Wątek miłośniczek PULL&BEAR- część X i nie ostatnia! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-04, 13:35   #2491
pixie088
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wątek miłośniczek PULL&BEAR- część

Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
Oj tam za dużo graczy za mało pozycji w Realu CO do uciekania z hiszpanii większe pieniądze w Anglii Francji ogolny kryzys finansowy i jedna sprawa monopol na prawa telewizyjne dla barcy i realu Dla reszty byloby lepiej jakby dostawali wieksze pieniadze z praw a nie jest tak ze te dwa kluby dostaja 90 % a reszta 10 % xD
Co do Stopera po transferze Neymara nie ma juz funduszy na obronce Albo niech kupują na raty dla dobrra Gran Derbi Kibic Realu

Wydaje mi się, że Neymara też "wzięli w kilku ratach". I w tym roku zapłacili "jedynie" 10mln, ale mogę się mylić. Dziwi mnie fakt, że Real jest w stanie wydać w jedynym okienku niemal 200mln, a jest obciążony równie wysokimi długami co Barcelona. Oni już rok temu nie pozwoliliby sobie na taką sytuacje w obronie. A my nie jesteśmy w stanie wyłożyć 45mln na Luiza.

Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość

Jutro musi być, bo jak nie to robimy nalot na Barcelonę

HEJHEJHEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEj, chyba na Madryt
Moje ostatnie zamówienie z Madrytu przyszło z podziurawione. Przypadek!? Nie sądzę
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 13:36   #2492
minika_69
Zakorzenienie

Dot.: Wątek miłośniczek PULL&BEAR- część X i nie ostatnia!

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Witam

Chyba mi się szykuje wesele za ok. trzy tygodnie... Of kors nie mam sukienki butów też nie a co najważniejsze, nie mam też pieniędzy
jakie to typowe
Stary 2013-08-04, 13:45   #2493
triflee
Zakorzenienie

wszystkim
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 13:45   #2494
Musashi1992
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wątek miłośniczek PULL&BEAR- część

Cytat:
Napisane przez pixie088 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że Neymara też "wzięli w kilku ratach". I w tym roku zapłacili "jedynie" 10mln, ale mogę się mylić. Dziwi mnie fakt, że Real jest w stanie wydać w jedynym okienku niemal 200mln, a jest obciążony równie wysokimi długami co Barcelona. Oni już rok temu nie pozwoliliby sobie na taką sytuacje w obronie. A my nie jesteśmy w stanie wyłożyć 45mln na Luiza.

Moje ostatnie zamówienie z Madrytu przyszło z podziurawione. Przypadek!? Nie sądzę
haha Uwielbiam jak kobiety znają się na sporcie Co do Realu to jest ostatnio bardziej firma niż zespół Perez Świetnie nią zarządza mają blisko poł miliarda przychodu i około 40 milinów czystego zysku I jest spłacany stary dług powoli ale jest Wg ciebie Luiz jest aż tak dobry aby za niego dawać tak dużo $ ??? Co do Neymara to będzie nieporozumienie wystarczy na Cienki Betis czy Seville ? ale czy na Bayern Juve czy Real ?? Co do dziurawienia przesyłek z madrytu to los tak sprawił Mi zawsze z Pulla przychodzi z Niemiec dziwne to
Stary 2013-08-04, 13:48   #2495
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze chętny na nalot na barcelone Co do bucików to się nie znam, ale cena jest nawet fajna... Kibicujesz Realowi ??
chociaż ja, aż tak bardzo jak Wy, nie interesuję się kopaną. Moja największa miłość to siatkówka

Cytat:
Co ja poradzę, że Alejandro rezyduje akurat w Barcelonie? i pewnie dlatego takie dziadostwo odwala
ciabol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 13:50   #2496
zumodefruta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Te dresy układaja sie tak jak na modelce? Są lekko luźne?
Moje są luźniejsze i jakoś fajniej leżą Mam nadzieję, że te będą takie same.

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
jesteś rozgrzeszona
też kliknęłam dwie pary, w czwartek je odebrałam i są
O to dobrze Zimą w pullu na wyprzy były takie ładne w kwiaty, ale nie trafiły w moje rączki

zumodefruta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 13:52   #2497
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
chociaż ja, aż tak bardzo jak Wy, nie interesuję się kopaną. Moja największa miłość to siatkówka

Co ja poradzę, że Alejandro rezyduje akurat w Barcelonie? i pewnie dlatego takie dziadostwo odwala
Alejandro odwala dziadostwo... Komu kibicujesz w siatce ?? Ja Resovii
Stary 2013-08-04, 13:54   #2498
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
wszystkim
heja

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 13:58   #2499
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
Czarni Radom I cieszę się jak głupia, że wracamy do +ligi A z drużyn walczących o mistrzostwo, zdecydowanie ZAKSA
Stary 2013-08-04, 13:59   #2500
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Czarni Radom I cieszę się jak głupia, że wracamy do +ligi A z drużyn walczących o mistrzostwo, zdecydowanie ZAKSA
Dobrze że nie Pszczółki :P O to z Rdm jesteś
Stary 2013-08-04, 14:04   #2501
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze że nie Pszczółki :P O to z Rdm jesteś
Oj nie, tylko nie Skra ale Sovii też nie lubię podoba mi się jeszcze zespół Bednaruka, dobrą robotę chłop wykonuje już się nie mogę doczekać derbów Mazowsza
Stary 2013-08-04, 14:06   #2502
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
haha Uwielbiam jak kobiety znają się na sporcie Co do Realu to jest ostatnio bardziej firma niż zespół Perez Świetnie nią zarządza mają blisko poł miliarda przychodu i około 40 milinów czystego zysku I jest spłacany stary dług powoli ale jest Wg ciebie Luiz jest aż tak dobry aby za niego dawać tak dużo $ ??? Co do Neymara to będzie nieporozumienie wystarczy na Cienki Betis czy Seville ? ale czy na Bayern Juve czy Real ?? Co do dziurawienia przesyłek z madrytu to los tak sprawił Mi zawsze z Pulla przychodzi z Niemiec dziwne to
Nie wiem, czy Luiz jest warty takich pieniędzy... Ale kto miałby zastąpić Puyola. BAAA, nikt nie jest w stanie go zastąpić! Problem tkwi w tym, że Tito od samego początku uparł się na Thiago Silvę, a teraz zostaliśmy z ręką w nocniku. W międzyczasie jeszcze PSG zgarnęło nam Marquinhosa I wszystko skończy się na Adriano na środku obrony

Co do Neymara to nie mam pojęcia co o nim myśleć. Przyznam szczerze, że nie byłam zwolenniczką tego transferu, ale nie chciałam też żeby trafił do Madrytu. Pod tym względem mam do niego szacunek. Mógł pójść do bayernu czy realu, na pewno oferowali mu więcej. A jednak wybrał Barcelonę i spełnił swoje największe marzenie. Podczas Pucharu Konfederacji pokazał swoją wartość[?] i mam nadzieję, że to jednak wypali... Troszkę mnie skręca, gdy widzę go z 11 na plecach. Nie wiem jak Pep mógł podkraść nam Thiago... Kolejny błąd naszego zarządu. Jest coraz gorzej

Podejrzana paczuszka z Madrytu przyszła do mnie przy zeszłorocznej wyprzedaży. Teraz też najczęściej wysyłają z Niemiec. Też nie jestem z tego zachwycona

Cytat:

Nie miałam pojęcia, że jest z Barcelony Zawsze wydawało mi się, że pochodzi z Madrytu. I wyobrażając sobie jak może wyglądać miałam przed oczami Ramosa Wieeecie, jego styl i w ogóle

Edytowane przez pixie088
Czas edycji: 2013-08-04 o 14:09
Stary 2013-08-04, 14:13   #2503
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Oj nie, tylko nie Skra ale Sovii też nie lubię podoba mi się jeszcze zespół Bednaruka, dobrą robotę chłop wykonuje już się nie mogę doczekać derbów Mazowsza
OO Polibuda wygra tak czy siak

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Nie wiem, czy Luiz jest warty takich pieniędzy... Ale kto miałby zastąpić Puyola. BAAA, nikt nie jest w stanie go zastąpić! Problem tkwi w tym, że Tito od samego początku uparł się na Thiago Silvę, a teraz zostaliśmy z ręką w nocniku. W międzyczasie jeszcze PSG zgarnęło nam Marquinhosa I wszystko skończy się na Adriano na środku obrony

Co do Neymara to nie mam pojęcia co o nim myśleć. Przyznam szczerze, że nie byłam zwolenniczką tego transferu, ale nie chciałam też żeby trafił do Madrytu. Pod tym względem mam do niego szacunek. Mógł pójść do bayernu czy realu, na pewno oferowali mu więcej. A jednak wybrał Barcelonę i spełnił swoje największe marzenie. Podczas Pucharu Konfederacji pokazał swoją wartość[?] i mam nadzieję, że to jednak wypali... Troszkę mnie skręca, gdy widzę go z 11 na plecach. Nie wiem jak Pep mógł podkraść nam Thiago... Kolejny błąd naszego zarządu. Jest coraz gorzej

Podejrzana paczuszka z Madrytu przyszła do mnie przy zeszłorocznej wyprzedaży. Teraz też najczęściej wysyłają z Niemiec. Też nie jestem z tego zachwycona

Nie miałam pojęcia, że jest z Barcelony Zawsze wydawało mi się, że pochodzi z Madrytu. I wyobrażając sobie jak może wyglądać miałam przed oczami Ramosa Wieeecie, jego styl i w ogóle

Thiago Silva to top 3 na ŚO Luiz to top 8 góra . Neymar to neymar i tyle wypali nie wypali tak będzie dla was dobrze. Co Do Ramosa teraz zmienił fryzure i jest dziwna xD Znasz ISCO ?? to będzie gracz sezonu co on robi to magia

Edytowane przez Musashi1992
Czas edycji: 2013-08-04 o 14:18
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 14:20   #2504
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:

Thiago Silva to top 3 na ŚO Luiz to top 8 góra . Neymar to neymar i tyle wypali nie wypali tak będzie dla was dobrze. Co Do Ramosa teraz zmienił fryzure i jest dziwna xD Znasz ISCO ?? to będzie gracz sezonu co on robi to magia
Sergio jest taki pocieszny

Ojj Isco też nie mogę przeboleć. Zwłaszcza, że jakiś czas temu opowiadał, że jest fanem Barcelony! Nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu.
Stary 2013-08-04, 14:23   #2505
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:

Hmm... poszperałam w necie i siedziba pulla znajduje się w A Coruña. A przesyłki głównie przychodziły do mnie z Irlandii. Ale patrząc na opieszałość Alejandro, musi pracować w jakimś barcelońskim oddziale
I mnie się wydaje, że Alejandro jest bardziej gejowaty, coś ala CR7

Cytat:

no way

Edytowane przez ciabol
Czas edycji: 2013-08-04 o 14:25
Stary 2013-08-04, 14:27   #2506
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Sergio jest taki pocieszny

Ojj Isco też nie mogę przeboleć. Zwłaszcza, że jakiś czas temu opowiadał, że jest fanem Barcelony! Nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu.
Isco ma tylko psa Messiego xD Ramos nie jest pocieszny xD

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Hmm... poszperałam w necie i siedziba pulla znajduje się w A Coruña. A przesyłki głównie przychodziły do mnie z Irlandii. Ale patrząc na opieszałość Alejandro, musi pracować w jakimś barcelońskim oddziale

no way
W Deportivo jest siedziba :P kurcze Cr7 nie jest gejowaty wg mnie ,zwyczajny Gej jest o połowe mniejszy od niego i inne ma cechy zachowania ale jak kto woli xD Resovia i tak wygra Szkoda że w PL jeszcze nie grają gracze pokroju Swiatowego ale mam nadzieje że powoli to się zmieni

Edytowane przez Musashi1992
Czas edycji: 2013-08-04 o 14:28
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 14:37   #2507
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:

W takim razie stwierdzam iż jest to Dani

http://instagram.com/p/U54l9nOH3E/

http://web.stagram.com/p/425914925764345415_248633614

http://web.stagram.com/p/375158169602129196_248633614

http://web.stagram.com/p/360677255065140516_248633614

Spodnie w kropeczki zdecydowanie #1 moim zdaniem
Stary 2013-08-04, 14:39   #2508
Musashi1992
Rozeznanie

Dani urwało mi noge boli xD to jest dziwny facet jaki normlany piłkarz farbje sobie włosy z ciemnych na jasne albo odwrotnie nie licząc Ramosa
Stary 2013-08-04, 14:41   #2509
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
W Deportivo jest siedziba :P kurcze Cr7 nie jest gejowaty wg mnie ,zwyczajny Gej jest o połowe mniejszy od niego i inne ma cechy zachowania ale jak kto woli xD Resovia i tak wygra Szkoda że w PL jeszcze nie grają gracze pokroju Swiatowego ale mam nadzieje że powoli to się zmieni
Według mnie jego dziewczyna - Irina jest najpiękniejszą kobietą na świecie Dodajmy również, że ma całkiem niezły styl

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Dani urwało mi noge boli xD to jest dziwny facet jaki normlany piłkarz farbje sobie włosy z ciemnych na jasne albo odwrotnie nie licząc Ramosa

Z tymi włosami to był zakład o remontadę z Milanem Podobno!
Stary 2013-08-04, 14:46   #2510
ciabol
Wtajemniczenie

Tak,to może być on

Cytat:

Dla mnie jest
Reska wygrywa, bo Góral sypie kasą. Jeżeli Kowal czegoś nie spierdzieli, to bardzo możliwe, że wygrają.

Cóż, wątpię, żebyśmy w najbliższym czasie dogonili Rosję i Turcję, jeśli chodzi o kasę a miłością kibiców siatkarz się nie naje ja to rozumiem, chociaż do tej pory nie przebolałam odejścia Lipe
Stary 2013-08-04, 14:54   #2511
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Według mnie jego dziewczyna - Irina jest najpiękniejszą kobietą na świecie Dodajmy również, że ma całkiem niezły styl

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Z tymi włosami to był zakład o remontadę z Milanem Podobno!
Remontada to jest Słowo powiązane z Realem więc w tym sensie to był powrót Oj ale czasami ma dziwne fryzury sama to widzisz Irina jest ładna ale czy najpiękniejsza ?? Taka jest prawda że u nas w Polsce chodzą ładniejsze dziewczyny po ulicach niż te całe super modelki chyba że ta pani http://www.youtube.com/watch?v=gHRYBS1WYCM

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Tak,to może być on

Dla mnie jest
Reska wygrywa, bo Góral sypie kasą. Jeżeli Kowal czegoś nie spierdzieli, to bardzo możliwe, że wygrają.

Cóż, wątpię, żebyśmy w najbliższym czasie dogonili Rosję i Turcję, jeśli chodzi o kasę a miłością kibiców siatkarz się nie naje ja to rozumiem, chociaż do tej pory nie przebolałam odejścia Lipe
Dante odchodzi do Japonii i to jest dziwne Polacy powinni sciągac kubańczyków np typu Ten Leon o którym były plotki Mamy potencjał ale jest kilka złych ograniczeń typu ilość obcokrajowców itp
Kowal to dobry trener dwa razy mistrza zdobył
Stary 2013-08-04, 14:55   #2512
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Najlepszą fryzurę to ma Karim . Co do Ramosa to sądzę że to musiał być zakład, bo nie może być aż tak głupi

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 15:07   #2513
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Najlepszą fryzurę to ma Karim . Co do Ramosa to sądzę że to musiał być zakład, bo nie może być aż tak głupi
Oj on jest ciut głupi fajnę sa takie programy Crackovia
http://www.youtube.com/watch?v=cRIm6...6CFB6AD6407EC9

Taki jest Stereotyp Ramosa w Hiszpanii http://www.youtube.com/watch?v=fIvmG5JO8LI
Stary 2013-08-04, 15:09   #2514
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:

Dante odchodzi do Japonii i to jest dziwne Polacy powinni sciągac kubańczyków np typu Ten Leon o którym były plotki Mamy potencjał ale jest kilka złych ograniczeń typu ilość obcokrajowców itp
Kowal to dobry trener dwa razy mistrza zdobył
Ograniczenia liczby obcokrajowców są bardzo dobre. No chyba, że chcemy żeby nasza reprezentacja była w rankingu gdzieś za Mołdawią Na najlepszych zagranicznych siatkarzy i tak nas nie stać, zalaliby nas średniacy. Lepszych mamy u siebie
Leon ma chyba dwa lata wykluczenie, tak? trzeba byłoby płacić mu przez ten czas sporą kasę a potem i tak pograłby rok czy dwa i podkupiliby go Turcy. To nie na kieszeń polskich klubów

Pomimo tych mistrzostw, uważam, że z niego a nie trener

Ale nam się offtop zrobił
Stary 2013-08-04, 15:13   #2515
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Oj on jest ciut głupi fajnę sa takie programy Crackovia
http://www.youtube.com/watch?v=cRIm6...6CFB6AD6407EC9

Taki jest Stereotyp Ramosa w Hiszpanii http://www.youtube.com/watch?v=fIvmG5JO8LI
O, znasz go ? No i pomiędzy "ciut" a "aż tak" jest pewna różnica.
Ale tak tylko chciałam się wtrącić, bo od takich dyskusji mam swój wątek . Na którym zresztą jeden facet się regularnie wypowiada

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 15:18   #2516
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Ograniczenia liczby obcokrajowców są bardzo dobre. No chyba, że chcemy żeby nasza reprezentacja była w rankingu gdzieś za Mołdawią Na najlepszych zagranicznych siatkarzy i tak nas nie stać, zalaliby nas średniacy. Lepszych mamy u siebie
Leon ma chyba dwa lata wykluczenie, tak? trzeba byłoby płacić mu przez ten czas sporą kasę a potem i tak pograłby rok czy dwa i podkupiliby go Turcy. To nie na kieszeń polskich klubów

Pomimo tych mistrzostw, uważam, że z niego a nie trener

Ale nam się offtop zrobił
ja tu zawsze robię off top Za co byłem linczowany już ;P To trzeba zwiększyć budżet i odrazu lepsze gwiazdy przyjdą ale zwiekszenie ilości gwiazd spowoduje ze polacy zaczna w koncu dobrze grać

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
O, znasz go ? No i pomiędzy "ciut" a "aż tak" jest pewna różnica.
Ale tak tylko chciałam się wtrącić, bo od takich dyskusji mam swój wątek . Na którym zresztą jeden facet się regularnie wypowiada
Daj adres wątka Oj tam ale zobacz jak go oceniaja i jak oczerniają i to jest śmieszne, ale nic nie przebije zdjęcia z meczu gdzie pisze że grają druzyny które wogóle nie istnieją
Stary 2013-08-04, 15:24   #2517
Martolek
Zakorzenienie

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 15:25   #2518
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 15:28   #2519
ciabol
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tu zawsze robię off top Za co byłem linczowany już ;P To trzeba zwiększyć budżet i odrazu lepsze gwiazdy przyjdą ale zwiekszenie ilości gwiazd spowoduje ze polacy zaczna w koncu dobrze grać
Biorąc pod uwagę, że stołeczna drużyna od kilku lat nie może znaleźć sponsora tytularnego to chyba nie jest takie proste zresztą włoska liga już pokazała do czego prowadzi sprowadzanie gwiazd za wielkie pieniądze. W Rosji mają limit dwóch obcokrajowców i świetnie na tym wychodzi i liga i reprezentacja Tym tropem trzeba iść
Stary 2013-08-04, 15:30   #2520
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
jakie to typowe
buty jakieś się znajdą, ale sukienki poważnie nie mam żadnej weselnej
będziecie mi musiały pomóc podjąć decyzję jeśli znajdę coś godnego uwagi

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
nie mają teraz wyjścia, muszą zrobić super price cut i super dorzutkę
Ja już tracę nadzieję no chyba, że teraz dorzutki i obniżki tylko jeden raz w tygodniu? ciężko coś wyczuć, każdy inditexowy sklep ma inną politykę

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości