Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 09:03   #1471
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
angel - TY JUZ 36TC? Ja pierwotodnego tak rodzilam....

u mnie weekend na dzialce łacznie z noclegiem. Do tego byla burza ale ja akurat lubie patrzec na blyskawice wiec z mezemsobie siedzielismy na ganku i ogladalismy. Dzieci smacznie spały pod moskitiera w altance co strasznie synowi sie podobalo. Rano sniadanko na swiezym powietrzu... Uwielbiam to!

Poza tym dziec mnie kopie i meczy moje plecy ale dajemy rade. Dzis juz 33tc?
zazdroszczę marzy mi się wyjazd pod namiot
gratuluję tygodnia

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Mój też ma w nocy ostatnio jakieś jazdy, których nigdy nie miał. gada coś przez sen bez sensu itp... chyba się stresuje już

Dziewczyny - dostałąm kilka worków ciuszków bez metek i nie wiem, co ma jaki rozmiar, ale podobno są od najmniejszych do 74. Czy jak posegreguję sobie od najmniejszego do największego to wystarczy? W sensie najmniejsze do szpitala i po i potem jak leci? Czy powinnam jakoś je mierzyć i sprawdzać faktycznie jakie są?
cztery kupki ubrań powinny wyjsc 56, 62, 68, 74
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

skarbówka urządziła mi zarąbisty poniedziałek...
Dostałam zwrot podatku, 6tyś(!) więcej niż mi wyliczyła księgowa lody dla wszystkich
woow, tylko pozazdrościć!!!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Heloł po weekendzie

matal

eh teściówka rypie mnie w głowe żeby kupić pościel już od początku taka 100 na 125 i że rożek, śpiworek to zło i sama niewiem co mam robić..
generalnie ona jest prze wrazliwiona na punkcie temperatury, zakładania czapeczki, 5 warstw ubran, 3 kocyków itd...

oczywiscie zamierzam kupić pościel normalną ale zastanawiam się co na sam początek tak do 3 mca?
ale takiego maleństwa nie przykryjesz nawet kołdrą myślę, że spokojnie rożek i śpiworek wystarczy, ale jak T. upiera się zeby kupić, to niech kupi
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:05   #1472
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Witamy nadal z Iławy. Bałam się jechać wieczorem sama z Edim, do tego mam bolesne skurcze... I jeszcze flaka w aucie i jutro muszę znaleźć wulkanizacje.

Tz się w końcu odezwał, ale zamiast "przepraszam, jestem skończonym idiotą" usłyszałam, ze to moja wina, ze nie pojechał, ze jestem zla żoną, ze nic w sobie od dawna nie zmieniam i ze tylko on w tym związku cokolwiek robi serio nie mam ochoty wracać...

Edzik do męża przyjaciółki, u ktorej śpimy kilka razy powiedział tato... jak ja mam dziecku wytłumaczyc, czemu taty nie było w jeziorze, czemu go nie było na statku, czemu z kolega tata się bawił, a jego taty nie było

Przepraszam, ze Wam znów z tym smece, ale aż sie poryczalam dziś, jak tz do mnie zaczął to wszystko pisać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
BRAK SŁÓW!

Cytat:
Chce tylko nadmienić, ze coś go chyba ruszyło, bo napisał mi, ze ma o 5 rano pociąg i przyjedzie po nas i nas odwiezie do domu i ze nawet może się nie odzywać do mnie cała drogę, żeby mnie nie denerwowac

A jutro nie dość, ze do Was wrócę na dłużej, to mam wizytę ciekawe, czy Elena się przekrecila... I jak tam moja szyjka, mam nadzieje, ze nadal jej skurcze nie ruszają

Ooooo, no proszę... ocknął się waćpan?

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Jeszcze odsypiają imprezy, że tak cicho ?

Mnie znów cholersko bolą plecy. Przez 3 dni woda mi ciekła spod zlewu, wszystko pływało a ja zapierniczałam z miskami i na szmacie. Tż mógł to naprawić dopiero wczoraj - więc oczywiście wyszło na moje. On wyjeżdża, zostawia mnie "bo przecież nic nie może się stać" i następnego dnia mam Armageddon na głowie Do tego jeszcze debilny lekarz - a gdyby tż był ze mną to napuściłabym go na doktorka żeby sam sobie z nim pogadał. Ale nie - byłam sama, bo przecież dzień wcześniej u lekarza było wszystko idealnie. Jeszcze w dodatku w międzyczasie okazało się, że mój kuzyn, tylko rok starszy, świetny chłopak zabił się w wypadku na motocyklu w mieście Okropna tragedia. Wszyscy w rodzinie mówią, że to zrozumiałe jeśli nie będzie mnie na pogrzebie, ale ja bym chyba źle się czuła z tym, że nie byłam Nie jestem pewna jak się będę trzymać, jeszcze się namyślę

W ramach osłody był błękitny Baby Shower Parę foteczek Wam wrzuciłam Same-Wiecie-Gdzie
Bardzo mi przykro z powodu kuzyna

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie poweekendowo w 34 tc
Nadrobilam tylko to co bylam w stanie tak wiec gratuluje ukonczonych tygodni i kciukam za wizyty
Bylam wczoraj w h&m ale TZ nie mial za bardzo czasu wiec dzis wracam. Byly przeceny prawie calej kolekcji dla mam. Fajne przekladane bluzeczki do karmienia za 20-30zl, spodnie ciazowe itp. Nie wiem czy to tylko u nas czy wszedzie. Mam nadzieje ze dzis sie obkupie

Diorisha brawa za udany łup

Hej wszystkim

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

kaśka ja też przeokropnie boję się motorów... dobrze,że mojego wybranka do nich nie ciągnie,bo pewnie dostawałabym do głowy! :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:06   #1473
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Misia dziękuję bardzo

A tak w ogóle to mnie masakrycznie puchną stopy i dłonie a ja głupia nie ściągnęłam w odpowiednim czasie obrączki . I teraz próbuję sobie przypomnieć czy przy poprzednich cc miałam ją ściągniętą czy nie. Trudno zapytam lekarza na wizycie w piątek. Najwyżej trzeba będzie przeciąć u jubilera
hejho

moze sprobuj sciaganac rano
do porodu napewno bedzie dzien ze opuchlizna zejdzie
wczoraj znajoma dala mi jeszcze jeden patent na opuchlizne
zeby wymoczyc nogi w wodzie z sola
ale nie kapielowa tylko albo zwykla albo najlepeij jakas morska, czy jakichs tam benedyktynow czy cos

moze sprobuje

a tak sobie pomyslalam o pani ktora sie wbila do koleji w aptece bo jest pracownikiem szpitala
ok ciaza to nie choroba, ale rozumiem ze bycie pracownikiem sluzby zdrowia czyni tych ludzi chorymi? heh dziwni ludzie

milego dnia
jade sie kluc tsh i morfologia dzis

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:08   #1474
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ja powiem szczerze,że od początku nie miałam oporów przed używkami. Ważne aby rzecz była zadbana
I u nas widziałam kilkukrotnie wpięty fotelik w stelaż i tak wożone maluszki. Dziwna moda i niezdrowa bo przecież dzieciątko powinno tak jak piszesz leżeć na płasko.
też widziałam tak wpinane foteliki, ale to zwykle w galerii. ja musiałabym wpinać albo na przykręconą śrubkami gondolę albo ją rozkręcać za każdym razem. nosidełko kupiłam ze względu na to, że nie mamy auta i gdybyśmy chcieli jechać w odwiedziny w zimie do babci/mamy/kogokolwiek to żeby nie tachać całego wózka do autobusu i potem ludziom do domu.

Cytat:
Mój też ma w nocy ostatnio jakieś jazdy, których nigdy nie miał. gada coś przez sen bez sensu itp... chyba się stresuje już
mój tż często chrapie. kiedyś obudziłam się, szturcham typa, żeby się przewrócił, ale nic. więc przewróciłam się na plecy otworzyłam oczy i wzdycham. i nagle słyszę "coś się dzieje?" więc patrzę na niego, on na mnie i mówię, że chrapie. odwrócił się i śpi. rano mówił, że nic z tego nie pamięta. ciągle są jakieś śmieszne sytuacje, że on robi coś na śpiocha, a potem rano nie pamięta.

Cytat:

A więc. Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i bardzo miła pani poinformowała mnie że badanie w kierunku HIV będę miała refundowane, tylko potrzebne jest osobne skierowanie. I nie wnikała który to tydzień ciąży. No to mówię że ostatecznie mogę nawet prywatnie jakby był problem to ona do mnie że bez sensu płacić skoro się należy. No i w końcu zrobiłam badanie na grupę krwi i też refundowane. A poprzednia lekarka uparcie twierdziła że to mogę zrobić tylko prywatnie.
ja miałam refundowane HIV już w kwietniu, a grupę krwi to nawet w marcu jak patrzę właśnie na wyniki. toxo też już miałam 2 razy.

okej, idę odwiedzić mojego podopiecznego kotka u znajomych.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:08   #1475
kaska87
Zakorzenienie

wiecie o chyba mi faktycznie opadł brzuch
chyba poproszę małża, żeby mi piczę zabetonował

w ogóle to wczoraj na plaży dziewczyny sobie w strojach latały, brzuchy płaskie, aż mi się za moim zatęskniło ale ale! za rok o tej porze ja się będę laszczyć a w dodatku będę miała Mikusia

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-05 o 09:09
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:11   #1476
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Diorisha suuper są te leżaczki, dostałam w spadku taki tylko z tego co pamiętam to ma więcej pomarańczowego: brzydal: no w każdym razie był używany dość intensywnie przez dwójkę dzieciaków a nadal jest w super stanie także sądzę, że nawet jak ktoś kupuje nowy za te parę stówek to warto

skarbówka urządziła mi zarąbisty poniedziałek...
Dostałam zwrot podatku, 6tyś(!) więcej niż mi wyliczyła księgowa lody dla wszystkich

Nowego bym teraz nie kupiła bo jednak żal mi kasy. Jakbym się decydowała jeszcze na dwójkę to inna sprawa

wow! To wręcz rewelacyjnie rozpoczęty tydzień

motylku
Zastanawiałam się jeszcze nad tym http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...436673668.html ale jednak zdecydowałam się na ten drugi bo jednak stonowane kolorki przeważyły

Piję kawkę. Na 10tą zaprowadzę małą na świetlicę i wezmę się za prasowanie-wiem,że dziś nie pogoda na to ale mam już taki stos,że szok-z czterech pralek mi się uzbierało
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:13   #1477
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Siostra bardzo długo karmiła chyba do 2 latek? Nie chce przesadzać ale na pewno ponad rok .
to faktycznie przyczyną jest dlugie karmienie piersią
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hejho

moze sprobuj sciaganac rano
do porodu napewno bedzie dzien ze opuchlizna zejdzie
wczoraj znajoma dala mi jeszcze jeden patent na opuchlizne
zeby wymoczyc nogi w wodzie z sola
ale nie kapielowa tylko albo zwykla albo najlepeij jakas morska, czy jakichs tam benedyktynow czy cos

moze sprobuje

a tak sobie pomyslalam o pani ktora sie wbila do koleji w aptece bo jest pracownikiem szpitala
ok ciaza to nie choroba, ale rozumiem ze bycie pracownikiem sluzby zdrowia czyni tych ludzi chorymi? heh dziwni ludzie

milego dnia
jade sie kluc tsh i morfologia dzis

no cóż, pracownicy służby zdrowia nie patrzą dalej niż na swój zadarty nos, ja bym to nazwała chorobą, ale zawodową
Stary 2013-08-05, 09:14   #1478
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl mój też chce motor kupić ale ja się nie zgodzę jeden ma w garażu, ale nie ścigacz tylko taki normalny, na szczęście trzeba go tam porobić, żeby jeździł, a małż nie ma czasu mega się boję motorów
Mój ma skuterek,ale jeździ nim tylko po osiedlu...co i tak mi się nie podoba.Ale teściu ma choppera (niby to nie ścigacz ale i tak ktoś może wjechać w niego) i mój mąż czasem wpada na świetny pomysł,żeby się "karnąć"

Cytat:

A więc. Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i bardzo miła pani poinformowała mnie że badanie w kierunku HIV będę miała refundowane, tylko potrzebne jest osobne skierowanie. I nie wnikała który to tydzień ciąży. No to mówię że ostatecznie mogę nawet prywatnie jakby był problem to ona do mnie że bez sensu płacić skoro się należy. No i w końcu zrobiłam badanie na grupę krwi i też refundowane. A poprzednia lekarka uparcie twierdziła że to mogę zrobić tylko prywatnie.

A mój tż już drugi tydzień pracuje na nocki i tak mi brakuje go w łóżku że aż mam sny erotyczne

Cheerleaderki ?

Angel wyrazy współczucia z powodu kuzyna

Mój szef też jest pasjonatem motorów już nie raz przez to był na granicy życia i śmierci. Do dziś pamiętam jak przyjechał roztrzaskany dzień przed weselem swojej córki. Ale mimo wszystko jak tylko się podleczy to dalej wskakuje na motor
Dobry pomysł

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:15   #1479
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Chce tylko nadmienić, ze coś go chyba ruszyło, bo napisał mi, ze ma o 5 rano pociąg i przyjedzie po nas i nas odwiezie do domu i ze nawet może się nie odzywać do mnie cała drogę, żeby mnie nie denerwowac

A jutro nie dość, ze do Was wrócę na dłużej, to mam wizytę ciekawe, czy Elena się przekrecila... I jak tam moja szyjka, mam nadzieje, ze nadal jej skurcze nie ruszają

Niby burol, ale kurcze już nie pierwszy raz widzę, że umie się fajnie zrehabilitować i ogarnąć. Co prawda powinien od razu, ale wiadomo jak to oni

Też mam dziś wizytę. Matal my to mamy ciągle tak samo

Cytat:
jooooooł
nie wiem, czy do mnie pijesz czy nie ale ja nadal na duphastonie niezmiennie ciągnę, macica się stawia, więc akurat trochę na dupsku siedzieć powinnam ale ciężko mi idzie wrodzone adhd nie pozwala ale serio jak ostatnio szłam to się (jak to Bajka mówi ) zesrałam w myślach, bo jeszcze nigdy mnie tak nie bolało, brzuch picza, plecy
eee biorę cabrio, tego citi to na żywo nie oglądałam

szkoda, że go rusza bardzo rzadko straszna pomyła jak dla mnie ten facet przepraszam, że tak piszę, ale przykro czytać bo to co chwilę wraca
No przeciE pisałam, że do konikogo konkretnie tylko ogólnie żeś się zwyczajnie napatoczyła w temacie i może tak wyglądać
No picza boli boli. A wiesz jak za niedługo zaboli ? trenuje się dziadówka

Cytat:

w ogóle to wczoraj na plaży dziewczyny sobie w strojach latały, brzuchy płaskie, aż mi się za moim zatęskniło ale ale! za rok o tej porze ja się będę laszczyć a w dodatku będę miała Mikusia
Spoko w moim poprzednim wątku opadały i na 2-3 tygodnie przed. To nie wyznacznik
A gdzie tam facet by zacementował. Zapłakałby się bo by korzyści już nie było

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:17   #1480
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
też widziałam tak wpinane foteliki, ale to zwykle w galerii. ja musiałabym wpinać albo na przykręconą śrubkami gondolę albo ją rozkręcać za każdym razem. nosidełko kupiłam ze względu na to, że nie mamy auta i gdybyśmy chcieli jechać w odwiedziny w zimie do babci/mamy/kogokolwiek to żeby nie tachać całego wózka do autobusu i potem ludziom do domu.

Wiadomo,że nosidełko się bardzo przydaje-też mamy i wpina się je w stelaż wózka Ja użyłam kilkukrotnie właśnie przy okazji zakupów w galerii Tu u nas w K. widziałam te nosidełka/foteliki normalnie wpięte na spacer jako głęboki.

Cytat:
Mama miała jednak rację? hehe te mamy to zawsze mają rację

Czyli jednak kropelka nie jest taka niezawodna jak mówili
A mówiła któraś "użyj poxipolu"
Stary 2013-08-05, 09:17   #1481
butterfly20
Zakorzenienie

http://www.pudelek.pl/artykul/57678/..._jest_w_ciazy/

Stary 2013-08-05, 09:18   #1482
Diorisha
Zakorzenienie

czarna dzięki
Stary 2013-08-05, 09:18   #1483
87czarna
Zakorzenienie

kaśka ja kupiłam citi

Stary 2013-08-05, 09:18   #1484
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Spoko w moim poprzednim wątku opadały i na 2-3 tygodnie przed. To nie wyznacznik
A gdzie tam facet by zacementował. Zapłakałby się bo by korzyści już nie było
za 3 pasuje

Stary 2013-08-05, 09:19   #1485
passion80
Zakorzenienie

wieczorem miałam usg, wód mniej ale położna mówiła, żeby się bardziej sugerować tym co było wcześiej bo rezydentka robiła, zresztą było widać po ruchach na usg
rano obchód, pełen profesjonalizm jestem dalej w szoku jak jest na tym oddziale, podejście do pacjenta, fachowośc, ordynator wszystkiego wysłuchał, brzuch oglądał
na razie nic nie jem, czekam na test meninga
moje dziecko dalej mało ruchliwe, ktg wychodzą takie se

Katarzyna, hiv miałam robione na fundusz

odniosę się po raz ostatni. Kaśka wyszła w duży upał i źle się poczuła, słabo się zrobiło, wychodzić nei musiała, nie było to niezbędne, spokojnie mógł z Nią ktoś jechać
wg mnie lepiej przeczekać, lub skorzystać z pomocy niż paść gdzieś po drodze, w upale o to trochę łatwiej
no i Kaśka, akurat nie jest z tych co leży i nic nie robi ja, wbrew pozorm, też nie.
Stary 2013-08-05, 09:19   #1486
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość

mój tż często chrapie. kiedyś obudziłam się, szturcham typa, żeby się przewrócił, ale nic. więc przewróciłam się na plecy otworzyłam oczy i wzdycham. i nagle słyszę "coś się dzieje?" więc patrzę na niego, on na mnie i mówię, że chrapie. odwrócił się i śpi. rano mówił, że nic z tego nie pamięta. ciągle są jakieś śmieszne sytuacje, że on robi coś na śpiocha, a potem rano nie pamięta.

ja miałam refundowane HIV już w kwietniu, a grupę krwi to nawet w marcu jak patrzę właśnie na wyniki. toxo też już miałam 2 razy.

okej, idę odwiedzić mojego podopiecznego kotka u znajomych.
No widzisz a mnie w poprzedniej przychodni cały czas mówiono że te badania tylko prywatnie. A w tej gdzie jestem obecnie robią na NFZ. Szkoda gadać

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:20   #1487
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

ale takiego maleństwa nie przykryjesz nawet kołdrą myślę, że spokojnie rożek i śpiworek wystarczy, ale jak T. upiera się zeby kupić, to niech kupi
szczerze wole skłamac ze kupiłam niż ona ma kupic
bo nie dość że jest oderwana od cen, to nie patrzy na jakoś, a gust ma masakryczny ona by wiesz dla chlopaka kupiła taki z koronką jak do chrztu kiedyś nosili z takiego sliskiego materiału....
Stary 2013-08-05, 09:21   #1488
87czarna
Zakorzenienie

Wczoraj w końcu usiedliśmy z Tż i oglądaliśmy kanapy narożne do naszego nowego gniazdka... cieszyłam się jak głupia Oprócz tego czeka nas kupno łóżka do sypialni, jakiejś komody,no i stolika z krzesłami do jadalni....

Stary 2013-08-05, 09:21   #1489
logoasia
Zakorzenienie

widziałyście? mucha jest w ciąży
http://nocoty.pl/gid,15869233,img,15...y,galeria.html

hihi.. motyl wyprzedzilas mnie

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2013-08-05 o 09:23
Stary 2013-08-05, 09:22   #1490
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
wieczorem miałam usg, wód mniej ale położna mówiła, żeby się bardziej sugerować tym co było wcześiej bo rezydentka robiła, zresztą było widać po ruchach na usg
rano obchód, pełen profesjonalizm jestem dalej w szoku jak jest na tym oddziale, podejście do pacjenta, fachowośc, ordynator wszystkiego wysłuchał, brzuch oglądał

odniosę się po raz ostatni. Kaśka wyszła w duży upał i źle się poczuła, słabo się zrobiło, wychodzić nei musiała, nie było to niezbędne, spokojnie mógł z Nią ktoś jechać
wg mnie lepiej przeczekać, lub skorzystać z pomocy niż paść gdzieś po drodze, w upale o to trochę łatwiej
no i Kaśka, akurat nie jest z tych co leży i nic nie robi ja, wbrew pozorm, też nie.
A co to?

Ja też nie, krew mnie zalewa z nic nie robienia i nie wiem co by było, gdybym miała leżeć...

Stary 2013-08-05, 09:23   #1491
kaska87
Zakorzenienie

Passion masakra z tymi wodami mam nadzieję, że faktycznie tamten pomiar był bardziej realny

Stary 2013-08-05, 09:24   #1492
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

cztery kupki ubrań powinny wyjsc 56, 62, 68, 74
Asiu, tylko te ubranka nie mają metek, więc jak sprawdzić, czy coś jest np. 56 czy 62?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:25   #1493
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dla chlopaka kupiła taki z koronką jak do chrztu kiedyś nosili z takiego sliskiego materiału....

co do Muchy no i dobrze, jak ją stać to niech ma i troje

Stary 2013-08-05, 09:25   #1494
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze wole skłamac ze kupiłam niż ona ma kupic
bo nie dość że jest oderwana od cen, to nie patrzy na jakoś, a gust ma masakryczny ona by wiesz dla chlopaka kupiła taki z koronką jak do chrztu kiedyś nosili z takiego sliskiego materiału....
aha...w takim razie rzeczywiscie lepiej powiedz ze juz masz
Stary 2013-08-05, 09:26   #1495
rusałka_1
Zakorzenienie

cześć

Cytat:

.
Dobrze, że będziecie mieli pomoc przy powrocie do domu ale, jak dla mnie twój Tż, musi jeszcze sporo zrobić by się zrehabilitować.
A za wizytę trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Jeszcze odsypiają imprezy, że tak cicho ?

Mnie znów cholersko bolą plecy. Przez 3 dni woda mi ciekła spod zlewu, wszystko pływało a ja zapierniczałam z miskami i na szmacie. Tż mógł to naprawić dopiero wczoraj - więc oczywiście wyszło na moje. On wyjeżdża, zostawia mnie "bo przecież nic nie może się stać" i następnego dnia mam Armageddon na głowie Do tego jeszcze debilny lekarz - a gdyby tż był ze mną to napuściłabym go na doktorka żeby sam sobie z nim pogadał. Ale nie - byłam sama, bo przecież dzień wcześniej u lekarza było wszystko idealnie. Jeszcze w dodatku w międzyczasie okazało się, że mój kuzyn, tylko rok starszy, świetny chłopak zabił się w wypadku na motocyklu w mieście Okropna tragedia. Wszyscy w rodzinie mówią, że to zrozumiałe jeśli nie będzie mnie na pogrzebie, ale ja bym chyba źle się czuła z tym, że nie byłam Nie jestem pewna jak się będę trzymać, jeszcze się namyślę

W ramach osłody był błękitny Baby Shower Parę foteczek Wam wrzuciłam Same-Wiecie-Gdzie
przykro mi z powodu kuzyna

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

A ja kupiłam leżaczek-bujaczek Fisher Price Używkę ale w bardzo dobrym stanie.
super bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie poweekendowo w 34 tc
gratulacje

papalinko ja też dostałam dużo ciuszków od siostry, właśnie bez metek/ze spranymi napisami i podzialiłam je "na oko". Czy dobrze? wyjdzie w praniu przy małym

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:26   #1496
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

3 mamy kciuki.

Cytat:
No widzisz a mnie w poprzedniej przychodni cały czas mówiono że te badania tylko prywatnie. A w tej gdzie jestem obecnie robią na NFZ. Szkoda gadać
dużo zależy od lekarza.. podobno ich rozliczają z ilości skierowań, oczywiście im mniej tym lepiej... dlatego niektórzy na to patrza i niechca przepisywać dziady, a wszystkie ktore są w rozporządzeniu są bezpłatne, a że taki konował jak u your Angel niechce przepisać na HIV w 36 tc, bo to powinno być zrobione wcześniej, nie chce ponosić odpowiedzialności za brak kompetencji i sknerowatość poprzedniego...

paranoja, dlatego od początku trzeba pilnowac
Stary 2013-08-05, 09:26   #1497
jo_asiek
Zadomowienie

Hej! Gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni U mnie od rana duszno, wczoraj była burza, ale na niewiele się zdała.

Angel - wyrazy współczucia z powodu straty kuzyna

matallewar - ehh ten Twój facet, szoda słów. Niepotrzebnie tylko stwarza Wam taką huśtawkę emocjonalną i szarpie Twoje nerwy. Coś często mu się to ostatnio zdarza. Mam nadzieję, że się opamięta na stałe, a nie tylko co jakiś czas na chwilę.

papalinka83 - ja takie ciuszki bez metek posegregowałam sobie "na oko" dzieląc je właśnie od najmniejszego do największego. Myślę, że to wystarczy

Cytat:
Na SR położna mówiła, że na poczatek najlepiej rożek, a potem śpiworek i żeby się z pościelą nie spieszyć
Zgadzam się Takie same wskazówki ostatnio słyszałam.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:28   #1498
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu, tylko te ubranka nie mają metek, więc jak sprawdzić, czy coś jest np. 56 czy 62?
to chyba tylko pozostaje na oko przykładać jedno do drugiego i sprawdzić które należy do najmniejszych, do większych itd.
Stary 2013-08-05, 09:29   #1499
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
passionku trzymam bardzo mocne kciuki za Was

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:32   #1500
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Ja też się martwię trochę wodami płodowymi bo i w tej i w Filipowej ciązy miałam ciągle w dolnych granicach tę ilość.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości