|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Umyłam kłaczki nałożyłam kallosa honey teraz schną, a ja idę do basenu leżakować
![]() A później do bratanicy na urodziny... trzymaj się miłego dnia ![]()
#2192 | |
Konto usunięte
|
Dolczi wspaniała z Ciebie babka i to o wielkim sercu.
Gratuluję kochana ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
takie średnie chyba
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42072591]Dolczi wspaniała z Ciebie babka i to o wielkim sercu. Gratuluję kochana ![]() [/QUOTE] dziękuję ![]() a co do Dolczi to się zgadzam! ![]()
#2194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
180, 107->60 completed ![]() walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2013-08-02 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Delightful wyślę Ci pw ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nie przespaną noc. Kicia totalnie się rozchorowała- gorączka i wymioty. Musiałam czuwać przy niej całą noc i dawać gerberki domowej roboty. Ale żyje. Dziś po praktykach zawiozę ją do lecznicy. A potem do pracy, bo na kicię trzeba zarobić. Spędzi tam kilka dni. Roxie nie w humorze- sra poza kuwetą na złość bo przez kicię mniej jest wypuszczana.
Włosowo- nie miałam czasu umyć włosów to nałożyłam kapor kachli w ramach suchego szamponu. ŚMIERDZĘ |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Ok ja zmykam, do popołudnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mleko i jogurty albo inny nabial po kilkanascie koron. Sok czy napoj gazowany okolo 20 koron. Wedliny tez tak kolo 20-30 koron. Owoce.... wiazka bananow chyba okolo 12 koron. Pieczywo tez tak z grubsza....bochenek chleba ze 20 koron kosztuje. Butelke wina mozna dostac od 30-40 koron (to te tansze ![]() Pamiatki rozne maja, takie graciki...najwiecej chyba syrenke sprzedaja, jakies kubki czy koszulki z Carlsbergiem, trolle, helmy wikinga ![]() Po kosmetyki zajrzyjcie do Matas - to cos w stylu Rossmana. Maja swoja marke, takie paseczki na opakowaniach. Mozna zlapac fajna odzywke nawilzajaca za 69 koron. A co tanczysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Spaceroholiczka
|
Uparciuchu
![]() Say, cieszę się razem z Tobą ![]() Cytat:
![]() Dobra, następnym razem będę ostrzegać ![]() Kupiłam piankę do loków (ostatnia prostowłosa w moim Rossie). Widziałam także, że Facelle jest znów przeceniony na 3,29 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bałabym się pojść do lekarza, gdybym miała taki problem, bo miałam już z nimi przejścia,ze wymyślam, a z dolegliwościami męczę się do dzisiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Kaveri,
![]()
#2207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42072768]Podziwiam Cię i trzymam kciuki za zdrowie kici
![]() Każdy by tak zrobił. Albo chociaż w moim odczuciu powinien. |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Kieckę i 4 bluzki
![]() Cytat:
Dziewczyny, jeśli się nie rozchoruję ani nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to będę u Was na spotkaniu w Bytomiu, jeśli wyjaśnicie mi, jak tam dojechać z dworca w Katowicach lub jeśli mnie ktoś odbierze ![]() A Ty Ver na wszelki wypadek trzymaj Versalkę w pogotowiu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od kiedy sama się leczę mam dużo lepsze wyniki. Najpierw zarzucano mi że tyje bo mam za mało ruchu, później że to może genetyczne, następnie że może od cukrzycy której nie mam ![]() Do dziś mam burze hormonalne, wybuchy agresji czasem, jak zapomnę leków lub jak mi się skończą tak jak np. wczoraj.
![]() |
#2212 |
Konto usunięte
|
Też tak uważam, jednak zbyt wiele razy przekonałam się o tym, jak bezmyslni i okrutni mogą być ludzie.
Moja kotka też należy do "odratowańców" i przez całe jej życie (a ma już 15 lat) bez przerwy biegam z nią do lecznicy. Przez głupotę i ignorancję poprzednich właścicieli mało co działa u niej prawidłowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42073245]Też tak uważam, jednak zbyt wiele razy przekonałam się o tym, jak bezmyslni i okrutni mogą być ludzie.
Moja kotka też należy do "odratowańców" i przez całe jej życie (a ma już 15 lat) bez przerwy biegam z nią do lecznicy. Przez głupotę i ignorancję poprzednich właścicieli mało co działa u niej prawidłowo.[/QUOTE] Ta kicia, którą uratowałam pewnie ma nie dorozwinięte narządy wewnętrzne. Pewnie będzie leczona do końca życia. Ciężko jej będzie znaleźć dom chociażby ze względu na koszty leczenia. A u mnie nie ma warunków by mogła zostać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobieto pasujesz tu. Każda z nas jest inna i już często pitolimy tu bez sensu, mimo, że pielęgnację mamy utartą, a wiele z nas BHD, a nie same GHD. Chyba, że to bezsensowne pitolenie jest frustrujące w obliczu nieszczęścia zwierzątek, to może jeszcze potrafię zrozumieć. Jak możesz to udzielaj się, proszę ![]() Zleci ani się obejrzysz ![]() Ja pewnie też koło 30. Normalnie chyba muszę kontynuuować tradycję rodzinną. Cytat:
![]() Miałaś się skoczyć na stację benzynową i poczuć te spojrzenia! Na stacji benzynowej też są te litrowe, sama kupiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2013-08-02 o 10:43 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Spaceroholiczka
|
W ogóle, Ty mi tak strasznie przypominasz Rachel z Suits
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, które będą za zlocie: ma gdzieś któraś z Was możliwość zakupu mlecznych wzorników na lakiery? Chciałabym tak ok. 5 kółek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Cytat:
![]() ![]() No, ja juz po cwiczeniach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Konto usunięte
|
Tak mi teraz przyszło do głowy - czy tam gdzie mieszkasz nie działają żadne kocie fundacje? W Poznaniu działa np. Agape Animali, która przygarnia takie schorowane maluchy, stawia na nogi i szuka im domu. Może warto poszukać pomocy u jakiejś fundacji?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
A bankomaty i płatności kartą? W Danii nie byłam, ale w wielu innych krajach w Europie tak i nigdy nie było problemu z wypłatą pieniędzy, czy zapłaceniem kartą. Wychodziło mnie porównywalnie lub tylko nieco drożej do kantoru, a nie zostawałam później z niewydanymi pieniędzmi. Mam najzwyklejsze konto w mBanku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
chyba żartujesz
![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję kochana ![]()
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42073546]Tak mi teraz przyszło do głowy - czy tam gdzie mieszkasz nie działają żadne kocie fundacje? W Poznaniu działa np. Agape Animali, która przygarnia takie schorowane maluchy, stawia na nogi i szuka im domu. Może warto poszukać pomocy u jakiejś fundacji?[/QUOTE]
No właśnie nie ma w moim regionie. Zwróciłam się o pomoc do ogólnopolskiej fundacji. Nie chcą jej objąć patronatem, bo skoro ją "wykupiłam" to ona ma dom i właściciela- mając takie podejście z ich strony to nie warto ratować zwierząt. Schronisko i urząd gminy też się na nią wypiął. Jak po wyleczeniu nie znajdę jej domu, to w ostateczności Luna zostanie ze mną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.