Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 20:43   #1681
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Tu masz link: http://eatmebypaula.blogspot.co.uk/2...ukochanej.html

polecam, pycha

super, nie? mój był zachwycony, bo go wyganiałam z kuchni, żeby nie widzial, co tam wyczyniam
Fajnie, wyglądają ślicznie i smacznie, na pewno je zrobię Tylko kupię składniki

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:58   #1682
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Nie wierzę, jestem w stanie po paru godzinach Was nadrobić chyba korzystałyście z gorącej pogody, co?
Boże, jak dobrze, że kończę już drugi dzień @, jutro obudzę się już 3 i z górki ...

Co do porodu, to też byłam nacinana. Dołączam się zgodnie do chóru i potwierdzam: nacięcie to pryszcz! A jaka ulga przy tych wszystkich męczarniach żeby maleństwo wyszło... Nie ma się co bać nacięcia, nie taki diabeł straszny jak go malują Blizna została minimalna pod światło, nie widać praktycznie nic.

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 21:07   #1683
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Kazdy ma inaczej, nie ma tego co brac do siebie, z reszta, nie mogło byc AZ TAK złe skoro juz nie moge sie doczekać powtórki, co? jeden dzien a radość na całe zycie, nie ma co sie na zapas przejmować

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Tylko wiesz, to jest taki ból, ze naciecie przy tym to jak komar, wiec nie ma sensu się tak tego bać. Ja tez strasznie schizowalam z tym nacięciem przed porodem ale podczas to taki ból jak pryszcz, rozerwanie gorzej sie goi a szwy mogą byc tak czy tak ale nie uogolniam moze ktos mocno to przeżył, rożne osoby przeciez inaczej mogą odczuwać ale zgadzamy sie co do jednego, duzo sie rozciągać i ćwiczyć oczywiscie w granicach rozsądku
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Kobieto! Nie wiesz co mówisz! Owszem, jak będziesz stosowała masaże, ćwiczenia to może i urodzisz bez pęknięcia i tego Ci życzę, ale coś pójdzie nie tak i katastrofa. Np. za duża główka czy coś. I tak dużo kobiet kończy na cc
Ja nic nie czułam, przechodzenia główki tym bardziej. Byłam w takim progu bólu, że było mi wszystko jedno, byle by urodzić i pozbyć się tych cholernych skurczów które są 10x mocniejsze od miesiączkowych...
Nie rozumiem- czego się tak wzbraniasz? Tylko nie mów, że chodzi Ci 'o bliznę'
Coś Ci musi zostać na ciele po ciąży. Pamiątka U mnie np. są rozstępy- MIMO, ŻE SIĘ SMAROWAŁAM! I to dużo wyszło 'po' porodzie! Genetyka też robi swoje No chyba, że kupisz sobie na rozstępy super mustelę, która działa ponoć 'cuda' o ile ktoś ma kasę, ale dla mnie za drogi biznes był.

Ale mi nie chodzi o strach przed bólem, albo przed blizną
Mam po prostu wewnętrzne przekonanie, że tego nie chcę.

To co na szybko znalazłam i pamiętam, że czytałam:
https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Porod-...-bez-nacinania

Ale czytałam też inne artykuły i po prostu nie chcę, chyba, że będzie naprawdę konieczne

Ale co i jak będzie to się zobaczy

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:04   #1684
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
Witam

tak czytam to forum i też postanowiłam się zarejestrować

zacznę od początku mam na imię Ala
My z mężem także postanowiliśmy starać się o dziecko, aczkolwiek jakieś konkretne starania jak na razie muszą poczekać... ;/
Ale póki co łykam kwas foliowy, zrobiłam badanie na toxo, dentysta też odwiedzony już idzie 2 mc no i 2 mc temu odstawiłam tabletki "antyalergiczne"
Witaj! A od kiedy staranka?życzę aby wszystko się udało

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, jestem w stanie po paru godzinach Was nadrobić chyba korzystałyście z gorącej pogody, co?
Boże, jak dobrze, że kończę już drugi dzień @, jutro obudzę się już 3 i z górki ...

Co do porodu, to też byłam nacinana. Dołączam się zgodnie do chóru i potwierdzam: nacięcie to pryszcz! A jaka ulga przy tych wszystkich męczarniach żeby maleństwo wyszło... Nie ma się co bać nacięcia, nie taki diabeł straszny jak go malują Blizna została minimalna pod światło, nie widać praktycznie nic.
Hej! Jak możesz to zaproś mnie na ovu bo jestem u rodziców, oni nie mają neta i wchodzę tylko przez komę, a na ovu mi ciężko operować przez telefon

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:39   #1685
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Ale mi nie chodzi o strach przed bólem, albo przed blizną
Mam po prostu wewnętrzne przekonanie, że tego nie chcę.

To co na szybko znalazłam i pamiętam, że czytałam:
https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Porod-...-bez-nacinania

Ale czytałam też inne artykuły i po prostu nie chcę, chyba, że będzie naprawdę konieczne

Ale co i jak będzie to się zobaczy
A może zakończy się cesarką?

Dotka natknęłaś mnie na lekkie zmiany w mojej kuchni Przeglądam strony kulinarne i jest tyle wspaniałych przepisów a ja z nich nie korzystam a średnio co 2 dzień zastanawiam się co ugotować
A serduszka zrobię po weekendzie, bo jutro pewnie gdzieś wyjedziemy na 2 dni na szybko

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

uciekam, mały dopiero zasnął, porażka

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-02 o 22:30
Stary 2013-08-02, 22:40   #1686
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
A może zakończy się cesarką?

Dotka natknęłaś mnie na lekkie zmiany w mojej kuchni Przeglądam strony kulinarne i jest tyle wspaniałych przepisów a ja z nich nie korzystam a średnio co 2 dzień zastanawiam się co ugotować
A serduszka zrobię po weekendzie, bo jutro pewnie gdzieś wyjedziemy na 2 dni na szybko

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

uciekam, mały dopiero zasnął, porażka
Mój jeszcze sie przewala na łóżku i całuje po nodze

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:44   #1687
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój jeszcze sie przewala na łóżku i całuje po nodze
O kurcze to nie jestem sama zasnął z nami i przeniosłam Go do łóżeczka. Ciekawe o której do nas przytupta ze swoją kołderką wczoraj w nocy był już o 1:00 , ale lepsze to niż o 5 bo wtedy już nie zaśnie i my też

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-02, 22:59   #1688
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cieszę się, że Cię natchnęłam ja sama lubie w kuchni eksperymentować, ale muszę mieć czas i chęci. bo czasami to bym mogła jeść na miejście przez tydzień, albo zamawiać coś z dostawą do domu ale ogólnie lubię pichcić i czasami siedzę i wynajduje jakieś przepisy-perełki

W ogóle, dziewczyny, wierzycie w zabobony i tego typu sprawy? pisałam Wam, że robię ciasto ... murzynka, które robiłam milion razy w życiu, potrafiłabym go z zamkniętymi oczami upiec, a dziś co? ZAKALEC! od razu mi się przypomniało powiedzenie mojej babci czy kogoś, że w ciąży nie można piec, bo same zakalce i nic się w kuchni nie udaje nie miałabym nic przeciwko, gdyby za kilka dni się okazało, że to właśnie to jest przyczyną, dlaczego ciasto mi nie wyszło
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 00:37   #1689
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Witam nocą Udało się nadrobić Was dziś
U mnie coś dziwnego się dzieje. W środę miałam plamienie i pisałam Wam że @ przyszła. W czwartek miałam mega krwotok a dziś już tylko maleńkie brązowe plamienie. @ mam zawsze przez bity tydzień a teraz właściwie już tego nie można nazywać @
Idę w przyszłym tygodniu się zapisać do gina, bo za dużo dziwnych rzeczy się dzieje.

Cytat:
Cieszę się, że Cię natchnęłam ja sama lubie w kuchni eksperymentować, ale muszę mieć czas i chęci. bo czasami to bym mogła jeść na miejście przez tydzień, albo zamawiać coś z dostawą do domu ale ogólnie lubię pichcić i czasami siedzę i wynajduje jakieś przepisy-perełki

W ogóle, dziewczyny, wierzycie w zabobony i tego typu sprawy? pisałam Wam, że robię ciasto ... murzynka, które robiłam milion razy w życiu, potrafiłabym go z zamkniętymi oczami upiec, a dziś co? ZAKALEC! od razu mi się przypomniało powiedzenie mojej babci czy kogoś, że w ciąży nie można piec, bo same zakalce i nic się w kuchni nie udaje nie miałabym nic przeciwko, gdyby za kilka dni się okazało, że to właśnie to jest przyczyną, dlaczego ciasto mi nie wyszło
Tego Ci życzę

Ja w weekend będę robić ciasto czekoladowe :P

Dziś fajne tematy widzę były +18
Ja na szczęście orgazm mam zawsze podczas stosunku i podobno to pomaga trochę plemnikom w drodze do jajeczka
Mój tz zawsze tak celuje, żebyśmy razem dochodzili

Nie mogę Was wyszukać na ovu przez telefon :/ obsluga tej strony na telefonie to jest jakaś tragedia. Przydałaby się aplikacja albo choć strona mobilna.

Stary 2013-08-03, 00:57   #1690
cowie
Zakorzenienie

Hmmm, chyba fanastka miała rację i poproszę Dotkę o przeniesienie do obecnych staraczek

TŻ zdecydował, że idziemy na żywioł i nie używamy gumek
Dziś wieczorem się kochaliśmy, a TŻmówi"zapamiętaj ten dzień, czuję w kościach, że będzie dzidzia"
Zobaczymy jak się rozwinie mój potabletkowy cykl

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Witam nocą Udało się nadrobić Was dziś
U mnie coś dziwnego się dzieje. W środę miałam plamienie i pisałam Wam że @ przyszła. W czwartek miałam mega krwotok a dziś już tylko maleńkie brązowe plamienie. @ mam zawsze przez bity tydzień a teraz właściwie już tego nie można nazywać @
Idę w przyszłym tygodniu się zapisać do gina, bo za dużo dziwnych rzeczy się dzieje.
Przebadaj się
Ale może to te upały tak zadziałały?

Trzymam oby nic poważnego.

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-08-03, 06:33   #1691
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, chyba fanastka miała rację i poproszę Dotkę o przeniesienie do obecnych staraczek

TŻ zdecydował, że idziemy na żywioł i nie używamy gumek
Dziś wieczorem się kochaliśmy, a TŻmówi"zapamiętaj ten dzień, czuję w kościach, że będzie dzidzia"
Zobaczymy jak się rozwinie mój potabletkowy cykl

Przewidziałam to Już się nie boisz bliźniaków? Ja bym chciała mieć Życzę ci, żeby szybko się udało

Dzień dobry
U mnie tempka dziś taka jak przedwczoraj, tyci spadek... Wczoraj cały dzień myślałam o testach, zabijcie mnie, jeszcze za wcześnie

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 06:51   #1692
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
cowie ponoć masażami można wiele zdziałać aby nie być nacinanym bądź pękniętym. Ja prosiłam o nacięcie, lepsze to niż pęknięcie

środek pola na samochodzie, w samochodzie w polu, w samochodzie w lesie, w lesie, nad jeziorem, piwnica... jeszcze coś by się znalazło
już myślałam, że dokończysz :" w samochodzie nad jeziorem, w samochodzie w piwnicy..."

Cytat:
Potwierdzam. Mnie rozerwalo tak ze szycie było bardziej bolesne niz poród. I to nie przesada.
dla mnie najgorsze było urodzenie główki, po takim bólu nacięcie było dla mnie uszcypnięciem dosłownie. Za to potem szycie dało mi w kość, bo za mocno mnie zszyli.

Cytat:
\
Musisz wyrazić zgodę na to, nie powinni Cię bez wiedzy czy zapytania naciąć
mnie tam nikt o zdanie nie pytał
Cytat:

pierwsze słyszę ten zabobon, jednak z całego serca Ci życzę by u Ciebie się spełnił

A mnie mąż z rańca obudził i od 4:30 usnąć już nie mogłam. A mądrala do pracy poszedł. Poza tym jestem w szoku, Iguś o dziwo jeszcze śpi i o dziwo nie przylazł mi do łóżka jak to zawsze robi o 5

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 06:53   #1693
maciejka1987
Zakorzenienie

dziołszki, nie daję rady Was nadrabiać, mam duużo roboty ostatnio, także mam nadzieję, że nie przegapiłam niczego ciekawego;> Nadrobię jak będę miała chwilę czasu...

Zastanawiam się co z witaminkami/kwasem foliowym dla mojego tż... Coraz bliżej nowego cyklu i nie mogę doczekać się starań.

Powiedzcie mi mam usg lada dzień, to lekarz bada? Bo zapisywałam się u położnej i nie wiem...czy od razu będę wiedzieć co i jak?

Tera strasznie się boję, że lekarz nie da zielonego światła..;/

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:02   #1694
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Przewidziałam to Już się nie boisz bliźniaków? Ja bym chciała mieć Życzę ci, żeby szybko się udało

Dzień dobry
U mnie tempka dziś taka jak przedwczoraj, tyci spadek... Wczoraj cały dzień myślałam o testach, zabijcie mnie, jeszcze za wcześnie

Noooo boję się, ale no risk no fun

Wykresik Ci skomentowałam
A tym czasem dalej spać

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-08-03, 07:13   #1695
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziołszki, nie daję rady Was nadrabiać, mam duużo roboty ostatnio, także mam nadzieję, że nie przegapiłam niczego ciekawego;> Nadrobię jak będę miała chwilę czasu...

Zastanawiam się co z witaminkami/kwasem foliowym dla mojego tż... Coraz bliżej nowego cyklu i nie mogę doczekać się starań.

Powiedzcie mi mam usg lada dzień, to lekarz bada? Bo zapisywałam się u położnej i nie wiem...czy od razu będę wiedzieć co i jak?

U mnie lekarz robi usg;-)

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

A mnie obudziło na pomiar i teraz już zasnąć nie mogę, zaraz uciekam się myć itp. itd.i z mamą rowerkiem do sklepu później tarasik i pełen relaks lubię u nich być na weekend bo zawsze wypocznę

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:30   #1696
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo boję się, ale no risk no fun

Wykresik Ci skomentowałam
A tym czasem dalej spać
Ja od 5:30 nie śpię Mąż wczoraj wrócił przed 20 i od razu poszedł spać. Położyłam się z nim na chwilę, myślałam, że zasnął i poszłam do drugiego pokoju na serial, a on taki oburzony woła mnie po 10 minutach, dlaczego z nim nie śpię. No to wróciłam i tak zasnęłam, że obudziłam się dopiero o tej 5:30. Zmierzyłam tempkę i tak patrzę na siebie... a spałam w majtach, bluzce z wczoraj i makijażu

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-03, 08:02   #1697
Luzia
Zakorzenienie

Cowie super

Dotk4, życzę Ci, żeby coś to znaczyło

Wczoraj byłam 11h w pracy, starałam się nadrobić ale i tak w większości zapomniałam co miałam odpisać

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:02   #1698
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
już myślałam, że dokończysz :" w samochodzie nad jeziorem, w samochodzie w piwnicy..."
też o tym pomyślałam

zrobiłam test ciążowy rano. dwie krechy sie pojawiły!!!
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:03   #1699
anyaG25
Rozeznanie

Witam dziewczynki w piękną sobotę Tempka zmierzona o czasie , bez żadnych problemów Idzie znów w górę także @ nie przyjdzie na weekend!! I z tego się cieszę Jak już ma przyjść to w poniedziałek Dziś się poopalam na słoneczku i odpocznę za cały ciężki tydzień

Ktoś pisał o tym robieniu ciast w ciąży ... Też o tym słyszałam Babcine przesądy zawsze coś z prawdy w sobie mają Także chyba też upiekę ciasto i zobaczę co mi wyjdzie Hehhee wróżenie z ciasta
A może znacie jeszcze jakieś inne zabobony na ciążę ?? Buziaki na miły dzień
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:05   #1700
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
też o tym pomyślałam

suupcio gratki

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:10   #1701
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

Lekarz robi badanie USG, przynajmniej ja tak miałam A co do witamin dla Mężucha... niech już teraz zacznie łykać witaminę C, selen, cynk, i kwas foliowy. Na początek wystarczy a jak będzie trzeba to niech zrobi badanie nasienia (ale myślę, ze to dopiero jak z pół roku nie będzie się Wam udawać )

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
też o tym pomyślałam

No pięknie !!! jaka cudowna wiadomość z rana !!! Mam nadzieję, że rozpoczniesz w naszym wątku zaciążanie może po kolei się od Ciebie zarazimy Gratuluję z całego serca !!
Stary 2013-08-03, 08:16   #1702
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam

GRATULACJE!!!! Świetna wiadomość!

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki w piękną sobotę Tempka zmierzona o czasie , bez żadnych problemów Idzie znów w górę także @ nie przyjdzie na weekend!! I z tego się cieszę Jak już ma przyjść to w poniedziałek Dziś się poopalam na słoneczku i odpocznę za cały ciężki tydzień
To bardzo dobrze, jak idzie w górę!

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-03, 08:41   #1703
skubana
Zakorzenienie

dziekuje

Od tygodnia bolały mnie biust a nigdy przed @ nie boli. Nastroj fatalny, zmęczenie. Myślałam ze to przez te upały i brak wypoczynku. Siostra mowila ze pierwsze co zauwaze to bede czesciej sikac i przestana wypadac mi wlosy ale nic takiego nie wystapilo u mnie.
Maz dzwoni z pracy: "i co?robiłaś test?"
ja' tak, 2 kreski'
on 'co to znaczy?'
ja; 'wynik pozytywny'
on' naprawdę? ale serio, nie żartujesz? to wspaniale. będziemy pilnować żeby szystko bylo ok z cukrzycą. kiedy masz ginekologa? zaraz musze wszystkich powiadomić!'
ja' spokojnie, jeszcze trzeba potwierdzić u lekarza'
on; 'no dobra, ale jedziemy do apteki po zapas insuliny'

anyaG też mam taką nadzieję że niedługo wszystkim sie poszczęści
Stary 2013-08-03, 08:44   #1704
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
To bardzo dobrze, jak idzie w górę!
Hej fantastka Ja to tylko mam nadzieję, żeby na weekend @ nie przyszła, potem niech się dzieje co chce Nie mam żadnych objawów ciąży , więc nie łudzę się , że coś ten cykl przyniósł. Raczej nastawiam się już na kolejny.
Naoglądałam się wykresów na ovuf... i takie piękne dziewczyny miały, tempka wysoko a tu nagle 1 dzień i BACH i wszystko pozamiatane, tempka w dół i @ ~!! Także stwierdziłam ,że koniec z wmawianiem sobie czegokolwiek

Jak przyjdzie @ to będziemy mieć chociaż kilka dni przerwy z Tż-em i zrobi sobie kolejne badanie nasienia. Także wszystko w czasie nam pasuje i jestem zadowolona

A jak z nastawieniem u Ciebie ??

Edytowane przez anyaG25
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:46
Stary 2013-08-03, 08:46   #1705
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
dziekuje

Od tygodnia bolały mnie biust a nigdy przed @ nie boli. Nastroj fatalny, zmęczenie. Myślałam ze to przez te upały i brak wypoczynku. Siostra mowila ze pierwsze co zauwaze to bede czesciej sikac i przestana wypadac mi wlosy ale nic takiego nie wystapilo u mnie.
ja' tak, 2 kreski'
on 'co to znaczy?'
ja; 'wynik pozytywny'
on' naprawdę? ale serio, nie żartujesz? to wspaniale. będziemy pilnować żeby szystko bylo ok z cukrzycą. kiedy masz ginekologa? zaraz musze wszystkich powiadomić!'

Już w ciąży? Skubana! gratulacje!!!

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:48   #1706
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
dziekuje

ja' tak, 2 kreski'
on 'co to znaczy?'
ja; 'wynik pozytywny'

Hehehe Widać , ze Mężuch się cieszy jak dziecko Super!! Ale zrób dla pewności jeszcze 1 test a potem badanie u lekarza zanim powiecie rodzinie. U mnie wiele było takich przypadków , że się pochwalili a potem się okazało , że to był jakiś błąd albo , że coś poszło nie tak. Oczywiście życzę Ci aby tak nie było !! Tylko zdrowej, ślicznej dzidzi
Stary 2013-08-03, 08:50   #1707
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej fantastka Ja to tylko mam nadzieję, żeby na weekend @ nie przyszła, potem niech się dzieje co chce Nie mam żadnych objawów ciąży , więc nie łudzę się , że coś ten cykl przyniósł. Raczej nastawiam się już na kolejny.
Naoglądałam się wykresów na ovuf... i takie piękne dziewczyny miały, tempka wysoko a tu nagle 1 dzień i BACH i wszystko pozamiatane, tempka w dół i @ ~!! Także stwierdziłam ,że koniec z wmawianiem sobie czegokolwiek

A jak z nastawieniem u Ciebie ??
Moje nastawienie jest identyczne jak twoje Nawet nasze dziewczyny miały piękne wykresy, a tu nagle @ Ja też nie mam żadnych objawów, nic szczególnego się ze mną nie dzieje, ale tym akurat się nie sugeruję, bo na to o wiele za wcześnie. Łatwo jest sobie coś wmówić, jak tak się czeka, więc staram się nie wariować
Jestem już w zasadzie jedną nogą w aptece po wiesiołka, ale się już wstrzymam te parę dni

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-08-03, 08:53   #1708
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Moje nastawienie jest identyczne jak twoje Nawet nasze dziewczyny miały piękne wykresy, a tu nagle @ Ja też nie mam żadnych objawów, nic szczególnego się ze mną nie dzieje, ale tym akurat się nie sugeruję, bo na to o wiele za wcześnie. Łatwo jest sobie coś wmówić, jak tak się czeka, więc staram się nie wariować
Jestem już w zasadzie jedną nogą w aptece po wiesiołka, ale się już wstrzymam te parę dni
He he mam to samo, kupiłam tylko kwas foliowy a z wiesiołkiem się wstrzymałam Zakupię po niedzieli
Stary 2013-08-03, 08:59   #1709
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam
Dotka oby się sprawdziło
Ja wg owuf mam dziś termin@, według 2 konta jutro(mierzonego zwykłym term.)
Ja myślę, że u mnie może @ przyjść nawet 29dc, a nie 26 jak wyznaczył owuf.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-03, 09:00   #1710
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe Widać , ze Mężuch się cieszy jak dziecko Super!! Ale zrób dla pewności jeszcze 1 test a potem badanie u lekarza zanim powiecie rodzinie. U mnie wiele było takich przypadków , że się pochwalili a potem się okazało , że to był jakiś błąd albo , że coś poszło nie tak. Oczywiście życzę Ci aby tak nie było !! Tylko zdrowej, ślicznej dzidzi
Wiem, wiem dlatego go przystopowałam. Powiedziałam tylko mamie, która jest położną.

Podobno pestki dyni bardzo wpływają na plemniki. tż mojej siostry kupował sobie ich duzo bo mu bardo zasmakowały. Kilka tygodni później siostra dowiedziała się że jest w ciąży.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości