Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 20:11   #2401
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ona miała niewielką nadwagę. Z 7 kg? (zaczynała z 66 czy jakoś tak...) Poza tym od maja do lipca na zdrowym odżywianiu to nie jest szybko To jest zdrowo ok 1 kg tygodniowo
I mają prywatnego trenera, 3 razy w tygodniu po 1,5 h. Laska im daje w dupę megamocno.
Nic dziwnego, że takie efekty są
Różnica wygląda na sporą, 7 kg? W życiu bym nie powiedziała, ale gratki, lepiej wygląda
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:14   #2402
nutellaa0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Co dla Ciebie znaczy, że się "nie sprzedała"?
A wszystkie sponsorowane recenzje? soraya, ori-team.pl, e-naturalne.pl, oriflame, eveline, xlash, lenka kosmetik, ciuszki4you, itd, itd, itd...

Zgadzam się, że jest równą, sympatyczną babką.
No w sumie masz rację, jednak uważam, że nie recenzuje tak jak inne dziewczyny, czyli ehh i ahh bez testowania. Odnoszę wrażenie, że Olimpia testuje te rzeczy i wyraża o nich własne zdanie- nie wiem, wzbudza we mnie jakąś dozę zaufania. Poza tym oprócz recenzji tychże firm pokazuje dużo swoich zakupów. Lubie ją oglądać
Stary 2013-08-03, 20:15   #2403
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anianutella Pokaż wiadomość
może głupie pytanie, ale serio tam tak pada? oglądałam wszystkie odcinki csi miami i nigdy nie padalo...

ktoś tu pisal że lubi oglądać tylko te ładniejsze i ja też się dołączę. Moje dwa odkrycia:
sexy
http://www.youtube.com/channel/UCbpsugvVYw69VQfPi6CDFyQ
sweet
http://www.youtube.com/channel/UCPXRVaGxKOgHXXubivY4-nw
nie wiem o czym one tam mówią z reszta nieważne.... takie ładne
To też dodam śliczną dziewczynę
http://www.youtube.com/user/JaaackJack/videos
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:16   #2404
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Wow, to chyba dość szybko.
ile ona ma lat?

umie się ktoś podesłać źródło które odpowie na pytanie czemu właściwie szybkie odchudzanie jest niezdrowe? ciekawi mnie to. pomijając zwisy i niedobory. w sensie jak ktoś otyły jest na 1700-1800 kcal, ma policzone białko, węgle, witaminy i dużo się rusza (mierząc puls ofc) i chudnie 20 kg w dwa miesiące czemu to takie straszne?

Edytowane przez katusek
Czas edycji: 2013-08-03 o 20:17
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:17   #2405
akikochandesu
Raczkowanie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
przecież to ołówek automatyczy Jak przycisk jest wciśnięty to wkład się chowa do środka
NIGDY się nie bawiłaś w narkomana?
Nie używam ich, nie,, nie bawiłam się w narkomana, bawiłam się w weterynarza,a przynajmniej chciałam, bo szukałam martwych zwierzątek w okolicy... w sumie nadal to robię
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:18   #2406
19Agniesiaa
Rozeznanie

ooo jaaaaa..koniec swiata z ta dorcia... taaak bo tylko na tym forum ktos ma cos do powiedzenie o Szusz? poprostu kazdy (nie naiwny) widzi co jest grane i tego forum tutaj nie trzeba ;] swoja droga..podczytuje sobie Was( Nas) i teraz obraczyni ucisnionej Szusz? oł em dzi..co za zal...
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:21   #2407
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
Nie używam ich, nie,, nie bawiłam się w narkomana, bawiłam się w weterynarza,a przynajmniej chciałam, bo szukałam martwych zwierzątek w okolicy... w sumie nadal to robię
Martwego już raczej nie uratujesz

Tak nawiasem jestem na wecie
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:23   #2408
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
ile ona ma lat?

umie się ktoś podesłać źródło które odpowie na pytanie czemu właściwie szybkie odchudzanie jest niezdrowe? ciekawi mnie to. pomijając zwisy i niedobory. w sensie jak ktoś otyły jest na 1700-1800 kcal, ma policzone białko, węgle, witaminy i dużo się rusza (mierząc puls ofc) i chudnie 20 kg w dwa miesiące czemu to takie straszne?
ale dieta 1800kcal to nie jest jakaś straszna dieta- w sensie niezdrowa i doprowadzająca do niedoborów. Jak ktoś nie prowadzi hiper intensywnego życia, nie ma pracy w kopalni to szczególnie latem 1800kcal to powiedziałabym optymalne rozwiązanie. Przy zdrowej odżywianiu można ładnie to rozłożyć- bo można zjeść zestaw z Maca, loda i paczke chipsów i też bedzie 1800kcal, ale też dużo warzyw, kiełków, nasion, ryb, kaszy itp. i można być sytym że hej.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:23   #2409
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Jak dwie inne osoby duża zmiana sylwetki i nawet buzia całkiem inna
Stary 2013-08-03, 20:31   #2410
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

i dobrze niewiele takich dziewczyn zostalo..

Zreszta..gdyby dziewczyny umialy to jakos pogodzic,bardziej z dystansem podejsc do temtu,nie pchac nam na sile kazdego produktu, ktory dostana to mi by wcale nie przeszkadzalo ,ze cos tam sobie dostaja za darmoszke ale jesli non stop udaja i wrzucaja tylko filmy sponsorowane to juz jest lekka przeginka

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-08-03 o 20:34
Stary 2013-08-03, 20:39   #2411
katusek
Raczkowanie

Cytat:
ale dieta 1800kcal to nie jest jakaś straszna dieta- w sensie niezdrowa i doprowadzająca do niedoborów. Jak ktoś nie prowadzi hiper intensywnego życia, nie ma pracy w kopalni to szczególnie latem 1800kcal to powiedziałabym optymalne rozwiązanie. Przy zdrowej odżywianiu można ładnie to rozłożyć- bo można zjeść zestaw z Maca, loda i paczke chipsów i też bedzie 1800kcal, ale też dużo warzyw, kiełków, nasion, ryb, kaszy itp. i można być sytym że hej.
kiedy ja nie o to pytałam. chodziło mi o sytuację, kiedy ktoś jest otyły i na diecie, która nie jest niedoborowa chudnie szybko. czemu to niezdrowe w sensie czy tylko o niedobory chodzi, kiedy mówi się, że szybkie chudnięcie jest niezdrowe.
Stary 2013-08-03, 20:41   #2412
19Agniesiaa
Rozeznanie

Niekosmetyczni u PannyJoanny: http://www.youtube.com/watch?v=bJMmzDZbr6k jesli ktos jeszcze nie widzial
Stary 2013-08-03, 20:41   #2413
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Różnica wygląda na sporą, 7 kg? W życiu bym nie powiedziała, ale gratki, lepiej wygląda

Klaudia zaczynała z 62,7 kg, a ma 162 cm.
Po miesiącu miała na liczniku 60,2
Może nawet te 7 kg jej nie spadło, ale ciało się zmieniło i obwody poleciały.
Waga nie jest przecież ważna, co potwierdzi każdy trener i dietetyk
Stary 2013-08-03, 20:45   #2414
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Treść usunięta
Dostałas paczkę od Joanny. Właśnie trafiłam na ten filmik.

Tak ogólnie to nie ma chyba dziewczyn z tych bardziej popularnych , która nic nie dostała.

Jak moja PPM( podstawowa przemiana materii) wynosi 1800 kc, to żeby schudnąć muszę z niej odjąć jakieś 200 kcal? Czy coś mi się pomieszało?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:46   #2415
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
może głupie pytanie, ale serio tam tak pada? oglądałam wszystkie odcinki csi miami i nigdy nie padalo...
W amerykańskich filmach bohater zawsze znajduje miejsce na parkingu, nigdy nie robi literówek pisząc na komputerze, większość laptopów ma możliwość ominięcia zakłóceń komunikacyjno-transmisyjnych spowodowanych przez Obcych, a wieżę Eiffla widać z każdego okna w Paryżu ;D
201609140906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:48   #2416
nutellaa0
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
sorki, to był skrót myślowy odnośnie dziewczyn, o których była mowa w tym wątku w związku z recenzjami sponsorowanymi (Stylizacje, Szusz itd.) Nie było to w żaden sposób skierowane do WSZYSTKICH dziewczyn z YouTube poza Olimpią, chociaż zdaję sobie sprawę, że tak to zabrzmiało
Stary 2013-08-03, 20:49   #2417
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
ile ona ma lat?

Cytat:
kiedy ja nie o to pytałam. chodziło mi o sytuację, kiedy ktoś jest otyły i na diecie, która nie jest niedoborowa chudnie szybko. czemu to niezdrowe w sensie czy tylko o niedobory chodzi, kiedy mówi się, że szybkie chudnięcie jest niezdrowe.
Pomijając zwisy i niedobory to za szybkie chudnięcie oznacza utratę mięśni. Powolne chudnięcie to utrata tłuszczu. I efekt jojo.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:50   #2418
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
ile ona ma lat?

28 lat
20 kg w dwa miesiące jest zbić bardzo trudno, nawet osobie z otyłością. Chyba, że jest to osoba naprawdę monstrualnie otyła i ostro trzyma się diety+ ćwiczy. Oczywiście facetom chudnie się duuużo szybiciej niż kobietom U osób otyłych patrzy się na to inaczej. Schudną np 15 kg w dwa miesiące, ale jeszcze 40 czy 50 mają przed sobą.

A szybkie odchudzanie jest właśnie niezdrowe przez te niedobory i zwisy. Czy to nie jest wystarczające? Poza tym żeby schudnąć to trzeba NA STAŁE zmienić swoje nawyki żywieniowe, dieta to styl życia wręcz. I nie nazywałabym tego dietą a zdrowym odżywianiem. Jeśli po szybkiej diecie (kapuściana, głodówka) wróci sie do normalnego oddżywiana (tego sprzed diety) to efekt jo-jo pojawia się w 96% przypadków
Stary 2013-08-03, 20:54   #2419
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:

ktoś tu pisal że lubi oglądać tylko te ładniejsze i ja też się dołączę. Moje dwa odkrycia:
sexy
http://www.youtube.com/channel/UCbpsugvVYw69VQfPi6CDFyQ
sweet
http://www.youtube.com/channel/UCPXRVaGxKOgHXXubivY4-nw
nie wiem o czym one tam mówią z reszta nieważne.... takie ładne
W okresie lipca/sierpnia - tak. Sprawdź tutaj i zobacz kiedy pojawiają się deszcze: http://www.holidaycheck.pl/dc/12af10...5-89de0c85a5e4 , przełom lipca i sierpnia. Na wikipedii tez znalazłam:

„Mokry” sezon rozpoczyna się w maju, zaś kończy w połowie października. W tym okresie temperatury wynoszą zazwyczaj 29–35 °C (80-90 °F) i towarzyszy im duża wilgotność; popołudniowe burze i bryza powodują niewielkie spadki temperatur, jednakże nie likwidują duszności powietrza. Ten przedział czasu obfituje w dużą część z 1 420 mm deszczu, który w ciągu roku spada w Miami.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-03, 20:55   #2420
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ja teraz w wakacje pracuję fizycznie i mimo tego, że jem naprawdę porządne obiady i kolacje ( surówki, kalafior, brokuly, ryz rybka filet czasem cos typu pizza ale rzadko) to chudnę, a nie tyję. Więcej spalam to więcej potrzebuję.

Natomiast dziwi mnie koleżanka, która trąbi wszędzie, że się odchudza, a codziennie wsuwa po 4 knoppersy, malego batonika i deserek. Mnie nazywa dziwadłem, bo nie lubię słodyczy :brzydal
:

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Pomijając zwisy i niedobory to za szybkie chudnięcie oznacza utratę mięśni. Powolne chudnięcie to utrata tłuszczu. I efekt jojo.
Jesli ona pakuje na siłowni, to raczej spokojna głowa
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:07   #2421
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Treść usunięta

Widzę, że masz live więc idę cię oglądać.

Nie mam nic przeciwko jeśli nie bierze się wszystkiego co popadnie, poza tym nie zachwalałaś tych produktów tylko robiłaś szczerą recenzję.
Stary 2013-08-03, 21:08   #2422
katusek
Raczkowanie

Cytat:

A szybkie odchudzanie jest właśnie niezdrowe przez te niedobory i zwisy. Czy to nie jest wystarczające? Poza tym żeby schudnąć to trzeba NA STAŁE zmienić swoje nawyki żywieniowe, dieta to styl życia wręcz. I nie nazywałabym tego dietą a zdrowym odżywianiem. Jeśli po szybkiej diecie (kapuściana, głodówka) wróci sie do normalnego oddżywiana (tego sprzed diety) to efekt jo-jo pojawia się w 96% przypadków
bzdury opowiadasz. Już pomijając wszystko inne co napisałaś nie każdy otyły ma złe nawyki. Czasem wystarczy kilka miesięcy, żeby przytyć. Sterydy, tarczyca, depresja. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. I musiałaś nie przeczytać mojej wcześniejszej wypowiedzi skoro mieszasz w to głodówki i inne dziwne diety.

Cytat:
20 kg w dwa miesiące jest zbić bardzo trudno, nawet osobie z otyłością. Chyba, że jest to osoba naprawdę monstrualnie otyła i ostro trzyma się diety+ ćwiczy.
od ilu jest się monstrualnie otyłym przy średnim wzroście? 90-100 to już monstrualność?
Stary 2013-08-03, 21:10   #2423
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Treść usunięta

Ej, a ja nie dostałam!

Nie no serio, dostał każdy kto chciał, zgodził się, itd chyba. Bo zabrzmiało to tak, jakbyś nic nie wiedziała o tym, że Ci wysyłaja paczkę. Albo jakby wysłali całej populacji.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-08-03 o 21:14
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:20   #2424
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
bzdury opowiadasz. Już pomijając wszystko inne co napisałaś nie każdy otyły ma złe nawyki. Czasem wystarczy kilka miesięcy, żeby przytyć. Sterydy, tarczyca, depresja. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. I musiałaś nie przeczytać mojej wcześniejszej wypowiedzi skoro mieszasz w to głodówki i inne dziwne diety.

Chodziło mi o przypadki osób, które mają złe nawyki i jedzą dużo niezdrowych rzeczy+ nie ruszają się. Nie piszę o przyczynach psychologicznych, tylko o typowych przypadkach. Nie pisałam też o osobach chorych bo to jest zupełnie co innego. Niepotrzebnie się mnie czepiasz
Cytat:
od ilu jest się monstrualnie otyłym przy średnim wzroście? 90-100 to już monstrualność?
Nie, 150 np.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ej, a ja nie dostałam!

Nie no serio, dostał każdy kto chciał, zgodził się, itd chyba. Bo zabrzmiało to tak, jakbyś nic nie wiedziała o tym, że Ci wysyłaja paczkę. Albo jakby wysłali całej populacji.
ja też nie
Stary 2013-08-03, 21:23   #2425
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]

Chodziło mi o przypadki osób, które mają złe nawyki i jedzą dużo niezdrowych rzeczy+ nie ruszają się. Nie piszę o przyczynach psychologicznych, tylko o typowych przypadkach. Nie pisałam też o osobach chorych bo to jest zupełnie co innego. Niepotrzebnie się mnie czepiasz

Nie, 150 np.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

ja też nie
niccstraconego,jeszcze mozecie sie postarac o jakas wspolpraceeee

ni
Stary 2013-08-03, 21:25   #2426
alevE
Wiecznie niezdecydowana

TheDocha, PPM, to jest podstawowa przemiana materii, która jest niezbędna do funkcjonowania podstawowych czynności takich jak oddychanie. Inaczej mówiąc jest to niezbędna ilość kalorii dostarczana organizmowi w trakcie spoczynku. Broń Boże nic od tej wartości nie odejmuj.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:29   #2427
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
TheDocha, PPM, to jest podstawowa przemiana materii, która jest niezbędna do funkcjonowania podstawowych czynności takich jak oddychanie. Inaczej mówiąc jest to niezbędna ilość kalorii dostarczana organizmowi w trakcie spoczynku. Broń Boże nic od tej wartości nie odejmuj.
Dzięki. Przypomniało mi się. Zawsze w szkole mi się to myliłło PPM, CPM.
Stary 2013-08-03, 21:33   #2428
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Bardzo duża różnica sama chciałabym osiągnąć taki efekt po 2 miesiącach odchudzenia
Dziewczyny nie goncie tak, bo ja nie daję rady nadrabiać

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-08-03 o 21:36
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:42   #2429
Shiryuna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Kobiety! jaki znacie najsilniejszy przeciwbol bez recepty - w poniedzialek 4,5 h w pociagu, musze to przetrwac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Solpadeine, ale uważaj, bo może uzależniać (kodeina w składzie). Do niedawna była tylko na receptę. Moim zdaniem jest super na ból.

Shiryuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:44   #2430
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiryuna Pokaż wiadomość
Solpadeine, ale uważaj, bo może uzależniać (kodeina w składzie). Do niedawna była tylko na receptę. Moim zdaniem jest super na ból.
Bralam lek z kodeina w składzie i nic nie pomagał, solpadeine mam, ale na szczęście jeszcze nie musiałam brać

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości