Miłośniczki Zary-cz. XXV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 20:38   #3631
Marti179
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXV

Fantasic w sukience wyglądasz super
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:38   #3632
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Cori ja po 16 bywam, po pracy

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:39   #3633
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Cori ja po 16 bywam, po pracy
Aaa, bo myślałam, ze byłysmy może w tym samym czasie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:42   #3634
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
ale naprodukowałyście stron w ciągu 1 dnia
odebrałam 2 paczki
bluzka w grochy - fajna (choć szkoda ze to poliester a nie np. jedwab, bawełna) ale za 59 zł może być
no i czerwona sukienka - niby ok, ale nie do końca mi odpowiada, materiał sztywniejszy ładnie się układa na ciele, nic nie przebija, ale chyba jednak za sztuczny. Muszę się jeszcze zastanowić nad nią, ale jak coś Gabi jeśli ją będziesz chciała to jesteś pierwsza w kolejce
W bluzce i sukience wyglądasz rewelacyjnie
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:44   #3635
Marti179
Rozeznanie

Corii przez Ciebie krowkowa spódnica zainteresowała mnie.
I czemu Ty we wszystkich spodniach wyglądasz tak fajnie , ja dzisiaj chyba przymierzylam z 10 i we wszystkich coś było nie tak, nawet wiem co, to nie wina spodni tylko czas zacząć dietę jakąś...
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:48   #3636
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
I czemu Ty we wszystkich spodniach wyglądasz tak fajnie , ja dzisiaj chyba przymierzylam z 10 i we wszystkich coś było nie tak, nawet wiem co, to nie wina spodni tylko czas zacząć dietę jakąś...
czasem są takie dni w życiu kobiety, że...zakupy ni jak nam nie podchodzą, bez sensu, żeby coś kupic na siłę, tak że jutro pewnie coś jednak się spodoba
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:48   #3637
gabi1234
Zakorzenienie

dziewczyny któym zamawialam pasiaka i marynare tartanowa - pozwolilam sobie ptworzyc paczki i oblukac - pasiak ok a marynarka nie miala metki papierowej tylko ten plastik od metki dynda..... jutro wam wysle

aaaa kupilam plaszcz sobie...na dzieciecym za 69...... i nie wiem czy oddac czy nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (52,1 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (63,7 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (46,6 KB, 163 załadowań)

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2013-08-02 o 20:54
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:50   #3638
michalinaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Krówkowa spodniczka z NK
Ciekawie na Tobie wygląda, chyba też muszę ją przymierzyć

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
ale naprodukowałyście stron w ciągu 1 dnia
odebrałam 2 paczki
bluzka w grochy - fajna (choć szkoda ze to poliester a nie np. jedwab, bawełna) ale za 59 zł może być
no i czerwona sukienka - niby ok, ale nie do końca mi odpowiada, materiał sztywniejszy ładnie się układa na ciele, nic nie przebija, ale chyba jednak za sztuczny. Muszę się jeszcze zastanowić nad nią, ale jak coś Gabi jeśli ją będziesz chciała to jesteś pierwsza w kolejce
Sukienka super podkreśla twoją fajną figurkę, bluzeczka fajna
michalinaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:50   #3639
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
Tak widziałam, ale nie mierzyłam bo to nie mój fason Na tym drugim zdjęciu lepiej się prezentuje, więc wychodzi na to, że trzeba mierzyć, bo na każdym może inaczej wyglądać, co nie zmienia faktu, ze na wesele poszukałabym czegoś innego
Zamówiłam - najwyżej oddam, masz 100% rację

Podrzucam troszkę inspiracji- skusiłam się na kelnerską koszulę jedwabną i na koszulę w grochy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1017~look-main.jpg (82,7 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 735027_103259783182764_935122463_n.jpg (50,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3177788_lookbook.jpg (37,2 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mango-negro-zara-gafas-gafas-de-sol-3~look-main-single.jpg (88,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Priyanka-Chopra-at-The-Front-Row-with-Anupama-Chopra-Images.jpg (77,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Priyanka-Chopra-at-The-Front-Row-with-Anupama-Chopra-Images-11.jpg (117,7 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Priyanka-Chopra-in-a-polka-dot-Zara-shirt-on-the-Front-Row-with-anupama-chopra.jpg (104,7 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TSM-Zara-Shiny-Vamp-Heels1-1024x618.jpg (161,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0178.jpg (126,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ffb72385-f3bc-4b38-8191-094d42617b1e_large.jpg (27,9 KB, 55 załadowań)
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:51   #3640
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dziewczyny któym zamawialam pasiaka i marynare tartanowa - pozwolilam sobie ptworzyc paczki i oblukac - pasiak ok a marynarka nie miala metki papierowej tylko ten plastik od metki dynda..... jutro wam wysle

aaaa kupilam plaszcz sobie...na dzieciecym za 69...... i nie wiem czy oddac czy nie
pokaż się pomożemy podjąć decyzję
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:51   #3641
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
Pasiasty zosataje ze mną
Sweter pod marynarka mam ten: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1331632.html, ale on mój nie jest taki długi, sporo krótszy, a spodnie te: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...7p1296199.html. Jednak oddałam je, bo za obcisłe i źle się w nich czułam
Co do spodni dziurawców - były moje, jednak w końcu je oddałam, tutaj sa sklepowe. Bo ciagle mam nadzieje, ze znajde taki układ dziur, ze będą jak najmniej rozwalone, bo one łatwo tzraskają wiecej, jak sie kleknie. Ale jak znalazłam takie, to okazały sie większe w pasie i tak kwadratura koła, wiec na razie zrezygnowałam z nich i juz w ogóle chyba
dzięki za wyczerpującą odpowiedź o tym własnie sweterku myslałam, też go mierzyłam i jeszcze ten 'rubinowy'
Stary 2013-08-02, 20:51   #3642
michalinaf
Raczkowanie

Cytat:

zdjęcia !!!!!!!!!
michalinaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:51   #3643
praline
Zakorzenienie

Cytat:

pokaż płaszczyk !!!

dziewczyny, tak z innej beczki- zamówiłam 13 lipca asosa i cisza... :[ zamawiałyście coś u nich ostatnio??

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2013-08-02 o 20:53
Stary 2013-08-02, 20:53   #3644
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

Podrzucam troszkę inspiracji- skusiłam się na kelnerską koszulę jedwabną i na koszulę w grochy
praline 8 zdjęcie chcesz mnie dobić?
Stary 2013-08-02, 20:54   #3645
lleenka
Rozeznanie

Dziewczyny mam gorącą prośbę szczególnie do Gabi, bo tak pięknie wygląda w kombinezonach czy możecie przymierzyć ten z Zary: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1408027.html i ten z Mango: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1375468286251 i porównać? Szukam idealnego. Ten zarowy przymierzałam jakiś czas temu (marne zdjęcia wstawiałam na wątku klasycznym) a dziś udało mi się przymierzyć ten z Mango (zdjęcia dodam niedługo). Zarowy odstawał brzydko na brzuchu, a ten z Mango z kolei był bardzo opięty, a materiał się rozchodził na dekolcie niepowiększony (można głębokość dekoltu regulować guziczkiem), większy rozmiar był za szeroki. Proszę bardzo Udało mi się ostatnio na allegro kupić sandałki, które prezentowała Marina wraz z kombinezonem, który niestety przegapiłam. Z góry przepraszam, że nie na temat i mam cichą nadzieję, że pomożecie Nie udzielam się obecnie, kiedyś bardzo rzadko, ale śledzę na bieżąco, bo inspirujecie i na żadne alledrogo nie czyham ani nie wystawiam

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:56   #3646
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
praline 8 zdjęcie chcesz mnie dobić?
ojjjjjjjj wybacz

Dokładka w tym pasiaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZARA MAXI PEARL NECKLACE.jpg (73,4 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara poduszkami 8.jpg (58,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zara Sandals.jpg (65,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-dresses-the-fab-shoes-fucsia-1~look-index-middle.jpg (24,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-negro-accessorize-camisas-blusas~look-main-single.jpg (78,3 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-shirt-blouses-zara-aw---fashion-brands-pantalones-cortos~look-main-single.jpg (92,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pasiak zara 2.jpg (46,1 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pasiak zara.jpg (37,8 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-pantalones-michael-kors-relojes~look-main.jpg (52,2 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $(KGrHqR,!qgFHJVejnWbBR0I4plSgQ~~60_3.jpg (29,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-08-02, 20:56   #3647
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Mnie krówkowa zainteresowała, jak tylko na fotach ją zobaczyłam, stwierdziąłm ze zamówię, bo kij wie, kiedy na sklepie będą i dobrze zrobiłam, bo dzisiaj jej jeszcze nie widziałam u nas.
Nie we wszystkich Marti Mylisz sie. Własnie dzisiaj w dwoch wygladałam beznadziejnie,w tym w tych czarnych z zielona marynarką.
Cytat:
Napisane przez michalinaf Pokaż wiadomość
Ciekawie na Tobie wygląda, chyba też muszę ją przymierzyć

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
dzięki za wyczerpującą odpowiedź o tym własnie sweterku myslałam, też go mierzyłam i jeszcze ten 'rubinowy'
Mierzyłam wszytskie 3 kolory i granat i burgund były o ćwierc dłuższe niż szary, w burgundzie fatalnei wyglądałam
Z poprzedniej kolekcji mam taki czerwony, turkus i bladorózowy i swietnie mi się je nosi, bo mozna same, a mozna na topy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-08-02, 20:57   #3648
havana
Zadomowienie

Zdenerwował mnie dzisiaj pan od zrotów w Zarze poprzednio odbierałam 4 paczki, 4 ciuchy zostawiłam, pięć oddawałam - to chyba nie tak źle? To było niecałe 2 tygodnie temu. Czułam się wtedy mega głupio, bo był jeden kasjer na cały sklep i przyblokowałam innych klientów Dzisiaj odbierałam pięć paczek i przywitał mnie tekstem "dawno się nie widzieliśmy" potem jeszcze coś mamrotał, że za chwilę znowu pewnie się spotkamy, w sensie przy zwrotach. Dzisiaj zwracałam tylko dwie pary czarnych spodni, wzięłam dwa rozmiary dla porównania, ale fason nie mój kompletnie. Były na jednym paragonie, więc sprawnie poszło, ale oczywiście musiałam się nasłuchać głupich tekstów, że reszta ze trzy dni poleży w domu, a potem i tak zwrócę nie wiem co go ugryzło, ale normalnie odechciało mi się zakupów, skoro strach potem iść oddawać. Jak przyjechałam do domu to od razu chciałam anulować zamówienie, które kliknęłam rano, ale już się nie dało
havana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:57   #3649
Tyna34
Raczkowanie

Cytat:

o mamusiu
zostawić!!!
Tyna34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 20:59   #3650
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Zdenerwował mnie dzisiaj pan od zrotów w Zarze poprzednio odbierałam 4 paczki, 4 ciuchy zostawiłam, pięć oddawałam - to chyba nie tak źle? To było niecałe 2 tygodnie temu. Czułam się wtedy mega głupio, bo był jeden kasjer na cały sklep i przyblokowałam innych klientów Dzisiaj odbierałam pięć paczek i przywitał mnie tekstem "dawno się nie widzieliśmy" potem jeszcze coś mamrotał, że za chwilę znowu pewnie się spotkamy, w sensie przy zwrotach. Dzisiaj zwracałam tylko dwie pary czarnych spodni, wzięłam dwa rozmiary dla porównania, ale fason nie mój kompletnie. Były na jednym paragonie, więc sprawnie poszło, ale oczywiście musiałam się nasłuchać głupich tekstów, że reszta ze trzy dni poleży w domu, a potem i tak zwrócę nie wiem co go ugryzło, ale normalnie odechciało mi się zakupów, skoro strach potem iść oddawać. Jak przyjechałam do domu to od razu chciałam anulować zamówienie, które kliknęłam rano, ale już się nie dało

wspolczuje, ja się nigdy z czyms takim nie spotkałam, czasem tylko pani pyta jaki jest powod zwrotu i tyle
Stary 2013-08-02, 21:02   #3651
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

To jest Priyanka Chopra ?! Przytyła chyba

Cytat:
ojjjjjjjj wybacz

Dokładka w tym pasiaki
Wie ktoś skąd jest kulkowy naszyjnik z pierwszego zdjęcia ?
edit: ok, z Zary

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:03   #3652
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
havana nie powinnaś w ogóle się tym przejmować... a kasjer ma pewnie problemy sam z sobą... olej to masz prawo do zwrotów i nawet możesz 30 dnia przyjść i tak zrobić, tym bardziej, że to zwrot online więc oni kasy Ci nie zwracają
Stary 2013-08-02, 21:04   #3653
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stace Pokaż wiadomość
to jest priyanka chopra ?! Przytyła chyba

Wie ktoś skąd jest kulkowy naszyjnik z pierwszego zdjęcia ?
Edit: Ok, z zary :d

zara !
Stary 2013-08-02, 21:05   #3654
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

wspolczuje, ja się nigdy z czyms takim nie spotkałam, czasem tylko pani pyta jaki jest powod zwrotu i tyle
zawsze mnie to denerwuje logiczne, że albo źle leżało, albo zły rozmiar, ewentualnie widzi na paragonie, że zamawiałam 2 rozmiary żeby jeden wybrać
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:06   #3655
sarssa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
sarssa no no ja też dumam może coś dorzucą
oby:P

Havana,
w której to zarze taki miły pan?
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:06   #3656
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

świetny!! dorwałaś go stacjonarnie czy online?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:07   #3657
Olapoznan
Raczkowanie

Cytat:
Zdjecia w pasiastym zakiecie, sukience trf z NK i spódnicy z NK. Kiecka jest do d*** przytłacza ten wzór i kolory, jak nie wiem co. To chyba szyte na kogos o wzroście 180cm
I jeszcze jeansy z NK przecięte na kolanach - zupełnie mi sie nie podobają po włozeniu, zakiet zielony, który odebrałam z paczki oraz biała bluzka basic.

czy ten żaikiet to nk?
Olapoznan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:10   #3658
starlit
catch me if I fall.

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42082894]zawsze mnie to denerwuje logiczne, że albo źle leżało, albo zły rozmiar, ewentualnie widzi na paragonie, że zamawiałam 2 rozmiary żeby jeden wybrać [/QUOTE]
no tez za tym nie przepadam, ale powiedzmy, ze mogę to zaakceptować jak jest mówione neutralnym tonem, a nie jak atak ja zawsze mowie, ze zly rozmiar
ale to tylko taka pani blondynka w krakowskiej o to pyta, dzisiaj zwracałam3 rzeczy, był taki młody koles i nie pytal
Stary 2013-08-02, 21:11   #3659
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
havana nie powinnaś w ogóle się tym przejmować... a kasjer ma pewnie problemy sam z sobą... olej to masz prawo do zwrotów i nawet możesz 30 dnia przyjść i tak zrobić, tym bardziej, że to zwrot online więc oni kasy Ci nie zwracają
Dzięki

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42082894]zawsze mnie to denerwuje logiczne, że albo źle leżało, albo zły rozmiar, ewentualnie widzi na paragonie, że zamawiałam 2 rozmiary żeby jeden wybrać [/QUOTE]

No właśnie, o te spodnie też pytał, że czemu zwracam, przecież fajne
Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Havana,
w której to zarze taki miły pan?
W Bielsku.
havana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 21:11   #3660
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
czy ten żaikiet to nk?
Ten pasiasty? Nie, to %

Live long and prosper
🖖🏻
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości