|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
moje handmade ;))
Witajcie dziewczyny. Chciałabym przedstawić parę swoich prac i proszę o oceny. To dla mnie bardzo ważne mam nadzieje że pomożecie.
Pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez xxroxikxx Czas edycji: 2013-08-02 o 22:11 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
O, ja pierwsza
Tak więc... Prace bardzo staranne, Nigdzie nie wychodzi linka stalowa, loopy ładnie wykończone, druciki niepokaleczone. Niestety nie pokazałaś ich od strony zapięć, tak więc nie jesteśmy w stanie wszystkiego ocenić, a z mojego doświadczenia, właśnie kwestia wykończeń najbardziej mówi o twórcy. Sposób mocowania zapięć i ich jakość/trwałość. Bardzo urokliwe zielone kolczyki, mój ukochany kolor, piękna forma. ![]() Pierwsza złota bransa wpadłaby w oko mojej mamie ![]() No to z mojej strony tyle. Tylko wiedz, że ze mnie jakiś wielki specjalista nie jest, mam tylko własne poczucie estetyki i trochę doświadczenia z własnych dziobaninek. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: moje handmade ;))
W niebieskiej bransoletce loopy wołają o pomstę do nieba. Razi też jedna goła szpilka.
Zajrzyj do wątków dla zielonych oraz o najczęściej spotykanych błędach w ręcznie wykonywanej biżuterii. W pierwszym instrukcja jak prawidłowo wykonywać loopiki pojawia się co kilka-kilkanaście stron. W drugim również znajdziesz liki do tutoriali jak wykonywać prawidłowo prosty i owijany loop. Przyłączam się do prośby o zdjęcia bransolet również od strony zapięć. Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2013-08-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: moje handmade ;))
Dziekuję za pierwsze wypowiedzi
) tak co do loopka w niebieskiej bransoletce sie zgadzam akurat bransoletka robiona na bardzo szybko do zamowienia wiec tu sie przyznaje do błedów. Gołej szpilki nie ma po prostu koraliczek nie chcial sie pokazac na zdjeciu Rzeczywiście przy kolejnych bransoletkach dodam zdjecia od strony zapiecia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

Pozdrawiam serdecznie