Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 08:16   #4441
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Witam po weekendzie TŻ znów w pracy, więc biorę się za nadrabianie
I z ciekawości zmierzyłam sobie obwód brzucha, bo wszyscy mówią, że duży 101 cm to chyba nie dużo?
Stary 2013-08-05, 08:22   #4442
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Córeczka mnie już z rana kopie albo bije w każdym bądź razie nie śpi
mnie tez skopała już i się przez nią obudziłam, małpka jedna
przy tych naklejkach szkoda że te gałązki co sówki na nich siedzą nie są jakieś większe tylko takie patyki same ale już wykombinowałam że w róg je przykleje i już :P
krzywo się na mnie patrzył ale je złapałam i poleciałam do kasy bo jeszcze by stwierdził że po co one jak tapete z sówkami chcę

a w ogóle ostatnio koszulę nocną widziałam z sówkami

Cytat:
Doradzę Ci przykręcenie takich kołeczków, nie są drogie, nie jest je trudno dokręcić, my też kupiliśmy taki przewijak i nie zwróciłam uwagi w sklepie że nie ma tych kołeczków, a one są naprawdę bardzo przydatne bo wtedy tylko na bok możesz jak coś przesunąć przewijak ale masz pewność że Ci nie spadnie
no właśnie tez myślałam żeby jednak to przykręcić jakoś bo mała sie ruszy i boję się że i przewijak pojedzie

a zapomniałam Wam napisać... w Pepco są koszule nocne rozpinane niebieskie w białe kropeczki po 24 zł albo 25, takie akurat do karmienia, patrzyłam na nie ale największa chyba S albo M była a ja się nie zmieszczę w taki rozmiar

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Anoula, ja też mam baaaaaaaaaaaaaardzo dużo różowych ciuszków niestety, ale też je dostałam więc wybrzudzać nie będę, chociaż obiecałam sobie że moja córka nie będzie ciągle w różowych ciuchach chodziła, a tu zonk...
teraz jak cokolwiek kupuję to już w innych kolorach nie różowych
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:27   #4443
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Dziewczyny te naklejki sa z madrych-nie zostaje slad jak sie je odklei.

Mnie potwornie od rana bola pachwiny. Ciagna mnie jak choinka jak leze na wznak :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:29   #4444
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Mnie potwornie od rana bola pachwiny. Ciagna mnie jak choinka jak leze na wznak :/

ooo to dobrze bo był też pomysl żeby na komode je nakleić

Dzidzia, oszczędzaj się
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 08:29   #4445
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

Anoula, ja też mam baaaaaaaaaaaaaardzo dużo różowych ciuszków niestety, ale też je dostałam więc wybrzudzać nie będę, chociaż obiecałam sobie że moja córka nie będzie ciągle w różowych ciuchach chodziła, a tu zonk...
dokładnie takie same miałam plany ale wiedziałam np że moja mama to ogólnie nie odmówi sobie kupienia czegoś różowego :x
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:30   #4446
domii29
Zakorzenienie

Jednak ciagle idealnie byc nie moze... TZ sie smiertelnie na mnie obrazil... nie mam pojecia o co chodzi, nie odzywa sie, ja staram sie go omijac i jest sympatycznie . Wlasnie wszyscy jemy sniadanie a on obrazony poszedl i siedzi w samochodzie. Chyba nigdy nie ogarne facetow
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:33   #4447
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
dokładnie takie same miałam plany ale wiedziałam np że moja mama to ogólnie nie odmówi sobie kupienia czegoś różowego :x
ja mam nadzieję że nam nikt nie będzie kupował różwoych rzeczy bo TŻ się załamie
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jednak ciagle idealnie byc nie moze... TZ sie smiertelnie na mnie obrazil... nie mam pojecia o co chodzi, nie odzywa sie, ja staram sie go omijac i jest sympatycznie . Wlasnie wszyscy jemy sniadanie a on obrazony poszedl i siedzi w samochodzie. Chyba nigdy nie ogarne facetow
może okres ma

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 08:36   #4448
malinka123108
Wtajemniczenie

hej kochane u nas ok jutro chyba 25 tydz...

dzis przegladalam ciuszki dla malej po corce i jest i troche wiec wyprawke mam raczej z glowy jedynie musze pokopic pare rzeczy na zime bo lenke mam z lata wiec jakies spiworki,kocyki butelki....narazie wizyte mam 22.08 wiec jeszce troche poza tym nic nowego u nas

pozdrawiam
Stary 2013-08-05, 08:37   #4449
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
yyyyyy a ja myślałam że tylko kobiety tak potrafią no ale ciekawe o co mu w ogóle chodzi

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:42   #4450
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nadzieję że nam nikt nie będzie kupował różwoych rzeczy bo TŻ się załamie
mój tak samo wczoraj stwierdził, że z jednej strony fajnie ze coś od kogoś dostajemy, ale ze sami kupilibyśmy ładniejsze... i nie różowe

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
hej kochane u nas ok jutro chyba 25 tydz...

dzis przegladalam ciuszki dla malej po corce i jest i troche wiec wyprawke mam raczej z glowy jedynie musze pokopic pare rzeczy na zime bo lenke mam z lata wiec jakies spiworki,kocyki butelki....narazie wizyte mam 22.08 wiec jeszce troche poza tym nic nowego u nas

pozdrawiam
to jest jednak plus posiadania dwójki dzieci tej samej płci, ciuszki zostają
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:48   #4451
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
tak zakładany na łóżeczko jest, ale kurcze on nie ma żadnych zaczepów na łóżeczko i boję się że będzie jeździło po szczebelku i będzie niestabilne no nic jak przywiozę łóżeczko będę kombinować :P
Powinnaś mieć w zestawie 4 kołeczki do wkręcenia od spodu. Bo jak chcesz używać przewijaka na komodzie to ich nie zakładasz, a jak na łóżeczku to zakładasz. Znajoma ma identyczny przewijak i miała kołeczki w komplecie. No a jak nie to dokup takie drewniane jak do mebli i sprawa załatwiona. Bez tych kołeczków to jednak strach.

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Bardzo fajne co to za materiał?
Pajacyki i śpiochy bawełna. A w tym zestawie kaftanik bawełniany a śpiochy welurowe.

Cytat:
a zapomniałam Wam napisać... w Pepco są koszule nocne rozpinane niebieskie w białe kropeczki po 24 zł albo 25, takie akurat do karmienia, patrzyłam na nie ale największa chyba S albo M była a ja się nie zmieszczę w taki rozmiar
Widziałam je i przymierzałam, bardzo ładne. Mierzyłam chyba M bo to był największy i była akurat a brzuch mam mały więc nie nada się :P

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:48   #4452
Kabriela
Zadomowienie

Wróciłam z badania. 50 zł poszło się bujać ponieważ miałam badanie jak się okazało płatne 70 zł poszło na witaminki, luz blues normalnie idzie się załamać i teraz wcinam śniadanie, bo wszystko na czczo, jutro wyniki ech....trochę się denerwuję.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:49   #4453
rinco
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie wiecie czy Luteinę może przepisać lekarz rodzinny? Źle sobie policzyłam i nie starczy mi do następnej wizyty u gina, a nie chce mi się specjalnie do niego jechać
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:50   #4454
maomami
Wtajemniczenie

Zbieram się do biedronki zobaczyć czy są naklejki :P

Stary 2013-08-05, 08:52   #4455
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

może okres ma

Cytat:
yyyyyy a ja myślałam że tylko kobiety tak potrafią no ale ciekawe o co mu w ogóle chodzi
On jest przewrażliwiony i chyba wiem o co chodzi, ale wprost mi tego nie powiedział więc mogę się tylko domyślać. Wczoraj mój tata jak się "bujał" po górkach to jechał dość szybko i gwałtownie chamował na zakrętach albo jak jakiś samochód z przodu jechał... i widziałam minę TŻta przez całą drogę, przyjechaliśmy do domu a ten do mnie że nawet ojcu uwagi nie zwróciłam, że przecież w ciąży jestem i on tak nie powinien jechać i jak się coś stanie to będzie moja wina

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-08-05 o 08:53
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:59   #4456
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Powinnaś mieć w zestawie 4 kołeczki do wkręcenia od spodu. Bo jak chcesz używać przewijaka na komodzie to ich nie zakładasz, a jak na łóżeczku to zakładasz. Znajoma ma identyczny przewijak i miała kołeczki w komplecie. No a jak nie to dokup takie drewniane jak do mebli i sprawa załatwiona. Bez tych kołeczków to jednak strach.
nie miałam bo ja dostałam od kogoś ten przewijak ale sobie te kołeczki dokupię i już

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 08:59   #4457
Kabriela
Zadomowienie

I jest zły na Ciebie i na siebie, na siebie bo sam nie zwrócił uwagi a mógł i na Ciebie, że Tobie to nie przeszkadzało! Mężczyźni- Oni też mają złe dni!
Stary 2013-08-05, 09:00   #4458
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny dostałam wiadomość od RYBY!!!
"Jestem w szpitalu, zróbcie sondę jakoś i niech ktoś inny założy wątek, ja nie wiem kiedy wyjdę. Jestem na sali z samymi dziewczynami po poronieniu, aż mnie depresja złapała. Póki co jest ok, dostaje leki. Pozdrów dziewczyny"

Tak więc pytanie, która z Was może się tym zająć ponieważ ja niestety nie jestem biegła w tych sprawach???
Trzymamy kciuki za Rybkę żeby szybko wyszła ze szpitala w dwupaku

Rybka zdrówka dla Was!
W pierwszym momencie po przeczytaniu posta się przeraziłam.. ale doczytałam alej,że czujesz się już lepiej wiec oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
A jakie jeszcze opcje bierzesz pod uwagę?
Św.Rodziny

Dzień Dobry

Wczoraj wróciliśmy popołudniu z działki.. ale jak zawsze byłam tak wykończona że nie miałam już siły wchodzić na neta...brzuch mi coraz bardziej doskwiera...ogólnie uwielbiam lato,słońce,upały ale już mam dosyć..., więc czekam aż lato się skończy (chyba pierwszy raz w życiu).

Anoula jak dla mnie to nie musisz robić sondy, tamten tytuł mi jak najbardziej pasuje

Zajrzę później

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:02   #4459
Angie_gg
Raczkowanie

Cytat:
nie miałam bo ja dostałam od kogoś ten przewijak ale sobie te kołeczki dokupię i już

Witam kobiety;-)
Mi szwagier zrobił taki fajny stelaż pod przewijak, że idealnie pasuje na komodę.
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 09:04   #4460
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Witam kobiety;-)
Mi szwagier zrobił taki fajny stelaż pod przewijak, że idealnie pasuje na komodę.
też myślałam czy kolegi nie poprosić o zrobienie takiego stelaża na komodę bo miałabym pod ręką wszystko a jak będę miała na łóżeczku to już tak nie bardzo, bo komoda będzie po drugiej stronie pokoju niż łóżeczko

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 09:07   #4461
Angie_gg
Raczkowanie

Cytat:
też myślałam czy kolegi nie poprosić o zrobienie takiego stelaża na komodę bo miałabym pod ręką wszystko a jak będę miała na łóżeczku to już tak nie bardzo, bo komoda będzie po drugiej stronie pokoju niż łóżeczko
Jeszcze tydzień i będę już ogarniała szaleństwo kartonowych pudeł z ubrankami. Blaty na garderobę Mai zamówione;-)
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:20   #4462
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.

Kabriela ja rodziłam na inflanckiej i teraz też tam pojadę. Jakoś wolę mieć świadomość, że mnie na pewno przyjmą. Warunki sa dobre, po remoncie. Ja byłam zadowolona ale zawsze jest tak, że ile ludzi tyle opinii (o każdym szpitalu).

Trele chyba pytała o dietę karmiącej. U mnie przez miesiąc było mega restrykcyjnie. Gotowałam zupki tylko dla siebie, bez soli, na kurczaku bez skóry. Bleee. Potem jadłam ostrożeni (zero smazonego, zero produktów wywolujących wzdęcia np. sliwek, zero czosnku itd.) ale już zupy jadłam normalne tylko mniej doprawiałam. Na pewno trzeba dużo pić, żeby mlesio miało się z czego tworzyć. Więcej niż półtora litra dziennie. Nie jadłam słodyczy. I taką dietę miałam do czasu jak nie zaczęłam małemu wprowadzać innych pokarmów.Ja zaczęłam na początku z gotowanym jabłkiem i marchewką po 4 msc.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a mój synek znowu ma gorączkę 38,9 i chyba znowu od gardła zaczął gorączkować w swoje 3 urodziny .. noc mialam dzis zarwaną
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:23   #4463
Kabriela
Zadomowienie

dzisiaj leniwy dzień i nie mam kompletnie na nic ochoty ani siły. Jestem niewyspana i obolała. Ech... jutro mam wizytę u lekarki w środę usg i w czwartek ponownie wizyta u lekarza. W piątek jadę do Częstochowy po stół i krzesła.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Ola ale pojechałaś na Inflancką jak Ci się zaczęła akcja porodowa? I na serio przyjęli nie odesłali?
Dietę rzeczywiście miałaś strasznie restrykcyjną....
Stary 2013-08-05, 09:25   #4464
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
dzisiaj leniwy dzień i nie mam kompletnie na nic ochoty ani siły.
ja też nie mam, a moja kuchnia krzyczy o posprztąnie

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 09:37   #4465
Kabriela
Zadomowienie

U mnie nie tylko kuchnia krzyczy o sprzątanie ale też prasowalnica każe prasować koszule
Stary 2013-08-05, 09:39   #4466
niunia32
Zakorzenienie

u mnie też i kuchnia i pranie woła i podłogi

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:46   #4467
lineczka1989
Zakorzenienie

no własnie ja tez miałam odkurzyć i podłogi powycierać

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 09:48   #4468
niunia32
Zakorzenienie

ja się chyba własnie zabiorę, za sprzątanie póki córka śpi

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:55   #4469
maomami
Wtajemniczenie

A ja wróciłam z biedry i w tej jednej nie ma naklejek, ale jeszcze będę dzisiaj blisko innej więc zajrzę ale na allegro jeszcze sobie poszukam bo nie wiem jakie bym chciała :P
kurde ale mnie zgaga męczy i to tak co chwilę na chwilę :/

Stary 2013-08-05, 09:57   #4470
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dostałam wiadomość od RYBY!!!
"Jestem w szpitalu, zróbcie sondę jakoś i niech ktoś inny założy wątek, ja nie wiem kiedy wyjdę. Jestem na sali z samymi dziewczynami po poronieniu, aż mnie depresja złapała. Póki co jest ok, dostaje leki. Pozdrów dziewczyny"

Tak więc pytanie, która z Was może się tym zająć ponieważ ja niestety nie jestem biegła w tych sprawach???
Trzymamy kciuki za Rybkę żeby szybko wyszła ze szpitala w dwupaku
ojejuuu
Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Biedna Rybka

A ja już mam dość remontu Wszędzie kurz, tylko latam z mopem i pocę się jak szczur ;/
Masakraaaa
Jakby kyoś dopisywal, to mam wizyte 2.09 18:45
łącze się w bólu całym sercem. Ja tak mam od 4 miesięcy
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U mnie kilka dni temu tak brzuszek wyglądał http://3.bp.blogspot.com/-1AqT56Re12...w/s1600/28.jpg Dzisiaj po solidnym obiedzie jest dużo większy
ale słodki
jaka Ty śliczna jesteś!
Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość

Nemosek kiedyś czytałam, że nie można łączyć pomidora z ogórem, bo coś tam jest takiego, że nie przyswajasz wtedy witamin ani z jednego, ani z drugiego. Nie powinny nawet leżeć blisko siebie w lodówce, bo się niby szybciej wtedy psują. Nie wiem ile w tym prawdy, ale na wszelki wypadek nie łączę, bo szkoda tracić tyle dobroci, jeśli to prawda.
też to słyszałam. Ale i tak czasami to jakieś sałtki dodaje i jedno i drugie bo lubie te smaki razem
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A dzieńdoberek
Ja dziś cały dzień w kulki leciałam , potem odwiedziliśmy sąsiadów , maja córke z marca , i o mało sąsiada nie zabiłam. Jego teorie na temat nacinania przy porodzie lub karmienia piersią mnie rozwalają , szczególnie jak pomyśle że on ani cyca ani pipki nie ma | Biedna ta jego kobita.
Mój Tż stwierdził że jedyna opcja na przetrwanie tego pitolenia to zapicie , że troszkę się wstawił i teraz od godziny stoi w naszym ogrodzie w tej samej pozycji i podlewa trawe w jednym miejscu powoli zastanawiam się czy nie śpi

Wiesz co ? Mi kiedyś jedna polożna powiedziała że ona nie zgadza się z takim podejściem , ale teoria służby zdrowia jest taka że skoro idzie mnóstwo pieniędzy na wykonane w tym czasie aborcje , to nie może iśc drugie tyle kasy na ratowanie takiego samego płodu , bo jedna polityka drugiej zaprzecza .. Straszne to , ale prawdziwe
irytuje mnie takie gadanie

przykre
Cytat:
Hej my dzisiaj byliśmy nad wodą, troszkę mi opaliło nóżki, ogólnie było bardzo przyjemnie bo słoneczko świeciło, ale był wiaterek, przy wodzie fajnie, no naprawdę super, ale brzuszek oczywiście zakryty
później spotkanie z paczką znajomych i dostaliśmy jeszcze jedno zaproszenie na wesele od znajomych no i teraz to już przymusowo muszę znaleźć jakąś sukienkę tylko szukam takiej długiej do ziemi bo mamy wesela 14 września, 15 września ( na tym mam być świadkową0 u kuzynki)!!! 28 września i jak dotrzymam to przyjaciele 19 października, a już jesteśmy po dwóch weselach

Dostałam dzisiaj wiadomość od Ryby że ogólnie czuje sie dobrze, ale jeżeli jej się wyniki nie poprawią to podpinają ją do kroplówki, a i jedzenie nie dobre
o jacie ale macie tych wesel
my tylko dwa, w tym jedno dwudniowe i oba w sierpniu, troche nas to szarpnie za portfel niestety ale co zrobić
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

nie powinny śladu zostawiać. Ale pewnie zależy od podłoża, od jakości farby itd.
Cytat:
faceci
Cytat:
mnie tez skopała już i się przez nią obudziłam, małpka jedna
przy tych naklejkach szkoda że te gałązki co sówki na nich siedzą nie są jakieś większe tylko takie patyki same ale już wykombinowałam że w róg je przykleje i już :P
krzywo się na mnie patrzył ale je złapałam i poleciałam do kasy bo jeszcze by stwierdził że po co one jak tapete z sówkami chcę

a w ogóle ostatnio koszulę nocną widziałam z sówkami

[/COLOR]Anoula, ja też mam baaaaaaaaaaaaaardzo dużo różowych ciuszków niestety, ale też je dostałam więc wybrzudzać nie będę, chociaż obiecałam sobie że moja córka nie będzie ciągle w różowych ciuchach chodziła, a tu zonk...
ja jestem anty róż, moja natalka ma różowe ciuszki właściwie tylko te z prezentów, nie raz ich nawet nie zakładam jedyne co to różowe sandałki z najka jej kupiłam bo były o połowe tasze niż te w innych kolorach a sie napaliłam akurat na ten model

gdzie takie śliczności z sówkami były?

Cytat:

On jest przewrażliwiony i chyba wiem o co chodzi, ale wprost mi tego nie powiedział więc mogę się tylko domyślać. Wczoraj mój tata jak się "bujał" po górkach to jechał dość szybko i gwałtownie chamował na zakrętach albo jak jakiś samochód z przodu jechał... i widziałam minę TŻta przez całą drogę, przyjechaliśmy do domu a ten do mnie że nawet ojcu uwagi nie zwróciłam, że przecież w ciąży jestem i on tak nie powinien jechać i jak się coś stanie to będzie moja wina
no i to jest facet to powinien sam z Twoim tatą pogadać a nie dochowac się na Ciebie. Tak smao mogłabyś się Ty obrazić że nic nie powiedział i że nie dba o Ciebie i tak w kółko
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości