|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Chyba coś widziałąm tydz temu w CND ale nie jestem pewna na 100%
|
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
summer vibes;)
|
Podobno najlepiej kupować w aptekach, bo niektórzy złośliwie przebijają je igłą i później są przygody
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opakowanie są zazwyczaj nawierzchu w folie zapakowaną wiec jakby ktoś je przebił igłą to raczej byłoby widać, bo o ile to pojedyńcze opakowanie i tektura sie nie rozwala to ta folia raczej by pękła tak mi sie przynajmniej wydaje
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Chciałam zapytać, czy widziałyście w R jakieś szczotki do stylizacji? Konkretnie chodzi mi o szczotkę do prostowania suszarką
|
|
|
|
#4357 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...-czarna,109300 |
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje, w takim razie zbieram się do R
![]() Chciałam prostować włosy podczas suszenia, właściwie nie wiem która się do tego nadaje Kupię prostokątną i zobaczę czy coś zdziała. |
|
|
|
#4360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja uważam że prezerwatywy można kupić spokojnie w drogerii, markecie czy aptece. Ważne by nie był to bałucki rynek czy przypadkowy kiosk. Choć i tak bym wolała użyć takiej niż noszonej przez faceta przez kilka miesięcy w portfelu bo to dopiero jest żenada. |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie może gdzie w Warszawie jest ross z kolorówką eveline?
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42137287]Bajki o przebijaniu prezerwatyw igłą
![]() Ja uważam że prezerwatywy można kupić spokojnie w drogerii, markecie czy aptece. Ważne by nie był to bałucki rynek czy przypadkowy kiosk. Choć i tak bym wolała użyć takiej niż noszonej przez faceta przez kilka miesięcy w portfelu bo to dopiero jest żenada.[/QUOTE] ja nie mówiłam że sie boje gdzieś kupować odpowiadałam na poprzedni komentarz
|
|
|
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42137287]Bajki o przebijaniu prezerwatyw igłą
![]() Ja uważam że prezerwatywy można kupić spokojnie w drogerii, markecie czy aptece. Ważne by nie był to bałucki rynek czy przypadkowy kiosk. Choć i tak bym wolała użyć takiej niż noszonej przez faceta przez kilka miesięcy w portfelu bo to dopiero jest żenada.[/QUOTE] ja tam jednak mam jakieś uprzedzenie, nie wiem skąd ono się bierze. a co do noszonej w portfelu -> no cóż... ogólnie faceci, którzy tak robią powinni się wstydzić swojej głupoty.
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Mam informację dla pań używających kremu AA 18+ nawilżająco - rozświetlającego. Jest w CND za 9 z groszami. Dodatkowe info: najprawdopodobniej znika z rynku.
Dodatkowo widziałam też peeling do twarzy z tej serii za 6 z groszami. No i wspomniane już Noni Care Wpadły mi w oczy kilka innych rzeczy ale już nie pamiętam
|
|
|
|
#4365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba znów kupie sobie którąś barwe do oczyszczania (w Auchan są za grosze).Cytat:
|
||
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, pewnie ominęłam ten temat ale micel biedronkowy jest nadal na półkach. Co to za ploty były, ze go wycofują? |
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Micel z biedny miał być wycofany ale jednak jest
w biedro od 14.08 mają być znowu kosmetyki wiec warto poczekać na gazetkę bo bywają super okazje liczę na jakieś mało lub peeling Widziałam w CND szczoteczke do zębów z oral b ale jakaś dziwna :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
) , wczoraj kupiłam kolejną specjalnie co by te składy porównać i ... są identyczne więc z tym wycofaniem to chyba taki chwyt marketingowy był
|
|
|
#4370 |
|
Kuźnia inspiracji
|
A, no to dobrze, że nic nie zmienili
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4371 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Ja podobnie jak wy większość kosmetyków staram się kupować w promocjach. Tylko dermacol raz na rok, lakiery, pomadki, podpaski, wkładki itp nie na promocjach. Lakiery i pomadki to moje zachcianki, jak pojawi się coś nowego. A tak czekam na promocje, chyba że czegoś pilnie potrzebuję. Np. 5 żelu pod prysznic.
|
|
|
|
#4372 |
|
Miss Pudernica
|
My z Tż kupujemy praktycznie zawsze prezerwatywy w rosie, sporadycznie w aptece i od kilku lat nie mieliśmy żadnych niespodzianek:p za to zauważyłam stały wzrost ceny opakowań po 12 sztuk:/
Co do cen to teraz najlepiej przeglądać ofertę różnych sklepów, bo na promocjach ceny są naprawdę konkurencyjne. Na przykład eliksir Gliss Kura w SP - 10 zł, a nie 13, podpaski Always platinum 32 sztuki- 9 zł, w rosie coś koło 20 zł. Też zawsze bieżące rzeczy typu szampon, deo, codzienny krem kupuje z wyorzedzeniem jak jest dobra okazja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ja uważam że prezerwatywy można kupić spokojnie w drogerii, markecie czy aptece. Ważne by nie był to bałucki rynek czy przypadkowy kiosk. Choć i tak bym wolała użyć takiej niż noszonej przez faceta przez kilka miesięcy w portfelu bo to dopiero jest żenada.[/QUOTE] że ktoś w to jeszcze wierzy nawet gdyby trafił się taki psychol to opakowanie było by otwarte i pozbawione folii zabezpieczającej a takiej zdrowo myśląca osoba by nie kupiła guma z apteki tak samo może pęknąć (wiem bo mi właśnie durex kupiony w aptece pękł) jeżeli wygląd gumy budzi wątpliwości, jest sparciała to ją wywalmy beż żalu, wszystkie produkty do aptek i tak idą z hurtowni (a tam nie chuchają na towar) i nie raz w aptece kupiłam krem któremu kończyła się data ważności- kupiony w cenie regularnej a zjełczałą próbkę kremu iwostin(z datą ważności 2 lata naprzód) mam do tej pory w pamięci![]() Wiecie kiedy będą w promocji chusteczki Facelle? |
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam kilka dni temu 2 opakowania, bo kilka razy będą cw biedronce sprawdzałam i go nie było i trochę się wkurzyłam, że będę skazana na 3 razy droższy bourjois ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mnie nie przyjęli do tego klubu nowości. Ciekawe co tam im trzeba napisać, żeby się dostać. Rossnet też zmienił wygląd ostatnio
|
#4376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na resztę czekam na promocję i wtedy czasami kupuję hurtem (plastry do depilacji, bo i tak zużyję), ale tylko to co skończę na bank prędzej czy później. Kremów do twarzy np. nie kupuję hurtem tylko jeden i tyle. Bo jak mi zrobi kuku to co ja pocznę?
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od Klubu Nowości nie dostałam żadnej odpowiedzi
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wolę wkładki i inne takie kupować w dobrej cenie i na zapas kwartalny
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo jak się skończą nagle to bym kupiła bez promo ale gdzie najtaniej, ale jeszcze mi się nie zdażyło tak
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

?

Wpadły mi w oczy kilka innych rzeczy ale już nie pamiętam

więc z tym wycofaniem to chyba taki chwyt marketingowy był