Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 11:01   #2791
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
sorry ale smiech na sali.. ona co najwyżej mogłaby sie wychudzić do granic by mieć te nogi chudsze.. i co jej to da? niektórzy nie są wstanie mieć szczupłych, powabnych nóżek, tak jak inni nie są w stanie mieć wciecia w talii albo waskich bioder
ja pomimo tego, że zrzuciłam z bioder ponad 10cm to i tak są szerokie w stosunku do wąskiej talii na przykład, jestem typową gruszką no i nie zmienię nagle radykalnie sylwetki do powiedzmy klepsydry...
pewnych rzeczy się nie da, serio

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Fajne foty pstryka .
dobry jest, służy mi już jakieś 5 lat i nic mu nie mam do zarzucenia
Stary 2013-08-05, 11:02   #2792
patisia123
Zakorzenienie

no niepotrzebnie skraca sobie te nogi paskiem od butów na kostce, ale grube to one na pewno nie są

ona ma taką figurę, poza tym jest niska przecież

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...17898939_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1000439_701856519830422_2 117898939_n.jpg

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-08-05 o 11:05
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:02   #2793
Hadassah
Zadomowienie

No to chyba się nie dogadamy, że z krótkich nóg długich się nie da zrobić...
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:03   #2794
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
to są przeciętne nogi - nie chude/szczupłe (co jest kwestią budowy kości w dużej mierze) przy takim wzroście prawie każde normalne nogi wyglądają masywnie i nie szczupło oby każda dziewczyna która biega prawie z tylkiem na wierzchu po ulicy miała takie nogi..
Cytat:
sorry ale smiech na sali.. ona co najwyżej mogłaby sie wychudzić do granic by mieć te nogi chudsze.. i co jej to da? niektórzy nie są wstanie mieć szczupłych, powabnych nóżek, tak jak inni nie są w stanie mieć wciecia w talii albo waskich bioder
Tu sie zgodze z evvelinek...i powiem to z doświadczenia.

Przy niskim wzroscie bardzo ciezko zachowac odpowiednie proporcje ciała i jak masz w udzie 52cm to uda beda wygladać masywnie i grubo...a przy wzroście 170cm bedziesz szczuple i pociągle

i niestety nie mozna wyszcvzuplić nog tak jak sie chce ...wszystko zalezy od budowy.

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2013-08-05 o 11:05
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:05   #2795
Atenya
summer vibes;)

Figury się nie zmieni (chyba, że operacyjnie) ale można ją wyrzeźbić fajnie, to na pewno.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-08-05 o 11:07
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:06   #2796
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
no niepotrzebnie skraca sobie te nogi paskiem od butów na kostce, ale grube to one na pewno nie są
a to jest racja....ona zamiast sobie próbować optycznie wydluzać i wysmuklić nogi...to je skraca takimi butami
Stary 2013-08-05, 11:09   #2797
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

Nieprawda.
evelinek, tak poza tym, co się z Tobą dzieje ostatnio? strasznie nieprzyjemna się zrobiłaś....
no jak nie prawda.. będę ćwiczyć - będę mieć bardziej zarysowane mięśnie - jeszcze wydatniejsze nogi ja np. mam szerokie nogi w kostkach przez co powabnej nóżki mieć nie będę, no i mogę stawać na głowie - nic z tym nie zrobię. Kaśka ma normalną wagę, wiec to nie jest kwestia tłuszczu..
ja jestem taka jak zawsze

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja pomimo tego, że zrzuciłam z bioder ponad 10cm to i tak są szerokie w stosunku do wąskiej talii na przykład, jestem typową gruszką no i nie zmienię nagle radykalnie sylwetki do powiedzmy klepsydry...
pewnych rzeczy się nie da, serio
taaa, a jeszcze chudnięcie wbrew swojej budowie, bo chce sie chudy tyłek za wszelką cene np przy szerokich biodrach powoduje jeszcze gorszy wygląd.. wtedy nawet przy obiektywnie fajnej wadze do wzrostu wygląda się na osobę niezdrowo chudą
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:10   #2798
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Figury się nie zmieni (chyba, że operacyjnie) ale można ją wyrzeźbić fajnie, to na pewno.
A to już zależy od poziomu desperacji

(Nie wiem czy dobrze myślę, ale tak z ciekawości - żeby zmiejszyć obwód ud/łydek to oprócz ćwiczeń musiałaby być redukcja, nie?
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:12   #2799
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
taaa, a jeszcze chudnięcie wbrew swojej budowie, bo chce sie chudy tyłek za wszelką cene np przy szerokich biodrach powoduje jeszcze gorszy wygląd.. wtedy nawet przy obiektywnie fajnej wadze do wzrostu wygląda się na osobę niezdrowo chudą
Na szczęscie , albo i nie...nie można sobie wybrać partii z której chce się schudnąć ...najczesciej waga spada od góry, czyli buzia, potem piersi, brzuch, pupsko...a na koncu nogi...ale wiadomo wszystko też zalezy od indywidualnych predyspozycji.
Stary 2013-08-05, 11:15   #2800
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
ja wychodze z założenia, że jak ktoś nie ma nadwagi, takiej widocznej w jakimś stopniu, wygląda normalnie jak Kaśka to już jest właśnie kwestia desperacji i tego jak bardzo komuś przeszkadza jakaś cześć ciała grunt żeby wyglądać zdrowo, a to że ktoś ma 2 kg wiecej niz podręcznik przewiduje, albo ma masywne, nieumięśnione nogi przez co nie wygląda idealnie to mi w ogole nie przeszkadza.. żeby tylko tacy ludzie byli.
kwestia ubierania to jest osobna kwestia.
Stary 2013-08-05, 11:16   #2801
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

(Nie wiem czy dobrze myślę, ale tak z ciekawości - żeby zmiejszyć obwód ud/łydek to oprócz ćwiczeń musiałaby być redukcja, nie?
To też fakt Ja powinnam poprawić ramiona, ale nienawidzę ćwiczeń:P Jedynie jeżdżę na rowerze, rolkach i biegam, ale mięśnie rąk to inna sprawa. Redukcja na pewno pomaga, ale można wyrzeźbić mięśnie nóg tak, że będą po prostu zgrabniejsze. Nie wiem jak w przypadku Kasi by było, ale na pewno na jej miejscu zrezygnowałam z tych butów skracających nogi.
Stary 2013-08-05, 11:17   #2802
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Na szczęscie , albo i nie...nie można sobie wybrać partii z której chce się schudnąć ...najczesciej waga spada od góry, czyli buzia, potem piersi, brzuch, pupsko...a na koncu nogi...ale wiadomo wszystko też zalezy od indywidualnych predyspozycji.
pewnie ale to już trzeba odpowiednio zaplanować, włączyć odpowiednie ćwiczenia itd. a nie tak ku chwale ojczyzny na własne widzimisie jak to robi znakomita większość osób.
Stary 2013-08-05, 11:19   #2803
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Radzka śpiewa...

http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=Eea6HfO4lwA

Czy ona nie słyszy, że fałszuje?! Po co jej to było...
Ona nie fałszuje przecież , ale ma nieciekawy głos.
Tzn. nie porywa
Stary 2013-08-05, 11:23   #2804
werty
Zadomowienie

Cytat:
no jak nie prawda.. będę ćwiczyć - będę mieć bardziej zarysowane mięśnie - jeszcze wydatniejsze nogi ja np. mam szerokie nogi w kostkach przez co powabnej nóżki mieć nie będę, no i mogę stawać na głowie - nic z tym nie zrobię. Kaśka ma normalną wagę, wiec to nie jest kwestia tłuszczu..
ja jestem taka jak zawsze
Możesz tak przyciąć zapotrzebowanie energetyczne, zejść poniżej BMR, na skutek czego spalisz sobie i tłuszcz i mięśnie. Wtedy nogi będą chude.
Przy niektórych typach sylwetek uda i łydki pozostaną pokryte tk.tłuszczową, nawet kiedy góra ciała będzie skrajnie chuda. Można nawet dorobic się przerwy między udami (która tak przy okazji jest objawem krzywych nóg)
Osobom, które nie zgadzają się z tym, radzę się doedukowac na forum sfd.pl.

W temacie- nogi dziewczyny z lgs uważam za estetyczne, Bogu dzięki nie ma atrofii mięśni czworogłowych- taki widok raziłby moje oczy.

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-08-05 o 11:25
werty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:27   #2805
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ona nie fałszuje przecież , ale ma nieciekawy głos.
Tzn. nie porywa
Fałszuje. Dźwięków nie trzyma we wielu momentach.
"Pokaż swój niepowtarzalny styl" wyszło sto razy lepiej, bo tamta "piosenka" była obrabiana tak, żeby wszystko brzmiało ok.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:29   #2806
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Bo są podskorne i nie rzucają się w oczy, widać je dopiero z bliska, albo jak wymaca sie je palcami, mam je tylko w niektórych miejscach
Ogólnie nie mam problemów z cera, tylko to i ewentualne wagry
Ja w sumie też mam tylko podskórne, zaskórniki... Gdybym przy nich nie majstrowała, to by się z nich pryszcze nie robiły Jaka ja głupia jestem...
I też nie wiem czym to cholerstwo zlikwidować... Na jesieni mi się to niemal udało - zaczęłam nawilżać cerę, nie tykać jej. Używałam aloesowego kremu z Alterry, delikatnych żeli... Ale im cieplej, tym więcej zaczęło się tego robić. Chyba mam podobnie jak Nissiax.

Cytat:
ale jak fałszuje... boze
laski, czy wy naprawde nie macie wstydu??

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

I nie, żebym chciała hejtwać, ale kasia z lgs ma wyjątkowo nieładne nogi i je wyjątkowo nieładnie eksponuje... bardzo to widac na najnowszych zdjecich bloga http://loveandgreatshoes.blogspot.com/.
Kiedyś sama mówiła, że ma nogi jak kaczuszka i do Justyny się nie może równać... Według mnie ma przeciętne nogi, sporo takich kobiet widzę. Taką ma budowę po prostu. A czy da się coś z tym zrobić - trzeba poradzić się jakiegoś dobrego trenera.

Swoją drogą... Byłam kilka dni temu nad Zalewem Zegrzyńskim... Tyle się trąbi wszędzie, w zimie, o przygotowaniu na lato, odchudzaniu, redukcji niedoskonałości... A na plaży tego nie widać. Kompletnie. Widziałam tylko dwie zadbane dziewczyny.
Reszta to porażka, muszę szczerze powiedzieć.
Moje rówieśniczki... Obwisła skóra, wystający bebech, zaniedbana skóra (nie mówię tutaj już o jakiś wypryskach), kostium niedopasowany do figury, cellulit... Ogólnie tragedia. Nie mówię, że mam coś do nich, bo to nie moja sprawa, ale ja osobiście bym się wstydziła tak wyjść na plażę. I gadki o akceptacji siebie itp. do mnie nie trafiają - one są po prostu leniwe i zapuszczone. Na to nie ma wytłumaczenia.
Naprawdę, już nie mówię o mamach... Ale też uważam, że po ciąży nie powinno się zapominać o sobie i wykręcać się tym, że urodziłam, mam dziecko, bla bla bla Naprawdę, młodziutkie dziewczyny, aż żal patrzeć.
A najbardziej mnie wkurza, że ja przychodzę na plażę się popluskać, opalić, poleżeć i naprawdę mam wszystkich gdzieś, a zewsząd napotyka ostrzał spojrzeń bab, jakbym im dzieci zabiła i zjadła. Ruszyć dupę, a nie marnować energię na bezsensowne i żałosne ploty i spojrzenia...
Musiałam to z siebie wyrzucić...
Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie?
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:29   #2807
bubus900
Zakorzenienie

O to mi chodzi, że sobie je niepotrzebnie skraca i tyle.
A co do zmiany sylwetki, owszem wszystkiego nie da się zmienić, ale naprawdę sporo. Ja kiedyś też nie miałam wcięcia w talii, ale odpowiednie ćwiczenia i mam i to spore.
Stary 2013-08-05, 11:36   #2808
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Ja oglądam Czuje się przy każdym odcinku mocno zażenowana ale oglądam dalej
hahaha ja ich uwielbiam mimo ze sa pusci ja beben to posmiac sie mozna z nich i w ogole lepsze moim zdaniem niz ekipa z new jersey ja tez lubie Charl ale Vicky i Ricci tez, Gaz jest ok w sumie wszyscy pozytywni ;p a James i jego zaczeska? niczym Jack siostr RGP hiehiehie
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:57   #2809
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Możesz tak przyciąć zapotrzebowanie energetyczne, zejść poniżej BMR, na skutek czego spalisz sobie i tłuszcz i mięśnie. Wtedy nogi będą chude.
Przy niektórych typach sylwetek uda i łydki pozostaną pokryte tk.tłuszczową, nawet kiedy góra ciała będzie skrajnie chuda. Można nawet dorobic się przerwy między udami (która tak przy okazji jest objawem krzywych nóg)
Osobom, które nie zgadzają się z tym, radzę się doedukowac na forum sfd.pl.

W temacie- nogi dziewczyny z lgs uważam za estetyczne, Bogu dzięki nie ma atrofii mięśni czworogłowych- taki widok raziłby moje oczy.
co do pierwszego pogrubienia - chyba nikt tego nie chce budowa budową, należy się odchudzić z tego co zbędne a z natura nie walczyć za cenę zdrowia niekiedy - wiele osób tak robi, z reguły na własną rękę.
a co do drugiego pogrubienia - ale że jak mogłabyś wyjaśnić o co chodziło dokładnie?
Stary 2013-08-05, 11:58   #2810
MirellamKoko
Rozeznanie

obejrzałam fotki na LGS i stwierdzam, że przesadą jest mówić, że te nogi są grube.
Szczupła fajna kobietka z Kasi.

Wystarczy wyjść na plażę i zobaczyć jak młode dziewczyny są zapuszczone. Cellulit i otyłość na maxa. Nie dbają o siebie.

tutaj piękna kobieta i jakaś krytyka bezsensu. Czasem przesadzacie.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:59   #2811
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
.

Czasem przesadzacie.
Stary 2013-08-05, 11:59   #2812
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Fałszuje. Dźwięków nie trzyma we wielu momentach.
"Pokaż swój niepowtarzalny styl" wyszło sto razy lepiej, bo tamta "piosenka" była obrabiana tak, żeby wszystko brzmiało ok.
http://www.youtube.com/watch?v=JT8lUfMYgcs blogierka modowa, enjoy
Stary 2013-08-05, 12:01   #2813
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

http://just-my-imagination.indiedays.com/ zobaczcie sliczna dziewczyna, ale ma rozbudowane uda, podejzewam ze od cwiczen

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-08-05 o 12:03
Stary 2013-08-05, 12:05   #2814
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
chryste panie taka piękna piosenka i tak ją skrzywdzić czy ludzie siebie nie słyszą? po co śpiewać na siłę, jak się nie umie...

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość

http://just-my-imagination.indiedays.com/ zobaczcie sliczna dziewczyna, ale ma rozbudowane uda, podejzewam ze od cwiczen
i są rozbudowane, a nie wyglądają brzydko no i bardzo ładna buzia
Stary 2013-08-05, 12:07   #2815
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

zapewne no i też kwestia budowy - nie każda dziewczyna ćwicząć uzyska taki wygląd, mam na myśli normalne ćwiczenia.
Stary 2013-08-05, 12:08   #2816
patisia123
Zakorzenienie

u Oleski też Sally Hansen
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:09   #2817
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
chryste panie taka piękna piosenka i tak ją skrzywdzić czy ludzie siebie nie słyszą? po co śpiewać na siłę, jak się nie umie...[COLOR="Silver"]
Ona chodzi na profesjonalne lekcje śpiewu
I mówi, że jest zachwycona różnicą sprzed
Stary 2013-08-05, 12:10   #2818
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Lubię ją bardzo Ona sporo ćwiczy
Stary 2013-08-05, 12:11   #2819
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
zapewne no i też kwestia budowy - nie każda dziewczyna ćwicząć uzyska taki wygląd, mam na myśli normalne ćwiczenia.
w jej przypadku bardzo estetycznie to wyglada moim zdaniem pozatym dziewczyna jest sliczna
Stary 2013-08-05, 12:11   #2820
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
OMG Straszne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości