Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 11:19   #4291
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
a to nie wiem, ja ją lubię, teściówka mi poleciła ale też ponoć jest fajna diamentowa z eveline, kupię jak się skończy ta
Ja wlasnie czytałam duzo roznych opini, ze czesto cos pieka paznokcie (WTF w ogole?), ale ze ogolnie bardzo dobra. I chciałam wlasnie teraz kupic, ale wczoraj wlasnie popatrzylam na te artykuły od Joasi i wiecej znalazłam, no i moga sie pojawić dosc nieciekawe efekty uboczne. Dlatego jednak zostanę przy nail-tek- nie widze zeby super pomagało, ale kocham jako bazę i nablyszczacz hahah

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-03, 11:22   #4292
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
a to nie wiem, ja ją lubię, teściówka mi poleciła ale też ponoć jest fajna diamentowa z eveline, kupię jak się skończy ta

tak, zawsze maluję na koniec bezbarwnym bo się dłużej trzymają no i też jakieś filmiki oglądałam i też malowały
a to ja używam jej od zimy i nic mi nie jest więc chyba nie mam uczulenia
No to masz szczęście bo jedna laska to nawet miała "zgnitego" paznokcia :P ja zawsze miałam problemy z paznokciami więc na pewno by mnie dopadło heh :P teraz np mam 4 paznokcie które mają stożkowate górki na płytkach.. i jak jest zbyt rzadki lakier to nie mogę pomalować paznokcia bo mi sływa hehe :P

No tak mi się wydawało :P ja nie maluję bezbarwnym bo wtedy właśnie tak dziwnie rozmywa a wstawie moje z tamtego roku udokumentowane ombre.. ale było ich więcej :P
Jedne mi się trzymały 2 tygodnie hehe :P

Z jakością trochę dupa pierwsze mi przypominają VG.. a 2 mi sie 2 tygodnie trzymały :P a ostatnie miałam przed obroną na spotkaniu z promotorką któa mi skomentowałą "A Co, Panijuz tipsy na obrone zrobiła?" ściana po prostu..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG0494.jpg (32,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG0566.jpg (27,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0554.jpg (24,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0560.jpg (19,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-08-03 o 11:24
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:26   #4293
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ja wlasnie czytałam duzo roznych opini, ze czesto cos pieka paznokcie (WTF w ogole?), ale ze ogolnie bardzo dobra. I chciałam wlasnie teraz kupic, ale wczoraj wlasnie popatrzylam na te artykuły od Joasi i wiecej znalazłam, no i moga sie pojawić dosc nieciekawe efekty uboczne. Dlatego jednak zostanę przy nail-tek- nie widze zeby super pomagało, ale kocham jako bazę i nablyszczacz hahah

ja mam tutaj bombę witaminową z joko, nie jest mleczna tylko taka całkiem bezbarwna, też spoko

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
No to masz szczęście bo jedna laska to nawet miała "zgnitego" paznokcia :P ja zawsze miałam problemy z paznokciami więc na pewno by mnie dopadło heh :P teraz np mam 4 paznokcie które mają stożkowate górki na płytkach.. i jak jest zbyt rzadki lakier to nie mogę pomalować paznokcia bo mi sływa hehe :P

No tak mi się wydawało :P ja nie maluję bezbarwnym bo wtedy właśnie tak dziwnie rozmywa a wstawie moje z tamtego roku udokumentowane ombre.. ale było ich więcej :P
Jedne mi się trzymały 2 tygodnie hehe :P

Z jakością trochę dupa pierwsze mi przypominają VG.. a 2 mi sie 2 tygodnie trzymały :P a ostatnie miałam przed obroną na spotkaniu z promotorką któa mi skomentowałą "A Co, Panijuz tipsy na obrone zrobiła?" ściana po prostu..
takie jak te na 3 zdjęciu byłyby u mnie idealne na ślub ale nie wiem czy mi kosmetyczka zrobi coś takiego jak poproszę ja mam brzydkie paznokcieeeeeee będę płakać! wszyscy mają takie fajne smukłe a ja mam jakieś krowy
Stary 2013-08-03, 11:27   #4294
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
ja mam tutaj bombę witaminową z joko, nie jest mleczna tylko taka całkiem bezbarwna, też spoko
Ja dawniej bardzo lubiłam z avonu odżywki . I z sally hensen (czy jak to sie pisze) taka pomarańczowa, kanciasta buteleczka- strong nails czy jakos tak albo hard as fuck (żartuje chyba było napisane na opakowaniu hard as cos tam )...

Stary 2013-08-03, 11:30   #4295
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
takie jak te na 3 zdjęciu byłyby u mnie idealne na ślub ale nie wiem czy mi kosmetyczka zrobi coś takiego jak poproszę ja mam brzydkie paznokcieeeeeee będę płakać! wszyscy mają takie fajne smukłe a ja mam jakieś krowy
Wg mnie masz normalne fajne paznokcie!! Ze mnie np TŻ się śmieje że mam rączki i palce jak u dziecka :P (chociaż mam rozmiar palca 14-15.. a niektóre z was 11-12 więc nie jest źle heh :P) i moja koleżanka ma okropne palce.. takie meeega grube i paznokcie też takie proporcjonalnie do tego duze.. takie męskie dziwne..
A kosmetyczka na pewno jakieś ładne by Ci wymyśliła jak widziałam ombre od kosmetyczek to wow !

A wgl Malwina fajne rzeczy na paznokciach nie raz sobie maluje!! aż zazdroszczę bo bym nie miała cierpliwości do żabek np :P
Stary 2013-08-03, 11:30   #4296
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
iluzja nie obsesja

na bank wyjdzie Ci lepsze niż mnie z resztą nawet jakby mnie wyszło przyzwoicie na wstępie mam minusa za przecudny kształt moich paznokci

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

czemu? ja ją lubię tylko została w krk jak mam jej kilka warstw to mnie ludzie pytają czy żelowe zrobiłam
hahhahahahahaahaha glupia jestes:p
Cytat:
No, o żółtych muminkach przecież . Tylko nie nakładaj odżywki eveline 8w1! :P

mi ta odzywka bardzo pasuje, uzywam jej od jakis 3 miesiecy i widze wielka poprawe moich paznokci
Stary 2013-08-03, 11:33   #4297
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Wg mnie masz normalne fajne paznokcie!! Ze mnie np TŻ się śmieje że mam rączki i palce jak u dziecka :P (chociaż mam rozmiar palca 14-15.. a niektóre z was 11-12 więc nie jest źle heh :P) i moja koleżanka ma okropne palce.. takie meeega grube i paznokcie też takie proporcjonalnie do tego duze.. takie męskie dziwne..
A kosmetyczka na pewno jakieś ładne by Ci wymyśliła jak widziałam ombre od kosmetyczek to wow !

A wgl Malwina fajne rzeczy na paznokciach nie raz sobie maluje!! aż zazdroszczę bo bym nie miała cierpliwości do żabek np :P
Ex, skoro mowisz, ze masz nieco podobne do mnie paznokcie, to... Słuchaj Joasi- masz normalne, fajne paznokcie . W ogole jak bede na kompie, pokaże Wam jakie ŁOPATY a nie paznokcie ostatnio znalazłam na zdjęciach! To dopiero przykry widok!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-03, 11:39   #4298
existence
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam pierścionek 9

ej no jeju niektóre mówią, że są za niskie inne się odchudzają to ja mam kompleks paznokcia
magda ale Ty je masz ładnie zrobione a moich się chyba tak nie da ej trochę pogłębiłam ten czerowny ale jak zrobię zdjęcie to wygląda koszmarnie nie wiem czemu...na żywo jest z deka lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20130803.jpg (25,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20130803_1.jpg (20,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-08-03, 11:48   #4299
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam pierścionek 9

ej no jeju niektóre mówią, że są za niskie inne się odchudzają to ja mam kompleks paznokcia
magda ale Ty je masz ładnie zrobione a moich się chyba tak nie da ej trochę pogłębiłam ten czerowny ale jak zrobię zdjęcie to wygląda koszmarnie nie wiem czemu...na żywo jest z deka lepiej
A zapuszczałaś na dłuższe paznokcie? bo ja jak mam krótkie to też są szersze.. a później same mi tak rosną że sie zaokrąglają.. więc może spróbuj z 2-3 tygodnie zapuścić :P (chociaż wiem jakie to nie wygodne.. bo ja w ciągu miesiąca z zera do takich paznokci doszłam, bo podczas sesji nie miałam nic anic paznokci heh :P)
P.s. na zdjęciach zawsze nie uchwycisz tego co trzeba ale lepiej jak są głębiej przycieniowane chyba

I a propos rozmiaru palca to jak tak właśnie po zdjęciach nie wydaje mi sie że mam jakoś szersze niż wy palce a tu taka różnica w rozmiarach :P
Stary 2013-08-03, 11:56   #4300
Malwina_89
Zakorzenienie

Joasia ooo, ale mi miło! Dziękuję za taki komplement, chyba znowu zacznę malować wzorki Najbardziej dumna jestem z Angry Birds

Mój pierścionek ma rozmiar 7,5... (środkowy palec)...

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:03   #4301
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Joasia ooo, ale mi miło! Dziękuję za taki komplement, chyba znowu zacznę malować wzorki Najbardziej dumna jestem z Angry Birds

Mój pierścionek ma rozmiar 7,5... (środkowy palec)...
Skąd Ty masz cierpliwość do tego? i faktycznie angry birds były prześwietne!! już zapomniałam bo już jakiś czas temu to oglądałam ale mega mi to się ręce trzęsą i lewą ręką ciężko mi cokolwiek namalować :P

Matko! ja naprawdę myślałam że mam chude palce.. a wy mi z takimi rzeczami :P to wpadnę też w kompleksy hehe
Stary 2013-08-03, 12:06   #4302
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Skąd Ty masz cierpliwość do tego? i faktycznie angry birds były prześwietne!! już zapomniałam bo już jakiś czas temu to oglądałam ale mega mi to się ręce trzęsą i lewą ręką ciężko mi cokolwiek namalować :P

Matko! ja naprawdę myślałam że mam chude palce.. a wy mi z takimi rzeczami :P to wpadnę też w kompleksy hehe
Nie wpadaj w kompleksy, ja mam 17 palec "zareczynowy" czuje sie z tym swietnie, a nie jak dziwolag

Stary 2013-08-03, 12:12   #4303
Edebedowa
Rozeznanie

Heeej
melduję się z Kielc wczoraj dojechaliśmy do domu, bukiet dla mamy( z 5 herbacianych róż) przetrwał drogę pociągiem i autobusem próbowaliśmy wódki stumbras (chcieliśmy ją na wesele) ale jednak nie przeszła testu rodzinnego piecze w gardzioło strasznie, a mi jeszcze tak wykrzywiało morde, że ten widok odbierał tacie chęć do picia

Macie bardzo ładne paznokcie dziewczyny i pierścionki zaręczynowe !! Czy tylko ja noszę swój na fakju?

Wieczorkiem idziemy na grilla do mojej najlepszej siostry, jutro TŻ wraca do Warszawy, ja jadę w poniedziałek.

A co do paznokci, ja będę chciała mieć albo frencza na swoich, albo kolor przewodni i buty też w tym kolorze.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

a, i ja mam 13 na fakju
Stary 2013-08-03, 12:15   #4304
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Heeej
melduję się z Kielc wczoraj dojechaliśmy do domu, bukiet dla mamy( z 5 herbacianych róż) przetrwał drogę pociągiem i autobusem próbowaliśmy wódki stumbras (chcieliśmy ją na wesele) ale jednak nie przeszła testu rodzinnego piecze w gardzioło strasznie, a mi jeszcze tak wykrzywiało morde, że ten widok odbierał tacie chęć do picia

Macie bardzo ładne paznokcie dziewczyny i pierścionki zaręczynowe !! Czy tylko ja noszę swój na fakju?

Wieczorkiem idziemy na grilla do mojej najlepszej siostry, jutro TŻ wraca do Warszawy, ja jadę w poniedziałek.

A co do paznokci, ja będę chciała mieć albo frencza na swoich, albo kolor przewodni i buty też w tym kolorze.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

a, i ja mam 13 na fakju
My tez myślimy nad stumbrasem, wszyscy na naszym teście sie zachwycali... Hmmm

Stary 2013-08-03, 12:17   #4305
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej

a, i ja mam 13 na fakju
ja na fakju będę nosić po slubie bo tam mi będzie pasował na lewą rękę chyba, że zostanie razem z obrączką, zobaczę
a co do pogrubionego ja identycznie jeszcze nie zdecydowałam no ale buty już są

ja kurde jeszcze nie wiem jaką wódkę ale na bank nie bols
Stary 2013-08-03, 12:17   #4306
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej

a, i ja mam 13 na fakju
Od Ciebie pierwszy raz słyszałam o tej wódce :P mi ostatnio tak na widok każdej wódki wykrzywia buzie :P a od samego zapachu mi nie dobrze :P ale tata TŻta tez po ostatnim weselu stwierdził że wódkę pić będzie dopiero na naszym weselu hehe

p.s. jak będę miała pierścionek zaręczynowy to będę nosić też na "fakju" :P ja mam zwykłą obroczkę srebrną od ponad 5 lat na lewej ręce i w sumie to pamiętam że miałyśmy kiedyś tu dyskusje o tym która jak i gdzie nosi pierścionek zaręczynowy i jak będzie go nosić po ślubie hmmm :P

i co do paznokci na ślubie tak samo myślę!
Stary 2013-08-03, 12:19   #4307
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A zapuszczałaś na dłuższe paznokcie? bo ja jak mam krótkie to też są szersze.. a później same mi tak rosną że sie zaokrąglają.. więc może spróbuj z 2-3 tygodnie zapuścić :P (chociaż wiem jakie to nie wygodne.. bo ja w ciągu miesiąca z zera do takich paznokci doszłam, bo podczas sesji nie miałam nic anic paznokci heh :P)
P.s. na zdjęciach zawsze nie uchwycisz tego co trzeba ale lepiej jak są głębiej przycieniowane chyba

I a propos rozmiaru palca to jak tak właśnie po zdjęciach nie wydaje mi sie że mam jakoś szersze niż wy palce a tu taka różnica w rozmiarach :P
chyba nie mam wyjścia ale ja kurde nie lubię długich kiedyś nosiłam potem zaczęłam grać na gitarze i musiałam obciąć a teraz mam jakieś takie "niewiadomoco"
Stary 2013-08-03, 12:26   #4308
Malwina_89
Zakorzenienie

Joasia właśnie czasem nie mam cierpliwości i bywają okresy, że w ogóle nie maluję paznokci, np. teraz Postawiłam na ich odżywianie i regenerację.

Ja jeszcze nie myślałam o manicure ślubnym, ale zwykły frencz wydaje się byc ok

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-08-03, 12:49   #4309
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Heloł

Widzę, że tematy paznokci Ja tam gdzie pracuję nie mogę mieć pomalowanych... także tego

A jeśli chodzi o ręce to też mam dziecięce i mega chude palce... jak byliśmy z tż-tem mierzyć rozmiar mojego palca to obrączkę musiałabym mieć 6 a zaręczynowy 5 Czyli najmniejszy z możliwych, w wielu salonach wgl nie dostępny

A na ślub chcę frencha ze złotymi dodatkami i może małe conieco w kolorze przewodnim do tego Te paznokcie ombre śliczne Ja z wykorzystaniem gąbeczki często robię coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=tpKQCOKqbiQ

I jeszcze raz proszę o głosiki
https://wizaz.pl/akcje/garnier/ambas...php?pid=740742
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:51   #4310
Beezee
Zakorzenienie

Tak się rozpisałyście że nawet się nie wtrącałam :P ja zaraz spróbuję sobie zrobić tą ombrę na paznokciach. ja nie wiem jakie mam paznokcie, ojj od biedy przejdą mam małe rączki i paluszki jak parówki a z resztą zaraz zobaczycie ale nie wiem jaki mam rozmiar pierścionka chyba 11
Stary 2013-08-03, 12:59   #4311
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam pierścionek 9

Zanim nie podrosły, a przede wszystkim zanim kosmetyczka nie nadała im ładnego, zaokrąglonego kształtu, to wyglądały, jak "idź z tąd i nie wracaj" . A im są dłuższe, tym lepiej wyglądają . Z tym, że ja tak samo mam, że nie mogę mieć za długich paznokci- mnie doprowadza do szału, plus mam na tyle słabe, że od razu połamie i znowu wszystko od początku, więc too much effort .

Cytat:

A ja tak przeglądam bloga Malwiny i nie mogę Angry Birds znaleźć . Ale żaby już widziałam! czadowe .

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Joasia właśnie czasem nie mam cierpliwości i bywają okresy, że w ogóle nie maluję paznokci, np. teraz Postawiłam na ich odżywianie i regenerację.

Ja jeszcze nie myślałam o manicure ślubnym, ale zwykły frencz wydaje się byc ok
Malwina_89 tak swoją drogą bardzo fajny blog . Super malujesz paznokcie, i ogólnie masz bardzo ładne . Też czytam różne opinie u Ciebie o kosmetykach- z tą maską kallos, faktycznie tego SŁOJA dosłownie nie idzie zużyć .

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Done!

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Dziewczyny, widziałyście to na Demotywatorach? Strasznie mnie rozbawiło .

- Tato, kup mi rowerek!
- Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka?
- Jasne, tato!
Minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi motorowerek!
- Synu, motorowerki są da wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka?
- Super, tato, jasne, że wolę!
Znów minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi skuterek
- Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru?
- Tak! Tak! Chcę!
Mijają kolejne miesiące...
- Tato, co z moim motorem?
- Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę?
- Jasne, tato...
Minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi auto...
- Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz...
Stary 2013-08-03, 13:03   #4312
existence
Zakorzenienie

Cytat:
z tą maską kallos, faktycznie tego SŁOJA dosłownie nie idzie zużyć .

a mnie się kończy już bo z mamą używam! ale mam go od dawnaaaaa! uwielbiam! ale teraz coś innego zamówię, bo do kallosa włosy się przyzwyczajają i zrobię sobie przerwę ale wrócę do niej na 100%
Stary 2013-08-03, 13:04   #4313
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie się kończy już bo z mamą używam! ale mam go od dawnaaaaa! uwielbiam! ale teraz coś innego zamówię, bo do kallosa włosy się przyzwyczajają i zrobię sobie przerwę ale wrócę do niej na 100%
Ale ja dno już chyba od pół roku widze, ale wciąz mam tego jeszcze! A mam już z 1,5 roku! ciekawe jaki jest termin użycia od otwarcia, oby nie 12 miesięcy hahahaha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-03, 13:05   #4314
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, widziałyście to na Demotywatorach? Strasznie mnie rozbawiło .

- Tato, kup mi rowerek!
- Rowerek... Syneczku, olej rowerek. Poczekaj, niedługo będziesz mógł jeździć na motorowerku, nie wolisz motorowerka?
- Jasne, tato!
Minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi motorowerek!
- Synu, motorowerki są da wieśniaków, poczekaj roczek, kupimy skuterek, nie wolałbyś skuterka?
- Super, tato, jasne, że wolę!
Znów minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi skuterek
- Ech, synu, skuterki są dla ciot, poczekaj dwa latka dostaniesz motor! Motor! Nie chcesz motoru?
- Tak! Tak! Chcę!
Mijają kolejne miesiące...
- Tato, co z moim motorem?
- Synu, powiem szczerze, jest sens kupować motor skoro za rok będziesz już mógł prowadzić samochód? Prawdziwą brykę! Hę?
- Jasne, tato...
Minęło trochę czasu...
- Tato, kup mi auto...
- Auto? Po ch*j ci auto, jak ty nawet na rowerku jeździć nie umiesz...
co za chamstwo
Stary 2013-08-03, 13:08   #4315
Malwina_89
Zakorzenienie

Magda dzięuję za miłe słowa

Teraz mam Placentę zamiast Latte (nie było) i jestem jej bardzo ciekawa

Zmykam do TŻ, będę się opalać i uczyć Miłego dnia

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-08-03, 13:09   #4316
existence
Zakorzenienie

fajne

ja lecę papa
Stary 2013-08-03, 13:12   #4317
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

magda dziękuję bardzo

Powiedzcie mi proszę jak piszecie maile odnośnie sali itd to tak bardziej urzędowo czy po ludzku? Piszę właśnie do jednego miejsca, którym jesteśmy z tż-tem zainteresowani ale dowiedziałam się, że nie ma tam klimatyzacji, chciałabym się dowiedzieć czy to prawda albo czy mają jakieś plany, żeby takową założyć ale nie wiem jak to ująć, żeby nie było zbyt bezpośrednio
Stary 2013-08-03, 13:15   #4318
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
magda dziękuję bardzo

Powiedzcie mi proszę jak piszecie maile odnośnie sali itd to tak bardziej urzędowo czy po ludzku? Piszę właśnie do jednego miejsca, którym jesteśmy z tż-tem zainteresowani ale dowiedziałam się, że nie ma tam klimatyzacji, chciałabym się dowiedzieć czy to prawda albo czy mają jakieś plany, żeby takową założyć ale nie wiem jak to ująć, żeby nie było zbyt bezpośrednio
Ja zawsze piszę dość "urzędowo", ale znowu nie za bardzo . Typu "witam/ pozdrawiam/ Pan/ Pani/ Państwo" . Kurcze, ale by była lipa, jakby faktycznie nie było klimy .... sądziłam, że już takich miejsc nie ma... To ważne- pytaj jak najprędzej .
Stary 2013-08-03, 13:19   #4319
viva91
na przekór do celu

Chciałabym mieć wasze paznokcie Narzekacie na ich szerokość, ale żadna z was nie ma paznokci szerszych niż dłuższych... Mam 4 mm tej białej wystającej poza opuszek części paznokcia, a i tak jego długość jest mniejsza niż szerokość. I co zrobić?
Stary 2013-08-03, 13:23   #4320
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Ja zawsze piszę dość "urzędowo", ale znowu nie za bardzo . Typu "witam/ pozdrawiam/ Pan/ Pani/ Państwo" . Kurcze, ale by była lipa, jakby faktycznie nie było klimy .... sądziłam, że już takich miejsc nie ma... To ważne- pytaj jak najprędzej .
Napisałam i w sumie wyszło tak jak Ty mi tutaj poradziłaś Także chyba spoko

No właśnie mamy koleżanka była tam tydzień temu u znajomej na weselu w te największe upały i mówi, że tylko jakieś nawiewy były a po obiedzie to się ze wszystkich lało... Także masakra!

Ja też jestem w szoku bo sala jest nowa, więc nie wiem skąd ten pomysł, że nie ma klimy... Może jeszcze zrobią w ciągu tych 2 lat

Najgorsze, że to jest jedna z 2 sal, które mi wpadły w oko... Pierwsza już odpadła ze względu na zbyt dużą ilość imprez organizowanych jednego dnia... Włączając w to na jednej sali np. stypę a na drugiej wesele Także odpadła na starcie No a druga to jest właśnie ta i sprawa z klimą mnie trochę załamała Nic innego mi się w mojej okolicy nie podoba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości