|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10231 |
|
Raczkowanie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Przepraszam happy dzieci nie dały mi pisać teraz mam chwile to już ci pisze
|
|
|
|
#10232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
witajcie cos na burze sie zbiera od wczoraj. Moze kogos zainteresuje ta rozmowa http://czateria.interia.pl/goscie-cz...tm_campaign=wd |
|
|
|
|
#10233 |
|
Raczkowanie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Napisalam ci komentarz ale napisze i tu
Nie wiem Zan ale ja widzę ze w lewej tez co sie coś przy mostku zle układa :/ może to kwestia załamania światła ma zdjęciu... Ja bym zrobiła w tych miejscach uzupełnienie tłuszczem a nie żadne odrywanie od klatki implantu zwłaszcza, ze może sie znowu tak samo zrosnac :/ |
|
|
|
#10234 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
#10235 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() zan bylam w albumie no i co Ci moja droga moge powiedziec widac te zalamanie jstem szczera bo wiem ze dobijajace jest to jak wszysy w kolo mowia ze jest dobrze. Ale moim zdaniem NIE poprawiaj tego. Znam osobiscie podobny przypadek i nic to niestety nie alo jakies poprawianie czy ostrzykiwanie tluszczem. Nie widac tego bardzo mocno Ty to widzisz bo Ty o tym wiesz Wiec prosze Cie nie ruszaj tego jestes jeszcze swiezo po operacji moze jeszcze sie to zmniejszy. Kochana nie zalamuj sie ![]() dodalam do albumu ponad roczne piersi wie zapraszam zainteresowane osoby
|
#10236 |
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam Kochane ! Happy hour, to straszne co Cię spotkało... ja na Twoim miejscu jednak bym tak tego nie zostawiła i przeprowadziłabym rozmowę z doktorkiem dlaczego zrobił tak a nie inaczej....i wiedząc że mogą opadać, powinien Ci tylko i wyłącznie okrągłe zaproponować! To on ma się na tym znać, nie Ty....!!! Będę w piątek (09.08) w Warszawie, przyjeżdżam autobusem na Bielany o 7:30 i do 10 będę miała czas, bo mam kurs od 10 do 16, więc jak któraś miałaby chęć i czas na poranną kaffkę to ja bardzo chętnie ! Odezwijcie się na pw
|
#10237 |
|
Raczkowanie
|
seloenko aa jestem 4 w kolejce
![]() jeszcze tylko 34dni nieźle )
|
|
|
|
#10238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10239 |
|
Zadomowienie
|
a mnie coś dzisiaj pobolewają cycki, jakoś kują.. i znowu lewy zaczął boleć przy chodzeniu a już myślałam że się tego pozbyłam
|
#10240 |
|
Raczkowanie
|
olivka wysłałąm zaproszenie bedzie mi milo jak przyjmiesz ;]
|
|
|
|
#10241 |
|
Zakorzenienie
|
przyjelam
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- korolowa moje piersi niestety twarde ale i tak nie narzekam chyba dlatego ze swojej wyjsciowki nie mialam wcale albo nie wiem d czego to zalezy a mowia ze Nagory miekkie
|
#10242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10243 |
|
Zadomowienie
|
|
#10244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- a tak w ogóle to denerwuje mnie to, że czuje i widzę, że jedna pierś jest większa, pelniejsza :/ jak ktoś nie wie to nie zauważy ale ja wiem..
|
|
#10245 |
|
Zakorzenienie
|
Matti a nie jestes przed miesiaczka? moje tez mnie pobolewaja przed miesiaczka. A jedna piersi tez mam wieksza a wyjsciowka byla plaska wiec nie masz sie czym martwic
|
#10246 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie dziewuszki
![]() Ja juz w Szczecinie,tż jeszcze zostal nad morzem na pare dni wiec jestem sama ![]() Olivko super panienki ![]() Dziewczyny wybaczcie,że znowu truje o tym ale chcialam zapytac jak powiedzialyscie rodzicom o podjetej decyzji ? ( zwlaszcza młodsze cycolinki, wiem ze mam was tu troche ) ja mam zamiar w tym tygodniu porozmawiac z mama ale nie wiem od czego zaczac jak jej to powiedziec moze jakies sprawdzone sposoby ?! ![]() A i to jest tak ze jak mam wiecej swojego gruczolu to moZliwe ze implant okrgaly bedzie bardziej. " naturalnie" wygladal ? I nie bedzie widac w krawedzi? Wiem musze spytac dr ale mam tez was
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-07 o 15:54 |
|
|
|
#10247 |
|
Zakorzenienie
|
Star ja to chyba nie podopowiem co do rodzicow bo to oni zaproponowali mi operacje ale bede mocno kciuki trzymac
moze inne cycolinki cos podpowiedza ja bym powiedziala wprosc ze robie operacje w koncu to rodzice powinny zrozumiec z implantami czy bez bedziesz ta sama osoba![]() Co do implantu jezeli masz swiecej swojego gruczolu to to tobrze bo bedzie mialo co przykryc implant choc dzis robia juz tak operacje ze i okragle chowa sie pod miesien zeby nie bylo widac wiec u Ciebie jak najbardzej okraglaski beda super piekne sterczace jjuz sie doczekac nie moge hihi )---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Dziękuje
|
#10248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam dziewczyny na rady ![]() No wlasnie tak myslalam ze przy wiekszej ilosci swojego gruczolu moga byc bardziej " naturalne " - powiedzmy hehe Ja tez sie nie moge doczekac i nie chce zapeszać bo mam plan diabelski o ktorym jeszcze nikomu nie mowilam - jak mi sie uda z rodzicami w sumie z mama bo tacie chyba nie bede mowic - jakos ciezko mi sobie wyobrazic rozmawiac z nim o cyckach to spełni sie on szybko jak nie to bede musiala poczekać chociaz wolalabym miec juz to za soba
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-07 o 16:15 |
|
|
|
|
#10249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
No ale ja już od lat mówiłam, że kiedyś sobie zrobię, więc mama nie była zaskoczona
|
|
#10250 |
|
Rozeznanie
|
Star ja zaczęłam temat jak byłam sama z mamą w kuchni, luźna atmosfera. Powiedziałam: "Powiem Ci coś, ale sobie usiądź"
No i prosto z mostu, bez owijania w bawełnę, że chcę sobie powiększyć piersi. A mama powiedziała później tacie no i dość spokojnie to przeszło, co mnie bardzo zdziwiło, bo moi rodzice już po 60 lat mają, więc dla nich to taka abstrakcja trochę Ale wspierali mnie od początku. Mama powiedziała, że rozumie to, bo kobieta musi czuć się atrakcyjna Ale naprawdę mnie ich reakcja zaskoczyła, bo bardziej spodziewałam się odpowiedzi, że mam się w głowę klepnąć
|
|
|
|
#10251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Ja tez musze chyba znalezc odpowieni moment z mama sam na sam na luźno. No oprocz tego ze mam sie klepnac to pewnie powie ze nie mam na co pieniedzy wydawac w sumie nie mam bo dzieci nie mam, domu na utrzymaniu tez nie, zawsze jakis argument. A tak patrze unsafe ty mialas rowniez niemałe piersiątka przed
|
#10252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale teraz jak byłam powiedziała mi tylko, abym nic przed urodzeniem dziecka nie robiła, więc może powoli przyjmuje do wiadomości, że raczej nic do powiedzenia nie ma?
|
|
|
|
|
#10253 |
|
Zakorzenienie
|
unsafe_girl krótko i na temat to mi sie podoba
usmialam sie z tego zeby mama usiadla ![]() Star mysle ze musisz usiac i powiedziec bo tak bedziesz ciagle sie stresowac u mnie z ustami byl problem troche pomarudzili a ze po co a na co ale ja twardo powiedzialam ze i tak zrobie czy im sie podoba czy nie obiecalam ze tylko raz bedzie a teraz powiedzialam ze na swieta znowu sobie strzele a Ty za swoja kaske robisz to juz w ogole mysle ze nie bedzie az tak zle w sumie dobrze ze wczesniej mowisz beda mieli czas zeby sie oswoic :
|
#10254 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie bedzie tak na 99% :
Ja: mamo musze ci cos powiedziec,porozmawiac z Toba Mama: jesteś w ciąży ????? Tak jest zazwyczaj chociaz wie ze biore tabletkiTakze to dla niej i tak bedzie lepsza informacja niz moja ciąża hehe No olivvko wlasnie o to chodzi ze ten diabelski moj plan jest taki.. Ze o ile uda sie z rodzicami i kredytem na 6-7 tysięcy w moim banku no albo innym.. I badania będą ok to operacje mam 10 pażdziernika Na razie tylko ja o tym wiem hehe no i wy już
|
#10255 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahah dobre z tą ciążą
![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama kiedyś też by tak zareagowała ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Widzę, że konkretne decyzje już podejmujesz Jeśli jesteś w 100% pewna, to spełniaj marzenia Chociaż wiesz, że ja Twoich piersi bym nie ruszała
|
#10256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejmuje, jestem na 200% pewnia i chcialabym miec to za soba. Nie chcialam brac kredytu ale jak zobaczylam ze bede musiala zaplacic " tylko" 900 zl wiecej to nie jest az tak zle, pozycze 7 tys w ciagu 14 miesiecy bede musiala Zwrocic 7900. Nie jest zle , myslalam ze bede musiala oddac drugie tyle dlatego nie bylam przekonana i chcialam odlozyc swoje.7000 kredytu + 6000 z oszczednosci i bedzie ok ![]() Teraz tylko bede musiala latac po bankach czy w ogole dostane kredyt bo wiadomo zazwyczaj mloda osoba jest niewiarygodna.. Chociaz juz kiedys placilam raty za sprzet 2500 zł w ciagu 5 miesiecy splacilam takzze moze sie uda. Nie chce w to angazowac moich rodzicow ani tżta , musze sama sie postarac zeby mieć te pieniadze moze wtedy zrozumieja ze mi zalezy.Saba wiem wiem co niektore z was mysla o tym ale zawsze o tym marzylam, po prostu o fajnym duzym rozmiarze z efektem push up bez stanika,cóż jak nie zrobie to się nie przekonam czy to była dobra decyzja ![]() Tu tez widze bylo kilka z was co mialo ladny biust przed i chyba dziewczyny nie zaluja swojej decyzji
|
|
#10257 |
|
Zadomowienie
|
no tak, 900 zł to nie jest dużo więcej przy tej kwocie. A Selena chyba pisała o mediratach, czy jakoś tak. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
|
#10258 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak wlasnie tylko mediraty sa w niektorych klinikach
w mojej nie ma wiec czeka mnie laatanie po bankach a ja wyplate mam do reki nie na konto wiec bedee musiala sie pogimnastykowac troche . W jakich bankach bralyscie kredyty gotowkowe ?
|
#10259 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przyznam nieskromnie, że mój jest najcudowniejszym mężczyzną pod słońcem ). Teraz momentami żałuję że go nie posłuchałam Piersi podobają mi się, takie jakie są, ich kształt, umiejscowienie brodawek itd (zresztą przed operacją też mi się podobały), ale ten 'mały' defekt jest czymś, czego nie jestem w stanie zaakceptować :/ Raczej nie liczę, że czas tu coś zmieni, bo właśnie z jego upływem problem się pogłębia i bardziej uwidacznia Ehh moja radość z piersi trwała raptem miesiąc, teraz nie jestem w stanie się nimi cieszyć ![]() Buziaki Cycolinki ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Ale ja na szczęście nic nie dostrzegam ![]() Zastanawiam się na tym przeszczepem tłuszczu ale muszę jeszcze dokładnie zgłębić ten temat, bo jest mi obcy. Czy któraś z Was się spotkała z tą metodą? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Bardzo mi zależy na Waszych szczerych opiniach, ponieważ ani lekarz ani mój TŻ nie są obiektywni, obaj zostawiliby to w spokoju... A najgorsze już jak ktoś wmawia Ci że problemu nie ma, podczas gdy on na prawdę istnieje :/Na razie nie ruszam, lekarz każe czekać jeszcze miesiąc. Zaproponował te dwie opcje, ponowna operacja lub przeszczep. Już nawet nie łudzę się, że to samo przejdzie, bo z upływem czasu widzę tylko pogorszenie Mówisz, że znasz podobny przypadek i to nic nie dało? Czyli pozostaje albo zaakceptować albo wyjąć implanty? ![]() Olivka, piękne masz piersi i jak blisko siebie ![]() Saba, dziękuje za PW
Edytowane przez zan123 Czas edycji: 2013-08-07 o 19:25 |
|||
|
|
|
#10260 |
|
Zadomowienie
|
Zan byłam u Ciebie w albumie , i nie wiem co mam Ci powiedzieć . Każda z nas musi liczyć się z jakimiś powiklaniami ,przykre ze u Ciebie coś takiego się dzieje. Jeżeli chodzi o przeszczep tłuszczu to lekarz go wszczepi dokładnie w to miejsce , tam gdzie masz ten dołek . Nie wiem , jaki bedzie efekt i na jak długo to starczy. Chyba tłuszczyk może się wchłonąć.
Ja interesowalam się tym trochę bo ta metoda chciałam sobie troszkę powiększyć piersi ale efekt nie taki jak bym chciała więc zrezygnowałam. Trzymaj się Kobietko
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

dlatego nie bylam przekonana i chcialam odlozyc swoje.