|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Agent mocno pomocny zgadł moją osobę
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-08-02 o 14:24 |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Ja tez nie lubie zostawiac Kuby w samym pampku.
Zawsze ubieram mu chocby koszulke albo bodziaka/rampersa. Jak wezme go na rece jak ma takie gole cialko to zaraz kleimy sie do siebie, a potem krostki go atakuja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziecię mi się 4 razy w nocy budziło i, wstyd przyznać, ale czuję się, jak zombiak. Ostatni raz takie noce były za noworodka. Jednak człowiek szybko się do luksusu przyzwyczaja. ![]() Mówicie o temperaturach... To ja Was pocieszę. Upały ok. 35-37 stopniowe mają być jeszcze DWA TYGODNIE.Ale małopolskie to masakra (i podkarpackie), w innych rejonach jakieś burze czy opady, a u nas, przynajmniej w najbliższy tydzień, ani kropli deszcze ma nie być. Kuźwa, przecież wszystko pousycha i się posmaży. Od dwóch tygodni tylko we wtorek u nas padało, i to łącznie chyba dwie godzinki...Cytat:
, piękna nocka.Przyzwyczajaj się. Taka kolej rzeczy, najpierw były własne dzieci, teraz są wnuki.![]() Cytat:
![]() Nacieszcie się. ![]() Cytat:
![]() ----------------- Dziecię dziś ma dzień pt. "nie wiem czego chcę, ale chcę tego baaardzo." Dawno tego nie grali. Ale zębole jak nic, taka jest rozdrażniona i rozgrzana cały dzień...---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Boję się pytać, jakie były pytania, i jakie odpowiedzi.
Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-02 o 14:27 |
|||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cześć jestem na bieżąco ,czytam Was, ale jakoś nie umiem się wbić, takiego niechcieja mam, jak stąd do księżyca i z powrotem
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
|
|
|
#2407 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to Wasi rodzice/dziadkowie/teściowie też są wielbicielami teorii spiskowych które sa wszędzie? U mnie to nagminnie "taaa a wiadomo co w tych słoiczkach jest, tak samo jak konserwy!"
Albo cokolwiek, mówię że koleżanka pracuje tu i tu i powiedziała że zarabia ileś tam. Jaką odpowiedź? "A wiadomo ile zarabia, nie słuchaj jej" Mówię, że znajoma mi powiedziała, że nurofen jest lepszy niż panadol. "Nie słuchaj głupot, miało przejść to przeszło" Dodam, że lekarz się nie zna, temperatura to wg mojej mamy, ani zęby ani nie czika tylko ... ANGINA bo sąsiadka jej powiedziała, że u miej teraz na to chorują. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() U nas tak nie ma na szczęście... ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Idę prasować. |
|
|
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny przeleciałam Was na szybko i pisze teraz z predkościa światła, bo mój lap nie chce juz ze mną współpracowac. wróce bo weekendzie jak bede miała tableta za cale 1 zł!!!!
brawo za skonczone miesiace dla dzisiejszych solenizantów!! charlizz, Twoja mama mnie rozwala, ciekawe czy agent mocnopomocny odgadł by jej osobę ![]() dyluje, bo w Julke dziś diabeł wstąpił, marudzi ciagleeeeeeeeeee
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Mocnopomocni nie odgadli mi SZAJI
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku, miała własnie, dlatego się martwię. może powinnam przejść się do pediatry, co?
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Yae spi, tz dzis na dyzurze, to ide wczesniej spac (chociaz i tak juz 10 wybila), bo jutro pobudka pewnie o 5.
Milego po poludnia! |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy, Meneq.
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz-te krostki to może trzydniowka?
A rady mamy i siostry olśniewające -moja se dała siana bo i tak nie słuchałam.O co chodzi z tym agentem?
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co, jak mi napisalas o tych kroskach to od razu pomyslalam o trzydniowce wysoka miala? u nas tak wlasnie bylo - marud, temp a potem krostki, na poczatku uszy, szyja, plecki i brzuch, potem raczki i nozki. na raczkach i noziach krostki byly "wypukle" a reszcie cialka ta takie plaskie plamki |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Kurka, pediatra na urlopie, zostaje mi ip albo wizyta prywatna:/
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- a teraz juz nie ma temp? |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Już nie, podaje jeszcze nurofen bo wczoraj jeszcze rosła lekko jak przestawał działać, w razie gdyby to jakas infekcja była bo'gardło miała zaczerwienione
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- U nas właśnie plamkipłaskie. Ale to co , minie, czekać? Smarowac? Iść do lekarza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem to tzrydniowka. ale podobne obiawy daje ponoc rozyczka. ponoc rozroznia sie je po powiekszonych wezlach ale ja nie moglam ich wyczuc ![]() ja mimo wszystko bym poszla, lepiej to sprawdzic... |
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czikaaaaaaaaa aaaaaaaaaa, bylam w miescie;> zrobilam zakupy a teraz...teraz ide robic torcik serowy
http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-serowy bo "mężuś" wraca ![]()
|
|
#2423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony... ty przezyłaś i wyrosłać na ludzi..więc..hm. przypadek? ![]() Cytat:
Spać też nigdy nie śpi nago i zawsze ma przykryte nóżki chociażby pieluchą -we śnie się człowiek wychładza (wiem po sobie, bez przykrycia się budzę zimna i nie mogę zasnąć) Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ubierania w taki gorąco, to ja też przynajmniej koszulkę, bo nawet jak na ręce biorę to wtedy się nie poci tak sama z siebie ani od moich rak.
Na noc bodziak na krótki i przykrywamy kołderka, ale tylko do pasa, by nóżki zakryć. A jak jej gorąco to i tak się rozkopuje. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zbyłam tym, że mam dywany i by zawadzał o nie bo jakbym zaczeła tłumaczyc o co NAPRAWDE chodzi to by mi nie uwierzyła![]() ALE dziewczyna z wioski mojej juz 3 dziecko w chodziku puszcza z tekstem- "mamusia bedzie miała chwile spokoju" AGA niezła jestes MAŁA a o to : http://mocnopomocni.pl/ ![]() DEBRAH ja tez zawsze przykrywam do spania Bartulo wlasnie obudził sie z 4 dzis drzemki
|
||
|
|
|
#2426 | |
|
Konto usunięte
|
Gojka, w Chełmie strasznie mi się podziemmia podobały
Debrah, możliwe, hipp jest dość mdły mam wrażenie, ja kilka podejść roibiłąm -owoce wchodzą CZASEM, obiadki nie. Bobovita ok, gerber niektóre. Ale hipp nawet mdło pachnie! Nie, Dorka w nosie ma zmiany planu dnia Hje, Dorotka też pogryziona po nocy! meszki czy co? Kreskę mam ledwo ledwo widoczną. Dorcia tv nie ogląda, ale nie łudzę się = przy starszym dziecku sprawa ma się inaczej, bo gdy Agu będzie bajkę oglądała to siłą rzeczy ona też zerknie. Teraz młoda prawie nie ogląda, raz w tygodniu 10 minut może, nie chce (i też nie ma czasu, dwór) ale jesienią/zimą... Przy czym z Agu był czas, koło roku, gdy jedzenie było tylko przy bajce - inaczej nic. A przy niejedzącym dziecku to już się człowiek chwyta :/ Dziewczyny, myślałam, że Dorce starczą bodziaki 74 do konca lat z krótkim i co? dupa! ledwo się dopinają :/ muszę kupić, ale może kupię takie bez rękawów to jako pod bluzkę będą? Lady, cudnie Piotruś wygląda Cytat:
![]() Hurtem buziaki dla półroczniaków i starszych ![]() Sarah, nie wydaje mi się za mało, 80dag w 2mce - a dzieci teraz OKOŁO pół kg przybierają miesięcznie Rany, dziecko mi gada i gada miała spać i co? Agu do babci sprzedałam by uśpić i dupka, oczy trze, ale nie uśnie.Hope, strasznie smutne rzeczy piszesz, i tak się zastanawiam jak to ma w przyszłości wyglądac? dziecko wasze, ale obrabiasz ty a on? Dzisiaj ostatnia tura testów alergicznych, czysto. I była tam taka 16mczna dziewczynka, z domu dziecka tak strasznie mi się smutno zrobiło jak to usłyszałam, taka fajna, wesolutka, jeszcze nieświadoma że od początku ma przesrane w życiu ![]() Charlizz, a widzisz bo ja jestem pięciokrotnie zakamuflowana Ty, laska, a czy wyście 3dniówki czasem nie złapały? rób fotę wysypki. |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie mam- dlaczego nie chce mi sie zainstalowac nero? sciagnac sie sciagneło a przy instalowaniu przerywa ze wzgledu na bład... ewentualnie jak inny program do zgrywania znalezc?
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- n nm bn n n m, edcrvm,l.l.mk n b pozdro od Bartula
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA, mam hita!
We wtorek zostawiliśmy nr w rejestracji, jak będzie wolny termin, to mieli zadzwonić. Dzisiaj telefon i co? Pola jedzie do poradni rehabilitacyjnej W PONIEDZIAŁEK na 11. To na nfz. ![]() Sylwia, ale u nas się mówi cumel.
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie znalazłam fotę jaką mi siostra wczoraj zrobiła i przesłała - trochę tam nieuczesana sobie jestem, bobyłam mokra z gorąca, ale zarzucę do klubu, dzieć fajnie wyszedł:d
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Hje : woow, szok!
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
byłam z młodym się przejść.
Wiecie co, jak tak pomyślę, to nawet jak ze szpitala wróciłam, to fucał jak w nocy go musial pobujać.. i generalnie zarzucam mu koniec kp, bo jak Dawid przy cycu się denerwował to TZ matka nagadała że mam mleko za chude że sie nie najada i on na mnie żeby mu butelke robić bo głodny, albo zwyczajnie nerwy jak dziecko się wkurzało, ja się denerwowałam i mi mleko zanikało ja nie wiem po co on chciał mieć dziecko skoro on się nim od święta zajmie,.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Kuźwa, przecież wszystko pousycha i się posmaży. Od dwóch tygodni tylko we wtorek u nas padało, i to łącznie chyba dwie godzinki...
, piękna nocka.
Taka kolej rzeczy, najpierw były własne dzieci, teraz są wnuki.
Nobla dla tego kto wymyśli niewypadający smoczek 
Ale zębole jak nic, taka jest rozdrażniona i rozgrzana cały dzień...

help! Ps. Moja siostra uważa, że to skaza białkowa, bo jej córka miała.