|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
Dla mnie dobre są spodnie, ktore normalnie powinny być 7/8 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury
Skoro już sie wtryniłam to tak myślę, myślę , wiec i was zapytam:
Mam włosy rozjaśniane ( od roku) , wiadomo odrost jest , rozjaśniałam, farbowałam. Radzicie dalej rozjaśniać czy wrócić do naturalnek - mam teraz "normalny" blond,a z natury ten okropny odcien wody po myciu naczyn/mysi blond. Co ciekawe za młodu miałam ciemny blond. Sama nie wiem , bo kazdy mowi jaki mi pasuje, a bardzo dbam o włosy ( team włosomaniaczek <3) i jestem w kropce... |
|
|
|
#4863 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na
Cytat:
![]() ![]() Jak bardzo rozjasniasz? Skoro nie lubisz swojego koloru to.może spróbuj czegoś typu ciemny, złoty blond? Jak wejdę na kompa to pokaże o co.mi chodzi. Oczywiście, możesz wrócić do naturalnych i włosy będą w lepszej kondycji, ale jeżeli masz się z nimi czuć źle to spróbuj może innych, ciemniejszych odcieni blondu, a nuż Ci się takie spodobaja. Jest gros wlosomaniaczek, które farbuja i mają świetne włosy, więc Tobie też tego życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
Cytat:
serio masz na imię Malwa? Ciekawe ![]() Cytat:
za krytycznie na siebie patrzysz ![]() Cytat:
![]() Ja z góry odradzam wszelkiego rozjaśniania bo to jest rzeźnia dla włosów o które ponoć mówisz że dbasz
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
to chyba wszystkie mamy ten sam problem jesli chodzi spodnie
|
|
|
#4866 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() O takie odcienie blondu mi chodziło: http://img546.imageshack.us/img546/8783/kolorwosw.jpg http://uroda-makijaz-moda.blog.onet...._tr_image4.jpg http://i.pinger.pl/pgr133/c7369f6a00...bf4aa7ca6d.jpg |
|
|
|
|
#4867 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W roku szkolnym zawsze zawalone książkami, mimo że mam na to dwie półki.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżeli taki kolor można uzyskać bez rozjaśniania to jak najbardziej, w przeciwnym wypadku ja i tak zawsze będę na nie ![]() Cytat:
ale ja też nie kupiłam wszystkiego, spoko. Zdawałam gegre rozszerzoną bez żadnego repetytorium ![]() No ja właśnie miałam szkołę w centrum Ale jakbym miała mieszkać to przysięgam, nie miałabym na jedzenie Tj. jakbym sobie sama kupowała
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4870 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na ło
Cytat:
Właśnie chodzi o to, że ja się czuje dobrze i w jasnych i w ciemnych i tu jest dylemat. Zaraz ogarne jakieś zdjęcia. Ze starych za ciemnych włosów mam tylko to jedno w miare ogarnięte z okropna grzywką i masakrycznymi brwiami -.- Drugie też jest takie sobie, ale przynajmniej widać odrost. Kolory, które pokazałaś są chyba podobne do tego co mam , chociaż na zdjęciach jest ciemniejszy, a na niektórych wygląda na jaśniejszy... Minthema Mam na imię Malwina, ale tam mówią na mnie tylko w domu Nie ma mnie nawet na Coca- Coli.
|
|
|
|
|
#4871 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Myślę, że dałoby radę bez tego, no ale trzeba by zobaczyć jak włosy wyglądają. Malin, dasz zdjęcie? ![]() Ja jestem zdania, że jeżeli nie zakrawa to o platynę to można to przeżyć, jakieś 2-3 tony max. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
Fotki się nie dodały. Wizażowe początki...
|
|
|
|
#4873 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Widzę na głowie sporo odcieni
![]() ja bym została przy zaznaczonym kolorze, bo jeśli to nie wina światła, to przy końcach widzę jakaś lekką rudość. Podrążę dalej: czym farbujesz i czym pielęgnujesz?
|
|
|
|
#4874 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie teraz na biurku to najczęściej brudne naczynia stoją, których nie mam czasu wynieść do kuchni, taka się leniwa zrobiłam ![]() wypiłam sobie zimne kakao
|
|
#4875 |
|
Kuźnia inspiracji
|
narobiłaś mi smaka, jutro będzie owsianka z kakao
|
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
To jest akurat zdjęcie z listopada. Moze to z marca bardziej pokaze kolor.
Używam: Mycie : BD, Ziajka żel do mycia ciała i włosów ( bez mydła , sls, sles), raz na jakiś czas oczyszczająco Fructis Color Resist. Odżywianie: Issana różowa i niebieska, Wella Repair, Schwarzkopf Lekkość i Pielęgnacja ( nowy nabytek użyłam jej 2 razy, ze składu wynika , że bez silikonowa), Gloria Olejowanie: Oliwka BD, olejek rycynowy Próbowałam na mokro, na wilgotne włosy, na sucho - zero róznicy. Dodatkowo: woda pokrzywowa, woda brzozowa, gliceryna,skrzyp oraz tabletki humavit drożdze i witaminy z grupy B. Dzisiaj dokupiłam mgiełke z GP i Pantine Aqua Light - potrzebuje silikonu, a była za 4 zł zamiast 11 ^^ Aha i farbuje jedynie tą Joanna Cappuchino , a wcześniej rozjaśniałam rozjaśniaczem też z Joanny tylko odrost. A pierwsze rozjaśnianie - rok temu to już nawet nie pamiętam czym... Edytowane przez MalinEstanyol Czas edycji: 2013-08-01 o 22:27 |
|
|
|
#4877 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Nie pisałaś przypadkiem w wątku Walka o zdrowe i piękne włosy?
Utrzymuj ten kolor, który masz A i jeszcze spróbuj nie czesać włosów na sucho, mocny potencjał na fale widzę, a wydaje mi się, że to puch po szczotce ale w razie pytań pisz już na PW, żeby nie robić już śmietnika z wątku |
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Lwiątko z Cintry
|
na pewno będzie smaczna ![]() przed chwilą przeżyłam atak ćmy, prawie dostałam zawału
|
#4880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znajomi pilnie nosili to ich wykorzystywałam.no ja albo nie mam na ciuchy, bo kupuje jedzenie w miejscach typu Mac albo nie mam na jedzenie, bo kupuje ciuchy. I to rozdarcie- co wybrać? ![]() Cytat:
Cytat:
i tak już nigdy nie będę dbała o porządek, w sercu mam bałaganiarę i lenia Pogodziłam się z tym ![]() ja wczoraj piłam taką kawę z saszetki, jacobs milkowy, czekolada, z mega pianką. Zakochałam się w tej kawie, serio, jest przegenialna
|
|
|
#4881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekam aż zawieje wiatr otwierając okno i zrzucając mi tą stertę na ziemię.Cytat:
ćma rządna krwi, dobry tytuł na horror, zastanów się, to mógłby być hit. Cytat:
podejrzewam że mojego też nie. Muszę się rozglądać albo poprosić żeby inni to robili bo mimo że coli nie lubię i nie piję to butelkę ze swoim imieniem bym chciała To się nazywa marketing, udało się coca-coli to...
|
|
#4882 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
moja matka też ma fioła na punkcie porządku, jest okropną pedantką jak ścieram kurze, to ona potrafi przyjść i poprawić po mnie ale ja też jestem bałaganiarą i leniem ![]() aa to chyba wiem jaką ![]() Cytat:
u mnie na biurku aż za dużo miejsca, z resztą ja potrafię kubki nawet na szafkach pozostawiać, a matka potem na mnie wrzeszczy ![]() weź, jak wleciała na mnie to narobiłam pisku, tak, że P. mnie obśmiał na skype..
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oczywiście naczynia z ich obiadu leżą do teraz brudne w kuchni, piękna hipokryzja Tyle że ich jest 5x więcej bo przygotowując obiad ja na bieżąco zmywam w wolnej chwili a ona nie, wszystko sobie gromadzi na koniec.Ja jak zobaczę pająka to też robię tyle pisku Teraz jak M. chce zabić jakiegoś pająka którego nie zauważyłam no najpierw prosi żeby wyszła z pokoju, wtedy już jestem cała najeżona bo wiem że ON GDZIEŚ TAM JEST hyhy, dzisiaj znowu mikro shopping
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2013-08-02 o 08:21 |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poczułam się zawiedziona, że jest Żaneta, Konrad, a nie ma Coca- Coli Malwiny... Mój pokój też wygląda jak pobojowisko, nic nie robie, ale sprzątać też się nie chce =.= Edytowane przez MalinEstanyol Czas edycji: 2013-08-02 o 10:32 |
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Czokou wysłałam Ci zaproszenie na facebooku trochę czasu temu już
|
|
|
|
#4886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam największą galerię w mieście jakieś 5 min spacerkiem od szkoły.. ![]() Cytat:
Właśnie U mnie fajny spadek, mogę się pochwalić, jeszcze 1,1kg i zmieni mi się cyfra z przodu to by Ci się odechciało od samego chcenia ![]() Cytat:
![]() Położyłam się spać w swoim łóżku dopiero o 7 rano, z psem całą noc siedziałam Ale dziś jadę do rodzinki na weekendowe chlańsko, więc albo będę głodować albo w poniedziałek znowu się wku.rwię
|
|
|
#4887 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no to moja z naczyniami ma tak smao, ale staram się zawsze je zmyć zanim wróci z pracy, żeby nie robiła mi awantury ja to po prostu wychodzę z założenia, że zostałam stworzona do tworzenia chaosu i bałaganu, nawet moje życie nie jest uporządkowane, więc jak mam ogarniać pokój i w ogóle ja na szczęście przed pająkami nie panikuję, przed ćmami niby też, ale jak ta mi wleciała prosto w twarz parę razy to się przestraszyłam porządnie ale największego krzyku robię jak mam w pokoju konika polnego.. nie mówiąc już o moim lęku przed żabami Cytat:
klik ![]() jak tam się Twój pies miewa?
|
|
#4888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zawszę gromadzę jak jestem sama i wieczorkiem jak mnie najdzie to wszystko zmywam. Na bieżąco to niee- leń.pająki ![]() co dorwałaś? ![]() a przepraszam, już sprawdzam, bo mi nie zawsze wyskakuje, że dostałam zaproszenie ![]() Cytat:
![]() no dokładnie a ja się lepiej odnajduję w bałaganie, może nie jakimś totalnym, że wala mi się tysiące rzeczy po podłodze, ale generalnie w szafkach nie mam poukładane ![]() koniki są fajne! Żaby tym bardziej, a takie malutkie są urocze Ja tylko pająki, i to takie większe, no i jakieś latające bąki, szarańcze czy osy, brrr
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no to robisz tak, jak ja jak mi talerz niepotrzebny to go w ogóle nie biorę i po problemie, zero zmywania też nie mam poukładane w szafkach, ale matka mnie gania.. a w sumie co jej do tego. chociaż ona jest chora na punkcie porządku, jak jej się nudzi to sprząta.. mimo że w domu jest czysto i można jeść z podłogi wręcz.. ![]() nie są fajne.. takie długości mojego fakersa nie są
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

wszystkie na mnie za długie i musze skracać 

za krytycznie na siebie patrzysz 

i tak już nigdy nie będę dbała o porządek, w sercu mam bałaganiarę i lenia
jak ścieram kurze, to ona potrafi przyjść i poprawić po mnie
Tyle że ich jest 5x więcej bo przygotowując obiad ja na bieżąco zmywam w wolnej chwili a ona nie, wszystko sobie gromadzi na koniec.