Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 12:52   #1921
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
obejrzałam

ja tez. zastanawiam sie nad jedna rzecza, ale nie wiem juz czy dac se spokoj z tym, czy nie ;/
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:01   #1922
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
ja praktycznie odstsawilam alkohol, bo na nastepny dzien... no - lepiej nie pisac myslalam sobie, ze radlery spoko - a tu to samo ;o no nic, chyba niedlugo bede musiala sie odwazyc na to obsceniczne badanie, od ktorego ucieklam jakis czas temu. w poniedzialek wyjezdzam i tak baaardzo chcialam pojesc sobie jakies fajne rzeczy - ogolnie kocham jesc! a tu pewnie bede musiala leciec na salatkach, grillach itd :< nie jest dobrze byc uzaleznionym od niezdrowego jedzenia, ktore po prostu kocham, lecz jest to milosc toksyczna
Zrób sobie koniecznie I przydałby się też test na alergię pokarmową. Oj ja kocham zapiekaaanki, my love I frytki I ogólnie też uwielbiam jeść, także witaj w klubie żarłoków

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
ja tez. zastanawiam sie nad jedna rzecza, ale nie wiem juz czy dac se spokoj z tym, czy nie ;/
Też się zastanawiam..pewnie nad tą samą rzeczą...:/

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-08-02 o 12:54
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:02   #1923
sylwoha
Zakorzenienie

nad czym?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:05   #1924
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Zrób sobie koniecznie I przydałby się też test na alergię pokarmową. Oj ja kocham zapiekaaanki, my love I frytki I ogólnie też uwielbiam jeść, także witaj w klubie żarłoków

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Też się zastanawiam..pewnie nad tą samą rzeczą...:/

ja NIESTETY kocham czipsy po prostu kocham twistosy buuu. no i pizza ofkors, ale no.. niestety najbardziej lubie z serkami pleśniowymi - czyli 100% tłuszczu ale od jakiegos czasu nie moge, jak zjem jeden kawalek to koniec.
a na alergie pokarmowa to jak to wyglada/ skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu normalnie czy jak ? ogolnie to jak wyglada to 'badanie' wiesz moze?
Stary 2013-08-02, 13:09   #1925
Julie_
Rozeznanie

Teraz już chyba trzeba odpuścić, bo nic na to nie poradzimy...
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:09   #1926
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Obejrzałam
0:25
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:13   #1927
evvelinek
Zakorzenienie

jak to ktoś kiedyś napisał - dajcie już spokój z dyskusją o jedzeniu bo "to nudne"
a tak serio - piszcie takie rzeczy na szaro

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Teraz już chyba trzeba odpuścić, bo nic na to nie poradzimy...
nie chce się zagłębiać w temat, ale jak dzieje się faktycznie coś niedobrego (nie wiem, nie śledzę tej patoli) to można powiadomić opiekę społeczną, a przynajmniej zadzwonić i zapytać co w tej sytuacji robić, biorąc pod uwagę, że to odbywa się zagramanicą, na pewno istnieje jakiś tryb postępowania w takich sytuacjach
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:15   #1928
sylwoha
Zakorzenienie

kurde zimny chow maja w tym domu, dziecko zawienelo sie z nogami a ona nic
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:18   #1929
19Agniesiaa
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu czytam Wasze wiadomosci i stwierdzilam , ze w koncu fajnie byloby do Was dolaczyc narazie jestem zuplenie "nieogarnieta" w pisaniu na tym forum mam nadzieje, ze wybaczycie a tak na dobry poczatek: ulubiency miesiaca u Nissiax83 http://www.youtube.com/watch?v=oLfzFI1McIQ
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:20   #1930
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
kurde zimny chow maja w tym domu, dziecko zawienelo sie z nogami a ona nic
dokładnie ;/
ja pamietam, ze wystarczylo, ze sie niegroznie przewrocilam, a moja mama juz leciala za mna czy wszystko w porzadku.. moze w druga strone tez nie jest najlepsza metoda, ale jednak wydaje mi sie zdrowsze jak matka przejmuje sie upadkiem dziecka, a nie gada do kamery w czasie kiedy ono upada na glowe ;o
Stary 2013-08-02, 13:20   #1931
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

nie chce się zagłębiać w temat, ale jak dzieje się faktycznie coś niedobrego (nie wiem, nie śledzę tej patoli) to można powiadomić opiekę społeczną, a przynajmniej zadzwonić i zapytać co w tej sytuacji robić, biorąc pod uwagę, że to odbywa się zagramanicą, na pewno istnieje jakiś tryb postępowania w takich sytuacjach
W sumie mnóstwo osób pokazuje swoje dzieci na yt, ale jak zobaczyłam miniaturkę tego filmiku to aż się przeraziłam. Myślę, że nikt tego poważnie nie potraktuje... Oby to był ostatni filmik tego typu, bo szkoda dzieci, o 0:25 szkoda gadać, nawet się nie odwróciła..
Stary 2013-08-02, 13:22   #1932
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Od dłuższego czasu czytam Wasze wiadomosci i stwierdzilam , ze w koncu fajnie byloby do Was dolaczyc narazie jestem zuplenie "nieogarnieta" w pisaniu na tym forum mam nadzieje, ze wybaczycie a tak na dobry poczatek: ulubiency miesiaca u Nissiax83 http://www.youtube.com/watch?v=oLfzFI1McIQ

heloł heloł!
Stary 2013-08-02, 13:26   #1933
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie mnóstwo osób pokazuje swoje dzieci na yt, ale jak zobaczyłam miniaturkę tego filmiku to aż się przeraziłam. Myślę, że nikt tego poważnie nie potraktuje... Oby to był ostatni filmik tego typu, bo szkoda dzieci, o 0:25 szkoda gadać, nawet się nie odwróciła..
a to zależy co się dzieje rzeczywistość potrafi zaskakiwać - niedawno chcieli rodzicom odebrać dzieciaki, bo ojciec przyznał, że dał chłopakom klapsa parę razy, co było jedynym zarzutem wobec nich, pod każdym innym względem to była kochająca rodzina, zadowolone i szczęśliwe dzieci, które z wyżej wymienionego powodu przesiedziały swoje w domu dziecka/rodzinie zastępczej, przestraszone, że nigdy nie będą mogły wrócić do domu, także tego..
jak ktoś jest poważnie zaniepokojony to nie ma tak ze nic się nie da zrobić, a przynajmniej można spróbować.
Stary 2013-08-02, 13:27   #1934
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam swoja teorie na temat tego, dlaczego sa na tym filmie rozebrane.. ostatnio mowila, ze chce nam udowodnic, ze jej dzieci nie maja siniakow
Stary 2013-08-02, 13:33   #1935
coldold
Zakorzenienie

Na blogu Mony propozycje makijaży dla sekretarki. I podpis:
Cytat:
Druga propozycja dla sekretarki szparki :
O co cho?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:35   #1936
19Agniesiaa
Rozeznanie

19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:36   #1937
coldold
Zakorzenienie

Albo to:
Cytat:
Mona w salonie ma godzine na uporzadkowanie swoich dokumetow.
Ksiegowa prowadzi rozliczenia i ksieguje wydatki i przychody oraz rozlicza vat i podadki.

Jednak decyzje o zakupie towaru i spraw organizayjnch podejmuje wlasnie Mona.
Nagle chukiem i otwieraja sie dzwi i zdyszana w pada kobieta.
Malpecite zaparlo w dech ktoz to zapukal do mych dzwi wlasnym oczom nie wiezy i je przeciera.
To DAODA co ona tu robi?

-Czesc,czy ty jestes Mona Malpacita?
-Tak wlasnie z nia rozmawiasz.
-Co cie do mnie sprowadza,przeciesz chyba nie robienie makijazu a ni sesja zdjeciowa u Mony?
- No wlasnie wobras sobie ze tak chcem abys mnie pomalowala i zrobila wlosy i ubrala.
-Moge wiedziec w jakim celu?
-Jasne kochaniutka Mono,chem kamuflazu na dwa tygodnie,jade na wakacje z swetnym facetem i nikgo nie zna a on niechce byc w mediach.
-Rozumiem dobra,zobaczymy co sie da zrobic?
chesz sesje zdjeciowa?
- Nie teraz za dwa tygodnie.
-dobra Doda siadaj juz sie biore za robote.
Jest Mona, jest i Doda
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:40   #1938
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Albo to:

Jest Mona, jest i Doda

http://www.youtube.com/watch?v=McaV4Ua-QMA odnośnie całego zjawiska.
Stary 2013-08-02, 13:45   #1939
Julie_
Rozeznanie

Tutaj by musiało zareagować więcej osób. Ciekawe jak zachowuje się w rzeczywistości i jak jest odbierana przez znajomych. Chyba, że jest tam całkiem sama. Pytanie - gdzie w tym czasie mąż?
Stary 2013-08-02, 13:47   #1940
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
a na alergie pokarmowa to jak to wyglada/ skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu normalnie czy jak ? ogolnie to jak wyglada to 'badanie' wiesz moze?
Dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego do alergologa, ktory zrobił mi najpierw badanie na pyłki (zdziwiłam się) - nic nie wyszło. Potem kolejny termin i test na alergie pokarmową, ale też nic nie wyszło. Test na alergię pokarmową wygląda tak samo jak test pyłkowy, czyli lekarz nakłuwa jakimś szpikulcem czy czymś takim skórę w mniej więcej kilkunastu miejscach na rękach i dodaje po kropelce każdego alergenu w te miejsca. Po 15 minutach już wiadomo co i jak. Czerwone plamy oznaczają uczulenie. Nie ma się czego bać.

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
Helloł

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Albo to:

Jest Mona, jest i Doda
Cos w tym jest
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:49   #1941
Noely
Raczkowanie

Wiecie co! Normalnie chyba pójdę ii Was wyściskam! Ja też mam IBS! Od dziecka miałam różne akcje z brzuchem, zawsze coś nie tak mi było i w liceum jeszcze przez stres to masakra była, rodzice myśleli, że udaję, a ja po prostu i po suchej bułce biegłam do toalety! Nikt mi nie wierzył, twierdzili, że udaję żeby do szkoły nie pójść i co? Poszłam do lekarza i mu wszystko opisałam i mam IBS. Miała TO badanie, coś tam wyszło, ale tak szczerzę to przy tym schorzeniu dużo jest niewiadomych. Kiedy dostałam to na kartce, razem z opisem choroby i lekami to dopiero mi uwierzyli, ale niestety miałam takie akcje, że musiałam szkołę zmienić i mam rok do tyłu dlatego ;/ Bo po prostu bywały dni, że z toalety nie wychodziłam ;/ Obrałam się leków, które coś tam pomogły to ogarnąć do znośnego poziomu. Byłam u dietetyka i on mi polecał nie testy na alergię pokarmową tylko na nietolerancję pokarmową bo to dwa rożne badania. Test na alergię miałam robioną to wyszło mi tylko lekkie uczulenie na ser żółty, wieprzowinę i coś tam jeszcze, ale to właśnie ważniejsza jest ta nietolerancja, ale u mnie w mieście nie mam gdzie tego zrobić i drogie to jest bardzo ;/ Teraz jak już opanowałam trochę chorobę to po prostu wszystko co przetworzone to nie dla mnie. Mleko to śmierć :p 3 dni mam z głowy jak mleko zjem :P To jest jak już ktoś tu napisał - loteria ;/ Ale jakoś mi lepiej jak wiem, że nie jestem sama ;/ W ogóle ja to mam szczęście do chorób. Zbieram chyba od wszystkich z rodziny i to same dziwne. Ja nie mogę zachorować na zwykła grypę, ja zachoruję na półpaśca, zapalenie nerwu międzyżebrowego, IBS, hormony, zmiany w piersiach, torbiel na jajniku... A w tym roku dobiłam do 20 lat. Liczę, że może teraz się "wychoruję" i chociaż na starość będę miała spokój :P
Stary 2013-08-02, 13:49   #1942
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

lepiej bym tego nie podsumowala
Stary 2013-08-02, 13:51   #1943
Noely
Raczkowanie

Cytat:
wizualnie pasuję do Mony
Stary 2013-08-02, 13:54   #1944
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Wiecie co! Normalnie chyba pójdę ii Was wyściskam! Ja też mam IBS! Od dziecka miałam różne akcje z brzuchem, zawsze coś nie tak mi było i w liceum jeszcze przez stres to masakra była, rodzice myśleli, że udaję, a ja po prostu i po suchej bułce biegłam do toalety! Nikt mi nie wierzył, twierdzili, że udaję żeby do szkoły nie pójść i co? Poszłam do lekarza i mu wszystko opisałam i mam IBS. Miała TO badanie, coś tam wyszło, ale tak szczerzę to przy tym schorzeniu dużo jest niewiadomych. Kiedy dostałam to na kartce, razem z opisem choroby i lekami to dopiero mi uwierzyli, ale niestety miałam takie akcje, że musiałam szkołę zmienić i mam rok do tyłu dlatego ;/ Bo po prostu bywały dni, że z toalety nie wychodziłam ;/ Obrałam się leków, które coś tam pomogły to ogarnąć do znośnego poziomu. Byłam u dietetyka i on mi polecał nie testy na alergię pokarmową tylko na nietolerancję pokarmową bo to dwa rożne badania. Test na alergię miałam robioną to wyszło mi tylko lekkie uczulenie na ser żółty, wieprzowinę i coś tam jeszcze, ale to właśnie ważniejsza jest ta nietolerancja, ale u mnie w mieście nie mam gdzie tego zrobić i drogie to jest bardzo ;/ Teraz jak już opanowałam trochę chorobę to po prostu wszystko co przetworzone to nie dla mnie. Mleko to śmierć :p 3 dni mam z głowy jak mleko zjem :P To jest jak już ktoś tu napisał - loteria ;/ Ale jakoś mi lepiej jak wiem, że nie jestem sama ;/ W ogóle ja to mam szczęście do chorób. Zbieram chyba od wszystkich z rodziny i to same dziwne. Ja nie mogę zachorować na zwykła grypę, ja zachoruję na półpaśca, zapalenie nerwu międzyżebrowego, IBS, hormony, zmiany w piersiach, torbiel na jajniku... A w tym roku dobiłam do 20 lat. Liczę, że może teraz się "wychoruję" i chociaż na starość będę miała spokój :P
musze sie tym zajac.. pamietam ze w maturalnej klasie w zwiazku z beznadziejna dodatkowo sytuacja rodzinna mialam tak, ze jak ugryzlam kawalek skorki od chleba to automatycznie zginalo mnie w pol z bolu zoladka - na to pomogl mi ranigast max, wiec chyba to silnie na tle stresowym bylo.
teraz natomiast moj problem to glownie jelita , oczywiscie panikuje i boje sie raka - moj pradziaked zmarl na raka zoladka - ale nie ma co gadac, musze zrobic badanie i tyle.

a co do chorob - ja np przeszlam ospe wietrzną jak mialam 18 lat masakra to byla
Stary 2013-08-02, 13:59   #1945
Noely
Raczkowanie

Cytat:
musze sie tym zajac.. pamietam ze w maturalnej klasie w zwiazku z beznadziejna dodatkowo sytuacja rodzinna mialam tak, ze jak ugryzlam kawalek skorki od chleba to automatycznie zginalo mnie w pol z bolu zoladka - na to pomogl mi ranigast max, wiec chyba to silnie na tle stresowym bylo.
teraz natomiast moj problem to glownie jelita , oczywiscie panikuje i boje sie raka - moj pradziaked zmarl na raka zoladka - ale nie ma co gadac, musze zrobic badanie i tyle.

a co do chorob - ja np przeszlam ospe wietrzną jak mialam 18 lat masakra to byla
Współczuję Taki choroby to się ciężej przechodzi jak się jest starszym.
Stary 2013-08-02, 14:03   #1946
TheDocha
Dossisława I

Malina2 lipca 2013 01:10
Witam Bardzo rozbawiło mnie to, że niektórzy sugerują iż jestem osobą fikcyjną :-D No dobrze, przyznam się, jestem robotem ;-)Pani Mona mnie skonstruowała Ma kobieta talent :-D

i chyba się wyjaśniło, kto to jest Malina.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 14:08   #1947
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Współczuję Taki choroby to się ciężej przechodzi jak się jest starszym.

no, a wyobraz sobie, ze wtedy miszkalam z mama i ona sie ode mnie zarazila dala rade na cale szczescie, ale niezle sie najadlam strachu.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Malina2 lipca 2013 01:10
Witam Bardzo rozbawiło mnie to, że niektórzy sugerują iż jestem osobą fikcyjną :-D No dobrze, przyznam się, jestem robotem ;-)Pani Mona mnie skonstruowała Ma kobieta talent :-D

i chyba się wyjaśniło, kto to jest Malina.
mysle, ze Kinga z filmiku o makijazu zareczynowym, do ktorej zwraca sie nasza wizazystka, to tez raczej jakies widmo.
Stary 2013-08-02, 14:16   #1948
domi_p
Przyczajenie

Tak trochę apropo tej całej sytuacji z tymi biednymi dziećmi:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wiel...-dziecko/91079

Co prawda mam nadzieję, że w tym przypadku aż tak drastycznie nie jest, ale okoliczności podobne tak mi się jakoś skojarzyło.
domi_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 14:16   #1949
MirellamKoko
Rozeznanie

dajcie linka do tej MONY bo kurcze nie wiem o co chodzi
zaraz jajko zniosę z ciekaowści
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 14:19   #1950
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
dajcie linka do tej MONY bo kurcze nie wiem o co chodzi
zaraz jajko zniosę z ciekaowści
Hej Dziewczyny,
widzę że dziś znowu na tapecie Pani Mona

http://www.youtube.com/user/aguskwiatek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości