Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 19:50   #4351
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Ej.. widziałyście zdjęcia ze ślubu Zielińskiej ? ;p nie wiem jak wy.. ale dla mnie sukienka to kiiicha!
Stary 2013-08-03, 20:41   #4352
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Ja już pisałam że nazwisko będę miała podwójne

A co do prezentu do dziś TŻ śmigał sobie off- roadowo Cieszył się jak dziecko a już po 30 jest :P A jutro bardziej tradycyjnie tzn po południu wpadają znajomi na torcik i małe przekąski a TŻ rano zobaczy swój ulubiony perfum na szafce nocnej jak tylko się obudzi
pogrubione - co to znaczy?
a co do perfum to ostatnio dołączyłam na FB do grupy, która idealnie do mnie i mojego czepialstwa pasuje! tadaaam
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Ej.. widziałyście zdjęcia ze ślubu Zielińskiej ? ;p nie wiem jak wy.. ale dla mnie sukienka to kiiicha!
też mi się nie podoba...jak prześcieradło, ten dekolt...yyyy? kokardka jedynie spoko, że jest (lubię ) ale w dziwnym miejscu jestem na nie
Stary 2013-08-03, 20:52   #4353
kzb1
Zakorzenienie

Wróciłam!
Paczam, a tu prawie nowy wątek
Co dobrego?
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:17   #4354
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Wróciłam!
Paczam, a tu prawie nowy wątek
Co dobrego?
a ciężko wyczuć gorąco!
Stary 2013-08-03, 21:52   #4355
Agatker
Raczkowanie

Hejka dziewczyny będę Was rzadziej odwiedzała, ale wszystko czytam na bierząco aw grudniu zacznę się udzielać częściej, gdy już będę miała pozałatwiane parę rzeczy bo teraz nawet nie ma się czym chwalić heh

Co do pierścionka to ja mam rozmiar 12 :p
Nazwisko będę miała jedno - mojego TŻ
Intensywnie zastanawiam się nad kolorem/motywem przewodnim
Na pewno będzie kolor zielony i zastanawiam się jeszcze nad różowym, ale zobaczę jeszcze szukam jakiś inspiracji

Widziałam suknie Zielińskiej i ... no trochę lipaa.. :/
Agatker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 22:15   #4356
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatker Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny będę Was rzadziej odwiedzała, ale wszystko czytam na bierząco aw grudniu zacznę się udzielać częściej, gdy już będę miała pozałatwiane parę rzeczy bo teraz nawet nie ma się czym chwalić heh

Co do pierścionka to ja mam rozmiar 12 :p
Nazwisko będę miała jedno - mojego TŻ
Na pewno będzie kolor zielony i zastanawiam się jeszcze nad różowym, ale zobaczę jeszcze szukam jakiś inspiracji

jak ja nie lubię różowego w sumie sama nie wiem dlaczego bo nawet ładny kolor ale mam do niego jakiś uraz akceptuję go chyba tylko na paznokciach a jaki chcesz ten zielony? taki soczysty czy bardziej intensywny? pochwal się przemyśleniami
Stary 2013-08-03, 22:32   #4357
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
w ogóle mamy bilety już kupione na pociąg i do Centrum Nauki Kopernik we wtorek rano wsiadamy w PKP i kierunek Warszawa wypad nad 2 dni bez jakiegoś konkretnego celu ale i tak się cieszę
Ile Was wyniosły bilety do Warszawy? My z TŻ'em zaraz po Chorwacji mieliśmy jechać na 2 dni do Wwa, ale trochę się pomieszało i pojedziemy pare dni później. Ale z drugiej strony, w jedną stronę mielibyśmy okazję zabrać się z Rodzicami TŻ'ta, a w drugą ewentualnie PKP i się zastanawiamy. Czy jechac naszym autem w obie strony, czy właśnie z Rodzicami i spowrotem PKP...

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Pamiętacie naszą dyskusje o nazwisku po ślubie?
Hahaha widziałam tego demota. A dosłownie ze 3 dni temu gdzieś wyczytałam, że się spotykają i od razu się śmiałam, a co będzie z ich dziećmi? a nuż zażyczą sobie nazwisko po Mamusi i Tatusiu i jak to będzie?

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Też niedawno zobaczyłam...yyy... no. Jakaś niezbyt kształtna i ładna ta sukienka .... druhny jakoś tak blado wyglądają w sukienkach (jedna ma nawet chyba z dłuższym rękawem! )... no i ogólnie nie ma zbytnio czym się zachwycać .

Cytat:

Ja planuję mieć soczysty zielony i fuksjowy , no i biel oczywiście . Przed chwilą zamówiłam tiul na szpulce na All! na próbę jasny zielony, fuksjowy i biały . Zobaczymy, co z tego będzie . Niewiele ponad 20zł za wszystko, a tyle radości .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-03, 22:32   #4358
asiaczek87
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Wczoraj rodzice wrócili dzisiaj imprezka rodzinna

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 22:36   #4359
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ile Was wyniosły bilety do Warszawy? My z TŻ'em zaraz po Chorwacji mieliśmy jechać na 2 dni do Wwa, ale trochę się pomieszało i pojedziemy pare dni później. Ale z drugiej strony, w jedną stronę mielibyśmy okazję zabrać się z Rodzicami TŻ'ta, a w drugą ewentualnie PKP i się zastanawiamy. Czy jechac naszym autem w obie strony, czy właśnie z Rodzicami i spowrotem PKP...

Hahaha widziałam tego demota. A dosłownie ze 3 dni temu gdzieś wyczytałam, że się spotykają i od razu się śmiałam, a co będzie z ich dziećmi? a nuż zażyczą sobie nazwisko po Mamusi i Tatusiu i jak to będzie?

Też niedawno zobaczyłam...yyy... no. Jakaś niezbyt kształtna i ładna ta sukienka .... druhny jakoś tak blado wyglądają w sukienkach (jedna ma nawet chyba z dłuższym rękawem! )... no i ogólnie nie ma zbytnio czym się zachwycać .

Ja planuję mieć soczysty zielony i fuksjowy , no i biel oczywiście . Przed chwilą zamówiłam tiul na szpulce na All! na próbę jasny zielony, fuksjowy i biały . Zobaczymy, co z tego będzie . Niewiele ponad 20zł za wszystko, a tyle radości .
w jedną stronę 26zł zniżka studencka the best
ja miałam tyle samo radości jak zamówiłam to klik
będzie do sesji narzeczeńskiej a potem postawię na weselu na stoliczku z księgą gości no a później gdzieś w pokoju bo lubię taki styl
Stary 2013-08-03, 22:46   #4360
Agatker
Raczkowanie

No więc planuje takie kolory albo jeden taki ciemniejszy różowy albo 3 odcienie, jeszcze zobaczy się. A zielony chcę taki intenstywny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 400_F_49922950_mraiMbubJNpoZb7kChlnKQnm8nR0dGLG.jpg (21,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gdh.jpg (8,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg limonka-Product2.jpg (9,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2013-08-03, 22:49   #4361
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
w jedną stronę 26zł zniżka studencka the best
ja miałam tyle samo radości jak zamówiłam to klik
będzie do sesji narzeczeńskiej a potem postawię na weselu na stoliczku z księgą gości no a później gdzieś w pokoju bo lubię taki styl
O mamo.... ja chcę być znowu studentem, ale w sumie.. i tak za czasów studenckich musiałam sie w Polsce zawsze wykłócać o zniżki, bo co z tego, że jestem studentem, zagraniczny się nie liczy specjalnie kupowałam kartę ISIC....to raz chciał, żebym ją "poparła" legitymacją studenta.... i oczywiście problem, bo zagraniczna karta. Masakra jakaś . Macie pociąg bezpośrednio z Krakowa? Gdzie rezerwowaliście? to bym dla nas ceny sprawdziła .

O ja, o ja - też szukałam napisów, ale koniec końców porzuciłam pomysł "na potem". Dostałaś już to? Jak się prezentuje na żywo?
Stary 2013-08-03, 22:51   #4362
Agatker
Raczkowanie

Myślałam też, żeby z tego zrezygnować .. i chciałam coś związanego z rybami, bo obydwoje jesteśmy spod znaku ryba i lubimy wędkować ..

Sama nie wiem jeszcze
Stary 2013-08-03, 22:52   #4363
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam też, żeby z tego zrezygnować .. i chciałam coś związanego z rybami, bo obydwoje jesteśmy spod znaku ryba i lubimy wędkować ..

Sama nie wiem jeszcze
Morski/ marynarski motyw jest świetny! podoba mi się, tyle że u nas to miałby tyle z nami, jak piernik do wiatraka .
Stary 2013-08-03, 23:00   #4364
Agatker
Raczkowanie

Możemy jeszcze mieć motyw strażacki, bo obydwoje należymy do straży a tym bardziej wesele odbędzie się w straży
Stary 2013-08-03, 23:03   #4365
existence
Zakorzenienie

Cytat:
O mamo.... ja chcę być znowu studentem, ale w sumie.. i tak za czasów studenckich musiałam sie w Polsce zawsze wykłócać o zniżki, bo co z tego, że jestem studentem, zagraniczny się nie liczy specjalnie kupowałam kartę ISIC....to raz chciał, żebym ją "poparła" legitymacją studenta.... i oczywiście problem, bo zagraniczna karta. Masakra jakaś . Macie pociąg bezpośrednio z Krakowa? Gdzie rezerwowaliście? to bym dla nas ceny sprawdziła .

O ja, o ja - też szukałam napisów, ale koniec końców porzuciłam pomysł "na potem". Dostałaś już to? Jak się prezentuje na żywo?
napis zamówiłam wczoraj w nocy więc mi dziś rano pani napisała, że wyśle w pon ale zamówiłam ekonomicznym bo mi się nie spieszy a był tańszy ale jak przyjdzie to wstawię on jest raczej mały tak po tych wymiarach ale wydaje mi się, że wystarczający

No wiesz z jednej str z tą zniżką się trochę nie dziwię bo PL studenci też nie mają raczej zniżek w innych krajach to działa raczej na zasadzie, że masz zniżki w tym kraju który za Twoją edukację płaci, tak mi to na logikę pasuje ale ja się tam nie znam a bilety kupiliśmy przez internet i dostaje się maila i drukuje w kolejce do kasy PKP stałam może 2 razy w życiu i nie jest to przyjemne pociąg z Krk my akurat interREGIO bo nam godzina pasowała. Bez zniżki jest 2x taka cena bo studenci mają 51%
na tej stronie zawsze szukamy pociągu i jak już znajdziesz ten co Ci pasuje to wchodzisz na stronę przewoźnika i kupujesz bilet. Ceny też tam są podane do każdego pociągu

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Możemy jeszcze mieć motyw strażacki, bo obydwoje należymy do straży a tym bardziej wesele odbędzie się w straży
byłam na weselu gdzie młodzi jechali wozem strażackim
Stary 2013-08-03, 23:08   #4366
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
napis zamówiłam wczoraj w nocy więc mi dziś rano pani napisała, że wyśle w pon ale zamówiłam ekonomicznym bo mi się nie spieszy a był tańszy ale jak przyjdzie to wstawię on jest raczej mały tak po tych wymiarach ale wydaje mi się, że wystarczający

No wiesz z jednej str z tą zniżką się trochę nie dziwię bo PL studenci też nie mają raczej zniżek w innych krajach to działa raczej na zasadzie, że masz zniżki w tym kraju który za Twoją edukację płaci, tak mi to na logikę pasuje ale ja się tam nie znam a bilety kupiliśmy przez internet i dostaje się maila i drukuje w kolejce do kasy PKP stałam może 2 razy w życiu i nie jest to przyjemne pociąg z Krk my akurat interREGIO bo nam godzina pasowała. Bez zniżki jest 2x taka cena bo studenci mają 51%
na tej stronie zawsze szukamy pociągu i jak już znajdziesz ten co Ci pasuje to wchodzisz na stronę przewoźnika i kupujesz bilet. Ceny też tam są podane do każdego pociągu

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

byłam na weselu gdzie młodzi jechali wozem strażackim
No to czekam na recenzje napisu LOVE .

A właśnie, że nie- jak byłam w LO, to na Polską legitymację szkolną wszędzie bez problemów dostawałam zniżki (Niemcy, Austria i Wielka Brytania, Grecja), żadnych problemów, nikt nie robił... Tak samo, już jako student byłam we Włoszech, Francji, Irlandii- wszyściutenkie zniżki studenckie dostawałam. W jednym, jedynym kraju nie dostałam zniżek studenckich.... tak, w Polsce (chociaż czasami się udało... ). Jak dla mnie inne kraje bez problemu akceptują zagraniczne karty studenckie, w końcu student to student. W Polsce nie jest to takie łatwe niestety .
Ale wciąż- 50pare zł to nie jest znowu majątek... ale jeszcze popatrzymy i zobaczymy jak to będzie z tym wyjazdem . Autem to jednak koło 4 h, pociągiem... wole nie myśleć .
Stary 2013-08-03, 23:10   #4367
olusia92
Rozeznanie

Wpadłam się podzielić przykrą dla mnie wiadomością-dziś zmarł mój dziadek. Wczoraj były wyniki, dziadek na szczęście o wyroku do końca nie wiedział, jednak rak był silniejszy i zaatakował jego szyje. Dziś już dziadka nie mam, na jedno dobrze przynajmniej się nie męczył. Moje przyszlo tygodniowe plany co do umow tez musze czasowo odlozyc, musze pomoc babci.
Za nie długo do Was wrócę, choć pewnie już do nowego wątku.

olusia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 23:12   #4368
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olusia92 Pokaż wiadomość
Wpadłam się podzielić przykrą dla mnie wiadomością-dziś zmarł mój dziadek. Wczoraj były wyniki, dziadek na szczęście o wyroku do końca nie wiedział, jednak rak był silniejszy i zaatakował jego szyje. Dziś już dziadka nie mam, na jedno dobrze przynajmniej się nie męczył. Moje przyszlo tygodniowe plany co do umow tez musze czasowo odlozyc, musze pomoc babci.
Strasznie mi przykro , olusia92 trzymaj się
Stary 2013-08-03, 23:16   #4369
Agatker
Raczkowanie

Cytat:
Współczuję, przykro mi 3maj się!
Stary 2013-08-03, 23:20   #4370
magda_mjt
Zakorzenienie

Z tematyki ślubnej, właśnie jedna z dziewczyn napisała, że wybrali piosenkę na pierwszy taniec- piękna .
Stary 2013-08-03, 23:31   #4371
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Trzymaj się, razem przetrwacie ten trudny czas. I będzie tylko lepiej
Stary 2013-08-03, 23:41   #4372
Agatker
Raczkowanie

Dobranoc

Dziś jeziorko z TŻ
Stary 2013-08-03, 23:43   #4373
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Dobranoc

Dziś jeziorko z TŻ
Właśnie miałam pisać, co Wy chcecie robic nad jeziorkiem przed północa po czym zorientowalam sie, ze dla Ciebie w sumie jest juz po północy, wiec i nowy dzien uh... Potrzebuje snu dobranoc!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-03, 23:46   #4374
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No to czekam na recenzje napisu LOVE .

A właśnie, że nie- jak byłam w LO, to na Polską legitymację szkolną wszędzie bez problemów dostawałam zniżki (Niemcy, Austria i Wielka Brytania, Grecja), żadnych problemów, nikt nie robił... Tak samo, już jako student byłam we Włoszech, Francji, Irlandii- wszyściutenkie zniżki studenckie dostawałam. W jednym, jedynym kraju nie dostałam zniżek studenckich.... tak, w Polsce (chociaż czasami się udało... ). Jak dla mnie inne kraje bez problemu akceptują zagraniczne karty studenckie, w końcu student to student. W Polsce nie jest to takie łatwe niestety .
Ale wciąż- 50pare zł to nie jest znowu majątek... ale jeszcze popatrzymy i zobaczymy jak to będzie z tym wyjazdem . Autem to jednak koło 4 h, pociągiem... wole nie myśleć .
a no to nie wiem
z krk pociągiem niecałe 4h

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

oj współczuję olusia trzymaj się!
Stary 2013-08-03, 23:47   #4375
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
a no to nie wiem
z krk pociągiem niecałe 4h
Ponoć aktualnie przez remonty trakcji czy cos pociąg Krk- Trn jedzie 2-2:30h... 80km! :/ a zwyklo byc 1:15-1:30h...wiec taka ewentualna podróż, wlasnie do Trn to prawie jak drugi raz do Wwa masakra

Stary 2013-08-03, 23:47   #4376
Agatker
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie miałam pisać, co Wy chcecie robic nad jeziorkiem przed północa po czym zorientowalam sie, ze dla Ciebie w sumie jest juz po północy, wiec i nowy dzien uh... Potrzebuje snu dobranoc!

No właśnie buziaki słodkich
Stary 2013-08-03, 23:48   #4377
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Z tematyki ślubnej, właśnie jedna z dziewczyn napisała, że wybrali piosenkę na pierwszy taniec- piękna .
na 45minutowym filmie mojego kamerzysty który oglądałam para tańczyła do tego walca
Stary 2013-08-03, 23:49   #4378
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
na 45minutowym filmie mojego kamerzysty który oglądałam para tańczyła do tego walca
Ja z tańców jestem noga, wiec i nawet nazwy konkretnych ruchów mi nie mowia no ok conieco tam wiem, tez wlasnie pomyslalam, ze pasowałaby do walca . Naprawdę piękna piosenka i taka "elegancka" .

Stary 2013-08-03, 23:52   #4379
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć aktualnie przez remonty trakcji czy cos pociąg Krk- Trn jedzie 2-2:30h... 80km! :/ a zwyklo byc 1:15-1:30h...wiec taka ewentualna podróż, wlasnie do Trn to prawie jak drugi raz do Wwa masakra

ja wgl nienawidzę pkp no ale nam jednak póki co jest taniej pojechać pociągiem niż autem jak mamy tą zniżkę 4h to przeżyję, gorzej było nad morze

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Ja z tańców jestem noga, wiec i nawet nazwy konkretnych ruchów mi nie mowia no ok conieco tam wiem, tez wlasnie pomyslalam, ze pasowałaby do walca . Naprawdę piękna piosenka i taka "elegancka" .

to jest walc angielski
Stary 2013-08-03, 23:54   #4380
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
ja wgl nienawidzę pkp no ale nam jednak póki co jest taniej pojechać pociągiem niż autem jak mamy tą zniżkę 4h to przeżyję, gorzej było nad morze
Oj znaaaam to jechałam na kolonie do Mielenka... Masakra w sumie mi jako pelnoplatnemu obywatelowi...taniej wychodzi jechac autem! Zwłaszcza, ze chyba jedziemy z TZ i jego kuzynka, a auto na gaz... az żałuje, ze w naszym gazu nie mamy, bo jak myśle o tych 2500km, ktore zrobimy w srode, to az chce sie złapać za glowe

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości