|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
Dziewczynki mam pytanie. Idziemy na wesele. Kupiłam fajną sukienkę w sh, ale jest krótka i zastanawiam się czy wypada ubrać legginsy za kolano
Nie mam za bardzo kasy na nową sukienkę.
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- podoba mi się ten dodany wczoraj
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Moda "plus size" cz.4
w takim razie w nablizszym czasie wykonam cos podobnego krok po kroku
co do leginsow to na wesele teoche chyba srednio. pokaz sie jak wygladasz w tej sukience Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mężatka i singielka z odmiennym stylem, inspiracją i rozmiarówką. Co nas łączy?? Wizaż i moda. Dopiero zaczynamy, ale jeśli chcesz nas poczytać zapraszamy ![]() http://petitevanitycase.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/Petit...61559957208303 |
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Moda "plus size" cz.4
a na randkę z narzeczonym idę tak
![]() dziwnie wyszłam ale to dlatego że lusterko nie jest zawieszone tylko stoi pod kątem
|
#3455 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam podobnie - Lidl jest na mojej liście ! fajne mają czasami ciuszki - nie tylko leggi Cytat:
Mam podobnie - jak mnie dopadnie to trudno mi się powstrzymać ... Witam ! ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
ta tuniczka w odcieniach niebieskich.. czarych ...BOSKA....!!!! reszta tez fajna... ale ta tuniczka.... DAMN ! ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
moje klimaty !!no no ... włosy naturalne ?? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Paulina... (mam nadzieję, ze się nie obrazisz - że zahaczam o ten temat ) ważysz tyle ile tam na czerwono.. 87 ? ... szok... nie dałabym CI tyle NIGDY ! 67 gdzieś no moze 70 |
|||||
|
|
|
#3456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mam 170cm i może dlatego tego tak nie widać, nie mniej jednak noszę 44rozmiar
włosy: 98cm Edytowane przez paulinia18 Czas edycji: 2013-08-03 o 00:52 |
|
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
wczoraj zobaczyłam na ulicy dziewczynę, która miała taką luźną bluzkę z wydłużonymi bokami, coś takiego jak to: http://www.coco-fashion.pl/Biala-Swo...mi-p22036.html. strasznie mi się ona podoba, w ogóle taki fason wiecie może gdzie można taki dostać?? (oprócz oczywiście na powyższej stronie, ale tam nie mają rozmiarówki |
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ! pomocy ! wygrzebałam z szafy starą sukienke i nie wiem czy wyglądam w niej okay i czy ją zostawić czy się jej pozbyć ??
wrzucam fotke , proszę o porade przy okazji wrzucam równiez moje ostatnie zamówienie z primarka
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie góra sukienki super, ale dół... chyba za krótka jest.
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
czytam już was od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać.. czas to zmienić zamówiłam przed weekendem te kiecki http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...ienki/104646/1 i http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...ienki/108487/1 teraz czekam aż dojda, potrzebna mi jest sukienka na obronę, będę miała marynarke i tak wiec ani pleców, ani ramion nie będzie widać.. mam 172 wzrostu i obawiam się że nie będą na mnie pasowac a jedyna sukienka jaka podoba mi sie na allegro to ta: http://allegro.pl/stylowa-sukienka-a...405400542.html ale już na zdjeciu real które zobaczyłam na wizażu mi sie nie podoba... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1346004780 no i mam dylemat czy to w ógole pasuje na taką okazje...
|
|
#3461 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajne ciuszki - srodkowy podoba mi się najbardziej ! ))Sukienka - moim zdaniem mogłaby być odrobine dłuższa no ale to może dlatego - że ja mam komplex nóg i krokie sukienki ogólnie mnie rażą po oczach ![]() co to znaczy .. zamówienie z primarka ? primark ma sklep online ?---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Hej )te dwie sukieneczki z c&a bardzo mi się podobają - sama bym którąś przygarneła - czy będą pasiwać - hmmm .. ja pewnie wybrałabym cos w stylu tej z allego na taka okazję
|
||
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja z primarka zamawiałam tu : https://www.facebook.com/PrimarkNaZamowienie?fref=ts
Edytowane przez BlueSunshine Czas edycji: 2013-08-04 o 13:32 |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
nie mają sklepu online ale są dziewczyny ktore sprowadzają rzeczy z primarka a jak ktoś wie gdzie szukać to znajdzie
|
#3464 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
. Ja tam nie przejmuję się, że ktoś zobaczy, że gruba, że że że. Może nie mam najchudszych nóg ale są w zdecydowanie lepszym stanie niż u niektórych chudych dziewczyn. Ja jednak nie mogłabym nosić takich sukienek, bo zacieram się ale krótkie spodenki (no może nie króciutkie) noszę.
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
wrzucam coś od siebie
![]() 1. - bluzka * c&a - dresik * h&m divided 2. -top * lidl - spodnie/jegginsy * kappahl 3 - bluzeczka * h&m - dresik * c&a |
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te jegginsy z c&a z ostatniego zdjęcie Ci nie farbują ja mam nogi i bieliznę niebieską |
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
mraau, cudownie wyglądasz
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
kilka moich stylizacji z wakacji
|
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
super wyglądasz w kostiumie kąpielowym
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ! ciesze się, że się podobały
! Aniula - szczerze Ci powiem - nie wiem miałam je raz na sobie i nie zwróciłam uwagi czy mi zafarbowały nogi/bielizna ... ale chyba nie... poza tym miałam je na sobie dość krótko ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- fajne ! najbardziej podoba mi sie ta ze spodniami w kwiatki ! Kobitki - nosicie może jakieś sportowe obuwie- adidasy itp ... ( nie trampki ) - jestem na etapie poszukiwania jakichś fajnych adidasow do dresów i jakiegoś w miarę sportowego look'u zastanawiam się nad Adidas Women's Midiru Court 2 /black-gold chyba jedne z kilku par które mi się spodobały w czasie dość długiego poszukiwania..ale trzepią po kieszeni mimo kodu zniżki na ok 50zł ;/ Edytowane przez mraau Czas edycji: 2013-08-07 o 01:24 |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
ze sportowych mi się podobają te wysokie co będą w lidlu w nastepnym tyg, takie turkusowe, i po nie się wybiorę
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrauu faktycznie jestes mrauuuuu
za**biste zestawy jak zawsze ) najbardziej podoba mi sie mietowe spodnie i bluzka wrrrrr slicznie kochana ;**
|
|
|
|
#3477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Kasia ! *** jakos sie staram jak człowiek sie prezentować
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
z okazji wyjazdu nad morze kupiłam sobie parę rzeczy wczoraj (strasznie brzydko wyszły na zdjęciach ale to dlatego że sa wygniecione)
spódnica 35zł spodenki pudrowe 39.90zł tunika, sukienka na kostium 35zł całujące się kotki 29.90zł pudrowa bluzka z serduszkami dwie bokserki po 19.90zl sweterek w serduszka klapeczki czarne 39.99zł klapeczki pudrowe 19.99zł naszyjnik 24.99
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
skąd sweterek w serduszka i za ile?
|
#3480 |
|
Zadomowienie
|
hause, roz l ale pasuje na 44
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

Nie mam za bardzo kasy na nową sukienkę.

nio Liomonkowe wdzianko wymiata dostalam ja od znajomej Babci-zapewne kosztowalo sporo z 800zl co najmniej....
tyl ke kasy wydawac na zakiecik...
fajne mają czasami ciuszki - nie tylko leggi
!
ale mam 170cm i może dlatego tego tak nie widać, nie mniej jednak noszę 44rozmiar 

a jedyna sukienka jaka podoba mi sie na allegro to ta:
? primark ma sklep online ?

... ale chyba nie... poza tym miałam je na sobie dość krótko