|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
tak ! uwielbiam Dawida
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
może zacznij brać anty? ja ostatnio nawet nie czułam, że okres dostałam, bo mnie nic nie bolało
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
a zmieniałaś na inne w tym czasie czy brałaś ciągle te same?
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;42096269][/B]
Ja też niestety miewam takie myśli.Ale jak najprędzej te myśli od siebie odganiam ![]() Mam nadzieje że nigdy nie zobaczę jej męża w filmikach...Kto ma bujną wyobraźnie ten mnie zrozumie.. [/QUOTE] O mamo.. Ja rozumiem az za dobrze haha.. Jejuuu teraz nie odgonie od siebie tych wyobrazen ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
kto napisał, że Marzena jest potężna
![]() fakt, dziewczyna z nadwagą, ale potężna to jest Lulu (nic do niej nie mam) marzena ma na moje oko ~170 i 8-10 kilo nadwagi, a i tak jest ładna. schudłaby te 10 i wyglądałaby świetnie, a gdyby schudła 15-20 wyglądałaby rewelacyjnie. 90kilka % dziewczyn gdy przy średnim wzroście waży tyle co marzena wygląda tragicznie, a nie na "ładną, choć mogłaby zrzucić te 10 kilo, żeby być jeszcze ładniejsza" |
|
|
|
#2499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=iSdlE6TlOuU
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
a co przeciwbólówek, reklamują teraz panadol femina, może spróbuj, nowe leki zazwyczaj działają przez pewien czas dobrze
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2502 |
|
w krainie snu i marzeń
|
jeszcze nie użyłam, ale tak mocno pachnie, że po paru minutach rozbolała mnie głowa
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakr a, straszne.
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ratujcie! zna się może któraś na html'u? bo coś namieszałam na blogu w szablonie chcąc dodać fanpage
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Też uwielbiam wszelkie kąpielowe bajery i ona dobrze o tym wie
Co do pogrubionego też tak mam, ale w końcu nadchodzi sądny dzień, gdy czuję się podle i tylko kulka do kąpieli/bomba/inny bajer potrafią mnie trochę rozweselić. Kiedyś miałam kulkę do kąpieli-żabkę z pływającym brokatem w środku |
|
|
|
#2511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli troche w nas jest z takiej RGP
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie normalna okolica, małe miasto, nasz blok jest jeden z spokojniejszych na osiedlu, najbardziej zadbanych, a takie ewenementy nam się 3 skumulowały
Szokujące jest to, że te rodziny zanim te kobiety urodziły były normalne... Nie wiem dlaczego to urosło na taka skalę, czy złe leczenie, czy wstyd przed psychiatrą? Ta pierwsza od posikanego koca poszła na leczenie dopiero gdy sąsiedzi zaczęli ostro interweniować, bo mąż "nie chciał wierzyć" że ona aż tak szaleje(ona to robiła tylko w jego godzinach pracy, niby po jego powrocie była normalna), ta druga myślę, że się leczyła, ale no cóż... Teraz się leczy na pewno, a dalej nie jest normalna... A ta co się drze no to za darcie się na dzieci nikt jej w wariatkowie nie zamknie, bo nie wyzywa ich, nie klnie tylko się drze o wszystko.
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
dużo tych dzieci ma, z czwórką to mało kto daje radę. tzn chodzi mi o to, że mieć czwórkę małych dzieci i chcieć robić cokolwiek innego, mieć jakieś plany/marzenia/cele/potrzeby to trzeba być kobietą-cyborgiem albo mieć pieniądze/dużą pomoc ze strony osób trzecich. Tak mi się przynajmniej wydaje.
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że chyba jednak ten wstyd przed lekarzem i udawanie, że nie ma problemu przez bliskich;/ Szkoda tylko tych dzieciaków.
|
|
#2516 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale szczerze to zdecydowanie ją najbardziej lubię z całego glam rodzeństwa ![]() Cytat:
A jak starsi to Myslovitz (choć i stare i nowe kocham, nie mogłoby być inaczej) Nie wydaje mi się, skoro dziewczyny tu na forum namierzyły jego tożsamość. Sam fakt pisania jednak "W" i robienia jakiegoś dziwnego szumu, odnoszenia się do NIKOGO (bo czym jest literka W?), wysyłania jakichś dziwnych informacji na blogu mimo wszystko sławnej dziewczyny jest słabe i żałosne. Nawet brak mi słów. Cytat:
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Z Mona to widzę w detektywa się bawcie ^^ w ogóle to nieźle nabiłyście mi stron do nadrabiania :p a kurcze jutro na tydzień wyjeżdżam i co to będzie :p
Co do Karoliny to tez uważam, że ma bardzo ładna siostrę, jak dla mnie to jest ładniejsza od Karoliny ale wiadomo no gusta są różne ![]() Kurcze siedzę na telefonie i coś mi się chyba wszystko nie wyświetla także sory dziewczyny bo tam urwalam temat wcześniej ale nie mogę go znaleźć :/ A tak ogólnie to nasze dziewczyny YT cos gwiazdorza :p same aferki i dramaty :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm po obejrzeniu jej profilu na nk stwierdzam, że ma tak od 2011 roku co najmniej (być może się pogorszyło). Na filmiku o Avonie mówi, że nie lubi MLM, a na nk jednak pisze, że jest w Amway (strasznie reklamuje ogólnie MLM). Grafikę też już wtedy tworzyła i ogólnie reklamowała swoje liczne blogi
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Skoro mogła zachorować po porodzie, to powinien się nią zająć.

)

Tak się zdarza, bo w moim boku są 3 babki, którym odbiło po urodzeniu ostatniego dziecka. Dwóm tak konkretnie, że w końcu (i tak za późno bo jak dzieci jednej miały ok 5 lat) wysłali je na leczenie. Doszło do tego, że jedna w piżamie goniła dzieci na placu zabaw z zasikanym kocem krzycząc, że im "doklei butelki do ci*y", druga wieszała się za okno (tak połowę ciała) i "szaleńczo" pieprzyła głupoty. Pomijając oczywiście upiorny wygląd. Po leczeniu jedna jest jak zombie, a druga wciąż gada bzdety np do mnie, że mąż kupuje prezerwatywy i chce seksu, a ona tak nie po bożemu nie chce, że dzieci pryskają na nią wodą z kibla itp... A można to było uciąć w zalążku jak miały objawy podobne do M. Trzecia ta bez leczenia wiecznie wydziera się na dzieci z okna i w domu też, bo słyszę choć mieszka klatkę obok i piętro wyżej. Wcześniej były normalne, dało się z nimi pogadać, dobre dla dzieci.