|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
20 saszetek koło 5Q, są w bootsach (ale tylko niektórych, przeszukałam chyba z 10 i w 1 tylko były, takim wielkim piętrowym to znaczy wiesz.. nie wiem jak amfa wygląda dokładnie bo nie próbowałam ale to są takie zwinięte papierki z białym proszkiem, odwija się i wsypuje na jęzor bobasa
Edytowane przez moonie_85 Czas edycji: 2013-08-03 o 14:12 |
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
ja mam zamiar przypiac to
|
#933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w sensie zamiany to chodzilo mi o to ,że uwielbiam pilkę nożną, więc ja z tych co oglądają razem z facetami a nie marudzą ,że kolejny mecz ![]() bo duzy rozmiar to ja mam tylko nosa albo tyłka
|
||
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
aha
![]()
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduje, że żyję. U nas chyba ok. Teraz tydzień będziemy w domu, tzn. ja i dzieciaki. TZ w pracy plus wyjazdy służbowe. Dzika nie usuwaj mnie z listy
|
|
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ząbki ![]() Cytat:
podpadasz ![]() Melduję że jestem spakowana, za parę godzin wyjeżdżam obczaić Janusza
|
||
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Majka zazdroszczę wyjazdu, no i przede wszystkim spotkania z Januszem
![]() U nas biegunka wczoraj i dziś po 8 kupek, na szczęście nie całkiem wodniste. Albo wreszcie idą zęby, albo znowu nas jakiś wirus dopadł
|
|
|
|
#938 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gadaj jak na spowiedzi.Cytat:
Daj znać co z tym Januszem ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#939 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
roztapiam się i melduję, że Wiktoria ma dziś 9 m-cy ![]() Cytat:
jesteście już zdrowi? Cytat:
Goba oglądasz Legię? ![]() Monia brawa dla Frania za to, że taki dzielny z niego podróżnik super,szczególnie te romantyczne kolacje do mnie przemówiły ![]() coś jeszcze miałam pisać i nie pamiętam... |
||
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe że to przez mleko dam znać, Janusz próbował mnie spławić że niby tłok, ciasno itepe ale ze mną nie tak łatwo ![]() ![]() ![]() STO LAT!! już 9!!! szok dziękuję |
|
|
|
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
Upał straszliwy dzisiaj.....
Wróciliśmy niedawno ze spaceru , bylismy na rynku, ludzi ogrom, bo tour de pologne dzisiaj był u nas. Adaś cos nie moze usnąć, pomimo że zmęczony...... tż sie z nim męczy od pół godziny... Sto latek dla Wiktorii ![]() Legła Warszawa leci w tle....mecze naszej ligi ,jesli nie gra moja Wisełka oglądam z doskoku ![]() Cytat:
![]() i koniecznie zrobcie fotki ze spotkania! |
|
|
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypoczywaj iii pozdrów Janusza!!!!!!!!!! nie dojade do Was na pewno moze za rok sie uda ![]() Cytat:
zawsze mozesz wiecej marchewki jej dac i ryzu u nas dzis tez bylo kolo 6 malych, rzadkich albo mleko jej nie sluzy martwie sie o Tomka jego zachowania i reakcje zaczynaja sie ukladac jak puzzle boje sie rozwiazania, a z drugiej strony szukam klucza do niego zeby moc dzialac najpierw zaczniemy od SI, byc moze to jest to ![]() sto latek!!!sterydy odstawione, ale kaszelek jeszcze jest, a wlasciwie juz nie bylo i powrocil tylko juz taki normalny
|
||
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda że nie dasz rady ![]() SI czyli co ![]() wiesz co, im szybciej Go zdiagnozujecie tym lepiej i nie martw się, na pewno nie jest tak źle |
||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Ku.rva pocytowałam i nic mi się nie wyświetliło
Melduję, że na plaży da się wysiedzieć, ludź na ludziu tylko przy wejściach. Także się poopalaliśmy trochę, ale tylko trochę bo moje dziecko na plaży ryk, jak to moje dziecko Poza tym mi w związku z okresem słońce nie służy Wieczorową porą łoiliśmy piwo na kempingu u Prawego Janusza. Małżonek Jagny plus Konkubent mój z nami. Ulka Jagny kręci się na milion różnych sposobów a moje dziecko nic tylko leży zaczyna mnie to trochę martwić. W czerwcu jak była u nas Sola z Izą to Iza też mały motorek a Ewa nic tylko leży. Dźwiga się spinając brzuch ale nic poza tym. Obraca się z pleców na brzuch i tyle. Takżem mimo urlopu trochę zdołowana.Czekamy na Majka ![]() Foto na dowód, że jest nas dwóch Januszów
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze różowe landryny
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dzika, super foty. Ech, zazdroszczę Wam tych wczasów, mimo tłumów itp. ![]() Nie przejmuj się Ewcią. Każde dziecko ma inne usposobienie. Mój Oliwier nie uleżał w miejscu odkąd skończył 4 miechy (czołgał się, kręcił itp.), jest po prostu bardzo energiczny. Natomiast miesiąc młodszy synek mojej siostry ma pół roku i do tej pory tylko leży na plecach lub na brzuchu. ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Ale chwileczkę, dlaczego na zdjęciu widać dobrze tylko jednego Janusza
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
) pamiętacie mnie jeszcze?? kochacie chociaż troszkę?? ![]() ja przez ta moja prace nie mam czasu na nic;/ jeszcze teraz sezon urlopowy to już w ogóle; / pozdrawiam jestem z Wami myślami |
|
|
|
#949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie oglądam meczy, ale słyszałam, że coś tam było od wieczornych "chórzystów", którzy przechodzili nieopodal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzę jednego Janusza, dziewczynki, dwie pary nóg i kogoś ale nie wiem kto to bo na twarzy jest napis "wizaz.pl nie masz zgody na kopiowanie". Gdzie jest drugi Janusz się pytam ![]() ![]() Małe Januszątka Cytat:
|
|||||
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
cudne Januszki
![]() ![]() tylko Dzikiego Januszka nie widac ![]() Mati dzis konczy 8 miesiecy ![]() Tomek ma dzis dobry dzien, od razu czlowiekowi lzej ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no jasne ![]() a jak synek? ale fajne januszowe fotki. A landrynki to w ogóle czekamy na więcej moja miśka mała próbuje wstawać na nóżki dzisiaj byliśmy na małym szopingu i kupiłam sobie spodnie a mąż nawet zrobił obiadek. Toż to szok
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
100 lat
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() STO LAT dla Mati
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
u nas postepy w spaniu bez mamusi, w lozeczku wzielam go do siebie jakoś o 3, bo myslalam,że glodny, bo strasznie się wiercil i ssal paluszki, ale jak.chcialam dać cyca to usta zacisnal i spal dalej, dopiero jakos o 5 zglodnial i dziś też zasnal sam, ciekawe jak nam noc minie |
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
czołga się, ale nie raczkuje;/ sam siada i siedzi od kilku dni
i mamy 2 zęby ) uwielbiam Go ) |
|
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadaję z wybrzeża droga ok, Daśko trochę spał, trochę się rozglądał, ale nie marudził, dojechaliśmy szybko bo autostrada z Torunia już działa ![]() pogoda dziś w kratkę, trochę słońca, trochę deszczu ale plaża zaliczona i to nie raz ![]() UWAGA!!! widziałam Janusza!!!!!! no i szczerze - jest zaj..isty ![]() no i wcale nie jest gruby jak nam tu próbuje wciskać mężowie i konkubenci też niczego sobie ![]() a dziewuszki - śliczne, słodkie i przecudowne zaraz będą foty ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Już są foty w albumie! zapraszam ja idę spać bo padam
|
|||
|
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Wiki zalegle i Mati obecneNo tak tego sie mozna bylo spodziewac ze Janusz lewy sciemnia ze gruby..... wiadomo chlop ![]() dzieki za foteczki lece patrzec ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ale fajnie szkoda ze ja tak daleko.
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2013-08-04 o 23:03 |
|
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i ja też chcę tam być ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- sto latek dla Mati
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

jeszcze nie mam ale bede miec pojutrze( jakies sprzezenie
), kupuje uzywane w stanie idealnym, dokladnie to
ale to są takie zwinięte papierki z białym proszkiem, odwija się i wsypuje na jęzor bobasa

za ząbki
podpadasz 
wczoraj i dziś po 8 kupek, na szczęście nie całkiem wodniste. Albo wreszcie idą zęby, albo znowu nas jakiś wirus dopadł 

zaczyna mnie to trochę martwić. W czerwcu jak była u nas Sola z Izą to Iza też mały motorek a Ewa nic tylko leży. Dźwiga się spinając brzuch ale nic poza tym. Obraca się z pleców na brzuch i tyle. Takżem mimo urlopu trochę zdołowana.
Klaudia 16.10.2009