Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 17:04   #1111
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja na jutrzejsze wesele kupiłam taką: http://www.branco.pl/sklep/sukienka-...061-p-859.html

T
bardzo ładna
tylko jak dla mnie kolor nei na wesele
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak dobrze, że ja nie muszę targać na wesele jakieś- nie chce mi się
dopiero w czerwcu mamy u mojej przyjaciółki
zdążysz zrobić z siebie foczkę fit

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

To taka przykrywka, tak naprawdę uwielbiam róż i sama chodzę tylko w różu, całe mieszkanie też mam w różu,moja ulubiona celebritie to Lalka Barbie,a ideał faceta to Cristiano Ronaldo

Aleeee ciiiiiiiiii,nie mówcie nikomu
wiedziałam! rozgryzłam Cię!
Stary 2013-08-03, 17:07   #1112
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
zdążysz zrobić z siebie foczkę fit
mam nadzieję

ale męczą bułe z nc+ znowu miałam telefon, a chyba im powiedziałam, że mają dzwonić w poniedziałek niech sobie P. decyduje co tam chce

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:13   #1113
butterfly20
Zakorzenienie

Czemu tak ciepło????

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:14   #1114
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna
tylko jak dla mnie kolor nei na wesele
Wiem, wiem Ale z kilku, które zmierzyłam w tej wyglądałam najlepiej

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:21   #1115
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Lepszy rydz niż nic

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:43   #1116
rusałka_1
Zakorzenienie

ja już po obiedzie, na szczęście nie musiałam się męczyć byliśmy u teściów na grillu

Cytat:
Rusałka na pewno nie jest tak źle

Cytat:
Mmm jem zupę z młodych ogórów od Teściowej. Jeszcze nam przyniosła ciepłą chałkę home-made i będzie jeszcze drożdżówa z rabarbarem Gości dzisiaj ma (w tym moich rodziców)
o chałeczka

Cytat:

poka
pokażę się jak będę miała lepszy dzień i zrobię się na wesele

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
C

Ja też się nie czuję jakoś szczególnie atrakcyjna ale jeszcze tylko kilka tygodni- z powrotem pochudniemy i będziemy śmigać z wózeczkami

Cytat:

Oj, nie przejmuj się Na pewno będziesz ładnie wyglądać i prezentować
Ja na jutrzejsze wesele kupiłam taką: http://www.branco.pl/sklep/sukienka-...061-p-859.html
Cytat:
ja cię rozumiem, bo dzisiejszych poszukiwaniach, naprawdę cieżko coś znaleźć więc i białą bym wzięła

dziękuje dziewczynki, po prostu mam gorszy dzień, ale wiem że to bzdura. Dziś dzień paszteta, to jutro będzie lepszy

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:43   #1117
agravka
Wtajemniczenie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Rusałka-ja mam żylaki, biorę diohespan i do tego zastrzyki podskórnej. Z kleksanem-właśnie przeciwzakrzepowe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:03   #1118
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Rusałka-ja mam żylaki, biorę diohespan i do tego zastrzyki podskórnej. Z kleksanem-właśnie przeciwzakrzepowe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dziękuję za odpowiedź
lekarz na wizycie powiedział mi, że te tabletki są też dla kobiet w ciąży, a potem w ulotce doczytałam , żeby zażywać je tylko w konieczności. i tak zaczęłam się wahać, w ciąży boję szpikować lekami.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:05   #1119
kaska87
Zakorzenienie

Was mężowie wkurzają a ja sama siebie tak wkur**** że mam dość ktoś mi chyba musi nakopać w dupe
zamiast siedzieć na dupie, to mi się zachciewa łazić- bo się dobrze czuję przecież a teraz myślę, a nie dzownię po tate pójdę pieszo i ma za swoje, po drodze 2 ławki zachaczyłam i tylko sie modliłam, żeby przez mój durny łeb Miki nie wyskoczył, łyknęłam no-spe (dobrze, że miałam przy sobie) i jestem w domu-LEŻĘ i koniec

Stary 2013-08-03, 18:10   #1120
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Was mężowie wkurzają a ja sama siebie tak wkur**** że mam dość ktoś mi chyba musi nakopać w dupe
zamiast siedzieć na dupie, to mi się zachciewa łazić- bo się dobrze czuję przecież a teraz myślę, a nie dzownię po tate pójdę pieszo i ma za swoje, po drodze 2 ławki zachaczyłam i tylko sie modliłam, żeby przez mój durny łeb Miki nie wyskoczył, łyknęłam no-spe (dobrze, że miałam przy sobie) i jestem w domu-LEŻĘ i koniec

przy takiej temperaturze i wysokości ciąży nei ma że się dobrze czujemy
tym bardziej, że ma Ci kto pomóc
Stary 2013-08-03, 18:11   #1121
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

a mi się chce?

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

O! Przypomniało mi się, leżąc, że chciałam Was zapytać, co to takiego dzieje się w środku, że jak się leży na plecach to brzuch tak rytmicznie z jednej strony unosi się i opada? Czy to tętno dzidziusia, łożysko, czy moja jakaś wielka żyła/tętnica?
raczej aorta brzuszna, łatwo sprawdzić z tętnem swoim na nadgarstku...
Cytat:
nie wiem, nie pamętam jak się leży na plecach bo mi nie wolno

mnie wesela jarały do czasu naszego, po naszym już nie robią na mnie wrażenia moje i tak było najlepsze
ja w ogóle nie lubię chodzić na wesela, moje było fajne, bo było moje. Dobrze, że u mnie w rodzinie to raczej nastepne za 10 lat. Chyba, że moja mama albo Teściówka się zdecydują.
Cytat:
To fajna cena

Moja T. tez robi w Thermo mixie. Prawie wszystko w tym robi

To taka przykrywka, tak naprawdę uwielbiam róż i sama chodzę tylko w różu, całe mieszkanie też mam w różu,moja ulubiona celebritie to Lalka Barbie,a ideał faceta to Cristiano Ronaldo

Aleeee ciiiiiiiiii,nie mówcie nikomu

Pisałam to ostatnio tutaj,ale dziewczyny chyba nie uwierzyły

passion ja mam nadzieję, że wyjdziesz szybko i w domku spokojnie poczekasz na rozwiązanie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:11   #1122
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
mój tż też strzelił wczoraj focha. rano ustawiłam budzik 15 min pozniej, bo miałam mu tylko coś odgrzać na śniadanie. jak wstawałam mówiłam, mu która godzina, żeby się zbierał. to nie, leżał do kolejnej alarmowej drzemki. poszedł się myć. w końcu wchodzę do niego , widzę, że się goli i mówię, że już późno. wychodzi i, przyznaję, zapytał spokojnie, dlaczego tak późno wstaliśmy? a że mi hormony buzują, to się uniosłam, że chyba mówiłam mu która jest godzina i żeby nie miał do mnie pretensji. i wkurzona poszłam do łóżka. pan domu wrócił po pracy, nawet na mnie nie spojrzał, zjadł obiad i położył się na łóżku obok. w końcu podchodzę i pytam o co chodzi, to z gębą na mnie, że boli go nerka zostaw mnie. okej. chciałam przykryć to nie, bo za gorąco. rozłożyłam łóżko, żeby się położył to nie, daj mi spokój. zmartwiłam się, że bardzo go boli i trzeba będzie odwiedzić szpital, poczytałam co mogę mu dać jak się obudzi. obudził się dokładnie 20:50 i z pyskiem na mnie "dzięki, że mnie obudziłaś" - bo miał iść na serwis, ale na 22 i zwykłe wychodzi najwcześniej 21:30. ubrał się i poszedł z pogardą na mnie patrząc i omijając jak g*wno, na dowiedzenia rzekł 'nie chcę twojej nospy'. nie wiedziałam, już czy jest na mnie zły czy go tak boli, że jest ogrem. rozłożyłam drugie łóżko, w myśl, że się w razie czego lepiej wyśpi, jeśli boli. nie mogłam zasnąć, bo nie wiedziałam co z tą nerką w końcu. o ja głupia... wrócił, popatrzył na mnie z pretensją mówiąc 'ja chciałem spać na tym łóżku' i kiedy chciałam pogadać i zaczęłam tłumaczyć mu, że przepraszam, że się uniosłam, ale ostatnio wszystko mnie wkurza. na co odwrócił się dupą do mnie,przykrył i powiedział, że nie chce mu się mnie słuchać. przepłakałam pół nocy. a dziś rano wyszłam wcześniej z domu, bo opiekuję się kotem znajomych, żeby go nie widzieć zanim wstanie. nie mam ochoty się przed nim płaszczyć i na serio rozważam czy nie iść spać do koleżanki...
Jaka ty dobra jesteś ja to bym już po 2 jego odzywce strzeliła mu w łeb. No kurde co to ma być. Księżniczka normalnie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
niebede nie martw się !

Mój na pytanie czy pojedzie umyć samochód, powiedział, że przecież to ja nim jeżdzę i to mój samochód.

To mu powiedziałam, że może się w tyłek pocałować, jak zacznę rodzić to się sama zawiozę na porodówkę.
Obrażony wziął kluczyki i poszedł. Jak foch to foch na całej linii i z przytupem.

Dodam, że wrócił z pracy o 11, wykąpał się i spał 3 godziny.
Mój też mi ostatnio... to ty nim jeździsz. Jak mu powiedziałam, że chyba ma jakiś problem jak sądzi, że ja z tym brzuchem będę gimnastykę odstawiała żeby to ogarnąć to chyba zrozumiał...chociaż wyczyścił tylko pobieżnie w środku

Cytat:
niech te koszule już schną bo chce je walnąć w torbę
wyparzałam smoczek dla Mikołajka i poparzyłam palucha- blondynka w ciąży

pokażę Wam te sexi koszule tzn. różowa jest super, a tą z minnie wzięłam bo mi się przeglądać nie chciało a rozmiar był ok- niech pan pakuje i nara
O, zdjęcie to gigant. Poraziło mnie swoją wielkością, ale ta różowo-szara wydaje się być ok. Mogłabym też taką przygarnąć.
I oczywiście żyrafki biorę , więc jak wy nie macie, to ja będę miała za was bo mam aż dwie!

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:12   #1123
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
oj Kaśko....

Stary 2013-08-03, 18:13   #1124
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

przy takiej temperaturze i wysokości ciąży nei ma że się dobrze czujemy
tym bardziej, że ma Ci kto pomóc
no właśnie a ja mam taki charakter, że wszystko sama
ale już ok, ale nieźle mi się brzuch spiął i bolał

Stary 2013-08-03, 18:14   #1125
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jaka ty dobra jesteś ja to bym już po 2 jego odzywce strzeliła mu w łeb. No kurde co to ma być. Księżniczka normalnie

Mój też mi ostatnio... to ty nim jeździsz. Jak mu powiedziałam, że chyba ma jakiś problem jak sądzi, że ja z tym brzuchem będę gimnastykę odstawiała żeby to ogarnąć to chyba zrozumiał...chociaż wyczyścił tylko pobieżnie w środku

O, zdjęcie to gigant. Poraziło mnie swoją wielkością, ale ta różowo-szara wydaje się być ok. Mogłabym też taką przygarnąć.
I oczywiście żyrafki biorę , więc jak wy nie macie, to ja będę miała za was bo mam aż dwie!
Mi chodziło o wymycie na zew, wymył i wrócił z bananami i jabłkami i sałatą.

Powiedział, że do pracy sobie podjechał i mu wymyli.

Stary 2013-08-03, 18:24   #1126
tancerka212
Zakorzenienie

siemka! jak tam samopoczucie naszych mamuś?
ale dzisiaj skwar, 3 pralki prania puściłam i wszystko suche po 5 minutach suszenia się na słoneczku tylko kto mnie teraz kopnie w tyłek żeby pójść i to wyprasować
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:25   #1127
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o wymycie na zew, wymył i wrócił z bananami i jabłkami i sałatą.

Powiedział, że do pracy sobie podjechał i mu wymyli.
Mi też chodziło o na zewnątrz, ale że syf i wewnątrz ( przy dziecku moim niestety inaczej się nie da) to widocznie stwierdził, ze tu i tu za dużo roboty

Kurde w sobotę siostra D przyjmuje śluby do zakonu i chcę małego wystroić a wszystko w kartonach i torbach. Ciekawe czy w h&m mają jakieś mini-krawaciki

Wymianka.
Stary 2013-08-03, 18:25   #1128
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
gdyby go bolało, to nie poszedłby na serwis, bo ten ból nerki jest okropny. po prosty ma focha. jeszcze coś w nocy zaczął mówić obruszony, że nie jest moim psem coś dalej, ale nie zrozumiałam co mówił... ja nie mam nerwów. wolę iść spać do koleżanki, niż żeby nawet w jednym łóżku stosował mi karę i nawet mnie nie dotykał. kiedyś już tak było, jak obraził się, że zafarbowałam włosy. tak. za farbowanie włosów po prostu. nawet nie chodziło o kolor. miał wtedy łóżko jednoosobowe i wyobraźcie sobie, że całą noc mnie nawet przypadkiem nie musnął. zwinął się i tyle.
heh sorki, że sie smieje ale moj tez by walnął focha ze zafarbowalam wlosy bez jego zgody nie pozwala mi;D chyba ze sam mnie zaprowadzi do super fryzjera ahaha faceci to maja nawalone czasami

ja bym nie szla do kolezanki, ma focha i to nie malego ale tym tylko pogorszysz sytuacje

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:26   #1129
passion80
Zakorzenienie

naskarżę Twojemu mężowi
nie ma, że sama. a po porodzie też chcesz być taka zosia samosia? myślisz, że ze wszystkim dasz sobie świetnie radę sama że w ogóle nie będziesz potrzebowała pomocy czasem trzeba dać sobie pomóc, żeby się nie zajeździć tym barziej, że masz wokół siebie życzliwe(!) osoby!
czasem trzeba i przyznać się przed samym sobą, że jest ciężęj, dać sobie odpocząć, wykorzystać czyjąś pomocną dłoń
bo z takim podejściem to i z psychiką może, może, nie musi, być kiepsko.
Stary 2013-08-03, 18:27   #1130
kaska87
Zakorzenienie

chyba zjem tosta z ananasem, ale chce mi się też jajko gotowane i nie wiem co wybrać

Passion wiem, ale już tak mam , że jestem hiroł małż też mi tłucze do głowy, że tak się nie da a ja swoje nie lubie siebie dzis

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-03 o 18:30
Stary 2013-08-03, 18:28   #1131
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
siemka! jak tam samopoczucie naszych mamuś?
ale dzisiaj skwar, 3 pralki prania puściłam i wszystko suche po 5 minutach suszenia się na słoneczku tylko kto mnie teraz kopnie w tyłek żeby pójść i to wyprasować
a prasowanie bym odłożyła w czasie, jak się chłodniej zrobi.
Ja takie rzeczy przykrywam czymś i czekam na lepsze czasy
Stary 2013-08-03, 18:34   #1132
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a prasowanie bym odłożyła w czasie, jak się chłodniej zrobi.
Ja takie rzeczy przykrywam czymś i czekam na lepsze czasy
chyba tak zrobię bo mnie podbrzusze boli... dzidzia tak mnie nogami napiernicza na dole dniami i nocami że mam wszystko zmaltretowane tak że nie wiem czy mnie boli bo już tak mi się siku chce, czy coś mi dolega, czy w ogóle mam jeszcze pipę czy już aby strzępy
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:38   #1133
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
oje niedobrze niedobrze....

ja dzisiaj pojechalam z Mama do ikei a przed ikea pojechalysmy odebrac z lotniska kuzynke z dzieckiem, mialo to zajac nam ok 2 godizn, a wyszly 4 samochodem w najwiekszym sloncu i padam na twarz, zaluje ze pojechalam...

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:39   #1134
ewacia85
Wtajemniczenie

melduje że żyję
Gratuluje kolejnych tygodniu i ja tez dzisiaj żegnam miesiac 8i wchodze w 9
Agusiamaskota a ja poniekad rozumiem twoje poirytowanie sytuacjąale nie będę się rozpisywać dlaczego itp
Matal brak słów
Bajka ty to jesteś krejzi
A reszcie nie pamiętam co miałam napisać
ja sie dzisiaj czuję fatalnie....jakis kryzys mam i sie tylko tocze a nie chodzę krzyże bolą... wczoraj do tż sie poryczałam że kocham ciążę i mimo dolegliwości z nią zwiazanymi mam nadzieję ze kiedyś jeszcze tego doświadcze ale na dzień dzisiejszy to mnie przerasta... czuje sie jak spuchnięty pączek ... i nie mogę nadążyć za Adim
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:44   #1135
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Znowu boli mnie łeb :/
Nie wiem czy z ciśnieniem jest coś nie teges czy co? Przez całą ciąże nie miałam takich problemów jak teraz :/

Idę pozamiatać i wstawić obiad...
nie szalej tak!!
Cytat:
niech te koszule już schną bo chce je walnąć w torbę
wyparzałam smoczek dla Mikołajka i poparzyłam palucha- blondynka w ciąży

pokażę Wam te sexi koszule tzn. różowa jest super, a tą z minnie wzięłam bo mi się przeglądać nie chciało a rozmiar był ok- niech pan pakuje i nara
ładne, bardzo dziecięco-dziewczęce
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:46   #1136
kropla_deszczu
Zadomowienie

dzień doberek wszystkim

gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i udanych wizyt

wzięłam wczoraj ten paracetamol na zbicie temperatury....co ja się napociłam normalnie cała mokra leżałam w łóżku, ale temperatura spadła

najlepsze jest to, że TŻ jechał specjalnie do apteki po ten paracetamol, bo jak sprawdził w apteczce to stwierdził, że nie ma a jak przywiózł mi opakowanie to ja mówię, że widziałam w apteczce coś podobnego chyba i co? idę otwieram apteczkę, a pierwsze co na wierzchu leży to PARACETAMOL a myślałam, że ja to budyń jestem chyba na męża przeszło

zamówilismy wczoraj wózek wzięliśmy ten http://tako-poland.eu/city-move/ kolor london za kilka dni możemy go odebrać jaram się tym jak głupia zapłaciliśmy 1663,20 bo jest 10% rabatu w tym miesiącu na wózie TAKO

Diorisha za tę kukurydzę !!! ja też chcę

Matall z tego co powoli podczytuję to wyczytałam, że chcesz karmić piersią tylko przez 3 miesiące - WHY? czemu tak krótko a TŻ Twojego to nie rozumiem

Kaśka piękny ten leżaczek też chcę a widzę, że i koszule Ci się udało dorwać ej całkiem ładne są
Masz lanie siedź na doopie w domu, a nie się szlajasz gdzieś

Fikusek czym to Twoje dziecię się wysmarowało
matko, współczuję tego zmywania

Inwersja ja Ci powiem, że nasi rodzice to żyją w innych czasach jeszcze....moja mama sie nadziwić nie umiała jak termometr dla dziecka może kosztować 150 zł dobrze, że ją wcześniej uświadomiłam co do ceny wózka bo się uparła na nowy, ale powiedziała że kasę da nawet jak jej powiedziałam, że 1700 zł kosztuje dla mojej mamy też kilka rzeczy jest niepotrzebnych...np ochraniacze na szczebelki, mówi to przecież sobie kocykiem obłożysz, a ja mówię no pewnie bo ja to w domu 15 kocy mam a kolejny kocyk to wychodzi drożej niż te ochraniacze....poza tym u mnie w mieszkaniu zimą chłodno jest...więc wolę żeby dziecko dookoła miało coś co oddzieli je od ściany (zawsze to dodatkowe ciepło trzyma)

bojatoja fajnie, że masz łóżeczko już ale brat sklerotyk widzę

Madziuchna dobrze, że z dzieciem wszystko ok. A czemu przy kp wolno spać tylko na plecach ja czekam jak głupia na czas po porodzie żeby się wyspać na brzuchu
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:52   #1137
logoasia
Zakorzenienie

a mój kurak wyszedl genialny, najadlam sie jak swinka pochwalę się, tż sprzątnął cały parter, podczas gdy my z Andzią uskuteczniałyśmy zabawy ogrodowo- kanapowe

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

kropla super wózek! świetnie sie prezentuje
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 19:00   #1138
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zjem tosta z ananasem, ale chce mi się też jajko gotowane i nie wiem co wybrać

Passion wiem, ale już tak mam , że jestem hiroł małż też mi tłucze do głowy, że tak się nie da a ja swoje nie lubie siebie dzis
A ja tam myślę, że lepiej jak człowiek się czasami trochę pomęczy bo niestety nie zawsze jest tak kolorowo, że ktoś pomoże i będzie obok a tak to wprawa jest
Tobie to już poród teraz raczej nie zaszkodzi a ruch pomaga wiem, że czekasz na męża ale i tak ja swoje się nachodziłam kilka dni przed terminem, żeby małego przegonić a ty proszę, wczesny trening

Wymianka.
Stary 2013-08-03, 19:02   #1139
kaska87
Zakorzenienie

P. jest na mnie zły- bardzo napisał, że szkoda, że na ławce przed blokiem nie urodziłam

Stary 2013-08-03, 19:02   #1140
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
heh sorki, że sie smieje ale moj tez by walnął focha ze zafarbowalam wlosy bez jego zgody nie pozwala mi;D chyba ze sam mnie zaprowadzi do super fryzjera ahaha faceci to maja nawalone czasami

ja bym nie szla do kolezanki, ma focha i to nie malego ale tym tylko pogorszysz sytuacje
Mojemu z kolei zupełnie obojętne, jakie mam włosy - zarówno kolor i długość. We wszystkim wyglądam ładnie i tyle

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości