|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Hej Kochane,
chciałam Wam polecić książkę Kristen Ashley - Until the Sun Falls from the Sky. Podpatrzyłam ją u Yasinisi na lubimyczytać. Bardzo mi się podobała. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15003...s-from-the-sky Jakby coś dysponuję tłumaczeniem;-) |
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytana, dziewczynki juz ja mają ![]() Nie wiem czy wszystkie, ale rozsyłałam. Warta polecenia napewno. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Do usług ![]() Widziałam na lubimyczytac że ksiazeczka tez przypadła Ci do gustu ![]() Built - Jami Alden ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Emi wysłałam Ci na lubiczytac maila, zerknij słońce jak bedziesz miała chwilke ![]() Zaczynam S.E.K.R.E.T
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-06 o 12:02 |
||
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sniezynka7@gmail.com |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz , wysyłałam Ci ![]() Wampirki... Cholera chyba nie masz...... Ale juz nadrabiam
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-06 o 12:16 |
|
|
|
|
#2855 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny gorąco polecam książkę L.Marie Adeline S.E.K.R.E.T., dla mnie super! na trzeciej części Crossa trochę się zawiodłam bo tak bardzo czekałam a tak na prawdę dla mnie ta 3 część mało wniosła i sięgnęłam po książkę Adeline, która mnie zachwyciła, a są tu Dziewczyny które również to przeczytały i orientują się kiedy będzie kolejna część?
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie ją zaczełam po przeczytaniu opini Emi , zapowiada się naprawdę dobrze ![]() Szukałam tez informacji o dalszym ciągu trylogii ale nie udało mi się odszukac.
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
warta przeczytania
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj o mnie i prześlij proszę ![]() Oj...ja tego pana od ogrodów to pamiętam też zerknęłam daj koniecznie znac po skończeniu co myślisz
Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-08-06 o 12:56 |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby udało Ci sie daj znac ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Zgadzam sie, jak ja czytałam własnie tego mi było potrzeba dobrej zwartej historii z dobrym sexem ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Wysłane. Dam znac napewno, ale mam dobre przeczucia ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dla wszystkich Pań które kochaja sportowców , nowelka : http://jaciburton.com/blog/2013/08/holiday-games-cover/ Gdzie sa faceci z takimi brzuchami wie ktoś ????
|
|
#2861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę namiętnie poszukiwać tej noweli ![]() Dziewczęta widziałam, że dodałyście do biblioteczek serię z Sole Regret’s. Dajcie znać jak będziecie czytać, bo ja czytałam pierwszą część i jakoś nie przypadła mi do gustu...za bardzo przypomina mi Sinnersów. Edytowane przez asia20100 Czas edycji: 2013-08-06 o 13:42 |
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia wiesz że to dodawanie ma sie nijak do kolejnosci czytania ![]() Moze w tym miesiącu damy radę. Ja za siebie w kazdym razie nie ręczę
|
|
#2863 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich Pań które kochaja sportowców , nowelka :
http://jaciburton.com/blog/2013/08/holiday-games-cover/ Gdzie sa faceci z takimi brzuchami wie ktoś ???? Masumi, dziewczyno zlituj się Ja tu w pracy siedze a ty takie kąski rzucasz, zaraz się będę ślinić do monitora ![]()
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu w pracy siedze a ty takie kąski rzucasz, zaraz się będę ślinić do monitora ![]() [/QUOTE]Mój monitor juz ucierpiał ....
|
|
#2867 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, czy ja tez mogłabym prosić o Kristen Ashley - Until the Sun Falls from the Sky - po polsku
z góry bardzo dziękuję ![]() uviol@interia.pl |
|
|
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynyyyyyyyyyy!
Kiedyś ktoras z was zrobila liste ksiazek polecanych i byla ona baaardzo dluga, ale nie wiem nawet na ktorej stronie to bylo... ![]() dysponuje ktoś nia? :P |
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Skończyłam Kristen Ashley-Until the Sun Falls from the Sky. Świetna ksiązka. Sprawdziła,że jest już kontynuacja : With Everything I Am(The Three, #2). Niestety jeszcze nie trafiłam na tłumaczenie a już mnie nosi żeby się dowiedzieć co będzie dalej. Tutaj głównymi bohaterami będą: Callumii i Sonia. I jak tu być cierpliwym?
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra wiadomość jest taka że druga czesc już się tłumaczy ! Miałam nosa do perełki
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:00 |
|
|
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdzę wieczorkiem na jakim etapie jest tłumaczenie i dam znać.
|
|
#2875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem na 1/3 i bardzo mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam znać na pewno. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Pisałam Ci już że to "nasze" klimaty ![]() Pomyliłam się przy mate set czy deal ?? Zaufaj nam ... kusze kuszę kuszę
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak skończę The Tied Man to się za tę serię zabiorę.. Pal licho sportowców, ciąg dalszy Wbrew Zasadom i co tam jeszcze miałam w planach Dobra.. Uciekam na trening.. Dziś mój ukochany Body Combat Pocę się od samego siedzenia na kanapie, więc pewnie wrócę padnięta, ale na pewno zajrzę do Was wieczorkiem.. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-06 o 18:20 |
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pożałujesz , a gdyby coś poszło nie tak będę się biła w pierś.
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:20 |
|
|
|
|
#2880 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jaaa też bardzi pięknie proszę 2 część uwolnij mnie !! Z góry bardzo dziękuje galinska.m@wp.pl Edytowane przez Martaa50 Czas edycji: 2013-08-06 o 18:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

będę namiętnie poszukiwać tej noweli