|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Chciałam jeszcze powiedzieć ze mega mi sie podoba tytuł nowego wątku i cieszę sie ze w nim urodze
![]() Bo urodze....? ![]() ![]() A swoją droga 21 cześć ![]() ![]()
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Cytat:
![]() ![]() Ja czekam na godzinę 00 coby się nacieszyć zupełnym donoszeniem Alka i móc 100% powiedzieć, że chcę go z brzucha wywalić ![]()
![]() |
#303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To juz za chwilke synek dostanie nakaz eksmisji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Hejka mamuśki
![]() GRATULACJE DLA NOWYCH MAM ![]() z niecierpliwoscia czekam na kolejne dzieciaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Lilka nakarmiona, po raz 3 się żegnam, mam nadzieję, że skutecznie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
No to ja się witam w 39tc
![]() I mogę pospamować sama za sobą, bo tż zapracowany i nie interesuje go wyganianie Alka ![]() ![]()
#308 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam gaduły.jej jak gorąco.ledwo karmie.pot cieknie-szkoda ze nie mleko
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
\ Cytat:
Kejt w domku dojdziesz di siebie. Cytat:
Cytat:
mi młody tez tak na koncu krzywił brzuch,,tak ze szykuj sie sadny dzien tuz tuz:P Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42127966]Hej!!! Dziewczyny czy Wasze dzieci też robią tak: mój jak go biorę do odbicia "na klatę" ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] moj tez tak robi i musze trzymac głowe bo tak ja zadzera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja sie bujałam zz rozwarciem 3-4 cm...wiec potem poszło gładko ![]() Sierpnióweczkom zycze takich porodów ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Tweed brawa za tc i powodzenia
Elaine pytałam dr o woreczki to kazała do kubeczka zeby nie meczyc go woreczkami |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I pomyśleć ze np synek Margosi albo córeczka Oliath skończą niedługo 2 miesiące ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Madi zakupilam nektarynki ![]() ![]() Ps. TZ nie kwapi sie do przytulanek ![]() ![]() Dobra chyba pora juz spac. Naciesze sie jeszcze swoim łóżkiem i podusia przed jutrem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa, która przez rok nie pracowała ( a zdrowa i młoda babka), nagle na początku sierpnia stwierdziła, że musi do pracy jechać, na uwaga, 3-4 tygodnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jednak ciągle liczę, że młodzież wykluje się nieco wcześniej ![]() Popłakałam się ze śmiechu przeglądając kwejka - mina tżta bezcenna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() Ale sprawa jest prosta, wtedy mieliśmy tylko jeden ![]()
![]() |
#313 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie był! Cytat:
---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- no co /Ty widocznie nie sa az tak dobre:P ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Nie śpię
![]() Za dużo myśli sie kłębi, grzmoty i blyski za oknem plus długo wyczekiwany deszcz. Madi pewnie gdyby trafiły sie smaczniejsze to by poszły szybko ![]() Twee co tam na kwejku wylukałaś? Dałabys sie pośmiać ![]() OMG ale leje ![]()
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych
Cytat:
Mała wreszcie zasnela. Jakoś po karmieniu otoczeniem się zachwyciła. Ciekawe jak tam Asiunia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
En- nie daj się naciągnąć kolesiowi od mieszkania. Niech sam płaci za rzeczy, których nie uzgadnial albo których nie może udowodnić.
Ja właśnie pracuje z laktatorem, a mąż usypia mała po mleku. Co ja zrobię jak on wróci do pracy i będzie musiał się porządnie wysypiac? Rąk mi zabraknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#317 |
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie fakt że zasypiam z dzieckiem na rękach przy karmieniu czy odbijaniu i nie umiem nad tym zapanować
![]() ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- A najbardziej męczy mnie jego nocna czkawka. |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Dobry...
Mam dosc upalow!!! Gdzie jest MARGOSIA? MELA zapytam Sammi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Mam ostatnio jakies schizy po tej niedzielnej goraczce ze jakby w nocycos mi sie stalo to dziecko zostaje bez jedzenia :banghead: Musze kupic jakies mm, tylko jakie najlepsze? A najlepiej woreczki do mrozenia pokarmu i odciagac na zapas. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zmeczona jestem. 2 razy w nocy karmilam i zaraz szlam spać a jakoś niedospana jestem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#320 |
Zakorzenienie
|
U nas właśnie trzecie karmienie. Mała ślicznie spała całą noc, bo zasypiala szybko po karmieniu.mimo 7 godzinnego snu jestem jakaś niewyspana
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#321 | ||||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Ja juz po śniadaniu i kawce, upal już sie robi nieziemski. Dziś cały dzień mam zamiar spedzić oglądając Chirurgów i leżąc pod wiatraczkiem ![]() ![]() En mam nadzieję, że Tż szczęśliwie dojechał do domu ![]() ![]() Karolajn mam nadzieję, że dzisiaj będziecie miały lepszy dzień z Hanią ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wyjazdu, to przecież jedzie tylko na kilka dni, a poza tym wiesz jak to jest z tp - albo się urodzi wcześniej albo później, trudno przewidzieć, chyba że ma sie termin cc ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Odnośnie mieszkania oczywiście będziemy sie z nim wyklocac bo z tego co widziałam jego @ do tzta to on chyba oczekuje jeszcze dopłaty ![]() ![]() Tz wrócił o 4 nad ranem, tylko ze auto jest w Zabrzu. Linka sie parokrotnie zerwala i dzisiaj musi jechać z innym kolega po auto, niz z tym który go przywiózł, bo jego auto pali strasznie dużo i za benzynę i bramki, linie póki co musimy mu zwrócić 450 zł.. Ehh no nic Jedyna dobra wiadomość to to. Ze Moj tata dał nam 1000zl jak to usłyszał wszystko.. Kochany, tak mi głupio, a on jeszcze ciagle nam tutaj tysiąc, tam tysiąc.. Tomek sie budził o 1:30, potem o 5:30 i teraz o 7:30.. Jak tz przyjechał to go tak wysciskal mimo ze mały spał i dał go do łóżka zeby z nami dzisiaj spał ![]() Lecę trochę nadrobić co u Was i jeszcze chwile sie przespac
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czekam do laba, ale jest taka kolejka że chyba z rezygnuje. A tak wogóle to dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych
surka odpisać Tz tak jakby powoli sie zaczyna w atomku zakochiwac.. Dalej trzeba go do pewnych rzeczy i zachowań lekko popłynąć i pomoc, ale już nie w takim stopniu jak jeszcze niedawno. Może wpływ ma tez na to fakt, ze Tomek zaczyna sie robić bardziej kontaktowy i do tego każdy tztowi mówi, ze mały to mini kopia jego? Oby sie to utrzymało i rozwijało, bo kolejnego kroku wstecz chyba bym nie zniosła..
sammi tęsknoty tu za Tobą, więc rodz malenstwo i wracaj jak najszybciej do domu ![]() twee ![]() ![]() fiazo a ileż razy mi sie zasnelo z Tomkiem na rękach to nie liczę.. Na brzuchu jak mi leży to najgorzej oczy utrzymać, bo sie samoistnie zamykają :/ ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ej laski nie chce nic mówić, ale wrześniowki sie rozkrecily i rodzą, a Wy donoszone sie obijacie. Wstyd Wam powinno być ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
cieplusia sprawdzaja Twoje ubezpieczenie po PESELu
![]() Witam Moj mlody usnal wczoraj o 22.30, juz myslalam, ze ze zmeczenia bede po scianach chodzic. szybki prysznic i polozylam glowe na poduszce i nie bylo mnie juz. Obudzilam sie na karmienie o 3, bo maly juz alarmowal, patrze a tu lampka nie zgaszona i telefon mam w rece (pisalam sms TZ) ![]() en ja pierdziele, nie popisal sie tesciu ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.