Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 11:14   #271
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Teściowe potrafią różne rzeczy gadać :P My jestesmy nowocześni. Chcemy jechać naszym samochodem nissanem patrolem do ślubu

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...7V_Yqh_N4-FVOA

i oboje mamy w dupie opinie innych.
W kościele TŻ chce żebym stała po jego LEWEJ stronie bo ZAWSZE tak chodzimy, siadamy więc dlaczego ma być nam nie wygodnie?
Stary 2013-08-07, 11:16   #272
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Ale to są tylko dzieci, my też kiedyś biegałyśmy gdzie popadnie..
Ja np nie wyobrażam sobie żeby dać zaproszenie bez dzieci..
Rodzinie w twarz potem bym nie mogła spojrzeć..
ja też nie wyobrażam sobie żeby nie zaprosić dzieci, przecież to cała kompletna rodzina, to tak jak bym babci miała nie zaprosić bo będzie siedzieć za stołem i nie będzie tańczyć ale każdy ma swoje zdanie więc spoko
ja np. aby rodzice nie byli męczeni przez maluchy, że to, że tamto, mam zamiar zapewnić im jakąś rozrywkę - na pewno będzie animatorka, na pewno będą kolorowanki i kilka zabaw specjalnie dla dzieci. Do tego candy bar i altanka na dworzu - dzieciaki powinny się sobą zająć. Dla śpiochów mamy pokój wynajęty, poukłada się je na łóżku jak paróweczki i niech sobie śpią

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

odnośnie teściowej to strasznie bidulka pozieleniała jak się dowiedziała, że chcę mieć wianek na głowie obecnie nie wiem jak to będzie bo mam meksyk w głowie, princeska i wianek ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:18   #273
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
według mnie lepiej dać zaproszenie " z osobą towarzyszącą" niż puste i wykropkowane. mi by było przykro, gdybym takie dostała.
Tez tak myślę, choć uważam ze obie opcje są nietaktowne, powinno się wiedzieć kogo się zaprasza na wesele

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
aaaaa ok źle zrozumiałam zawsze możesz zadzwonić do tej kuzynki / siostry / jej mamy / lub wysłać swoją "na zwiad" i zapytać: "Słuchaj jak ma ta twoja druga połówka na nazwisko bo chcielibyśmy wypisać dla was zaproszenie". U nas często jest taki zabieg stosowany i nikt nie uważa tego za coś niestosownego.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

No tak masz rację, różnie mogą to odebrać (a trochę głupio powiedzieć "tylko nie przychodźcie z z dziećmi") może rzeczywiście lepiej w tym przypadku napisać z os. towarzyszącą

tez tak myślę, żaden wstyd zapytać

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja też wolę zaproszenie z osobą towarzyszącą.
Swoją drogą, na wszystkich sześciu weselach w zeszłym roku dostaliśmy właśnie takie. Nawet nie przyszło mi do głowy, że to nietakt, mimo, że wtedy byliśmy razem już od pięciu lat raczej myśleliśmy, że młodzi nie mają głowy do takich podchodów i dowiadywania się pocztą pantoflową, jak się kto nazywa.
Swoją drogą, moja własna mama dopiero, gdy jej opowiedziałam o zaręczynach spytała:
- dziecko, a jak on właściwie ma na nazwisko?

mama mistrz :p

Cytat:
apropo takich sytuacji - na weselu mojej przyjaciółki były niezłe jaja...
Młodzi zaprosili kuzyna tż z jego żoną i nowo narodzonym dzieckiem. jakoś tydzień przed weselem dowiedzieli się, że on zdradzał tą swoją żonę, podczas gdy ona leżała w szpitalu ;/ w dodatku na wesele przylazł ze swoją kochanką, mimo, że na zaproszeniu widniało imię jego żony ;/ co za palant bez taktu...

masakra co za kolo!!! Chyba bym go wyprosila w takiej sytuacji

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
że też się nie wstydził! Kurna dowiedzialam sie niedawno ze facet jednej z moich sis zdradził ją jak ich córeczka miala coś koło roku, moze niecałego ;/ czy każdy facet szuka sobie dup*y jak jego kobieta jest w ciąży bądź dopiero co urodzila dziecko, i nie wygląda tak seksi jak wcześniej?

:/ Makabra!

Cytat:
noo biedna..
ale ciekawe jak się czuła kochanka siadając na miejsce z winietką z imieniem i nazwiskiem żony :P i siedząc przy stoliku z rodzinką tego palanta

jak ona w ogóle pomyślała żeby się tam pojawić

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
No i chyba jednak padnie na Bydgoszcz. W poznaniu oczekiwanie ponad 3 miesiące, tam do miesiąca.
No to dawaj maleńka powodzenia!! Jak się czujesz w ogóle? Trochę lżej po wczorajszej rozmowie z lekarzem?

Wiecie co ja bym tez najchętniej zapraszala bez dzieci, ale nie ma takiej opcji. Jedyna nadzieja w tym ze rodzice sami dojdą do wniosku, że wolą dziecko zostawić z opiekunka i się wybawic.

Usadzac na sali będę tak jak mam ochotę, ludzi których nie lubię - w tym raczej teściów i siostrę Tżta po drugiej stronie sali. Mamy okrągłe stoliki i wolę żeby żeby otaczali nas młodzi znajomi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:19   #274
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Witam się i dziękuję za poradę dotyczącą dodatków miętowych

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:22   #275
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten tekst Mojej teściowej też się taki pomysł nie podoba i chyba jej powiem tak jak Ty napisałaś!!!
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mi tez się nie podoba zdechła firanka w tańcu haha tekst "MISZCZ" nie mogę przestać się śmiać

a dziękuje dziękuje

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja też nie wyobrażam sobie żeby nie zaprosić dzieci, przecież to cała kompletna rodzina, to tak jak bym babci miała nie zaprosić bo będzie siedzieć za stołem i nie będzie tańczyć ale każdy ma swoje zdanie więc spoko
ja np. aby rodzice nie byli męczeni przez maluchy, że to, że tamto, mam zamiar zapewnić im jakąś rozrywkę - na pewno będzie animatorka, na pewno będą kolorowanki i kilka zabaw specjalnie dla dzieci. Do tego candy bar i altanka na dworzu - dzieciaki powinny się sobą zająć. Dla śpiochów mamy pokój wynajęty, poukłada się je na łóżku jak paróweczki i niech sobie śpią

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

odnośnie teściowej to strasznie bidulka pozieleniała jak się dowiedziała, że chcę mieć wianek na głowie obecnie nie wiem jak to będzie bo mam meksyk w głowie, princeska i wianek ?
no nie.... dla mnie to juz jest plac zabaw! wesele to zabawa dla dorosłych a nie kinderbal. To moje zdanie - nie bijcie
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:28   #276
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
a na ile osób robicie?
Ponad 200, ok 220 ludzi do proszenia a Wy?

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę u mnie będzie ok.30 dzieci w różnym wieku, od roczku do 16 lat
U mnie też :/ samych takich do 7 lat będzie z 20:/ jak mi na pierwszym tańcu będą się platac pod nogami to je zabije

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-07, 11:28   #277
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a dziękuje dziękuje

no nie.... dla mnie to juz jest plac zabaw! wesele to zabawa dla dorosłych a nie kinderbal. To moje zdanie - nie bijcie
dokładnie też mam takie zdanie.
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:28   #278
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

u nas dzieciaczkami zajmują się ich rodzice, trochę się bawią, coś tam pobiegają, ale zwykle są spokojne. Najczęściej gdy rodzice sie bawia to rodzeństwo się zajmuje pozostałymi (np. mamy 13latka to zajmuje się siostrą 5 letnią i rodzenstwem ciotecznym i jemu sie to podoba!). Więc rodzice mają na wszystko czas.
Stary 2013-08-07, 11:31   #279
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ponad 200, ok 220 ludzi do proszenia a Wy?

.
U nas znacznie mniej, ale tez sporo - ok. 140 osób płacimy 250 od os. co nas mocno ogranicza

Uciekam stąd, bo inaczej cały wolny dzień przesiedzę na wizażu! 3majcie się "chłodniutko"

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:31   #280
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie też mam takie zdanie.
Ja też
U mnie będę TYLKO balony , i niech się bawią. Od wieki wieków tylko z balonami się spotkałam dla dzieci na weselu i nie zamierzam żadnych kolorowanek etc im wymyślać. To jest wesele

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-07, 11:33   #281
madziara889
Zakorzenienie

U nas będzie około 10 dzieci w wieku 1-8 lat i kilka nastolatek (wszystkie ze strony tż). Nie wyobrażam sobie nie zaproszenia dzieci, chyba, ze rodzice sami zdecydują, że idą sami.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:35   #282
tinyheart
Rozeznanie

U mnie z mojej strony bedzie jedna 10 latka i jedna 16 latka ktora chyba zreszta zaprosze z os. tow. dzieci ponizej ok 8 lat nie chce.. nie zawsze sie je da opanowac..

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:36   #283
velika
Winter is coming

Cytat:
Też tak uważam.
U mnie na szczęście będzie tylko jedno małe dziecię, w dodatku wyjątkowo spokojne. I jeszcze dwójka takich trochę starszych - co więcej, wszystko dzieci jednej i tej samej matki nikt inny się nie rozmnożył w naszych rodzinach w ciągu ostatnich 12 czy 13 lat ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:37   #284
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:

Ja tam kocham dzieci (z tym wiążę swój przyszły zawód) więc każdy się spodziewa tego, że dzieci w tym dniu także będą ważne. Nie uważam, że robię plac zabaw bo jednak wszystko będzie się odbywać w innym pomieszczeniu, jedynie candy bar i zabawy od orkiestry będą na sali
Stary 2013-08-07, 11:38   #285
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Tez tak myślę, choć uważam ze obie opcje są nietaktowne, powinno się wiedzieć kogo się zaprasza na wesele

tez tak myślę, żaden wstyd zapytać

mama mistrz :p

masakra co za kolo!!! Chyba bym go wyprosila w takiej sytuacji

:/ Makabra!

jak ona w ogóle pomyślała żeby się tam pojawić

No to dawaj maleńka powodzenia!! Jak się czujesz w ogóle? Trochę lżej po wczorajszej rozmowie z lekarzem?

Wiecie co ja bym tez najchętniej zapraszala bez dzieci, ale nie ma takiej opcji. Jedyna nadzieja w tym ze rodzice sami dojdą do wniosku, że wolą dziecko zostawić z opiekunka i się wybawic.

Usadzac na sali będę tak jak mam ochotę, ludzi których nie lubię - w tym raczej teściów i siostrę Tżta po drugiej stronie sali. Mamy okrągłe stoliki i wolę żeby żeby otaczali nas młodzi znajomi.

Mojego tzta siostra ma dwójkę dzieci 4 i 3 lata, a w październiku idziemy na wesele do kuzynka tzta i oni na początku mówili że chyba będą prosić bez dzieci , to siostra tzta powiedziała że ich pewnie nie będzie bo najzwyczajniej w świecie nie mają z kim zostawić dzieci. I w sumie byli prosić w sobotę , z dziećmi jednak jak ktoś nie ma z kim zostawić to jak? Dlatego nie wyobrażam sobie prosić bez dzieci, pozatym jak ja będę mieć dzieci i ktoś mi da zapro bez nich to co mam zrobić? Zostawić ich samych? Nie każde ddziecko zostanie z obca osoba tj opiekunka..

🤍

Stary 2013-08-07, 11:38   #286
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
znalazłam na allegro w fajnej cienie gęsty welon - o taki mi chodziło jak myślicie - czy da się skrócić?
http://allegro.pl/welon-bardzo-gesty...389860753.html
Ja od nich kupowałam welon Trzeba do nich napisać, a oni indywidualnie dla Ciebie wystawią aukcję z taką długością/gęstością jaką będziesz chciała
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:42   #287
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
: TO NIE FACET TYLKO JAKAŚ "SZUJA" ... biedna kobita!
Tez tak uwazAm.

Nie wiem jak mozna zrobic takie cs kobiecie

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:43   #288
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Teściowe potrafią różne rzeczy gadać :P My jestesmy nowocześni. Chcemy jechać naszym samochodem nissanem patrolem do ślubu

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...7V_Yqh_N4-FVOA

i oboje mamy w dupie opinie innych.
W kościele TŻ chce żebym stała po jego LEWEJ stronie bo ZAWSZE tak chodzimy, siadamy więc dlaczego ma być nam nie wygodnie?
Podobno jak się wchodzi do kościoła to 0Panna Młoda powinna być po prawej stronie Pana Młodego , a jak wychodzą z kościoła to dopiero po lewej i sszczerze to się nie spotkałam żeby było inaaczej. Siostra tzta była po lewej i bez welonu ale to chyba dlatego że wcześniej mieli dziecko, chociaż w sumie nie wiem, nie znałam ich jeszcze wtedy :-P

🤍

Stary 2013-08-07, 11:44   #289
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja od nich kupowałam welon Trzeba do nich napisać, a oni indywidualnie dla Ciebie wystawią aukcję z taką długością/gęstością jaką będziesz chciała
powaznie? z nieba mi spadłaś! a jak z jakością? zadowolona jestes?

p.s. tak wczesnie kupowałaś welon?
Stary 2013-08-07, 11:44   #290
ana909
Erudycja

Cytat:
o matko... co za ludzie. współczuje twojej sis...
noo i mimo tego dalej są parą, a to bylo z 3 lata temu. Powiedzialam jej ze ja bym nie wybaczyla. I dziwne ze ona to zrobila. Tyle ze mysli nad rewanżem bo wciąż to doskonale rozpamiętuje
Stary 2013-08-07, 11:45   #291
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Zdrówko kawką mrożoną! Mniam mniam mniam, chociaż wersja podstawowa
Jak mi tata w niedzielę zrobił kawę z lodami to dopiero były pyszności
Stary 2013-08-07, 11:47   #292
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Zdrówko kawką mrożoną! Mniam mniam mniam, chociaż wersja podstawowa
Jak mi tata w niedzielę zrobił kawę z lodami to dopiero były pyszności
dobrze, ze mi przypomniałaś ! lodówka pełna lodów, mleko jest - znikam po moją kawusię
Stary 2013-08-07, 11:50   #293
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

chyba bym oszalała ja nienawidze dzieci na weselach. Biegają gdzie popadnie, nikt na nie nie zwraca uwagi, ciagle ejst płacz, wokół PM na pierwszym tańcu gonią się w kółeczkach, o 22 szarpią rodziców do domu.... może wyjde na hipokrytkę ale naprawde uwazam, że wesele nie ejst miejscem dla dzieci.
Ja nie rozumiem takiego podejścia. Rodzina to też dzieci i nie wyobrazam sobie dostać zaproszenie bez dziecka, bo co ? Bo płacze jak jest głodne?

Cytat:
świat katarzyny, apropo makijażu ślubnego wykonywanego samodzielnie - ta dziewczyna wykonuje sama : http://beautyhairandfashion.blogspot...-makijazu.html
zobacz porównanie z tym, co zrobiła jej makijażystka
więc jeśli masz zdolności, to jak najbardziej!
Lubię to co wklejasz

Cytat:
noo biedna..
ale ciekawe jak się czuła kochanka siadając na miejsce z winietką z imieniem i nazwiskiem żony :P i siedząc przy stoliku z rodzinką tego palanta
Koszmar! Niezła hipokrytka!

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja np. aby rodzice nie byli męczeni przez maluchy, że to, że tamto, mam zamiar zapewnić im jakąś rozrywkę - na pewno będzie animatorka, na pewno będą kolorowanki i kilka zabaw specjalnie dla dzieci. Do tego candy bar i altanka na dworzu - dzieciaki powinny się sobą zająć. Dla śpiochów mamy pokój wynajęty, poukłada się je na łóżku jak paróweczki i niech sobie śpią [COLOR=Silver]
Uważam tak samo.
Mamy wynajęte pokoje przy sali, ktoś weźmie elektroniczną nianię i będzie git. Poza tym jakiś kącik dla dzieci i będzie fajnie

Cytat:
Dziwne podejście. Organizujesz wesele, załatwiasz alkohol dla dorosłych, barmana dla dorosłych, inne atrakcje. Dbasz, żeby każdy miał swoje miejsce, a dzieci to co ?

Ciekawe czy zmienisz zdanie, jak już będziesz miała swoje dziecko
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:54   #294
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
A wlasnie, zeby byla moja data w pierwszym poscie to musze do poznanianki na pw prawda?
tak, do poznanianki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Lubię to co wklejasz
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:55   #295
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem takiego podejścia. Rodzina to też dzieci i nie wyobrazam sobie dostać zaproszenie bez dziecka, bo co ? Bo płacze jak jest głodne?

Dziwne podejście. Organizujesz wesele, załatwiasz alkohol dla dorosłych, barmana dla dorosłych, inne atrakcje. Dbasz, żeby każdy miał swoje miejsce, a dzieci to co ?

Ciekawe czy zmienisz zdanie, jak już będziesz miała swoje dziecko
jak widać nie tyylko moje zdanie bo wiele dziewczyn mnie poparło

Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale uważam, ze wesele to nie jest miejsce dla dzieci. Nie zabieram dziecka na bal sylwestrowy na wesele też bym nie zabrała.
Stary 2013-08-07, 11:58   #296
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Ja nie wyobrażam sobie zaprosić na wesele ludzi bez dzieci , jak dla mnie to byłoby nie na miejscu. Ale nie zamierzam im jakiś candy barow , kolorowanek, kinderbali czy czegoś wymyślać . Będą mieć kaczuchy, pokój w hotelu do spania i balony, i na tyle wesel na ile ja chodziłam i chodzę ( dorabiam czasem jako fotograf) wiem że same balony dają im taka frajde że do 22 dzieci tymi baoonami swiruja
A potem padaja za zmeczenia

🤍

Stary 2013-08-07, 11:58   #297
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ja też
U mnie będę TYLKO balony , i niech się bawią. Od wieki wieków tylko z balonami się spotkałam dla dzieci na weselu i nie zamierzam żadnych kolorowanek etc im wymyślać. To jest wesele

my bedziemy mieli balony i zalatwimy jakas piłke czy cos, na podwórku jest bardzo obszerny trawnik, mysle ze beda chętnie tam grali zamiast ciągle siedziec na sali. Moze jakis znajomy bedzie mial bramki dla dzieciaków?
Stary 2013-08-07, 12:01   #298
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
my bedziemy mieli balony i zalatwimy jakas piłke czy cos, na podwórku jest bardzo obszerny trawnik, mysle ze beda chętnie tam grali zamiast ciągle siedziec na sali. Moze jakis znajomy bedzie mial bramki dla dzieciaków?
A poprawiny robicie?

🤍

Stary 2013-08-07, 12:01   #299
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
powaznie? z nieba mi spadłaś! a jak z jakością? zadowolona jestes?

p.s. tak wczesnie kupowałaś welon?
Właśnie ten model mi przycięli do dł. 100 cm i troszkę zagęścili - zapłaciłam 20-22 zł nie pamiętam dokładnie. Welon zrobiony ładnie, fajnie się układa. Sukienkę mam, więc szukałam welonu. Kupiłam od nich 2. Ten pierwszy był krótszy i dwuwarstwowy - jednak nie wstrzeliłam się w kolor (suknia ivory) i kupiłam właśnie ten i jest ok. Welon to kupiłam, aby mieć spokój z mamą, ponieważ jak usłyszała, że go nie chcę, to mi zapowiedziała, że mnie z domu nie wypuści
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:02   #300
karoolecka
Zadomowienie

a ja tam dzieciakom zrobię (jak Wy to nazywacie) kinderbal i będę prze-szczęśliwa jeśli któryś z dzieciaków będzie się bawił lepiej niż dorosły Skoro zapewniam dorosłym orkiestrę, jedzenie, picie i alkohol i zabawę do 5 rano, to dlaczego nie miała bym zapewnić dzieciakom śmiesznych kolorowanek i animatorki ? Zapewniam, że candy bar nie jest tylko z myślą o dzieciach ale i o mnie - dorosłej uwielbiającej słodycze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości