|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
ja mysle ze jesli zrobi recenzje tego szmelcu to ja niezle zkciukuja(?) w dol i tyle tego bedzie jakie zdania obstwiamy : "czuc swietne nawilzenie" , " idealny dla bardzo suchej skory, taka ma moj chlopak"... omg napewno nie ogladne tego filmiku, albo dam kciuk w dol i wylacze
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
A ja normalnie myję się żelem, zmywam, potem na wilgotną skórę nakładam balsam lub oliwkę, rozsmarowuję, potem szlafrok i gotowe. Czy nie na to samo wychodzi?? Balsam fajnie sie wchłania i zostaje na skórze. Nie wiem po co kupować Niveę
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
No bo zarzuciła mi jak mogę komentować makijaże Maxi skoro nie widziałam ich na żywo
no więc się pytam w takim razie o czym my tu gadamy bo nie wydaję mi się żebyście wszystkie widziały dziewczyny YT na żywo i dopiero komentowały :P---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no racja,bo Karola chyba nie ma faceta a tak z ciekaosci to zajrzalam na komentarze po filmikiem Szusz o tym balsamie masakra ;p 264 w gore a 200 w dol pierwszy komentarz niezly ale odp Szusz pozostawia wiele do zyczenia..zagladnijcie z ciekawosci
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
http://www.youtube.com/watch?v=RVBHuJfJvTA
Powrót do szkoły Michelle... Naprawdę nie podoba mi się jej nowy wygląd. Jej nowa szczęka jest straszna, jej oczy też były kiedyś ładniejsze. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk poza tym jak ona to zrobiła w 0:53 o__________________o? Edytowane przez akikochandesu Czas edycji: 2013-08-03 o 13:14 |
|
|
|
#2286 |
|
Konto usunięte
|
Nivea chyba sama nie wierzy w swój produkt i w to, że obroni się sam, biorąc pod uwagę ilość reklamy na jutjubie i w reszcie internetów i w prasie. W drogerii już dwa razy przy zakupach dostałam miniaturkę i boję się, że otworzę lodówkę a to mi z niej wyskoczy. Boże, ileż można.
pomijając, że sam produkt tyłka nie urywa, chociażby ze względu na tak nachalną reklamę będę go omijać szerokim łukiem. A Karolina pewnie też swój balsamik kupiła sama |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Jak kiedyś niczym nie mogłam zmyć eyelinera z bobbi brown to zdesperowana wzięłam trochę oleju kokosowego i tak samo to wyglądało :p magia :P
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ja już nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
karenina327 15 godz. temu Przysięgam, że jest to pierwszy Twój film z 390,który wyłączyłam po 10 sekundach i którego nie obejrzę, bo ile można?Ile można oglądać recenzji tego co dostajesz. Nie twierdzę, że wszystko zachwalasz,ale mówiąc tylko o rzeczach które dostajesz nie ma w tym kompletnie Ciebie.Wolałam 1000 razy bardziej kiedy pokazywałaś żel pod prysznic za 5 zł lub szampon za 7zł, ale wiedziałam że to TWOJE zakupy, że to TY to wybrałaś i czułam że oglądam filmy normalnej dziewczyny a nie komercyjnej youtubowiczki. szusz1313 1 godzinę temu w każdym filmie to jestem ja i moje opinie, robię różne filmy o różnej tematyce, komercja to bardzo nadużywane słowo, jestem normalną dziewczyną i właśnie dlatego czasami kupuję tanie produkty, czasami drogie, czasami to jest haul a czasem recenzja, zawsze szczera, przynajmniej mówię szczerze że coś dostałam, jakoś nie widzę żeby widzowie to docenili, chyba jednak wolą recenzje na kanałach gdzie nie wiadomo co ktoś dostał a co kupił i wtedy wszystko jest super Szkoda, że nie nagrywasz już niczego co jest "od Ciebie". Na przykład tego co znalazłaś w jakimś sklepie, albo tego co Ci się spodobało (ale o czym nie mówią wszystkie dziewczyny na youtubie). Same recenzje dostawanych produktów, nawet w ulubieńcach. Szkoda szusz1313 1 godzinę temu niczego od siebie??? nagrywam różne filmy, zapraszam do oglądania bo piszesz coś co nie ma nic wspólnego z prawdą, na ulubieńców też zapraszam i chyba lepiej coś obejrzeć i przemyśleć swoją opinię niż ślepo powtarzać coś bez zastanowienia, komentarz łatwo napisać tylko żeby to jeszcze była opinia po obejrzeniu wszystkich filmów a nie tylko jednego |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
nie uszkadza ich, więc jest dobrze
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, nie sprecyzowałam z tym na żywo, chodziło o filmiki. Odnosiło się do twojego posta, w którym zarzuciłaś jej nadmierne photoshopowanie makijaży na snobce-zdjęcia.
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy odpowiednim nawodnieniu będzie spoko.Cytat:
Cytat:
Ale wystarczy kilka rundek i jest ok.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do tej Nivei - kusi mnie, ale wczoraj ledwo wytrzymałam w wannie 3 minuty z serum antycelulitowym, a tu jeszcze jakiś balsam pod prysznic... dajcie spokój
|
|||||||
|
|
|
#2298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmm ja mysle ze ona ma gdzies negatywne komentarze,nawet jesli bylyby to niby "konstruktywna krytyka". Dziewczyna utrzymuje sie z YT wiec niewazne co, byleby nagrywala...a zawsze znajda sie jakies fanki Szusz,ktore beda jej slodzic. Przeciez to nie pierwszy filmik, z takim negatywnym podejsciem do niej....
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Łotewa
|
Hejterzy u Susz???
nie możliwe... Z resztą łotewa będzie kręcić dalej tą samą szmire i udawać, że jest ok. Zwątpiłam w nią całkiem. Zero przyjęcia jakiejkolwiek konstruktywnej krytki. Nie liczy się ze swoimi widzami a to ją moim zdaniem skreśla całkiem. Amen.
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
http://31.media.tumblr.com/708bd8100...mb0o1_1280.jpg
właśnie natrafiłam na takie zdjęcie, jestem przerażona ![]() sory za off, ale musiałam Wam pokazać
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
noo niezle jaaaaaaaaaaak duszno! |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wzięłam zimny prysznic, pomalowałam pazurki i już się cała kleję, nie robota
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do Szusz , to wypaliła się już dawno, a teraz dołączyła do zacnego grona wypalonych również Karolina. ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalił mnie Karoliny tekst , że balsam Nivea zasługuje na oddzielną recenzję bo jest rewelacyjny... Serio ? przecież to parafina
ale te bjuti guru mają pojęcie, chyba kasa przysłoniła im racjonalne myślenie..
|
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziwnie to brzmi, tym bardziej ze czesto zwracaly(ja) uwage na sklad..i przewaznie krytykowaly wszytsko co ma parafine a tu taki zachwyt to sprawia ze przestaja byc wiarygodne eeeeeh (chociaz juz chyba od dawna dla malo kogo sa)
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

jakie zdania obstwiamy : "czuc swietne nawilzenie" , " idealny dla bardzo suchej skory, taka ma moj chlopak"... omg napewno nie ogladne tego filmiku, albo dam kciuk w dol i wylacze 

A ja normalnie myję się żelem, zmywam, potem na wilgotną skórę nakładam balsam lub oliwkę, rozsmarowuję, potem szlafrok i gotowe. Czy nie na to samo wychodzi?? Balsam fajnie sie wchłania i zostaje na skórze. Nie wiem po co kupować Niveę

albo ja już nie wiem o co chodzi.

Długo już jeździsz?Jaki masz rekord w km?