|
|
#2731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż z drugiej strony to tak czy tak albo trafisz albo nie-najwyżej sie podzielisz z innymi
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Jutro o 10 wyjazd do Katowic, a my niespakowani :P
Kuby rzeczy sie jeszcze susza, niepoprasowane. Ja tez w proszku, musze jeszcze wlosy umyc i pazury zrobic, takze chyba dzis spac nie pojde :P Karnie Kube i zaraz zwijam tylek. Wybaczcie, ze tak o sobie tylko, ale szalony dzien dzis, strasznie szybko minal. Jutro nie bedzie pewnie czasu, zeby wejsc, takze do "zobaczenia" za tydzien Zdrowka dla bobasow, niech sie pieknie rozwijaja! Hje, brawo dla Polci! Fewciu ![]() Yellow, faktycznie szkoda, ze na marne pojechaliscie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
melduje,że właśnie wracam do żywych- chociaż dwa dni wyjęte życiorysu,
napitalało tak,że przeciwbolowe ledwo dawały radę, przysięgam,że jeszcze nic mnie tak w życiu nie bolało i wiecie takie samopoczucie przy małym dziecku no ale teraz to już nie ma porównania poza tym u nas ok, młody nadal zębow nie ma, za ta wtrynia wszystko jak leci- dziś jadł pomidora aż mu się uszy trzęsły i zielonego ogórka na śniadanko ugotowałam mu kaszę jaglaną taką najzwyklejszą- z owocami, bardzo mu smakowało wstawiam foto mojego dzikusa
|
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2736 |
|
Wtajemniczenie
|
MArsi, bidulo, aleś się nacierpiała
a wiecie co lubi jeść? poziomki i maliny z krzaka. Trochę się krzywi ale wcina |
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Szaja, Pstryczku, moj Olesław też z butelką w separacji, tyle co rano wypije ze 120 albo i to nie, potem deser/sok (z niekapka pije, mam taki z biedry jak było to stoisko disneya) potem już muszę dac gęściocha lyżeczką i do wieczora ciężko jest w nią cokolwiek wmusić. Sok tak, butla niet, nawet wczoraj do mleka banana dodałam, łyżeczką chciałam dać... wylać musiałam. Czasem nawet po kąpieli wypije trochę i zaraz językiem wypycha.
Nie wiem o co tu się rozchodzi, ostatnio w ogóle mało je. Edit. Po gęściochu jeszcze obiadek. Marsi, myslałam dziś o Tobie, myślałam, ze znowu w delegacji jakiejś jesteś a Ty po prostu zaniemogłaś, bidula
Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-04 o 21:58 |
|
|
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Charlizz, obstawiam upały, Dorcia też mniej trochę.
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Charliz ja też o Was myślałam, ale wczoraj nawet nie mialam siły kompa włączyć, z rana coś przeczytałam i odpłynelam po lekach ![]() Dziewczyny, u mnie na wiosce odkyłam fają sprawę, na boisku niedaleko naszego domu jest silownia na świeżym powietrzu, zupełnie za free http://silowniezewnetrzne.pl/ jest orbitrek, urządzenia na nogi i ramiona, byłam dziś z dzieciakami zobaczyć i obiecałam sobie wpadać 2-3 razy wtygodniu muszę kurde wzmacniać mięśnie bo mam taki problem ciągle z tymi stanami zapalnymi |
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz-nie pamiętam dokładnie wy macie już ząbek? Jeśli tak albo nawet jeśli teraz ma zamiar wyjść to może być przyczyna że mniej/nie chce jeść.
Marsi- ważne że już przeszło ale i tak współczuję tego co musiałaś przejść W dodatku przy dziecku kiedy musimy być na sto procent " sprawne" to bardzo dobijałjące kiedy człowiekowi zdrowie odmawia.
|
#2741 |
|
Wtajemniczenie
|
charliz, mala dobrze mowi. Borys dwa tygodnie nie chcial jesc, w nocy nie mial zadnego karmienia miedzy 19 a 10 rano! w dzien zjadal polowe tego co normalnie i nagle wyszla dolna jedynka, chwile pozniej druga i apetyt mu wrocil!
A juz naprawde sie martwilam, i tak sie meczylam, zeby zjadl cokolwiek.
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko-udanej podróży
bawcie się dobrze i korzystajcie w każdy możliwy sposób
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, u mnie cały kompleks taki - plac zabaw dzieciowy, miasteczko rowerowe, wifi za free i siłownia
http://osir.bedzin.pl/files/IMG_8158[2].jpg |
|
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że już lepiej ale Leoś super!!! Mamy tą samą pościel Cytat:
ale w fatalnym miejscu bo wiecznie na słońcu, a wieczorem strach się bać tam ćwiczyćCytat:
![]() jedną drożdżówkę? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42105387]brawa dla Polinki! mam takie cyfry, w smyku kupowałam ![]() ups :/ no dokładnie jak piszesz Pstryniu! Dżejkobik nie tknie butli, nic a nic? bo Dorka tez nie chce :/ jak w takiej sytuacji powrót do pracy widzisz??? bezkiblowiec ojjj ![]() Lady, a jaki stanik masz do biegania? [/QUOTE]aaaaaaaaa ja mam takie stare stare jeszcze z ery kadrowej startówki różne itd to co mi pozostawało i jeszcze się jakoś rtrzyma
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady - jedną dróżdżowkę, tak, hahahaha
![]() nie, z domu przywiozłam kawał ciasta, mama mi dała, żebym TZ poczęstowała, ale ... zjadłam całe, najpierw wczoraj siedząc przed laptopem pol i dzisija w ciągu dnia, zamiast śniadania, a póżniej zamiast kolacji, mniam <3
|
#2746 |
|
Zadomowienie
|
Macie dziewczyny rację. Mamy już jeden zabek i całkiem możliwe, ze następny będzie szedł, bo na górze dziasełko ma takie białe, szczególnie w jednym miejscu, jakby na jedynce.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42107032]Marsi, u mnie cały kompleks taki - plac zabaw dzieciowy, miasteczko rowerowe, wifi za free i siłownia
http://osir.bedzin.pl/files/IMG_8158[2].jpg[/QUOTE] oooo dokładnie takie same korzystałaś coś? u mnie nikt na tym nie siedzi więc luzik zmykam spać jak sobie pomyślę,że jutro poniedziałek i do roboty to mi się odechciewa
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam jej założyć sukienkę, rozm. 80 i się okazała za mała. |
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dziś pieklam drożdzówkę wg przepisu Nancykenator (dzięki kochana kocham ciasto drożdzowe ale niestety boli mnie po nim żołądek więc 1-2 kawałki max wciągam |
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Leżymy sobie fajnie w łóżku,napawamy się ciszą aż tu nagle alarm w samochodzie zaczął wyć (tuż koło mojego domu przy sklepie). Moje uszy...
Noooo po dobrych 5 minutach ktoś raczył wyłączyć. Pustki tu dzisiaj widzę nudą powiewa ![]() Nie wiecie co dzieje się z Meduzą i Laurką?
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro idziemy do ortopedki ze stópką. Proszę o kciuki, żeby się okazało, że już jest wszystko w porządku.
![]() Lecę spać. Dziecię padło zmordowane dzisiejszym pływaniem , ale kto tam wie, ile pośpi. Z jej obecnym spaniem.![]() Pa! |
|
|
|
#2752 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, tak, co tam jestem to się pobawię chwilkę, a u nas głównie... starsi ludzie na tym! fajnie, bardzo mi się to podoba.
A to wam pokazywałam? za kilka dni otwarcie ![]() http://bedzin.naszemiasto.pl/galeria...3c55f83,1,3,60 a rzut beretem mam. |
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
Drożdżowe kocham miłością bezgraniczna! Idę spać , może mi się przysni , ze jem takie domowe
![]() Dobranoc. Ps. Cała, znowu Cię na grzedzie nie ma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
My też ciężko przerabialismy temat ząbków. Żeby przynieść jej ulgę przynoś jej schłodzone w lodówce gryzaki- Oskar po takich trzech momentalnie się uspokajał i wtedy coś zjadł przynajmniej bo tak nie ruszył-karmiłam go często na śpiąco. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Skoro wszystkie wybywają to i ja zwijam na grzęde kogut już czeka z ugrzaną posadką więc trza nastroszyć pióra do spania Dobranoc
|
|
#2755 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42107240]Marsi, tak, co tam jestem to się pobawię chwilkę, a u nas głównie... starsi ludzie na tym! fajnie, bardzo mi się to podoba. A to wam pokazywałam? za kilka dni otwarcie ![]() http://bedzin.naszemiasto.pl/galeria...3c55f83,1,3,60 a rzut beretem mam.[/QUOTE] Fajnie ![]() A ja już się nie mogę doczekać festiwalu muzyki celtyckiej na zamku, jestem tam co roku ![]() ![]() Cały czas jak tak oglądam Wasze dzieciaczki to mam wrażenie ze cos jest u nas nie tak. Niby obraca się z plecków i odwrotnie już też, ale np. na boczki już nie. Śpi całą noc w tej samej pozycji. No i teraz ja zaczęłam się schizować o krzyżowanie nóżek tyle ze Oli robi to jak się go trzyma pod paszki. Nie podoba mi się to ![]() A do tego po odsunieciu napletka na sile przez szanowna pediatre, zrobiły mu się ranki i boję się że całkiem się to zasklepi. Mam ochotę zabić tego babsztyla |
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Jeszcze bardziej rozwalilaby Cie ksiazeczka pt. "Nasze kupki" ;-) ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- nawijko udanego wyjazdu! hje kciuki za stopke! Dziendoberek! W ramach spaceru odprowadzilysmy tz do szpitala i teraz wracamy. Dzis spacer to sama "przyjemnosc"... Nie dosc, ze czika (jest przed 8 a juz niemilosierna), to jeszcze w naszej okolicy dzien wywozu smieci do spalenia (worki pietrza sie na kazdym skrzyzowaniu, ale smrod unosi sie wszedzie). Tak staram sie sobie przypomniec, jak to podczas zeszlorocznych mdlosci rade sobie dawalam i chyba teraz tez wprowadze ten sposob w zycie - potrojna maseczka na twarz. |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu byłam
![]() Dziękuje-Dobranoc
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, cos ty tu robiła po 3 rano? kurnik ci zamknęli?
![]() Bartulo postanowił wistac dzis o 4,40 ale przez dwie godziny bawilismy sie na łózku- stopkami, moją pizamą z delfinkiem był zafascynownay, poduszką, smoczusiem, moim telefonem a na koncu grzechotką ![]() ogarnę sie trochę, potem do sklepu póki jeszcze asfalt sie nie topi a pózniej jak dziec usnie to Was ponadrabiam- na szczeście niedzielnie nie szalałyście ![]() rzuciło mi sie w oczy pytanie o Laurke- pojechali gdzies sie wczasowac, ale zabijcie mnie- zapomniałam gdzie |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki...nie było mnie caly weekend....tescie wyjechali i nie dość że doszło nam obowiązków(podlewanie wszystkiego..kwiatów..ogó rków i pomidorów)...to jeszcze moja mama była przez 2 dni...a wczoraj jeszcze siostra z chłopakiem dojechała.. Ale wszyysko już nadrobilam ...byłyście łaskawe w ilości postow
![]() No ale przedewszytskim w sobotę zajęliśmy się czyszczeniem nowego auta....powiem Wam że dopiero jak mamy piorący odkurzacz...to widac ile syfu siedzi w aucie..siedzeniach..podło dze....podsufitce.. Ale dzięki temu wiem też jakie czyste mamy teraz autko....szczególnie jak ma jeździć w nim dziecko... wrzucę jakaś fotkę ale kiepskie mam . Jesteśmy szczęśliwi bo to nasze pierwsze takie lepsze autko..a szwagierka tz ....chodzi naburmuszona (dziwny to typ kobiety)...bo autko kupiliśmy...oni mają opla zafire..i to kilka lat nowsza od naszej..a mimo to zazdrosc ja zzera ze kupiliśmy sobie auto..i nawet powiedziała do tescia "a wiecznie narzekają że pieniędzy nie mają"...nie ważne że wzielismy auto w większej części na raty...ale to już taki typ...ja to akurat nigdy się z nią nie dogadam ..toleruje bo musze... A...przyszły nam te siateczki...Antonio ciumka jak głupi... na razie dostał jablko...przez te problemy z kupią on jadl tylko marchew i jabłko..jeju my jesteśmy tak w tyle za Wami..ale może mogę dać mu banana?w sumie pediatra kazała na kupę surowe soki...ale surowy owoc do ciumkania to może być jako dodatek...a my wciąż marchew..jabłko... .. . Czy mogę dać mu coś więcej?A gratuluje Waszym dzieciaczkom..niektóre to już takie postępy robią...zazdroszczę...mój Antonio na razie tylko z brzuszka na plecy...czasem z plecow na brzuszek (ale zdecydowanie rzadziej)..a wczoraj na brzuchu to tak pupkę zaczął podnosić do góry...że prawie klęczał na kolanach...a głowa w dole...może to następny krok do raczkowania..ale wydaje mi się że jestemy w tyle za Wami... Daleko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-05 o 07:22 |
|
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
Meneq no wlasnie czemu Japonczycy nosza ciagle maski?
Yellow no to spotkanie? Ja mam rzut beretem na zamek ![]() Wyjasnijcie mi - czemu smieci kaza wystawic o 6 rano, skoro przyjdzdzaja po nie o 7.30? Wrr. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

chociaż z drugiej strony to tak czy tak albo trafisz albo nie-najwyżej sie podzielisz z innymi

W dodatku przy dziecku kiedy musimy być na sto procent " sprawne" to bardzo dobijałjące kiedy człowiekowi zdrowie odmawia.
bawcie się dobrze i korzystajcie w każdy możliwy sposób 

.. . Czy mogę dać mu coś więcej?