|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Wczoraj miałam wizytę u gina. Na ktg skurczy brak. Mały waży już 2400g Ma wloski więc ja szczotkę wykorzystam ![]() Jesteśmy w drodze nad morze pewnie będę zaglądać tylko na pierwszą stronę żeby sprawdzić czy któraś nie urodziła ![]() Trzymajcie się
|
|
|
|
#932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
25 stron do nadrobienia, przez mniej niż dobe nie zaglądania na wizać
Nawet się nei zabieram bo przed północą nie zdąze ![]() Cytat:
I synek już coraz większyCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- My też jedziemy właśnie, jesteśmy na autostradzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://s6.suwaczek.com/201007194965.png http://s2.pierwszezabki.pl/036/0362599d0.png?4550 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73qv09fwip.png Edytowane przez agravka Czas edycji: 2013-08-03 o 07:01 |
|
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
hejho
witam sie z wami i uciekam obudzil mnie budzik wiec cos czuje ze bede niewyspana dzis a obiecalam zamykac wesele a nie odpasc o 21 do porodu zostalo 50DNI¡!¡!¡ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ile Ty za ten wózek dałaś?? dla mojej matki też wiele rzeczy jest niepotrzebnych, ale ona sobie czasami tylko głośno pomyśli bo wie że i tak zrobimy co nam się podoba czy jest dla nas słuszne... tylko że sobie język postrzępi... Fikusku ale się córcia zmalowała... mój glut się kiedyś mazakiem po nogach popisał, więc w ramach mojej małej zemsty pumeksem go troszkę poszorowałam i więcej tego nie zrobił (wredna matka)
Edytowane przez Asiek84 Czas edycji: 2013-08-03 o 07:33 |
|
|
|
|
#937 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja mama mnie i brata urodziła tydzień wcześniej i szybko- też tak chcę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj joe black
|
|
#938 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Sobotnie hejo
![]() Cytat:
Dzięki za kciuki -na pewno się przydadzą ![]() Cytat:
Cytat:
O mamuśku! To jakiś krem? Natalka kiedyś wysmarowała siebie i kanapę moim balsamem. Prawie cały Jej poszedł. Też miałam roboty z myciem gówniarki i pucowaniem kanapy. Cytat:
Serdeczne gratulacje! Chyba coś przegapiłam. Dokąd się wybieracie? Cytat:
Udanego pobytu! |
|||||
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
ladan pytala wczoraj co bedziemy uzywac na smarowanko po porodzie
ja na 100% nadal olejek ze slodkich migdalow, jestem zakochana w nim i jeat mega uniwersalny cala sie nim bede smarowac, jako odzywka na wlosy i nie kupuje oliwki dla dziecia tylko jak bedzie potrzebne dodatkowe nawilzenie to tez uzyje slodkich migdalow ale mnie tz wku.r.w.i.l wczoraj pojechal wieczorem do kumpli, mowie mu ze ma wracac do domu wyspac sie bo o8rano ma autobus do mnie i nie chce go sflaczalego widziec na weselu oczywisice dzwonie teraz a on zaspal, nie zdarzy na autobus a kolejny o 12 czemu ja zawsze przewiduje takoe rzeczy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#940 | ||
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Dałam 700zl używany. Moja matka twierdzi, że za 300 zł można kupić super wózek,a skrętne koła to moja fanaberia. Cytat:
Mój też ma czekać, bo małż ma urlop zaplanowany. Zaczyna go 9.09. I ja nie chce zostać sama ze wszystkim na początku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Poza tym nie wiem co jest, ale ostatnio strasznie się rozchulal. Ciągle się rzuca. Teraz czkawke na taką, że pół brzucha mi się trzęsie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Tassia nie denerwuj się
![]() Inwersja ja w sumie nie powinnam tak schizowac, bo przecież mam 2 terminy na 5.09 i 12.09, młody zawsze wychodzi młodszy na usg więc powinien chociaż do 1.09 wytrzymać ![]() ale ja jestem hardcorem- wolę przenosić mimo oxy itd. niż żeby się urodził szybciej
|
#942 |
|
dryfuję słowami
|
Kaśka, ale tak po prawdzie to powinnam być jej wdzięczna, że mnie te 2 tyg wcześniej wywaliła. Dzięki temu poznałam swojego męża, bo napisał do mnie na tym portalu przez to, że mamy te samą datę urodzenia. Oboje z 14.05 jesteśmy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-08-03 o 08:18 |
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Inwersja miałam pisać,że łazienka Wam wyszła naprawdę super
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
wypiłam herbatkę z cytrynką- będzie zgaga
![]() Diorisha trafna uwaga ![]() o 8:30 mam autobus- jadę nakarmić kota a później upolować koszulę plis niech coś będzie plis
|
#945 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
No i chciałabym mieć męża przy sobie na początku,a jeśli wyskoczy wcześniej to zostanę sama jak palec... Wiesz teoretycznie to ja powinnam mieć termin z OM na 4.09, ale ja mam całkiem rozjechane cykle. Off 28 nawet do 69, czy 90 dni. I wiem dokładnie kiedy miałam owujak zaszłam-20.12 Mój za to idealnie wbija się w te tygodnie zgodnie z owu, zgodnie z terminem z pierwszego USG. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-08-03 o 08:19 |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tassia, a masz porównanie z olejkiem jojoba? Ja używam właśnie jojoba - na całe ciało (na noc tylko bo się później cała kleje ) i do włosów. Ostatnio w sklepie stałam, przed półką dobre 10 minut zastanawiając się czy kupić kolejne opakowanie jojoba czy migdały
Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2013-08-03 o 08:19 |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zgaga mordowała w pierwszej ciąży.W tej mogę ją policzyć na palcach jednej ręki. I niech tak pozostanie ![]() Też muszę w końcu wziąć się za kompletowanie torby. Koszul brak,kapci i klapek pod prysznic też. Mam tylko szlafrok ale ten się pewnie w ogóle nie przyda bo na noworodkach zwykle jak w saunie
|
|
|
|
|
#948 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X
Cytat:
Dzięki za skomplementowanie łazienki i teścia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-08-03 o 08:26 |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem zawiedziona jakascia olejkow ze slodkich migdalow dostepnych w polsce mam nadzieje ze trafie w koncu na taki dobry jak ten z wloch ktory mam. nierafinowany tloczony na zimno bez zapachu bomba Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mam
Cytat:
![]() Odnośnie tego wydawania pieniędzy to aż mi się sunie na język znane powiedzenia ale nie napiszę bo to jednak Twoja mama a ono deczko obraźliwe
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy jechać nad Jeziorak, ale chyba nie jedziemy.
Wczoraj mieliśmy.małe sciecie, bo tz zaczął ostatnio bardzo mi przerywać, dosłownie nie mogę zdania skończyć. No i jak mu powiedziałam, co o tym myślę, to stwierdził, ze jak będziemy się pół nocy kłócić, to nigdzie nie pojedziemy. Więc wkur... poszłam spać, a on do pozna pracował. No i o 7:00 go budze i mówię, ze późno i musimy wstawać, a ten do mnie: to sama sobie wstawaj. Więc obecnie się do niego nie odzywam, on wielce obrażony a o 8 mieliśmy już jechać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#952 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to nie przeszkadza, chociaż teraz ciekawi mnie ile mój Malutki może ważyć, dowiem się pewnie w dniu porodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2400 Cytat:
Cytat:
(też zwlekam z ty kupnem)
|
||||||
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013
Cytat:
Bosz jakie to wszystko obrażalskie.Ja ze swoim też wczoraj miałam spięcie. Ostatnio muszę Go o wszystko prosić co najmniej 5 razy a i tak często finalnie robię sama.Normalnie jakby mnie nie słyszał. Nie wiem co się z Nim dzieje. Ostatnio miał roboczo stresujący okres i może napięcie z Niego schodzi. Nie mam pojęcia. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Ja tak samo
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
matall
![]() no my za to jedziemy nad jezioro, mam nadzieje, ze dam rade
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X
Cytat:
Jq wymyśliłam gdzie, załatwiłam nam nocleg u koleżanki, zorganizowalam cały wyjazd, spakowałam nas. A on nie był w stanie wstać i pojechać. Normalnie go w tej.chwili tak nie cierpię, ze urwałabym głowę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja uciekam spać. Do zobaczenia za kilka godzin. Nie skrobcie za dużo
Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2013-08-03 o 08:42 |
||
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mam
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez agusiamaskota Czas edycji: 2013-08-03 o 11:52 |
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranca..
Matal ale.dlaczego on ci nic nieda powiedziec.. eh moze znow przezywa kwestie pracy i ma taka taktyke obronna. Jade do sklepu po swieze pieczywo na sniadanie i kminie co by tu zjesc moze paste jajeczna ? Ehh jade tza autem bo stoi pierwszy na podjezdzie moze dojade ale ostatnio cos ze.wspomaganiem sie psuje dlatego wczoraj wyladowal na allegro... Boje sie ze jak zostaniemy z jednym autem to strace moja niezaleznosc.. bo do autobusu z 700 metrow i z 5 km do jakiejs cywilizacji..
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

I synek już coraz większy
[/RIGHT]

Jestem mamusia listopadową i z niecierpliwieniem już czekam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bosz jakie to wszystko obrażalskie.