![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Może tak być. Wkurzal się, że chce chodzic a jeszcze nie mogł ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Heej.
Relaksuje sie w lozku. Zaraz idę w kime w sumie to juz powinnam spac ale jest j nas mecz i wszystko co slysze to ryki wycie helikopterow i syreny policyjne. Tz oglada na dole a moja lokatorka poszla ogladac na zywo. Będzie duzo bojek. Oby szczesliwie dotarla do domu. U nas nic nowego poniedziałek woec znowu praca! Amelia nauczyla sie robic grozne miny i piorunuje spojrzeniem każdego kogo spotka. Chodzi coraz smielej i robi coraz większe dystanse. W bucikach jej sie placza troche nozki ale i tak jest przesmieszna. Brawa również dla Emila za chodzenie. W związku ze szczepieniem dzis mija rowny tydzien i Amelce wyszla wysypka przypominająca rozyczke ale tylko w kilku miejscach na poliku i klatce piersiowej. To chyba tyle musze isc spac do jutra paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||
Zakorzenienie
|
Katja dziękuję
![]() Cytat:
![]() Tak czy siak się boję. Teraz chociażby gorączka przyprawia mnie o stan przedzawałowy bo z maruda jestem sama... A co dopiero szczepienie, płacz, nie przespana noc. I ten autyzm. Tak naprawdę nie wiadomo komu w tym wszystkim wierzyć Cytat:
![]() Mamka i dla Ami też brawa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Haniu ja czytałam i trochę mnie to uspokoiło
![]() ![]() ![]()
#2135 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Witam.
![]() ![]() ![]() Zginęła mi część postu. ![]() Jesteśmy na wsi i córcia z tego korzysta - najbardziej interesują ją kotki i pieski. Poza tym nowe zabawki - basenik (o średnicy 150 cm), rowerek, jeździk, piłka, ... klamerki, telefony, buciki i różne klocki. Maskotki mniej, jednak czasem sobie o nich przypomina, a książeczki ogląda i niestety gryzie. Broi, więc muszę bardzo pilnować, żeby nie zrobiła sobie krzywdy. Pumas - wg kalendarza szczepień powinnaś iść w 13-14 mż. Z racji pojawienia się podejrzanych krostek zrezygnowałam ze szczepienia w lipcu i pójdę pod koniec 14 mż, czyli na przełomie sierpnia i września. Haniu - jak czytam wszystko, to Twoje posty też. Ahawaa - na razie nie podawałam ani orzechów, ani miodu. Blue - do niedawna jeździłam wyłącznie z tyłu i lusterko było zbędne, a teraz już go nie kupię, bo ostatnio córcia urządza koncerty po jakimś czasie od startu nawet, jeśli ma towarzystwo. Obawiam się, że to może być początek choroby lokomocyjnej i trzeba będzie wozić ją przodem. Więcej nie pamiętam. Dobranoc. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-08-06 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak dla mnie wiązanie autyzmu z mmr to głupota nieprzeciętna! Poza tym trzeba na coś zrzucić winę kiedy się on pojawi nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Dep, co myśli o Panu Pierdziołce?
#2139 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez allebazi Czas edycji: 2013-08-06 o 07:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
ojej http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...1,id,t,sa.html ale smutne
![]()
#2141 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() witam się wspominając jak to rok temu wiłam się w bólach porodowych od jakichś 12 h ![]() kiedy to minęło..... Roczek tuż, tuż... ![]() nel_a ![]() u Nas trochę problemów przy zasypianiu-nie wiem czy wynikają z upału (w domu jest ponad 30stopni) czy z idących ząbków (kupki są fuj)....ale troszkę męczy się moja mała Bidulka muszę ruszyć na poszukiwanie truskawek na tort, zrobię chyba już dziś, żeby się dobrze wszystko ścięło ![]() Anna!! no i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tymczasem życzę miłego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-08-06 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Jak będzie wszystko ok, to dziś wyjdę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Hejo my już po pierwszym spacerze i mała zaraz idzie spać
![]() Cytat:
A dlaczego rodzilas w tym szpitalu? Z tego co kojarze to nie jesteś z So? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Allebazi szkoda, że na miejscu nie masz dobrego sklepu dziecięcego. Chociaż z drugiej strony w pobliżu mam 4 duże sklepy z art dzieciecymy (plus mnóstwo malutkich sklepików) a dobrze zaopatrzony w foteliki jest tylko jeden. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Frania ![]() Blue ![]() ![]() Mój synek od dłuższego czasu całymi dniami chodzi po pokojach i tylko 'tata tata' ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Nela przykro sie czyta takie rzeczy ![]() ![]() Mandi juz po spacerze? Wow, my godzinę temu wstalismy ![]()
#2145 |
Zakorzenienie
|
Już
![]() Młoda wstaje ok 6-7, więc przed 9 wychodzimy z domu. Ale też z tego względu że są upały, za którymi nie przepadam. Jednak absolutnie nie mam zamiaru narzekać że jest gorąco ![]() Fajnie, że możecie długo pospać. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Ja nie miałam żadnych zastrzeżeń. Jedynie myślałam że położną będę więcej widzieć w pierwszych fazach porodu ![]()
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego Franiu
![]() Moja też wstała o 6 i na spacer poszliśmy o 8.30 ![]() teraz od jakichś 40min drzemie nie wiem co jej się dzieje znowu, bo zęby te, które jej dokuczały już wyszły, a jej się nadal ślina leje z buzi strumieniami i paluszki gryzie non stop z tym, że ja nie widzę, żeby dziąsła były spuchnięte, no i marudzi dalej nie wiem o co chodzi ![]() ![]() strasznie zazdroszczę tym z Was, które mogą pospać chociaż do 8-9 mnie się trafił ranny ptaszek ![]() echhh idę smażyć naleśniki ![]() miłego dzionka |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Hej
My pospałyśmy chyba do 9 ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Frania z okazji roczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Rozeznanie
|
Cześć,
Ja na chwilkę i zabieram sie za obiad - mąż ma popołudniowa zmianę. Później Was nadrobię. Byłam dzis w labku na morfo i oddałam mocz do badania. Odwiedziłam też mojego gina na oddziale i umówiłam się z nim na 12 sierpnia na godzinę 8 rano na cc. Badania będe miała świeżutkie, więc nic mi w szpitalu dodatkowego nie będą robili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Rozeznanie
|
Najlepszego dla Franka
![]() My już też po spacerze, byłyśmy na placu zabaw 1,5 godz, mała zachwycona bo były dzieci w jej wieku (17 i 15 mieś), bawiły się wszystkie ładnie w piaskownicy, każde nie swoimi zabawkami bo swoje są nudne ![]() Przyszłyśmy do domu to padła ale zasnąć nie mogła z ciepła, płakała to jeszcze bardziej się spociła. Chciałam napisać, ze moje dziecko zaczeło wkładać do buzi jedzenie inne niż papka, wczoraj zjadła trochę mięska i kluski ![]() ![]() Na badanie krwi wczoraj poszliśmy i wróciliśmy bo było zamknięte z powodu urlopu jest otwarte co drugi dzień. Małż nie może się już zamienić w pracy więc zostaje przyszły tydzień bo ja sama się boję iść, nie potrafię jej utrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
daj spokój....mój się właśnie obudził po 30min - jak sobie dziś włosów nie wyrwę to będzie cud. (oczywiście obudził się z płaczem)
#2153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
!????!dpn???g?om?xc
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- O. Fabi dopadł telefon ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Wszystkiego najlepszego dla Pana Franciszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Najlepszego dla Frania z okazji roczku
![]() Cytat:
Ja rodziłam tam gdzie mam najbliżej ![]() Cytat:
![]() Bbędzie dobrze ![]() Malwina trzymam kciuki żeby badanie było bezstresowe, jak już dotrzecie do lab ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale na mnie czeka fura prasowania, więc też się upocę jak świnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Wysypka jej schodziła identycznie jak ostatnio po uczuleniu co mnie upewniło że to uczulenie było. A na necie wyczytałam, że ten nasz pediatra to strasznie zapobiegawczy jest. Ale nie mam żadnej innej przychodzi w pobliżu, więc pewnie zostanę w tej co jestem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.