Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 09:04   #2221
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Dziendobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-03, 09:23   #2222
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

dikeuje
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:39   #2223
Munkaa
Zakorzenienie

Ja tez sie witam !
od 3 do 6 rano zwijalam sie z bolu brzucha tym razem jednak powodem jest nieunikniona, comiesieczna udreka. Niedosyc, ze normalnie cierpie na bezsennosc to jeszcze bole nocne - pieknie po prostu!

nie sluchalam wywiadu, ale musze dorzucic swoj grosik o maxi.
Uwazam, ze jest ladna i zdolna, natomiast moim zdaniem jest koszmarnie falszywa, taka sie wydaje.

Kobiety! jaki znacie najsilniejszy przeciwbol bez recepty - w poniedzialek 4,5 h w pociagu, musze to przetrwac

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2013-08-03 o 10:18
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:40   #2224
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
A ja noce stworzenie nie mogę spać i właśnie nadrobiłam wątek Witam wszystkie nowe osoby Wciągnie Was tak samo jak i mnie :P

Co do Maxi - sory, ale ja jej nie mogę. Jej makijaże na snobce były beznadziejne, pełno photoshopa i w ogóle po prostu jakieś takie brzydkie. Na kimś jak robi makijaż to jest dramat jak ona maltretuję twarz modelki, jest przeokropnie niedelikatna i mam wrażenie, że wszystkich maluję na "jedno kopyto". Już nawet były komentarze, że modelka wygląda jak jej siostra bo wszystkie zrobione tak samo ;/ Serio chciałam się do niej przekonać i liczyłam, że może jednak czymś mnie zaskoczy, ale nie ;/ Nie podoba mi się ;/ I w ogóle oglądając ją mam wrażenie, że jest strasznie niemiła i zarozumiała, niby tu się śmieję, ale tam z tyłu głowy to myśli zupełnie co innego - taka fałszywa się wydaję.
Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, tyle że warto by zobaczyć jej makijaże na żywo, a potem się wypowiadać

Maxi ma talent i tego jej odmówić nie można.
Stary 2013-08-03, 09:53   #2225
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Kobiety! jaki znacie najsilniejszy przeciwbol bez recepty - w poniedzialek 4,5 h w pociagu, musze to przetrwac
weź coś przeciwbólowego na bazie inbuprofenu i rozkurczowego (nospa, buscopan)
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:54   #2226
senioritta19
Rozeznanie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Ja tez sie witam !
od 3 do 6 rano zwijalam sie z bolu brzucha tym razem jednak powodem jest nieunikniona, comiesieczna udreka. Niedosyc, ze normalnie cierpie na bezsennosc to jeszcze bole nocne - pieknie po prostu!

nie sluchalam wywiadu, ale musze dorzucic swoj grosik o maxi.
Uwazam, ze jest ladna i zdolna, natomiast moim zdaniem jest koszmarnie falszywa, taka sie wydaje.

Aha- przepraszam, ze nie na szaro- ale musze obczaic jak to zrobic w relefonie, bo caly przyszly tydzien bede miala tylko tel do dyspozycji, a nie chce bez was

Hej Mi najbardziej pomaga IBUM , biorę dwie kapsułki i jak ręką odjął. Nawet lepiej na mnie działa niż ketanol.

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:04   #2227
Noely
Raczkowanie

To w takim razie o czym my tu rozmawiamy jak mało która z nas widziała makijaże dziewczyn YT na żywo? Na filmikach też mi się nie podobają.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Na mnie działa pyralgina, ale tylko kiedy wezmę ja od razu jak się zacznie bo jak wezmę cos juz w trakcie to pozamiatane. Nic mi już wtedy nie pomoże :/

Edytowane przez Noely
Czas edycji: 2013-08-03 o 10:16
Noely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:04   #2228
Forgettt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
weź coś przeciwbólowego na bazie inbuprofenu i rozkurczowego (nospa, buscopan)

Nurofen forte. Mam bardzo bolesny okres i to mi często pomaga, w przeciwieństwie do Apapu itp.
Forgettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:17   #2229
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
też dostałam taką samą pakę. a te kosmetyki możemy nawet wszystkie rozdać i nie musimy o nich pisać/mówić, więc i pozytywne recenzje nie są wymagane ja część oddałam koleżance
Aha, czyli wszystkim tak wysyłają pewnie, choć sensu nie to nie ma, skoro nie możecie na sobie przetestować

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Forgettt Pokaż wiadomość
Nurofen forte. Mam bardzo bolesny okres i to mi często pomaga, w przeciwieństwie do Apapu itp.
Potwierdzam Dla mnie tylko Nurofen tylko że Ultra Forte. Nie ma sobie równych. Chociaż ja używam tylko na silny ból głowy i ew. zęba, a na ciotkę to No-Spa
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:24   #2230
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że ja tylko youtuba sledze (a ostatnio to bardziej watek niz same filmiki z powodu braku czasu) a dalekie mi są te wszystkie blogi i afery blogowe
ja wgl od kilku dni lapie sie na tym, ze czesciej sledze wątek niz sam YT

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Potwierdzam Dla mnie tylko Nurofen tylko że Ultra Forte. Nie ma sobie równych. Chociaż ja używam tylko na silny ból głowy i ew. zęba, a na ciotkę to No-Spa
mnie sama no-spa nie pomaga, ew jak polacze ja z silnym przeciwbolowym.
Moje okresy to 2 pierwsze dni w pozycji lezacej, zimne poty, placz - i niestety - duuuze ilosci tabletek. Malo co mi pomaga, czesto mam leki na recepte, ale nie wybralam sie po nia osttanio i zostaje mi ten nurofen od ciebie chyba, bo wydaje mi sie, ze on mi pomogl kiedys. Dzieki za przypomnienie
Stary 2013-08-03, 10:24   #2231
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Ja ważę nawet trochę mniej i też mam, ale nie pcham się na top modelkę. Marzena ma ładną buzię, odpowiednio ubrana wygląda całkiem nieźle, ale świat mody jest okrutny i nie przyjmie trzęsących udek na wybieg.
to akurat prawda, nie poszłabym do tap madl, bo wywalili by mnie na zbity pysk
chodziło mi właśnie tylko o to, że niektóre będą ważyć 100kg i nie będą miały cellulitu, bo już taka uroda ich, a ja mogę ważyć połowę mniej i będę go mieć, więc wydaje mi się, że to nie efekt obżerania się w MC

zostałam posądzona o to, że skoro jestem wizażystką (choć tak na prawdę nie jestem) powinnam mieć swoje naturalne gęste brwi, bo inaczej wychodzi na to, że lecę w ch**a, bo jak tak można, że nie mam swoich ładnych, jak ja się ludziom pokazuje i wiem, że to osoba przeglądająca ten wątek, mogła chociaż swój nick z wizażu wpisać, chętnie Cię poznam i zgłębię Twoją teorię
Stary 2013-08-03, 10:29   #2232
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
to akurat prawda, nie poszłabym do tap madl, bo wywalili by mnie na zbity pysk
chodziło mi właśnie tylko o to, że niektóre będą ważyć 100kg i nie będą miały cellulitu, bo już taka uroda ich, a ja mogę ważyć połowę mniej i będę go mieć, więc wydaje mi się, że to nie efekt obżerania się w MC

zostałam posądzona o to, że skoro jestem wizażystką (choć tak na prawdę nie jestem) powinnam mieć swoje naturalne gęste brwi, bo inaczej wychodzi na to, że lecę w ch**a, bo jak tak można, że nie mam swoich ładnych, jak ja się ludziom pokazuje i wiem, że to osoba przeglądająca ten wątek, mogła chociaż swój nick z wizażu wpisać, chętnie Cię poznam i zgłębię Twoją teorię

No taak bo wizażystki rodzą się z idealną urodą do prezentowania makijaży :P Tak jest narzucone już z góry
Stary 2013-08-03, 10:33   #2233
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
No taak bo wizażystki rodzą się z idealną urodą do prezentowania makijaży :P Tak jest narzucone już z góry
szewc w dziurawych butach chodzi
przeszczepu sobie nie zrobię, więc chyba muszę z tym żyć
Stary 2013-08-03, 10:42   #2234
sylwoha
Zakorzenienie

dziewczyny, wy tez tak macie ze jak obejrzycie filmik na YT to sie wam nie pokazuje, ze obejrzany? mi sie cos popsulo
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:46   #2235
Munkaa
Zakorzenienie

ulubiency u karoliny http://www.youtube.com/watch?v=G4SvX5RjueQ

i sloneszko pokazuje biliony bransoletek http://www.youtube.com/watch?v=_HfTe-e5dgg

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
dziewczyny, wy tez tak macie ze jak obejrzycie filmik na YT to sie wam nie pokazuje, ze obejrzany? mi sie cos popsulo
czesto tak mam - raz mi sie pokazuje, raz nie
Stary 2013-08-03, 10:46   #2236
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
mnie sama no-spa nie pomaga, ew jak polacze ja z silnym przeciwbolowym.
Moje okresy to 2 pierwsze dni w pozycji lezacej, zimne poty, placz - i niestety - duuuze ilosci tabletek. Malo co mi pomaga, czesto mam leki na recepte, ale nie wybralam sie po nia osttanio i zostaje mi ten nurofen od ciebie chyba, bo wydaje mi sie, ze on mi pomogl kiedys. Dzieki za przypomnienie
Nie ma sprawy Niestety i ja dostałam (przed chwilą zauważyłam - dosłownie ), ale jeszcze nie czuję bólu. Uzbrojone w tabsy damy radę

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość

zostałam posądzona o to, że skoro jestem wizażystką (choć tak na prawdę nie jestem) powinnam mieć swoje naturalne gęste brwi, bo inaczej wychodzi na to, że lecę w ch**a, bo jak tak można, że nie mam swoich ładnych, jak ja się ludziom pokazuje
To było naprawdę głupie

Cytat:

Właśnie
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:49   #2237
otoya
Zadomowienie

Dziewczyny soki za offtop na czarno ale przez aplikację nie da się zmienić koloru.
Widzę, że prowadzicie blogi. Czy mogłaby któraś z was poratować mnie adresem mail do administracji blogspota (bloggera)? Szukałam w necie i albo jestem jakaś ułomna, albo nie ma takiego adresu, co byłoby dla mnie dziwne.
Chciałabym napisać tam, ponieważ nazwa bloga, jakiej chcę użyć jest zajęta i może mogliby go usunąć (ktoś założył go 6 lat temu i nie ma ani jednego wpisu).
Myślicie, że byłoby taka możliwość w ogóle?

Będę wdzięczna za jakaś odpowiedź.

Miłego dnia

Trzeba marzyć
Zamiast dmuchać na zimne
Na gorącym się sparzyć
Z deszczu pobiec pod rynnę
Trzeba marzyć'

otoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:50   #2238
bubus900
Zakorzenienie

W poniedziałek wychodzę do domu

A na ból brzucha mi najlepiej pomaga nurofen ultra forte - to jest połączenie paracetamolu i ibuprofenu i to najepiej działa na okres.
Stary 2013-08-03, 10:50   #2239
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

yo ;D
mówcie co chcecie, ale RGP wygląda wyjątkowo dobrze w tym ałtficie:
http://rockglamprincess.blogspot.com...ome-to-me.html

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:54   #2240
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
A ja noce stworzenie nie mogę spać i właśnie nadrobiłam wątek Witam wszystkie nowe osoby Wciągnie Was tak samo jak i mnie :P

Co do Maxi - sory, ale ja jej nie mogę. Jej makijaże na snobce były beznadziejne, pełno photoshopa i w ogóle po prostu jakieś takie brzydkie. Na kimś jak robi makijaż to jest dramat jak ona maltretuję twarz modelki, jest przeokropnie niedelikatna i mam wrażenie, że wszystkich maluję na "jedno kopyto". Już nawet były komentarze, że modelka wygląda jak jej siostra bo wszystkie zrobione tak samo ;/ Serio chciałam się do niej przekonać i liczyłam, że może jednak czymś mnie zaskoczy, ale nie ;/ Nie podoba mi się ;/ I w ogóle oglądając ją mam wrażenie, że jest strasznie niemiła i zarozumiała, niby tu się śmieję, ale tam z tyłu głowy to myśli zupełnie co innego - taka fałszywa się wydaję.
Po prostu mam wrażenie, wnioskując po wypowiedziach, że przyszłaś tutaj dla samego "jechania" po dziewczynach. Co innego napisać, że ktoś nie trafia w Twój gust/ma złą technikę, a co innego w sposób jaki wyżej. Dla mnie to jest słabe, brak jakiejkolwiek argumentacji.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
yo ;D
mówcie co chcecie, ale RGP wygląda wyjątkowo dobrze w tym ałtficie:
http://rockglamprincess.blogspot.com...ome-to-me.html
--->zobacz stopy
Stary 2013-08-03, 10:56   #2241
patisia123
Zakorzenienie

a według mnie Maxi to taka równa babka..
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:56   #2242
coldold
Zakorzenienie

Cytat:

To rzeczywiście ma sens w obliczu jej sukcesów makijażowych. Daj spokój, jest mnóstwo "słabych" dziewczyn, ale Maxi do nich nie należy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:56   #2243
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Z ciekawości obejrzałam dziś odcinek Top Model z Marzenką i powiem wam, że ja się nie dziwię, że jej nie wzięli. Plus size plus sizem, ale ona ma masakrycznie zaniedbane to ciało. Celulit potworny. Obejrzałam chyb wszystkie edycje amerykańskiego TM i tam wszystkie pluski były apetyczne, miałby ładne kształty i gładkie ciała, widać było, że taką mają budowę naturalnie a nie, że przesadziły z McDonaldem...
moja ulubiona +size http://www.gabifresh.com/
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:59   #2244
201703241651
Konto usunięte

Heloł, mnie też YT nie zaznacza obejrzanych filmików

Wczoraj trener na chamowni mnie tak przeorał, że nie mogę usiąść
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:01   #2245
19Agniesiaa
Rozeznanie

Heeeeeeeeeeeeeej!
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:06   #2246
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
a według mnie Maxi to taka równa babka..
ja tam lubię sobie na nią czasem popatrzeć, fakt wolałam ją bardziej jak dopiero zaczynała, była wtedy inna, ale teraz może jest po prostu bardziej profesjonalna
Stary 2013-08-03, 11:08   #2247
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
ulubiency u karoliny http://www.youtube.com/watch?v=G4SvX5RjueQ

i sloneszko pokazuje biliony bransoletek http://www.youtube.com/watch?v=_HfTe-e5dgg
ja ogladam slooneszko wylacznie przez jej naprawde milego i momentami zabawnego meza...a sama ona jakos tak nie bardzo..ani styl,ani wyglad,ani to co mowi mnie nie interesuje
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:09   #2248
Noely
Raczkowanie

Podałam argumenty i tyle. To jest moje zdanie i nie hejtuje bo jak tym to robiła to by było raczej jak u Patalus która dostała głupi komentarz w stylu tego ze jako wizażystka powinna mieć naturalne gęste brwi :p Po za tym komentarze, żebym się wypowiadala dopiero jak zobaczę na żywo jej makijaże jest głupi bo chyba mało która z nas widziała dziewczyny YT na żywo przy pracy, a rozmawiamy o tym bo po to jest ten wątek? Więc taka obrona Maxi jest niepotrzebna. Nie przeżywajcie tak :p
Stary 2013-08-03, 11:09   #2249
Hadassah
Zadomowienie

U mnie też filmiki są 'nieobejrzane'
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:10   #2250
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
moja ulubiona +size http://www.gabifresh.com/
Też mi się podoba

A co do brwi/urody wizażystek to ktoś musi wyciągać bardzo inteligentne wnioski. Przecież pracę wizażystki najlepiej widać na kimś, u kogo już nic nie trzeba korygować

Edytowane przez szmyglo
Czas edycji: 2013-08-03 o 11:14
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości