterydy na rozwój płuc
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fT4 nie robisz w ciąży ?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

19.02.2016 r.
za wizytę
i będę dalej nadrabiać bo o dziwo nie chce mi się spać.

dobrej nocki

[/RIGHT]

ja z siebie też