|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
No to ja wrzucę Wam pazurki
Bez fajerwerków i tak dalej, ale serialowe Pojawiam się i znikam
|
|
|
|
#1892 | ||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
tym razem nie przekonuje mnie, sorrki ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1893 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale eleganckie mani
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę spać Branoc
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze piękniejszy jest na żywo ![]() Cytat:
![]() Baaardzo mi miło takie rzeczy czytać ![]() Urosną, urosną, ale w tej długości co masz wyglądają po prostu mega uroczo Cytat:
![]() Świetnie wyglądają A lakiery wymiatają, szczęście masz do takich![]() Nie wiem kto ma dziękować - ja czy lakier? Miód na moje serce Szalona Pamiętasz, że chcę je wszystkie zobaczyć? ![]() Dzięki Cdn...
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
uuu jeszcze dwa dni i wolne
![]() Iza ciekawe to ciapate mani nie wiem czy nie za duzo tego... ale tez ciekawa jestem na na zywo to wyglada Viv dziekuje ciagle mi tu slodzisz i slodzisz
|
#1898 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42121132]Zakochałam się
![]() I...."Twoje zamówienie jest wstępnie przygotowywane do wysyłki" Oby szybko przyszło Cytat:
![]() Polecam ten i ten - oba sprawdzone i świetne No, dokładnie Pazurki dziękują Cytat:
I co zrobiłaś z tym pękniętym kciukiem? Ooo jaaa, jakie fajne Wyglądają trochę jak lody Zappy ![]() Do usług ![]() Miło mi! Huehuehue, wiedziałam, że któraś o to zapyta ...bo sama chciałam to zrobić Cytat:
![]() I kto to mówi? Poza tym zasługujesz![]() Skakam chyba dziś po którąś Viperę Roulette
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pokazesz? ja tez sie na jakas czaje, tylko nie wiem na jaka, a na razie nie widzialam za duzo zdjec na blogach
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Na żywo lepiej wyglądało niż na zdjęciach ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieważne, teraz pokażę, którą chcę upolować![]() Początkowo na mojej liście brokatów do kupienia były 35 (czarno-biały brokat), 37 (myślałam, że to czarno-czerwony brokat, ale to czarne strzępki i czerwony brokat) i 40 (kolorowe strzępki). Teraz nie wiem czy wezmę 35 - pierwszy szał mi przeszedł 40 raczej wezmę, ale później. A dziś idę z zamiarem kupienia 38 zamiast 37 (nie przekonują mnie strzępki ). Tutaj kilka słoczy, między innymi uroczy 38
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spoko ![]() chcialam zobaczy jak w buteleczkach wyglada tak robione zdjecie przez kogos, a tym bardziej, ze twoje zdjecia fajne sa z netu niektore nie sa za dobre, ale pewnie wiesz o co chodzi ale kurcze nie masz aparatu 35 mi sie bardzo podoba 37 tez jest fajna, ale musialabym w buteleczce poogladac 40 to na bank bo jest cudny 38 hmmm ma cos w sobi, ale to chyba nie dla mnie kolor jeszcze jest niebieski 41 ale sama nie wiem takie odwieczne dylematy pewnie na dobry poczatek zdecyduje sie na ta 40 ale najpierw piaseczki PR no chyba ze w Ustce bedzie tyleeee sklepow ze poplyne.....
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
aa
![]() wesołe ciekawa jestem jak na żywo skoro lepsze ![]() A bo masz zakodowane w głowie i nie przegada ja klusek nie widzę. Cytat:
u mnie 40 jest nr 1, a na żywo jeszcze mi się widział 41 z turkusem i ten 38 biało-czerwony. Biało- czarne niby też fajne, ale mam już 3 takie... |
|
|
|
|
#1904 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Buuu podwójnie ![]() Oj tak Cytat:
będę czekać na opinię Twą ![]() u mnie nie ma Lemaxa...u kogo jest? ![]() Mi też kup, mi też! ;P Cytat:
40 to też strzępki w sumie Kurcze, czemu ich u mnie nie ma (mam za to do końca tygodnia -50% na lakiery GR i inne rzucone luzem w "kiosku" także JJ i piaski za 5,50 to chyba dobra cena )
|
|||
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche dzisiaj popatrzylam, ale nie satysfakcjonuje mnie to, a nie mam za bardzo czasu ja bialo czarnego nie mam ogolnie mam malo takich cudakow nawierzchnowych i wlasnie na razie w ta strone chce isc i takie sobie pomalu dokupowac tyle, ze tez nie za duzo, bo one chyba szybko gestnieja np te z golden rose to ktoryms juz mi sie ciezko pracuje na paznokciu chyba tym fioletowym, ale nie pamietam numeru albo musze w jakis rozcienczalnik zainwestowac, ale czy taki do brokatow sie nadaje ?
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ciąg dalszy ukropu ![]() Cytat:
![]() Dobszzzzzz ![]() Cytat:
![]() Zawsze mis ie podobały u Ciebie kwadraty- chociaż poprzednio też miałaś krótkie ![]() A lakiery piękne gdybś spotkała taki biały to proszę weź dla mnie ![]() ![]() HAnan głodnemu i takie tam
|
|
|
#1907 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42121132]
dziewice I...."Twoje zamówienie jest wstępnie przygotowywane do wysyłki" Łiiiiiiiiiiii Piękny jest Suuuuper i podziwiam za wytrwałość ![]() ![]() ![]() kla ski:Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj będzie pierwsze malowanko Bikini
|
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wypas ![]() Cytat:
![]() można chyba wszystkie rozcieńczać, tak mi się wydaje. |
||
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem czy w ogóle opłaca się go naprawiać... Na razie zdjęcia w słońcu wychodzą spoko, ale przy sklepowym świetle będzie kiszka (coby butelki ofocić) ![]() Cytat:
![]() U mnie są jakieś szczątki i rozwarstwione lakiery Ale będę szukaćEkhem, mam dwie dyszki w portfelu Akurat czarne strzępki mi się nie widzą, nie wiem - chyba za duży bałagan ![]() 5,50zł za pisaki Mam jeszcze jeden do kupienia z GR - 81
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko jedyna zachorowałam na 3 Orly Muszę sobie jakoś to rozplanować do końca roku, ponieważ mam na wishliście z 50 cudeniek
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1912 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Eee tam, już przebrane ostro... Cytat:
![]() Żartowałam ![]() A mi się podobają i chciałabym je właśnie i kolorowe nie wiem które jeszcze...Te z pierwszej serii były. "Normalna" cena to 11zł, a teraz chcą wszystko z koszy wyprzedać, dlatego -50% znaczy, że będzie wrzucone coś nowego są tam też GR Charming, te mniejsze takie, Paris i Paris Magic (za chyba 4zł), jakieś Evershine, CCC i inne dziwactwa. Niestety niektóre nie wyglądają na świeże, ogólny bajzel ![]() Ucięłam też sobie krótką pogawędkę ze sprzedawcą, który opowiadał jakie ceny GR są w Turcji był 4 lata temu i już wtedy JJ widział...niektóre lakiery za 1,50zł kupował...i w ogóle mają tam o wiele więcej serii niż u nas jakieś cuda na kiju normalnie <chlip>To se pogadałam Cytat:
|
|||
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Miał, wyjątkowo piłam herbatę sypana zamiast z typeajg, wiec to moze to
Aga kocham Cie czekam na bikini w takim razie ale zobaczę na kompie dopiero ![]() Ano wiesz cos glodna jestem Kurde Amelka na liście masz 50 a ja mam łącznie w swoim zbiorze z 60 Viv strasznie kusisz tym robinsonkiem jak bedzie ta darmowa przesyłka na EF to z torbami pójdę, bo mam upatrzonych kilka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42127735]Jakie Orly
?[/QUOTE]Elation generation, miss conduct (k,tórą miałam kupić w kwietniu, ale mi przeszło ) i przez Pilar- meet me under the mistletoe ![]() Taaaa
|
|
|
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42128379]Po co się pytałam ?
Hahaha ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Trafiłaś do nas więc szykuj większe pudło na lakiery |
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już nie będę narzekać, bo znowu półroczna zima przyjdzie Także: upał! ![]() Rób mi tak ![]() Cytat:
No bo to polska marka, nie? A ostatnio wypytywałam Panią w moim źródle GR ( ) o serię Carnival, powiedziała, że nic o nich nie wie, ale następnego dnia ma przyjechać przedstawiciel i się go zapyta. Przedstawiciel powiedział, że to strasznie świeża informacja, że dopiero weszła na turecką stronę GR, a u nas ta seria pojawi się jeszcze później - prawdopodobnie na początku września Why?![]() Cytat:
To może zdecyduj się na miniaturki?
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1919 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Dokładnie
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Amelka wiem i przeraża mnie to i zarazem pociąga
Viv wlasnie miniaturki byłyby spoko rozejrze sie za takowymi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

Bez fajerwerków i tak dalej, ale serialowe
Pojawiam się i znikam 

A lakiery wymiatają, szczęście masz do takich

). 

(mam za to do końca tygodnia -50% na lakiery GR i inne rzucone luzem w "kiosku" 
kla ski:
ale wypas
<chlip>
jak bedzie ta darmowa przesyłka na EF to z torbami pójdę, bo mam upatrzonych kilka
No bo to polska marka, nie? A ostatnio wypytywałam Panią w moim źródle GR (
Why?