|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
|
|
|
|
#1922 | |
|
summer vibes;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Oj ja kocham zapiekaaanki, my love I frytki I ogólnie też uwielbiam jeść, także witaj w klubie żarłoków ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Też się zastanawiam..pewnie nad tą samą rzeczą...:/ Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-08-02 o 12:54 |
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
nad czym?
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
ja NIESTETY kocham czipsy po prostu kocham twistosy buuu. no i pizza ofkors, ale no.. niestety najbardziej lubie z serkami pleśniowymi - czyli 100% tłuszczu ale od jakiegos czasu nie moge, jak zjem jeden kawalek to koniec. a na alergie pokarmowa to jak to wyglada/ skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu normalnie czy jak ? ogolnie to jak wyglada to 'badanie' wiesz moze? |
|
|
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
Teraz już chyba trzeba odpuścić, bo nic na to nie poradzimy...
|
|
|
|
#1926 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
jak to ktoś kiedyś napisał - dajcie już spokój z dyskusją o jedzeniu bo "to nudne"
a tak serio - piszcie takie rzeczy na szaro ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- nie chce się zagłębiać w temat, ale jak dzieje się faktycznie coś niedobrego (nie wiem, nie śledzę tej patoli) to można powiadomić opiekę społeczną, a przynajmniej zadzwonić i zapytać co w tej sytuacji robić, biorąc pod uwagę, że to odbywa się zagramanicą, na pewno istnieje jakiś tryb postępowania w takich sytuacjach
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
kurde zimny chow maja w tym domu, dziecko zawienelo sie z nogami a ona nic
|
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu czytam Wasze wiadomosci i stwierdzilam , ze w koncu fajnie byloby do Was dolaczyc
narazie jestem zuplenie "nieogarnieta" w pisaniu na tym forum mam nadzieje, ze wybaczycie a tak na dobry poczatek: ulubiency miesiaca u Nissiax83 http://www.youtube.com/watch?v=oLfzFI1McIQ
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pamietam, ze wystarczylo, ze sie niegroznie przewrocilam, a moja mama juz leciala za mna czy wszystko w porzadku.. moze w druga strone tez nie jest najlepsza metoda, ale jednak wydaje mi sie zdrowsze jak matka przejmuje sie upadkiem dziecka, a nie gada do kamery w czasie kiedy ono upada na glowe ;o |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heloł heloł! |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywistość potrafi zaskakiwać - niedawno chcieli rodzicom odebrać dzieciaki, bo ojciec przyznał, że dał chłopakom klapsa parę razy, co było jedynym zarzutem wobec nich, pod każdym innym względem to była kochająca rodzina, zadowolone i szczęśliwe dzieci, które z wyżej wymienionego powodu przesiedziały swoje w domu dziecka/rodzinie zastępczej, przestraszone, że nigdy nie będą mogły wrócić do domu, także tego.. jak ktoś jest poważnie zaniepokojony to nie ma tak ze nic się nie da zrobić, a przynajmniej można spróbować. |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu Mony propozycje makijaży dla sekretarki. I podpis:
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#1936 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Albo to:
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=McaV4Ua-QMA odnośnie całego zjawiska. |
|
|
|
#1939 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj by musiało zareagować więcej osób. Ciekawe jak zachowuje się w rzeczywistości i jak jest odbierana przez znajomych. Chyba, że jest tam całkiem sama. Pytanie - gdzie w tym czasie mąż?
|
|
|
|
#1940 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Test na alergię pokarmową wygląda tak samo jak test pyłkowy, czyli lekarz nakłuwa jakimś szpikulcem czy czymś takim skórę w mniej więcej kilkunastu miejscach na rękach i dodaje po kropelce każdego alergenu w te miejsca. Po 15 minutach już wiadomo co i jak. Czerwone plamy oznaczają uczulenie. Nie ma się czego bać.![]() Cytat:
![]() Cos w tym jest
|
||
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co! Normalnie chyba pójdę ii Was wyściskam! Ja też mam IBS! Od dziecka miałam różne akcje z brzuchem, zawsze coś nie tak mi było i w liceum jeszcze przez stres to masakra była, rodzice myśleli, że udaję, a ja po prostu i po suchej bułce biegłam do toalety! Nikt mi nie wierzył, twierdzili, że udaję żeby do szkoły nie pójść i co? Poszłam do lekarza i mu wszystko opisałam i mam IBS. Miała TO badanie, coś tam wyszło, ale tak szczerzę to przy tym schorzeniu dużo jest niewiadomych. Kiedy dostałam to na kartce, razem z opisem choroby i lekami to dopiero mi uwierzyli, ale niestety miałam takie akcje, że musiałam szkołę zmienić i mam rok do tyłu dlatego ;/ Bo po prostu bywały dni, że z toalety nie wychodziłam ;/ Obrałam się leków, które coś tam pomogły to ogarnąć do znośnego poziomu. Byłam u dietetyka i on mi polecał nie testy na alergię pokarmową tylko na nietolerancję pokarmową bo to dwa rożne badania. Test na alergię miałam robioną to wyszło mi tylko lekkie uczulenie na ser żółty, wieprzowinę i coś tam jeszcze, ale to właśnie ważniejsza jest ta nietolerancja, ale u mnie w mieście nie mam gdzie tego zrobić i drogie to jest bardzo ;/ Teraz jak już opanowałam trochę chorobę to po prostu wszystko co przetworzone to nie dla mnie. Mleko to śmierć :p 3 dni mam z głowy jak mleko zjem :P To jest jak już ktoś tu napisał - loteria ;/ Ale jakoś mi lepiej jak wiem, że nie jestem sama ;/ W ogóle ja to mam szczęście do chorób. Zbieram chyba od wszystkich z rodziny i to same dziwne. Ja nie mogę zachorować na zwykła grypę, ja zachoruję na półpaśca, zapalenie nerwu międzyżebrowego, IBS, hormony, zmiany w piersiach, torbiel na jajniku... A w tym roku dobiłam do 20 lat. Liczę, że może teraz się "wychoruję" i chociaż na starość będę miała spokój :P
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej bym tego nie podsumowala |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz natomiast moj problem to glownie jelita , oczywiscie panikuje i boje sie raka - moj pradziaked zmarl na raka zoladka - ale nie ma co gadac, musze zrobic badanie i tyle. a co do chorob - ja np przeszlam ospe wietrzną jak mialam 18 lat masakra to byla
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1946 |
|
Dossisława I
|
Malina2 lipca 2013 01:10
Witam Bardzo rozbawiło mnie to, że niektórzy sugerują iż jestem osobą fikcyjną :-D No dobrze, przyznam się, jestem robotem ;-)Pani Mona mnie skonstruowała Ma kobieta talent :-D i chyba się wyjaśniło, kto to jest Malina. |
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
no, a wyobraz sobie, ze wtedy miszkalam z mama i ona sie ode mnie zarazila dala rade na cale szczescie, ale niezle sie najadlam strachu.---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Przyczajenie
|
Tak trochę apropo tej całej sytuacji z tymi biednymi dziećmi:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wiel...-dziecko/91079 Co prawda mam nadzieję, że w tym przypadku aż tak drastycznie nie jest, ale okoliczności podobne tak mi się jakoś skojarzyło.
|
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
dajcie linka do tej MONY bo kurcze nie wiem o co chodzi
![]() zaraz jajko zniosę z ciekaowści |
|
|
|
#1950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że dziś znowu na tapecie Pani Mona http://www.youtube.com/user/aguskwiatek
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

myslalam sobie, ze radlery spoko - a tu to samo ;o no nic, chyba niedlugo bede musiala sie odwazyc na to obsceniczne badanie, od ktorego ucieklam jakis czas temu.
w poniedzialek wyjezdzam i tak baaardzo chcialam pojesc sobie jakies fajne rzeczy - ogolnie kocham jesc! a tu pewnie bede musiala leciec na salatkach, grillach itd :< nie jest dobrze byc uzaleznionym od niezdrowego jedzenia, ktore po prostu kocham, lecz jest to milosc toksyczna
Oj ja kocham zapiekaaanki, my love
I ogólnie też uwielbiam jeść, także witaj w klubie żarłoków