Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 14:16   #2881
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Według mnie to są osoby szczupłe,zdrowo wyglądające
A według niektórych powinny siedzieć w domu, w najlepszym wypadku założyć strój arabskiej kobiety.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:18   #2882
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
ja nosze taki rozmiar..nie wiem za szczupla sie nie uwazam..raczej za osobe normalna..ani gruba ani szczupla mysle ze jesli bym schudla to by mi nie zaszkodzilo,natomiast w druga strone jak najbardziej

idac tym tropem np. SiostryGlam.. waza pewnie ok 80 kg i nosza rozmiar 42-44, to co powinny nie pokazywac sie swiatu,nie nagrywac filmow na YT? (skoro Kaska z LGS wg.niektorych jest przy kosci) dla mnie to jest az smieszne...

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-08-05 o 14:23
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:22   #2883
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Szczerze jestem w szoku, jak można nazwać Kasię przy kości? I uważam, że z jej wzrostem lekko mieści się do rozmiaru xs/s
Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
na to wygląda podziwiam młode dziewczyny i kobiety ze słuszną nadwagą biegające w szortach.. ja się nie umiem odblokować i czuć pewnie w niektórych ubraniach, po części przez takie myślenie innych ludzi, choć do nadwagi mi bardzo daleko.
Evvelinek, po prostu olej to. Sama nie mam problemów z wagą, ale też kompletnie nie patrzę na czyjeś mankamenty, nie komentuję nikogo, chyba że ktoś mi się wyjątkowo spodoba. Smutni Ci ludzie, co idą na plażę tylko po to żeby obgadać, nawet nie wiedziałam, że tyle ich jest. Po prostu olej to, ludzie zawsze będą gadać
Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Mnie też rozbawiła, bo autorka nie lubi spojrzeń innych "bab", ale sama zdążyła przeanalizować wygląd całej reszty i jeszcze sięgnąć do przyczyn ich wyglądu.
Taka standardowa hipokryzja
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:23   #2884
Adamantium01
Karo

Cytat:
dziękuje

nawet mając Hashimoto ( co wcale nie jest łatwe, bo jedzenie samo idzie do buzi)

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:23   #2885
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
http://2.bp.blogspot.com/-GE--j7cRuJ...AI/s1600/2.jpg

wyjaśnijcie mi proszę różnicę pomiędzy 'przy kości' a szczupłą.
według mnie obie są zgrabne chciałabym mieć takie nogi jak Justyna a wszystko zależy od tego, jak ustawią się do zdjęcia
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:26   #2886
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
ja nosze taki rozmiar..nie wiem za szczupla sie nie uwazam..raczej za osobe normalna..ani gruba ani szczupla mysle ze jesli bym schudla to by mi nie zaszkodzilo,natomiast w druga strone jak najbardziej

ja tak samo
choć czasem słyszałam opinie że jestem szczupła, sama w ekstremalnych momentach swego życia czułam ze jestem chuda, to jakoś nigdy nie myślałam o sobie jako o szczupłej osobie, tak z przekonaniem, zawsze funkcjonowałam pod pojęciem "normalna" w swojej głowie (raz byłam "normalna ze skłonnościa do toczenia się" i na zewnątrz i w głowie )
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:28   #2887
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:

ja tak samo
choć czasem słyszałam opinie że jestem szczupła, sama w ekstremalnych momentach swego życia czułam ze jestem chuda, to jakoś nigdy nie myślałam o sobie jako o szczupłej osobie, tak z przekonaniem, zawsze funkcjonowałam pod pojęciem "normalna" w swojej głowie (raz byłam "normalna ze skłonnościa do toczenia się" i na zewnątrz i w głowie )
widzisz a ja mialam taki okres w zyciu ze obsesyjnie sie odchudzalam...w pewnym momencie to poprostu przerodzilo sie w chorobe..doszlam do wagi 42 kg przy 165cm...mialam rozmiar 34..teraz ze wzgledow zdrowotnych musialam dojsc do pewnej wagi i niestety lub stety mam rozm.38-40..ale w nigdy,choby mnie od grubasow wyzywali nie zrujnuje sobie ponownie zycia, obsesja na punkcie wagi
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:30   #2888
evvelinek
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42115213]
Evvelinek, po prostu olej to. Sama nie mam problemów z wagą, ale też kompletnie nie patrzę na czyjeś mankamenty, nie komentuję nikogo, chyba że ktoś mi się wyjątkowo spodoba. Smutni Ci ludzie, co idą na plażę tylko po to żeby obgadać, nawet nie wiedziałam, że tyle ich jest. Po prostu olej to, ludzie zawsze będą gadać

[/QUOTE]

tak czynie, niestety nie da się wyeliminować całkowicie takiej myśli z tyłu głowy, czasem dopada i zonk pewność siebie ponad wszystko, do tego trzeba dążyć, ale porównań w głowie człowiek nie uniknie za cholerę już pomijając jakikolwiek "aktywny" wpływ otoczenia.
Stary 2013-08-05, 14:32   #2889
Adamantium01
Karo

Cytat:
tak czynie, niestety nie da się wyeliminować całkowicie takiej myśli z tyłu głowy, czasem dopada i zonk pewność siebie ponad wszystko, do tego trzeba dążyć, ale porównań w głowie człowiek nie uniknie za cholerę już pomijając jakikolwiek "aktywny" wpływ otoczenia.
takim babom gapiącym się trzeba walnąć zadowolony z siebie uśmiech, uwierz mi, ich mina bezcenna

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:35   #2890
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A weź.Jak widzę jakie w Niemczech chodzą gabaryty ,i w czym ,to każda z was dziewczyny,była by uznawana za anorektyczkę.

Dziiiiwny ten świaaat,
świat ludzkich spraw,
czasem aż wstyd przyznać się.
AAAA jednak często jeeest,
że ktoś słowem złym
zabiiija tak, jak nożem.

YYYY, am sorry, zebrało mi się na śpiewy
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:36   #2891
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
widzisz a ja mialam taki okres w zyciu ze obsesyjnie sie odchudzalam...w pewnym momencie to poprostu przerodzilo sie w chorobe..doszlam do wagi 42 kg przy 165cm...mialam rozmiar 34..teraz ze wzgledow zdrowotnych musialam dojsc do pewnej wagi i niestety lub stety mam rozm.38-40..ale w nigdy,choby mnie od grubasow wyzywali nie zrujnuje sobie ponownie zycia, obsesja na punkcie wagi
JA tyle niedawno ważyłam, teraz ważę 44-46 kg, ale mam wrażenie, że trochę budowa mi się zmieniła. Co się nasłuchałam, że jestem wieszakiem, kostuchą, szkieletorem, anorektyczką itp. Dlatego tak jestem wyczulona na mówienie o czyjejś wadze, niezależnie czy ktoś jest szczupły czy przy kości ( nie mylić z Kaśką :P). Wiem, jakie to męczące. Jednak w porę się ogarnęłam i nauczyłam się odpyskiwać odpowiednio, a czasem potwierdzałam, że jestem anorektyczką albo, że rodzice mnie nie karmią- mina przeciwnika bezcenna
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:40   #2892
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, tego się trzymaj koniecznie! kłopoty zdrowiem to jest milion razy poważniejszy problem niż to jak odbiera Cię otoczenie też różne rzeczy w życiu słyszałam, chyba każdy słyszał, jak nie o sylwetce to o odstających uszach, nosie, zębach itd., i fakt faktem, to w pamięci zostaje na długo.. często urasta z tej racji do problemu z którym człowiek nie może sobie poradzić, pomimo faktu, że gdyby nie otoczenie problem mógłby nigdy nie powstać.. ciężka sprawa i bardzo złożony problem, ale trzeba sobie radzić mimo wszystko i otaczać się odpowiednimi ludźmi
Stary 2013-08-05, 14:41   #2893
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
nissiax też ma niezłe udka http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...jpg?1373033624

http://twitpic.com/d6djg8

i nie sądzę , że ładniejsze czy zgrabniejsze od Kasi.
nisiax ma chyba masywniejsze uda niż Kasia...
tak czy siak obie są bardzo ładne i ich uda też mi się podobają
a Kaśka z pewnością ma rozmiar 34
to ja potrafię się wcisnąć w taki rozmiar, choć rozmiar rozmiarowi nie równy i na ogół mam 36, a jestem bardzie utyta od Kasi przynajmniej w biodrach czy udach
Stary 2013-08-05, 14:42   #2894
katusek
Raczkowanie

@bubus jeżeli uważasz, że nogi nissiax, ciasteczko czy callmeblondie są szczuplejsze niż Kasi to... masz dziwny stosunek do Kasi, a nie kobiecych nóg

każdy ma inne spojrzenie, wyobrażenie idealnej kobiecej sylwetki. ktoś pisał, że wymienione zostały idealne i chude sylwetki. dla mnie żadna z wymienionych nie jest idealna. jeszcze pal sześć uważać, że ktoś ma złe, za grube niefajne to czy tamto, ale że nie odsłaniać LATEM
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:48   #2895
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
a ja uwazam ze ani Karola ze stylizacji ani Kasia nie sa przy kosci. Przy kosci jest xbebe18, baby jane hudson, big beutiful Lulu, theoleskaaa...one naprawde sa przy kosci!
A wg mnie Karolina jest przy kości (delikatnie mówiąc), Kasia nie, ale Karolina tak, ale jak widać każdy ma inne zdanie

Cytat:
Też miałam taki okres w życiu, to było straszne:/ Choć u mnie bardziej było to zwiazane z lekami i ważyłam 47-48 kg przy 168, a treaz ważę 54-55 i to jest najlepsza waga, najlepiej się tak czuję.

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
tak czy siak obie są bardzo ładne i ich uda też mi się podobają
a Kaśka z pewnością ma rozmiar 34
Mi ona wcale nie wygląda na 34
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:51   #2896
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Moim zdaniem spokojnie wchodzi w 34, ona jest niska...wiec na wzrost tez trzeba brac poprawke.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:52   #2897
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A wg mnie Karolina jest przy kości (delikatnie mówiąc), Kasia nie, ale Karolina tak, ale jak widać każdy ma inne zdanie

Też miałam taki okres w życiu, to było straszne:/ Choć u mnie bardziej było to zwiazane z lekami i ważyłam 47-48 kg przy 168, a treaz ważę 54-55 i to jest najlepsza waga, najlepiej się tak czuję.

na mniej?
Stary 2013-08-05, 14:52   #2898
201607111632
Konto usunięte

Idę dzisiaj spacerkiem do pracy, a tu jedzie sobie samochód - bus z napisem Wuppertal.

Kto pierwszy zgadnie, o czym i o kim pomyslałam, dostaje ode mnie piwo

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:53   #2899
katusek
Raczkowanie

Kasia jest niziutka. Taka osoba często wizualnie wygląda przy 34-36 tak jak wysoka przy 38. te same obwody zupełnie inaczej wygladają na krótszych nogach itd.
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:53   #2900
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość

każdy ma inne spojrzenie, wyobrażenie idealnej kobiecej sylwetki. ktoś pisał, że wymienione zostały idealne i chude sylwetki. dla mnie żadna z wymienionych nie jest idealna. jeszcze pal sześć uważać, że ktoś ma złe, za grube niefajne to czy tamto, ale że nie odsłaniać LATEM
nie idealne, prawie idealne, ideałów nie ma, a jeśli już, dla każdego ideał wygląda trochę inaczej, bardziej chodzi o ogólne proporcje - wszystko na miejscu, nic nie razi, bez większych mankamentów, szczupłe i chude laski, wiec wnioskuje, że jak ktoś ma większy tyłek, wieksze uda to out - przy kości jest.
Stary 2013-08-05, 14:54   #2901
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Idę dzisiaj spacerkiem do pracy, a tu jedzie sobie samochód - bus z napisem Wuppertal.

charlize mystery
poproszę redsa żurawinowego
Stary 2013-08-05, 14:54   #2902
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:

Szaliz :P

(spóźniłam się kilka sekund )
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:55   #2903
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

takie miasto co je Jarosławiem zowią, do którego wstyd się przyznać! albo nie! imie Karolinnaa albo nie! Zara, w której fajnie mieć chłopaka! dużo możliwości jest

a ja chce nagrode pocieszenia za kreatywność
Stary 2013-08-05, 14:58   #2904
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
Kasia jest niziutka. Taka osoba często wizualnie wygląda przy 34-36 tak jak wysoka przy 38. te same obwody zupełnie inaczej wygladają na krótszych nogach itd.
oo to to miałam na mysli
Stary 2013-08-05, 15:09   #2905
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Moim zdaniem spokojnie wchodzi w 34, ona jest niska...wiec na wzrost tez trzeba brac poprawke.
No chyba, że tak.
Cytat:
na mniej?
Nie. Na więcej, ale faktycznie niska jest.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:15   #2906
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Szaliz :P

(spóźniłam się kilka sekund )
dopiero wczoraj doczytałam i dopatrzyłam się, że zmieniła sobie nos, ja to mam zapłon

uf, skończyłam robić tutka i post, dawno tego nie robiłam
Stary 2013-08-05, 15:20   #2907
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero wczoraj doczytałam i dopatrzyłam się, że zmieniła sobie nos, ja to mam zapłon

uf, skończyłam robić tutka i post, dawno tego nie robiłam
Cytat:
Treść usunięta
a idzta wy spać weszłam na oba blogi i już mi gorzej, + 20 nowych kompleksów lubię Was mniej za kare
Stary 2013-08-05, 15:21   #2908
bentkuff
Zadomowienie

[QUOTE=bubus900;42111201]
Każdy ma swoją miarę 'ładności' i grubości nóg. I ja wiem jedno, że gdybym takie posiadała to robiłabym wszytsko, żeby to zmienić. Jak na moje oko, źle ćwiczy i tyle. Bo to, że jest taki a nie inny kształt to jedno, ale to, że tam jest sporo tłuszczu to drugie. teZ kiedyś myslałam, że wyrobienie nóg to abstrakcja, dzis widze, ze jednak nie.[COLOR="Silver"]

pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyć- 10cm różnicy w długości nóg to 2 światy. Kształu kośćca nie da sie zmienić (chyba, że go spiłuje), ważny też jest przyrost masy mięśniowej. Sama jestem dość szczupła, nogi jednak mam bardzo umięśnionew łydkach- jak Pudzian. Jak wstrzyknęłam sobie botox to po tygodniu spadło mi ok 3,5 cm w obwodzie i miałam zgrabne łydki, a nie jak piłkarz. Ale moje mięśnie bardzo łatwo rosną po jakimkolwiek wysiłku. Wystarczy jazda na rowerze 5km/dzień i po 2-3 tygodniach w obwodzie rośnie mi ze 3-4cm. A przy intensywnym sporcie bywało i 5cm.

Ja w talii mam 54cm. Ktoś stwierdzi, że WOW, pewnie masz wąską talię. Wąską mam, ale na zdjeciach tego nie widać, bo w biodrach mam z 80-82cm, w pupie max 88cm. Nie poszerzę sobie bioder, talii bardziej nei wyszczuplę bo narządzy wewnętrzne to uniemożliwiają (czy ma sie 176 czy 160 organy są mniej wiecej tego samego rozmiaru- dlatego osoby wyższe wyglądają smuklej w talii). Żebra wolne stykają mi się niemalże z kością biodrową, wiec aby wysmuklić musiałabym wyciąć żebra. Jak stanę obok kogoś to wygladać jak zapałka, jak jestem sama to czasem wyglądam normalnie.
Pewnych rzeczy się nie zmienić na swoją modłę. Ja po miesiącu intensywnych ćwiczeń mogłabym startować w zawodach kulturystek, a moja koleżanka (fitnesska) pomimo wielu lat treningów ma duuużo mniej rozbudowane mięsnie niż ja.
Wystarczy popatrzeć na nogi niejakiej Candy Girl- nie sa grube, ale łydki ma umięśnione, plus taka a nie inna linia piszczeli. Nawet gdyby schudła i nie wstawała z łóżka to by miała je duże w stosunku do reszty.

A co do Ciasteczka czy Nissiax- hmmm one mają w 100% 'grubsze' nogi. Poza tym Nissiax rzadko je pokazuje 'gołe' we filmikach (czesto ma jakieś sukienki), a Ciasteczko- wystarczy popatrzec na filmikach z outfitami. Basia ma dość mocne uda- dawno temu był komentowany jakiś tam jej strój w szarych jeansach bodajże.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:21   #2909
moniczorek
Podróżniczka

Każdy ma inne pojęcie grubości/chudości, inne odczucia estetyczne wiec ja już dawno sie przekonałam , że nie ma sensu ciagnąc wywodów na takie kontrowersyjne tematy
Stary 2013-08-05, 15:23   #2910
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
widze ze temat szybko sie nie skonczy a ja uwazam ze ani Karola ze stylizacji ani Kasia nie sa przy kosci. Przy kosci jest xbebe18, baby jane hudson, big beutiful Lulu, theoleskaaa...one naprawde sa przy kosci!
dziewczyny, które wymieniłaś nie są przy kości.. są grube, nie czarujmy się, jest ogromna różnica między Kasią, która zdecydowanie nie jest 'przy kości' Karoliną, która w moim mniemaniu właśnie tak można nazwać, a xbebe, czy oleską..

Cytat:
Treść usunięta
Wszystkie dziewczyny nie mające idealnych ud zakładają dziś szorty albo mini, dla zasady
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości