|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Ezzo, zapraszaliście znajomych rodziców? Tak zapytam, oczywiście nie musisz odp., jeśli nie chcesz, dlatego że wam kazali, czy chcieliście? My jakbyśmy mieli zapraszać "znajomych", to by nam chyba z 250 osób wyszło...
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Hje tak, bo to tacy znajomi, których ja znam od dziecka, w sensie mówię do nich ciocia, wujek, ich dzieci to moje "kuzynostwo", które często znam lepiej niż takie prawdziwe.
i w sumie znajomych rodziców to bardziej chcieliśmy niż w niektórych przypadkach rodzinę, ale rodzinę to trzeba...
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że żyję ![]() Humor nadal wisielczy ![]() Ale poza tym wszystko w porządku. Blanusia marudna, ślina leci litrami ![]() Poczytam Was może wieczorem jak mężo wróci
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, Hope, to zrób tak, żeby uwierzył.
|
|
|
|
#2885 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
POSZALALY CZALKOWICIE!
dopiero godz 15 a tu juz cztery strony od wczoraj do nadrobienia! ![]() my rano bylismy w miescie, odebralismy siostre moja bo ma urlop, polatwilismy pare spraw, pojezdzilismy po komisach i wrocilismy. dżejkobsowi sie pokitrasilo za spaniem i w sumie od porannej pobudki o 6 rano spal lacznie 2 x po 30 min ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kubuniu, prosze byc grzecznym!!! ![]() Cytat:
a dzikus cudny! Cytat:
Cytat:
a foto real? ![]() nocna relacja ok. wszystko w porzadeczku. widac ladnie, tylko obraz jest taki hmm czarno-bialy
|
|||||||
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza rodzina akurat się trzyma razem, ale rodzina tż to... Tak naprawdę połowy na weselu nie powinno być.
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też cała w siniakach, zwłaszcza na nogach, ale to przez to, że mała ciężka no i w pracy ciągle na nogach... i robią mi się same z siebie.. Żebyście widziały moje nogi po weselu czy innej tego typu imprezie.... cale uda sine.... Cytat:
nie zacytowało mi wszystkiego... ech... Black nazwisko kojarze, ale tylko nazwisko.... a wiesz, że mój tato urodził się w miejscowości Korsze... to gdzieś w okolicach Ols.... jejku co nam się wczoraj przytrafiło... Tż wstał, żeby z psem rano wyjść, ja niby się przebudzałam, Paulina z nami ostatnio śpi.. No i słyszę huk i przeraźliwy krzyk małej. Zerwałam się, na łóżku jej nie ma. Spadła nam z łóżka. Utknęła między łóżkiem a ścianą, uderzyła górną szczęką o bok łóżka, rozcięła wargę, okropnie się przestraszyła... ja dosłownie w ciągu 3 sec odsunęlam nasze łoże nałżeńskie... biedna..... przysnęłam a ona się obudziła.... na szczęście nic jej nie jest.... Martwi mnie też, że nic nie chce jeść.. Mleko to wogle trucizna.... dziś do 16 zjadła z 5 łyżeczek kaszki, gdzie kaszkę uwielbia i ze 3 łyżeczki zupki... to już któryś dzień... pić pije dużo, ale nie je wogle. Mleka pociągnie raz, zorientuje się, że nie pocie i jest szczękościsk... POwinnam skonsultować to z lekarzem?? Gorączki nie ma, i wogle nic innego niepokojącago nie widzę... a z tych dobrych rzeczy to mamy pierwszą białą perełkę... tzn czuć ją pod palcem, czy się przebiła to nie wiem, bo nie daje zobaczyć, tylke tylko co pod palcem czuję... do tego mała zaczyna podnosić pupkę i na kolanka stawać... iii dziś opanowała sztukę schodzenia z łóżka, zsuwa się, staje przy łóżku i sprężynkuje... tzn asekuruję ją, bo po wczorajszym wypadku strasznie się boję... to chyba tyle...resztę nadrobię wieczorem lub jutro.... |
||
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziewczyny tz zrobił mi niespodziankę i dziś też ma wolne to już 3 dzień! Pojechaliśmy na basen
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Bobośko śpi 2 godziny już...
|
|
|
|
#2890 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, to u Was to już w ogóle kolorowo, bo Oliwa to butelkę akurat ma mistrzowsko opanowaną - wiadomo, bo od małego na mm, pije codziennie jak smok (wypija mi średnią butelkę TT zazwyczaj, ona ma chyba 260ml, no to taka porcja herbatki idzie codziennie, przynajmniej)... Oliwie nic nie smakuje, a jak jej sama ugotuję, to już w ogóle - tragedia.
Szkoda, no ale może te nasze dzieciaczki jednak się przekonają do jedzenia?
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Yelliw -Tak..tą już mamy tego hippa.średnio go interesuje...kupiłam teraz z malinami i dzika, róża ale twa ma cukier..zamawialam online z tesco i nie doczytałam że ma cukier..a może by tak mieszać w 20bml jedna i drugą....?
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- A Antonio usnął 14.30 i wlasnie się obudzil...to nieprawdopodobne-ale to ta czika..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-05 o 17:28 |
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ezzo u nas przygotowania idą leniwie. Jeszcze nawet przymiarki sukni nie miałam
Ale chociaż buty już kupiłam Jutro jadę do świadkowej dać jej zaproszenie, bo jeszcze nie było okazji ![]() Cytat:
A co do naszego postanowienia to staram się Czasem jakiś grzeszek mi się trafi, ale na pewno jest lepiej niż było A jak u Ciebie?Cytat:
Właśnie, zapomniałam pochwalić Domcię - potrafi już przyjąć pozycję "na czworaka"
|
||
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, w domu wszystkie okna pozamykane i tak przyjemnie jest. Pola odsypia molestowanie doktórki.
Niestety, ale pod koniec, przy takich naprawdę "akrobatycznych" badaniach ryczała jak nie wiem... I ją to zmęczyło. No i relaksujące pluskanko w basenie też zrobiło swoje. Tylko kto będzie w nocy spał?![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Kobity, właśnie przeleciałam caaaalusieńki blog modowy(?) Blogerki... Gdybym była facetem... Albo zaraz zmienię orientację.
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieee ten blog?
|
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Nazeczona-widzę Cię
odezwij się co u Cb?Hje-no właśnie-gdzie ten blog?
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Kija- no kombinujemy z tym nosidłem
tylko są dwa dylematy, pierwszy, czy będzie odpowiedni kolor zielonego bo na razie to słabo z tym kolorema drugi to czy na pewno TZ będzie w tym chodzić? bo teraz liczymy kasę na wyjazd Samuel mi dziś oświadczył,że go buty cisną nota bene ostatnio kupowane 1,5 miesiąca temu a i klima padła w aucie TZ, za naprawdę w mercedesie zakrzyczeli nam 5500 zł na szczeście TZ jest w miarę ogarnięty i znalazł tę część po regeneracji za 1000 zł do tego dochodzą koszty wymiany no ale to nie pięc tysięcy- patafiany |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest z allegro? jeśli wylicytowałam coś za niziutką kwotę i dostałam maila że wygrałam aukcje i zapłaciłam to jest moje? bo sprzedawca może się wycofać tylko gdyby minimalną ustawił?
Bo tam z głupa sobie kliknęłam sweterek, licytacja od 5 zł. A tu się okazuje, że mnie nikt nie przebił. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Hje: narobiłas smaka:d trzeba blogerkę poprosić żeby się pochwaliła. |
|
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Ewik u mnie też pojawiały się małe grzeszki, ale ostatnio zacięcie się pilnuję, do tego zaczęłam ćwiczyć, tak więc jest spoko
moja Pani od sukienki mówi, że min, 5 cm w tali jak zgubię to będzie gites i będzie fajna, konkretne wcięcie w talii, tak więc mam cel co do osób, to pierwotnie miało być 120, ale ostatnio ta liczba zaczęła się rozrastać, bo co chwile tylko słyszałam, że trzeba dorobić zaproszenie bo jeszcze tych nie prosilismy czy tamtych...obstawiam, ze minium to bedzie jakies 150 |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo, to ja miałam 150.
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah...sweterek jest Twój....
Czekaj na paczke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
No też mi się tak wydawało. Taki zwykły, cienki ale dość fajny - dla Amelki oczywiście. Ja to kurdę ostatnio mam jak Bokeh : wszystko dla dziecia
))O takie coś, przyda się, za 5 zł to ja biorę:P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=3427340572 |
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, to całkiem spore! U mnie będzie ok 30-40 osób, a i tak jak dla mnie to dużo, bo ja nie lubię być w centrum zainteresowania
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, dziewczyny, ale się cieszę.
|
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znowu takie ekspresowe pytanie
![]() wróciłam właśnie od lekarza, dostaliśmy debridat, cos mi świta w głowie, że któraś to stosowała? dobrze kojarze? pomagało? |
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- JA, to takie kropelki? probiotyk jakis chyba?
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko właśnie śpi.
Dziś cały dzień od rana jestem sama, nie wiadomo kiedy wróci Tż. Muszę się pochwalić bo s.rałam w gacie ze stresu : pierwszy raz całkiem sama wykąpałam dziecia! Wiem, jaram się pierdułką, ale... Kiedyś ją już sama kąpałam, ale wtedy w domu był mój tata i mi wanienkę przyniósł, a dzisiaj nikogo nie było i wszystko sama musiałam. Wymyśliłam jak to zrobić, żeby nie musieć dźwigać wanienki z wodą. |
|
|
|
#2909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam debridat w takiej dużej butelce jak od syropku, ale w srodku są takie kuleczki do rozstopienia w płynie właśnie, dziwne to jakieś. Blogerko wy mieliście to na ulewanie? |
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah,
, wiadomo, że jak coś się robi pierwszy raz, to zawsze jest stres.![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Babuszki, co jest z Wami.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

wyglądam jak po wypadku jakimś 

Szkoda, no ale może te nasze dzieciaczki jednak się przekonają do jedzenia?

Albo zaraz zmienię orientację.
bo na razie to słabo z tym kolorem