|
|
#2371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
mi jesli chodzi o chusteczki to dada nie podpasowaly bo opakowanie szybko przestalo sie kleic
najbardziej lubie pampers mialam tez Hipp, Penaten i BD (ale tych jeszcze nie otworzylam) |
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu mówiłam setki razy. Nic nie działa. nawet jak udawałam że śpie a Mały marudził tomyślisz że się nim zajął? W sobotę sam spał do 10:30. Ja od 7 z dzieckiem, odkurzałam, myłam podłogi i poszłam na spacer..
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- co do chuteczek to kupiłam ostatnio niebieskie BD zanim Wasze opinie przeczytałam i o dziwo jestem zadowolona |
|
|
|
#2373 | |
|
Zadomowienie
|
kurcze toż to 100zł różnicy
Cytat:
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupowałaś w PL? bo ja z austrii przywoziłąm i teraz też dostałam transzę ![]() hipp mi bardzo pasuje ale raz kupilam w PL i jakieś takie suche były ![]() pampersa bardzo lubię ale słyszałąm,że są bardzo niezdrowe i testowane ponoc na zwierzętach no ale w 6-paku bardzo się opłaca i faktycznie dobrze czyszczą |
|
|
|
|
#2375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha ha ha, nie namawia ale "ze moze byc w szpitalu to wtedy zaszczepic"... a szpitalu moze byc jak wiadomo niby z byle blahego powodu ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
sarah ja nie kupuję w aptece, tylko płacę przy szczepieniu, bo oni mają
|
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jesli ktoras zainteresuje to info o szczepionce na pneumo
jesli szczepimy dziecie do 6 msc to otrzymuje razem 4 dawki jesli w 7-11 miesiacu to otrzymuje 3 dawki pomiedzy 2 miesiac minimun roznicy a trzecia dawka w wieku 2 lat dzieci w wieku 12-23 miesiecy otrzmuja razem dwie dawki dzieci w wieku 2-5 lat jedna dawkę no i to co wyzej pisalam co mi mowila pielegniarka to znowu mysle i mysle nie umiem zdecydowac ale marsi masz synka 12 lat i o ile pamietam szczepilas na pneumo?? a z nami mieszka siostra moja 12 lat jedni gadaj nie szczepic drudzy szczepic a ja sama glupia matka nie umiem sie zdecydowac chcielismy jechac nad morze ale goraco strasznie w aucie klima no ale jak nad morzem bedzie taki ukrop to zal meczyc dzidzie poza tym dzis szczepienie miala to juz odpada |
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może zostaw Mu dziecko, właśnie jak śpi, a sama idź coś robić, lub poleżeć choćby na podłodze w innym pokoju? |
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Hope: baty dla Tż! wrrr.
Jaki on ma z małym kontakt w ogóle? bo co nie piszesz to mam wrażenie, że mu zwisa wszystko. Bokeh: obejrzałam bloga, pięknie jest. I pękam z zazdrości jeśli chodzi o zdjęcia na ścianach <3 |
|
|
|
#2381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mimo wszystko pampers kupione w polsce najlepsze wedlug mnie penathen podraznil pupencję az zdziwiona bylam Cytat:
u mnie nie ma niestety takiej mozliwosci
|
||
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak szczepiłam Samuela jak chodził do przedszkola a małego od razu za namową Dr bo mowila,ze starszy na pewno coś przyniesie ze szkoly |
|
|
|
|
#2384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd sie młody urodził nie dostałam od mamy nawet czekolady za to jemu non stop cos kupuje brawa za piekną noc ![]() modelowo Cytat:
![]() Cytat:
młody piszczy, aż szyby pękają , ale dopóki grzecznie łazi po dywanie to sobie nadrobie hej Meduza |
|||
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
przegladam ta ksiazke z cwiczeniami od szaiji i tak se mysle czy nie wydrukowac tego, obindowac i miec pod reka tym bardziej ze tam sa ilustracje...
korzystala ktoras z wydruku i bindowania on-line? bo to chyba wyjdzie taniej jak w domu samemu, czy nie? pewnie wyjdzie na jedno.... :/ Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-02 o 13:15 |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Mi chusteczki pampers też pasowały (zawsze kupowałam czteropaki) ale skoro Marsi mówisz że nie zbyt zdrowe to będę szukać dalej swojego ideału. Póki co dada się najlepiej sprawowały
Wiecie co... Wchodzę do kibelka za potrzeba a tam łazienka zalana
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak miałam kłaść się spać? dziecię pospało wtedy szalone 15 minut.
![]() Teraz śpi, jak już stwierdziłam, że się nie kładę bo pewnie znowu za chwilkę wstanie
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
jest wyrok - dziady dostaly dozywocie!!!
chociaz w sumie za takie bestialstwo to i tak stanowczo za malo! --------------- http://nt.interia.pl/raport-medycyna...tm_campaign=wd |
|
|
|
#2389 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie wypoiwadam sie co do ubioru bo mnie dzis szlag mało nie trafił jak płaciłam rachunki na poczcie i weszła babeczka z dziewczynką ubraną w bluzke z długim rękawem i getry ![]() Cytat:
o raju, nie wyobrazam sobie nawet jak musi Cie bolec..... moze faktycznie gdzies Cie przewiało, mnie jakies dwa mies temu tak załatwiły korzonki, ze ani sie schylic ani wstac- a kosiłam trawe cała spocona byłam, powiał wiaterek i na drugi dzien masakeros Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez nie wiem, ile razy juz dziewczyny mi pomogły |
|||||||
|
|
|
#2390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaz powiem Ci że i u mnie bywa podobnie...... wywalmy tżtów na Marsa, skoro stamtad są to niech tam spadają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() unieruchomiłam łobuza w bujaku ![]() BOKEH jaka piękna sypialnia |
||||
|
|
|
#2391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to wszystko w miescie obok mojego sie wydarzylo Normalnie ciezko sie ogarnac
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Neti wysłałam Fewci tę moją pieluszkę więc sobie przymierzy czy jej się to w ogóle nada, jak będzie ok to pewnie by jej się przydał większy rozmiar bo ja miałam tylko 18 na 36 cm. Pytanie czy przy bioderkach Blaneczki takie pieluchy zdadzą egzamin...
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
MENEQ ale takie grubsze welurowe getry? bawełniane, cienkie- ok ale to była przesada, gruba
a wiesz, cos w tym jest, zeby była warstwa materiału na ciele- ostatnio zdjełam małemu wszystko i wieczorem była masakra- tyle potówek miał i obtarc a zawsze smiga w koszuleczce cienkiej i wtedy nic mu sie nie dzieje także, wiecej go tak nie wyrozbieram do pampersa
|
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
My wczoraj wracamy ze spacerku Natusia w wozku w samej sukience na krotki rekawek do kolanek a baba przechdzi jeny jej nie zimno nosz ☠☠☠☠a mac a jak i tak mowilam ze za cieplo bo moglam na ramiaczkah ubrac i ciensza
|
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem co ludzie w Polsce maja z tym przegrzewaniem dzieci
Tutaj sie tak smieja, ze jak w ladna pogode widac dziecko w czapce to od razu na 100% wiadomo, ze Polak
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Na lato w Japonii sa dla dzieci ubranka z gazy, zeby byly przewiewne. Jednak ubranko troche chroni a umiejetnie dobrane do warunkow na pewno nie szkodzi. |
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Kuźwa dziewczyny szlag mnie zaraz trafi. nie dość, że matka mądra uważa że zupa na kościach jest najlepszą, to jeszcze moja siostra wpadła, sobór se urządziły w mordę kopane. UWAGA mam nowości! Ola jest za duża na obiadki ze słoiczków! Ja rozumiem moja mama, 30 lat temu pierwsze dziecko to może być nie na czasie. Ale jak moja siostra, mama dwuletniego dziecka, drugie urodzi w listopadzie może być takim tumanem?!
Druga sprawa kurka oli wyskoczyły jakieś kostki, rano miała za uszami tylko i na szyjce, a teraz ma brzuszek, boczki i plecy help! Ps. Moja siostra uważa, że to skaza białkowa, bo jej córka miała. Jasne, po 7 miesiącach postanowiła się objawić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() pstryczku, rzeczywiscie sporo Cie laczy z badzia! Siostra jakas czy co? ![]() Cziiiiika znow!!! Ja tez nie wiem jak sie Wam odwdziecze za rozwiewanie moich watpliwosci ![]() Na szczescie z TZ tez nie taki osiol-ostatnio ogladal w tv cos o rozszerzaniu diety i sypal wiadomosciami jak z rekawa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Czego oczekujesz i żeby zabrał Małego. Albo jak Blogerka mówiła - zostawić Mu młodego a samej iść spać. To ojciec, krzywdy nie zrobi 

). 

bo "lepsze takie na kościach niż te że słoików" kuźwa co trzeba mieć w głowie, żeby takie głupoty z takim przekonaniem głosić 

ja tez nie wiem, ile razy juz dziewczyny mi pomogły
Tutaj sie tak smieja, ze jak w ladna pogode widac dziecko w czapce to od razu na 100% wiadomo, ze Polak