|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
wlasnie czytam umowe z banku komorek macierzystych
to ostatni dzwonek zeby to zrobic ale nie mam.sil.myslec Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
LAPCIE po kawie () () () () ()
![]() Jak mi sie nie chce iśc w taki upal, ale szybko sie uwine.. Nie wiem ci sie ostatnio dzieje, ale jakos nie mam weny, humoru. Nic mi sie nie chce, nie lubue tak bezczynie siedziec.;/
|
#2703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
hejo. Witamy się w upalny poranek
![]() widzę, ze podniosłyście wczoraj ciśnienie na forum ciekawe jak tam kropla...![]() A u mnie wczoraj Niemcy przyszli... ciche dni będą z tż wylał na mnie całe swoje poirytowanie swoim życiem, miałam ochotę go rozszarpać, ale tylko pokrzyczałam i poszłam spać z dopiskiem "nie waż się wchodzić na góre", wiec spał w salonie. dzis oczywiscie próbował przepraszać, ale juz mam dosc jego wyrzutów, niech znajdzie sobie inny worek treningowy, nie pozwolę sobie na takie traktowanie![]() Cytat:
ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka przez 2 lata, zresztą zależy mi jedynie na przeciwciałach dla dziecka, które są w mleku do 6mc![]() Cytat:
oby tak dalej!!![]() Cytat:
ja ja chce!!! płynie ze mnie od rana! |
|||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
narobilyscie smaka i sama sobie zrobilam mrozona kawe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, nadrobiłam.
trzymam kciuki za te dzieciaki co to uż prawie na wylocie ![]() wczoraj mi koleżanka przywiozła z Polski rogala do spania i rewelacja... nie wiem czemu tak długo zwlekałam spałam 8 godz z dwoma sikaniami, niby normalnie ale wstałam taka wypoczeta A tak to pewnie bym męczyła wora na kanapie do 13 miłego dzionka
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#2706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z inki oczywiście, bo przy tym moim fenku nie da rady mojej ulubionej czarnej
|
||
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
my na sesje noworodkowa umawiamy sie dwa tyg po porodzie tak mniej wiecej rowno
bedzie robil ten sam fotograf co ciazowa sesje a potem zrobi nam z tego album razem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba też zapodam sobie mrożoną
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
rano po otwarciu oczu sprawdzałam na tel czy jest Kropelkowa dzidzia strasznie mi się to podekscytowanie forumowe udzieliłoAgusia, dobrze że masz chociaż skierowanie na badania za free, reszta "wizyty" ![]() Asiu ech faceci... mój grzeczny, widzi jak się męczę przy tej temperaturze i się czasami woli nie odezwać uciekam czytać Jakubowi Kubusia Puchatka... |
|
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Ja na szybko z telefonu
![]() Alicja przyszła na świat o 7.17 - urodzona siłami natury, dostaliśmy 10 pkt. Waży 2160 długa 48 cm, jest wcześniaczkiem około 35-36 tydzień Czujemy sie dobrze ![]() Pozdrowionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
WOW WOW TAK OD RANA CZULAM Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Kropla, gratulacje!
A myśmy się zastanawiały skad ta cisza, hehe ![]() |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
GRATULACJE !!! |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
na weekend wiec sie wczoraj urobil Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam z ranca w szczecinie poki co 18 stopni i co chwila deszcz, mam nadzieje sie jakos super nie rozpogodzi ![]() kolejna sucha nocka za nami |
|
|
|
|
#2717 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wow! To już! Matal miała rację, że któraś urodzi w tym wątku
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj jak wracałam do domu to czułam takie parcie jakby na pęcherzu, jakby za chwilę coś mi miało dosłownie chlupnąć!!! Tak się bałam czy nie ma kałuży już pode mną Wróciłam do domu, szybko na toaletę i nic Ciągle mi się wydaje, że coś na siusiu mnie bierze, a sikam po kilka kropelek ![]() Czy którejś z Was lekarz przepisał Urosept? Może po tym mam takie dziwne uczucie w piczy... Jest, jest ![]() Tassia świetne zdjęcie i stylizacja Ja też niestety A teraz w ciąży staram się być niczym terminator i wolę przecierpieć jak coś mnie boli - ani razu nie brałam nospy itp. A pewnie przy porodzie będę się wydzierać, żeby mi coś dali przeciwbólowego! Ewa ślicznie urządzone łóżeczko ![]() TŻ panikuje, że za bardzo się forsuję w tej pracy i przez to narobię sobie problemów i urodzę wcześniej W sumie dobrze, że zaczął się martwić, świadczy to też o nim... Ale szybko go zgasiłam tekstem, że każdy grosz jest teraz ważny. Mam też swój rozum i wiem, że gdyby coś się serio działo to nie będę ryzykowała zdrowiem swoim i dziecka dla pracy...![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadanku, siedzę w pracy i piję kawę ![]() Upał się znów rozkręca! Tak byłam i właśnie jestem w szoku, bo gin specjalnie na mnie czekał jak doczłapię po pracy do przychodni, bo już nie miał żadnych pacjentek... Milusi jak nigdy!!! Żartował sobie jeszcze itd. Aż myślałam, że mu ktoś pranie mózgu zrobił! Oczywiście padło pytanie, co się działo, że 1 sierpnia byłam na wizycie, a ja mu prosto z mostu, że zmieniłam lekarza, bo zależy mi, żeby mieć najważniejsze badania. Nie dyskutował, ani nic. Chyba widzi, że pacjentki mu uciekają... I dobrze mu! Cytat:
![]() Kropla gratuluję!!! Buziaki dla Ciebie i małej! Dzielne dziewczyny!
Edytowane przez agusiamaskota Czas edycji: 2013-08-07 o 09:10 |
|||
|
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest i Alicja!!!!!!!! gratuluję wam kochane ![]()
|
|
|
|
#2719 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
wiedziałam, że za długo spałam i jak wstanę to Kropla już urodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Elenka spokój tam ![]() ![]() ja też nie mam ale powinnyśmy się cieszyć- dzieciaczki grzecznie czekają do terminu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE!!! czyli jednak termin z usg bardziej sie tutaj zgadzal kruszynka malutka |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka to samo pomyślałam, że jednak z usg termin był prawdziwy
![]() Passio dzisiaj wychodzi
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Gratulacje kropelko Dużo zdróweczka dla Was dziewczynki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to mała Alicja wiedziała kiedy wystrzelić - 7 sierpnia 7:17
Chyba 7 to szczęśliwa liczba
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
pozwalam sobie wrzucic zdjecie maluitkiej Alicji z fb
wkleje w klubie
|
|
|
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klas ki:![]() ![]() kl aski:![]() ![]() klaski:![]() ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj! ma 2 godziny a już jest na fb?
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa gratulujemy !!!! co za wspaniałe wieści
|
|
|
|
#2729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
Ale rewelacje! Cytat:
![]() Cytat:
Jak to można nie zbadać pacjentki na wizycie.... ![]() Cytat:
![]() Ja tylko taką w lato ![]() Cytat:
Kropelka, wielkie graty!!!! Matall, a Ty jesteś czarownicą
|
|
#2730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Dla mnie ciężka noc. Od południa mały się kotłował, a w nocy to już w ogóle masakra i bolało mnie podbrzusze jak na @. Do tego brzuch twardy i napięty. Zdenerwowałam się, że znów coś się dzieje, bo objawy podobne do tych, po których byłam w szpitalu. Na szczęście jak wstałam ledwie o świcie siku, to nie bolało. Teraz brzuszek już miękki. Jestem wykończona, a dzień się dopiero zaczął.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

[/RIGHT]

wylał na mnie całe swoje poirytowanie swoim życiem, miałam ochotę go rozszarpać, ale tylko pokrzyczałam i poszłam spać z dopiskiem "nie waż się wchodzić na góre", wiec spał w salonie. dzis oczywiscie próbował przepraszać, ale juz mam dosc jego wyrzutów, niech znajdzie sobie inny worek treningowy, nie pozwolę sobie na takie traktowanie

ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka przez 2 lata, zresztą zależy mi jedynie na przeciwciałach dla dziecka, które są w mleku do 6mc

oby tak dalej!!

Wróciłam do domu, szybko na toaletę i nic
Ciągle mi się wydaje, że coś na siusiu mnie bierze, a sikam po kilka kropelek 

Elenka spokój tam 
ale powinnyśmy się cieszyć- dzieciaczki grzecznie czekają do terminu