|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej. Brawa za spadki i ćwiczenia.
Ja melduje tylko że żyje ale tyle się dzieje że mam problem z organizacja.... Niebawem wrócę choć kroii mi się znowu praca na 3 tyg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#423 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie sierpień= Turbo![]() ja potem
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
dla tych, które pięknie ćwiczyły
![]() a ja.... melduję browar!
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#427 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale bardzo spokojnie, tym razem piłam jedynie wodę ![]() wygląda pysznie i ten skład Cytat:
i brawka za ćwiczenia ![]() Cytat:
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
katiennn ładny spadek
f_ck yea niezły wycisk sobie strzeliłaś kisiej pysznoooości anulciak trzymaj się i mnóstwo chodzenia a no i większośc wyleczonych ząbków, zostały mi 2 lecę we wrześniu Zrobiłam też krew i będę żyła |
|
|
|
#429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sru bez kolejki A rower zapewne kupię tylko jutro się jeszcze przejdę po sklepach żeby się ostatecznie utwierdzić w swojej decyzji ![]() My też się cieszymy, że jesteś ![]() Cytat:
![]() ja od dawna już o takim marzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#430 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za spacerek ![]() Cytat:
![]() Super! ![]() Cytat:
![]() dołączyłabym, ale "nie zniesę" swoich strzykających kolan i kostek ![]() ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wyleczonych ząbków Haha, mówisz? też się powinnam wybrać na badania
|
|
|
|
|
#432 |
|
Rozeznanie
|
pocytowałam Was, ale wiadomośc była przepełniona grafiką, skopiowałam więc połowę mojej wiadomości i chciałam wysłać na raty. Niestety w tym czasie mój komputer odmówił posłuszeństwa i usunęła mi się ta skopiowana część
No ale to chyba już były same brawa za ćwiczenia (a chciałam tak każdej osobiście klaskać ) Macie za to dużo oklasków, niech każda weźmie coś dla siebie, jeśli zasłużyła oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Jeszcze nie, ale może i powinnam to przemyśleć ![]() A tak serio to jak wypiję trochę to atmosfera się rozluźnia, czasem troszkę za bardzo if you know what I mean także uspokoić się trochę by wypadało
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
a jaaaaasne
![]() za SC! ![]() dziękuję pięknie jeszcze raz dziewczynki
|
#437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że cosik tam się zmieniło ale ciężko mi też dokładnie powiedzieć, bo u mnie w domu nie uświadczysz lustra poniżej pasa... ![]() nie damy się temu pachnącemu pieczywu, o nie! ![]() Cytat:
![]() pytasz o 30 Day Squat Challenge? to program z przysiadami co by mieć jędrne 4 litery ![]() ![]() Cytat:
będziemy czekać
|
|||
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
za rower ![]() fajnie, że masz już to z głowy ![]() Cytat:
ahhahah, padłam ![]() lecę dokończyć odcinek PLL i spać ![]() dobranoc! |
||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzien-do-bry!
![]() Wpadlam tylko poklaskac Katience za piękna wagę i dla każdej z osobna za ćwiczenia ![]() Piszecie jak szalone, ale staram się Was na bieżąco nadrabiać ![]() U mnie, hm, było bardzo zdrowo, ale alkoholowo, teraz jest mniej zdrowo i dalej alkoholowo wyjazd się raczej przedłuży ![]() Tymczasem idę spać, bo jutro rano czeka mnie robienie żytnich nalesnikow ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle nie odzywałam się, bo z dietą źle mi szło. |
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do pracy i wracam na dobrą drogę...
Nie będę się pisać jak bardzo przegięłam z jedzeniem bo, aż wstyd ![]() Muszę się zmobilizować bo póki co mam 2kg nadwyżki gdzieś Nie cytuje bo z 3 dni za dużo by tego wyszło, więc hurtowo brawa za podsumowania, spadki i ćwiczenia ![]() Rezonans przeżyłam i nawet odebrałam już wyniki ale nie umiem ich odczytać bo same krzaczki więc nie wiem czy mi coś w tej głowie siedzi czy wszystko jest w porządku. Teraz muszę załatwić wizytę u lekarza.A co do wycieczki było rewelacyjnie, zwiedziliśmy jaskinie, był rafting i poszliśmy do lasu bambusowego Ale hotel chyba nic nie pobije, miałam pokój na 46 piętrze a śniadanko jadłam na 60, widoki nieziemskie
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostań już z nami![]() Cytat:
Pojechałam po warzywka i owoce, teraz kawka a owsianka za jakiś czas dopiero Dzisiaj będzie z malinami i nektarynką
|
||
|
|
|
#443 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Kochana to złogi, szybko z Ciebie "wyjdzie" Ciesze się, że wyjazd udany ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Mam wrażenie, że dowiemy się kim jest "A" kiedy wybije pół miasteczka albo sami się wybiją ![]() Madzia korzystaj z życia, baw się póki możesz ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Właśnie mówią w wiadomościach, że ciastka mają być tańsze od września, chleb i mąka też (tyle wyłapałam )Wdrapałam się kontrolnie na szklaną wyrocznie, waga jak przed @ ( za bardzo podjadłam w tym czasie), wracam do kolacji białkowych.
|
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Jestem dumna, że się nie poddałyśmy od stycznia i nawet po małym upadku się podnosimy ![]() Ja wczoraj miałam wieczorne wyjście i wpadło 4 browary, dzisiaj pęka mi głowa także narazie nie poćwiczę bo nie ustoję. Wczoraj ponad 60 min ruchu u mnie było i czuję ból w mięśniach także jest dobrze ![]() Usłyszałam też od znajomego, że mam świetną figurę To podbudowuje bardzo A teraz poproszę przepisiki na coś z cukinii bo dostałam taką wielką i nie wiem co mam z nią zrobić
|
|
|
|
#445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nadwyżka Ci zleci szybciuśko, zobaczysz Cytat:
![]() a ile Ty aktualnie Alice ważysz? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42069999]Hej Jestem dumna, że się nie poddałyśmy od stycznia i nawet po małym upadku się podnosimy ![]() Ja wczoraj miałam wieczorne wyjście i wpadło 4 browary, dzisiaj pęka mi głowa także narazie nie poćwiczę bo nie ustoję. Wczoraj ponad 60 min ruchu u mnie było i czuję ból w mięśniach także jest dobrze ![]() Usłyszałam też od znajomego, że mam świetną figurę To podbudowuje bardzo A teraz poproszę przepisiki na coś z cukinii bo dostałam taką wielką i nie wiem co mam z nią zrobić [/QUOTE]łuhu toś popiła, mnie by czerep bolał dziś nieziemsko ![]() a bo Ty masz super figurkę to nie dziwne, że onne osoby to zauważają ![]() Hej wszystkim, pogoda się zepsuła coś, miało być 30 stopni i bezchmurne niebo u mnie, a póki co jest zachmurzenie i to duże ![]() chciałam iść znowu na basen.. Ehhh, zjadłam śniadanie Grahamka z szynką, pomidorowem i zielona do tego. Chwilę się ułoży i zmykam ćwiczyć
|
|||
|
|
|
#446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Doooobry!
![]() Kończę i muszę zaraz mieszkanie ogarnąć, bo znowu się burdel zrobił Też wczoraj obejrzałam i już mam serdecznie dość tego serialu bez jaj, ale już wymyślają takie historie, że szok no ale kurde i tak będę oglądać Cytat:
ale widzę, że nawet bardzo dooobrze tak trzymaj, masz wakacje, korzystaj! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te 2 kg to na pewno jedzenie w jelitach, zaczniesz jeść "po swojemu" to wszystko wróci do normy, rilaks ![]() No i zazdroszczę tych widoków
|
|||
|
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki![]() Cytat:
o jacie musi być przepięknie 60 piętro o łał, robi wrażenie a Ty nadwyżkę szybko zniwelujesz![]() Cytat:
i ja nie tykam już na koleację żadnego pieczywa itp, białko, warzywa, muszę wrócić na dobre tory![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42069999]Hej Jestem dumna, że się nie poddałyśmy od stycznia i nawet po małym upadku się podnosimy ![]() Ja wczoraj miałam wieczorne wyjście i wpadło 4 browary, dzisiaj pęka mi głowa także narazie nie poćwiczę bo nie ustoję. Wczoraj ponad 60 min ruchu u mnie było i czuję ból w mięśniach także jest dobrze ![]() Usłyszałam też od znajomego, że mam świetną figurę To podbudowuje bardzo A teraz poproszę przepisiki na coś z cukinii bo dostałam taką wielką i nie wiem co mam z nią zrobić [/QUOTE]taki komplement z ust faceta --> bezcenne mam nadzieję, że ja się kiedyś doczekam albo chociaż coś w tym stylu My wieczorem ze znajomymi wybierami się na tańce i nie wiem co pić, żeby za bardzo się nie odbiło na nowo rozpoczętej walce o nową ja... jejku pamiętam w styczniu, jak zaczynałyśmy.. kiedy ja zmądrzeje powiedzcie mi? i to co osiągnę utrzymam, a nie spi*przę ? ![]() Wstałam i pomierzyłam się, nie chcę póki co mówić, bo nie ma czym się chwalić jedyne pocieszenie to, że w udzie mam 57 cm, a nie 60, jak w styczniu, więc tu jest lepiej, dołożę ćwiczeń i za miesiąc znowu to zrobię![]() Dajecie mi taką siłę do działania, że nawet sobie nie wyobrażacie i nie piszę tego, żeby się podlizać czy coś, tak jest i tak czuję właśnie Znowu będę prowadzić zeszycik, co jadłam i co ćwiczyłam, jak w tamtym roku o wiele łatwiej mi jest z pilnowaniem I tak naprawdę od dziś ruszam tydzień bez chleba, bo wczoraj te maliny, to musiałam cos na szybko, a dziś już popatrzę w notes co tam jadłam rok temu i będzie dobrze![]() Przepraszam, ale coś mnie naszło na pisanie z samego rana
|
|||
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak po ważeniu? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42069999] Ja wczoraj miałam wieczorne wyjście i wpadło 4 browary, dzisiaj pęka mi głowa także narazie nie poćwiczę bo nie ustoję. Wczoraj ponad 60 min ruchu u mnie było i czuję ból w mięśniach także jest dobrze ![]() Usłyszałam też od znajomego, że mam świetną figurę To podbudowuje bardzo A teraz poproszę przepisiki na coś z cukinii bo dostałam taką wielką i nie wiem co mam z nią zrobić [/QUOTE]No widzę, że życie towarzyskie kwitnie no i super Za ruch ![]() Nooooo Co do cukinii to ja ostatnio polecałam pasztet ale możesz zrobić też leczo, placki z cukinii
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że wytrzyma ta pogoda do niedzieli bo teraz głównie siedzę w domu, a można by nad wodę wyskoczyć i jeszcze korzystać z uroków lata Moja głooooowa Następnym razem chyba zechcę być kierowcą ![]() Idę na kawkę
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

melduję browar!

współczuję.. Jak mam iść załatwiać jakieś sprawy papierkowe albo iść do lekarza to na samą myśl mnie krew zalewa.. a rower jest prześliczny :love cudo istne
tylko jutro się jeszcze przejdę po sklepach żeby się ostatecznie utwierdzić w swojej decyzji 

) Macie za to dużo oklasków, niech każda weźmie coś dla siebie, jeśli zasłużyła oczywiście 

więc nie wiem czy mi coś w tej głowie siedzi czy wszystko jest w porządku. Teraz muszę załatwić wizytę u lekarza.

i muszę zaraz mieszkanie ogarnąć, bo znowu się burdel zrobił
bez jaj, ale już wymyślają takie historie, że szok