Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 12:06   #301
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM20

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
A poprawiny robicie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
tak, a czemu pytasz?
Stary 2013-08-07, 12:08   #302
Verunka
Zadomowienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Ok to co mam zrobić ja - na sali nie ma pokoi do wynajęcia, balonów nie chce nie ma takiej opcji, na animatorkę kasy nie mam, żadnych kacikow z kolorowankami nie będę robić - ktoś będzie chciał przyjść z dzieckiem to trudno, pewnie wyjdzie kolo 23

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:09   #303
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

czekooczekolada

Moja babka zawsze patrzy kto kogo spod ołtarza swoją stroną wyprowadza bo to ponoć mówi o tym kto kasą będzie dysponował dlatego my rozsuniemy krzesła i przejdziemy środkiem a jak sypnął grosze pod nogi zbierać nie będziemy przejdziemy po pieniądzach żeby nami nie żądził pieniądz.
Stary 2013-08-07, 12:09   #304
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Właśnie ten model mi przycięli do dł. 100 cm i troszkę zagęścili - zapłaciłam 20-22 zł nie pamiętam dokładnie. Welon zrobiony ładnie, fajnie się układa. Sukienkę mam, więc szukałam welonu. Kupiłam od nich 2. Ten pierwszy był krótszy i dwuwarstwowy - jednak nie wstrzeliłam się w kolor (suknia ivory) i kupiłam właśnie ten i jest ok. Welon to kupiłam, aby mieć spokój z mamą, ponieważ jak usłyszała, że go nie chcę, to mi zapowiedziała, że mnie z domu nie wypuści
rozumiem że zamówiłas kolor ivory i pasuje? zapłaciłaś 20 zł za ściecie czy za cały welon? bo troche niejasno napisałaś
jak myslicie - skoro mam 175 cm wzrostu + 10 cm obcas to jaką musze mieć dlougość welonu aby był do samej ziemi? 2 m?
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
a ja tam dzieciakom zrobię (jak Wy to nazywacie) kinderbal i będę prze-szczęśliwa jeśli któryś z dzieciaków będzie się bawił lepiej niż dorosły Skoro zapewniam dorosłym orkiestrę, jedzenie, picie i alkohol i zabawę do 5 rano, to dlaczego nie miała bym zapewnić dzieciakom śmiesznych kolorowanek i animatorki ? Zapewniam, że candy bar nie jest tylko z myślą o dzieciach ale i o mnie - dorosłej uwielbiającej słodycze
jak to mówią - jednemu Kaśka drugiemu Maryśka. Nie ma sensu się spierać ja porównuje wesele do sylwestra i tyle
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:11   #305
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
jak widać nie tyylko moje zdanie bo wiele dziewczyn mnie poparło

Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale uważam, ze wesele to nie jest miejsce dla dzieci. Nie zabieram dziecka na bal sylwestrowy na wesele też bym nie zabrała.
A jak na wesele zaproszeni są dziadkowie dziecka, ciotki i inne osoby, które mogłyby się zająć dzieckiem, to zatrudniłabyś opiekunkę?

Rozumiem, że można nie lubić dzieci, ale żeby traktować jak intruzy?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:12   #306
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Ok to co mam zrobić ja - na sali nie ma pokoi do wynajęcia, balonów nie chce nie ma takiej opcji, na animatorkę kasy nie mam, żadnych kacikow z kolorowankami nie będę robić - ktoś będzie chciał przyjść z dzieckiem to trudno, pewnie wyjdzie kolo 23

Rozumiem, ale czy ja Tobie każę coś robić ? No przecież ja nikogo nie przekonuję, że moja opcja jest najlepsza, po prostu bronię mojego zdania, bo uważam, że dobrze robię. To co Ty zrobisz na swoim weselu to tylko i wyłącznie Twoja wola, bo to Wasz dzień. Szkoda tylko będzie żegnać znajomych w połowie imprezy, bo dziecko im się znudziło albo chce spać.
btw. moja animatorka (od nauki tańca) kosztuje mnie (ok) 200 zł, szukałam, szukałam i znalazłam, uważam, że to super tania opcja
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:13   #307
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A jak na wesele zaproszeni są dziadkowie dziecka, ciotki i inne osoby, które mogłyby się zająć dzieckiem, to zatrudniłabyś opiekunkę?

Rozumiem, że można nie lubić dzieci, ale żeby traktować jak intruzy?
a gdzie ja napisałam ze nie lubie dzieci? napisałam ze nie lubie ich na weselach. Wesele to dla mnie bal sylwestrowy - na nie jakoś ich nie zabieramy, prawda?
Zawsze jest jakaś kuzynka/kolezanka z pracy ktorą dziecko traktuje jak ciocie/sąsiadka która ma dziecko w podobnym wieku. Zawsze jest jakieś rozwiązanie

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-08-07 o 12:24
Stary 2013-08-07, 12:13   #308
niulka_1985
Zadomowienie

U nas będą dzieciaki, ale tylko z najbliższej rodziny, czyli siostrzeńcy. Pozostali sa proszeni sami, w sumie to nie ma więcej dzieciaków w rodzinie
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:15   #309
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ten model mi przycięli do dł. 100 cm i troszkę zagęścili - zapłaciłam 20-22 zł nie pamiętam dokładnie. Welon zrobiony ładnie, fajnie się układa. Sukienkę mam, więc szukałam welonu. Kupiłam od nich 2. Ten pierwszy był krótszy i dwuwarstwowy - jednak nie wstrzeliłam się w kolor (suknia ivory) i kupiłam właśnie ten i jest ok. Welon to kupiłam, aby mieć spokój z mamą, ponieważ jak usłyszała, że go nie chcę, to mi zapowiedziała, że mnie z domu nie wypuści
a wrzuciłabyś fotki ?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:17   #310
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem że zamówiłas kolor ivory i pasuje? zapłaciłaś 20 zł za ściecie czy za cały welon? bo troche niejasno napisałaś
j
Za cały welon zapłaciłam 20 zł + koszty przesyłki. Ivory był zbyt jasny, więc wzięłam ecru.
Stary 2013-08-07, 12:18   #311
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
a ja zawsze chciałam duże wesele i takie będzie
na szczęście nie mam żadnych spięć z kuzynami/kami więc mam ułatwione zadanie bo ich obecnosc mi nie bedzie wadzić
Piąteczka! Dokładnie tak samo jak ja!
A na ile osób planujecie wesele? (dołączyłaś do nas podczas mojej nieobecności więc nie bardzo się orientuję)
Widzę, że 16.08 również dla Ciebie będzie wyjątkowym dniem

poznanianka udanych przymiarek! Czekamy na relacje
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:20   #312
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Za cały welon zapłaciłam 20 zł + koszty przesyłki. Ivory był zbyt jasny, więc wzięłam ecru.
ok podoba mi sie to co piszesz

dołączam się do prośby o fotkę welonu
a co zrobiłas z tym ktory ci nie odpowiadał?
Stary 2013-08-07, 12:20   #313
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a wrzuciłabyś fotki ?
Ok, tylko wieczorem albo jutro bo teraz nie mam możliwości.
Stary 2013-08-07, 12:22   #314
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

A jeszcze zapomnialam dodać że w trakcie kaczuszek swaszka będzie chodzić z koszykiem a w nim cuiierkami zapakowanymi w ozdobne woreczki i będzie rozdaawac maluchom, po woreczku dla kazdego

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-07, 12:23   #315
moooniaaaa
Zakorzenienie

Z mojej strony dzieci nie ma, no może 1-2 by się znalazło.
Ale u tż naliczyliśmy chyba z 15 maluchów, od najmłodszych do nastolatków.
Atrakcji zapewniać im nie będę, żadnych dodatkowych stolików i sal. Pokój mamy jeden za free,ale zamierzamy w nim trzymać swoje rzeczy,a nie kłaść dzieci. Jak będziemy zapraszać i ktoś poruszy kwestię dzieci to po prostu powiemy, że atrakcji dla maluchów nie będzie, więc niech każdy decyduje czy bierze dzieci czy nie.
Jak ktoś nie chce zabierać dzieci to na pewno znajdzie dla nich opiekę. Bez przesady, w dzisiejszych czasach znaleźć opiekunkę to żaden problem.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:27   #316
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Piąteczka! Dokładnie tak samo jak ja!
A na ile osób planujecie wesele? (dołączyłaś do nas podczas mojej nieobecności więc nie bardzo się orientuję)
Widzę, że 16.08 również dla Ciebie będzie wyjątkowym dniem

poznanianka udanych przymiarek! Czekamy na relacje
Do proszenia mamy ponad 220 a Wy? Pjona! 16.08

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
tak, a czemu pytasz?

Nie zapomnij o balonach na poprawiny :p moja siostra zapomniala cały czas dzieci za nią chodzily czy będą balony :p

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-07, 12:30   #317
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Rozumiem, ale czy ja Tobie każę coś robić ? No przecież ja nikogo nie przekonuję, że moja opcja jest najlepsza, po prostu bronię mojego zdania, bo uważam, że dobrze robię. To co Ty zrobisz na swoim weselu to tylko i wyłącznie Twoja wola, bo to Wasz dzień. Szkoda tylko będzie żegnać znajomych w połowie imprezy, bo dziecko im się znudziło albo chce spać.
btw. moja animatorka (od nauki tańca) kosztuje mnie (ok) 200 zł, szukałam, szukałam i znalazłam, uważam, że to super tania opcja
Trudno, nie będę wydawać dodatkowej kasy na animatorkę bo i tak oszczedzamy na czym się da. Z resztą dzieci będzie mało może kolo 5-6. Na codzień pracuje z dziećmi, lubię je, ale to jest impreza dla dorosłych

Cytat:
a gdzie ja napisałam ze nie lubie dzieci? napisałam ze nie lubie ich na weselach. Wesele to dla mnie bal sylwestrowy - na nie jakoś ich nie zabieramy, prawda?
Zawsze jest jakaś kuzynka/kolezanka z pracy ktorą dziecko traktuje jak ciocie/sąsiadka która ma dziecko w podobnym wieku. Zawsze jest jakieś rozwiązanie

dokładnie tak

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Z mojej strony dzieci nie ma, no może 1-2 by się znalazło.
Ale u tż naliczyliśmy chyba z 15 maluchów, od najmłodszych do nastolatków.
Atrakcji zapewniać im nie będę, żadnych dodatkowych stolików i sal. Pokój mamy jeden za free,ale zamierzamy w nim trzymać swoje rzeczy,a nie kłaść dzieci. Jak będziemy zapraszać i ktoś poruszy kwestię dzieci to po prostu powiemy, że atrakcji dla maluchów nie będzie, więc niech każdy decyduje czy bierze dzieci czy nie.
Jak ktoś nie chce zabierać dzieci to na pewno znajdzie dla nich opiekę. Bez przesady, w dzisiejszych czasach znaleźć opiekunkę to żaden problem.
Zgadzam się!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:35   #318
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatuch Pokaż wiadomość
Nie, małe miasto, przez które Poznaniacy zazwyczaj jadą nad morze, celuj dalej

Ale nikt nam tego nie zaśpiewa pewnie

Czarnków? Trzcianka ? Bo ja w jednym z nich

Cytat:

Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale uważam, ze wesele to nie jest miejsce dla dzieci. Nie zabieram dziecka na bal sylwestrowy na wesele też bym nie zabrała.
U mnie będą dzieci sióstr i dzieci kuzynostwa do lat 2 (jeśli będą chcieli zabrać - są za darmo) a inne już nie bo przede wszystkim jest ich za dużo i gdybym miała za te dzieci jeszcze płacić to bym miała drugie wesele zresztą nie ma tyle miejsc do spania żeby jeszcze dzieci miały przyjechać . U nas w rodzinach też często zapraszali na wesele bez dzieci i nikt z tym problemu nie miał .

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-07 o 12:36
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:40   #319
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
ok podoba mi sie to co piszesz

dołączam się do prośby o fotkę welonu
a co zrobiłas z tym ktory ci nie odpowiadał?
Wstawię, wstawię.
A tamten welon przecięłam na 2 części i (aby były dwie sztuki) i dałam moim siostrzenicom, ale były szczęśliwe Mówiły, że noszą na głowie firanki

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-08-07 o 12:42
Stary 2013-08-07, 12:42   #320
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Prawda. Bo wtedy dziadkowie mogą się nimi zająć

Nie sprzeczam się już, bo i tak widzę, że każda ma inny pogląd.

Co do pogrubionego, pierwszy raz spotkam się z porównaniem, że wesele to bal sylwestrowy
Stary 2013-08-07, 12:42   #321
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego tzta siostra ma dwójkę dzieci 4 i 3 lata, a w październiku idziemy na wesele do kuzynka tzta i oni na początku mówili że chyba będą prosić bez dzieci , to siostra tzta powiedziała że ich pewnie nie będzie bo najzwyczajniej w świecie nie mają z kim zostawić dzieci. I w sumie byli prosić w sobotę , z dziećmi jednak jak ktoś nie ma z kim zostawić to jak? Dlatego nie wyobrażam sobie prosić bez dzieci, pozatym jak ja będę mieć dzieci i ktoś mi da zapro bez nich to co mam zrobić? Zostawić ich samych? Nie każde ddziecko zostanie z obca osoba tj opiekunka..

No dobrze tylko że to nadal nie rozwiązuje problemu bo zabrać dziecko można na wesele tylko że barbarzyństwem byłoby takie małe dziecko zmuszać do siedzenia całą noc przy stole albo spania po krzesłach na sali - więc tak czy siak trzeba dziecku opiekę na noc zapewnić chyba że rodzice wychodzą o tej 24 z wesela i nie wracają...

Cytat:
noo i mimo tego dalej są parą, a to bylo z 3 lata temu. Powiedzialam jej ze ja bym nie wybaczyla. I dziwne ze ona to zrobila. Tyle ze mysli nad rewanżem bo wciąż to doskonale rozpamiętuje
No to fajny związek.. nie ma co... dziecinada...

Cytat:

Ja się z grubsza zgadzam tylko może nie tak rygorystycznie. Uważam że jak ktoś chce zabrać dziecko to proszę. Ale żeby para młoda organizowała dzieciom animatorki, opiekunki, miejsca do spania... to jest przegięcie. Uważam że jak rodzice chcą przyjść z dzieckiem do fajnie bo to członek rodziny ale tak koło 22-24 dzieci powinny opuścić wesele bo to przegięcie zmuszać dzieci jak pisałam do męczącego je uczestnictwa w weselu albo do spania na krzesłach, w jakimś kącie... z resztą dobrze się mówi ale jak dzieci będą w jednym pokoju same bez opieki to wcale spania nie będzie tylko mogą coś nabroić i tak czy siak ktoś musi z nimi siedzieć albo często zaglądać. Nie wiadomo czy będą chciały wszystkie razem spać, mogą marudzić itd. Wszystko wygląda w teorii ładnie ale w praktyce? może być różnie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:45   #322
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę

Cytat:
Do proszenia mamy ponad 220 a Wy? Pjona! 16.08

wow!
To my będziemy mieli skromne 150 - 160 os.

Co do chrześniaków. Moja młodsza chrześniaczka (5l.) jak tylko dowiedziała się, że planujemy ślub sama wyraziła chęć niesienia obrączek. A starsza chrześniaczka (9l.) może przeczyta na mszy I czytanie
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:46   #323
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątku
I się chwalę, że wreszcie mamy ostateczną liczbę gości!!! Wyszło coś ok. 110 osób, ale już nic nie będziemy tam zmieniać Usiadłam z mamą, tatą i TŻ-tem i nareszcie to załatwiliśmy bo wcześniej to tylko się mówiło kogo wypada zaprosić itp, a teraz już mam konkretną listę

I od razu mam do Was ogromną prośbę Jeśli ktoś chciałby wspomóc mnie głosikiem to będę ogromnie wdzięczna https://www.facebook.com/JogobellaZe...&app_data=2039

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:46   #324
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Prawda. Bo wtedy dziadkowie mogą się nimi zająć

Nie sprzeczam się już, bo i tak widzę, że każda ma inny pogląd.

Co do pogrubionego, pierwszy raz spotkam się z porównaniem, że wesele to bal sylwestrowy
a wesele to nie bal? 150 osób, tańce do białego rana, alkohol.... bal jak nic no chyba że ktoś robi wesele na 60 osób to wtedy latwiej jest ogarnąć dzieci, co jednak sprawia że zdania nie zmieniam
Stary 2013-08-07, 12:51   #325
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Ja się z grubsza zgadzam tylko może nie tak rygorystycznie. Uważam że jak ktoś chce zabrać dziecko to proszę. Ale żeby para młoda organizowała dzieciom animatorki, opiekunki, miejsca do spania... to jest przegięcie. Uważam że jak rodzice chcą przyjść z dzieckiem do fajnie bo to członek rodziny ale tak koło 22-24 dzieci powinny opuścić wesele bo to przegięcie zmuszać dzieci jak pisałam do męczącego je uczestnictwa w weselu albo do spania na krzesłach, w jakimś kącie... z resztą dobrze się mówi ale jak dzieci będą w jednym pokoju same bez opieki to wcale spania nie będzie tylko mogą coś nabroić i tak czy siak ktoś musi z nimi siedzieć albo często zaglądać. Nie wiadomo czy będą chciały wszystkie razem spać, mogą marudzić itd. Wszystko wygląda w teorii ładnie ale w praktyce? może być różnie
ale dlaczego przegięcie ? koszt animatorki to dla mnie 200 zł - gdzie tu przegięcie ? pokój mamy za darmo i to nie ten w którym my śpimy, tylko zupełnie oddzielny dla dzieci..
Jak rodzice będą chcieli to i tak opuszczą wesele, ale ja wiem, że z mojej strony zapewniłam im tak samą fajną zabawę jak i dorosłym i już
Stary 2013-08-07, 12:54   #326
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
No dobrze tylko że to nadal nie rozwiązuje problemu bo zabrać dziecko można na wesele tylko że barbarzyństwem byłoby takie małe dziecko zmuszać do siedzenia całą noc przy stole albo spania po krzesłach na sali - więc tak czy siak trzeba dziecku opiekę na noc zapewnić chyba że rodzice wychodzą o tej 24 z wesela i nie wracają...

No to fajny związek.. nie ma co... dziecinada...

Chyba łatwiej załatwić kogoś do opieki na noc niż na dzień.... Ludzie pracują za dnia, nie ma im kto zostać z dziećmi, teściowej pracują a szwagierka ma dwójkę swoich to nie zwala im na głowę jeszcze dwójkę. A tesciu na noc spać może pójść, rodzice wracają na wesele. Pozatym ja wcześniej pisałam, że u mnie dzieci będą mieć nocleg w hotelu.

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
wow!
To my będziemy mieli skromne 150 - 160 os.

Co do chrześniaków. Moja młodsza chrześniaczka (5l.) jak tylko dowiedziała się, że planujemy ślub sama wyraziła chęć niesienia obrączek. A starsza chrześniaczka (9l.) może przeczyta na mszy I czytanie
Źle napisałam, ponad 200, około 220 ale przyjdzie nam 180 max i to już wiem dziś bo odemnie z 30 osób nie przyjdzie, głównie tacy starsi.

🤍

Stary 2013-08-07, 12:56   #327
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ale dlaczego przegięcie ? koszt animatorki to dla mnie 200 zł - gdzie tu przegięcie ? pokój mamy za darmo i to nie ten w którym my śpimy, tylko zupełnie oddzielny dla dzieci..
Jak rodzice będą chcieli to i tak opuszczą wesele, ale ja wiem, że z mojej strony zapewniłam im tak samą fajną zabawę jak i dorosłym i już

I już nawet pomijam fakt tej animatorki, bo nie każdy ma taką możliwość, ale uważam, że wydrukowanie kolorowanek czy nadmuchanie balonów helem nie jest zbrodnią, a ile radości dla maluchów. U nas zespół to zapewnia i mówi, że dzieciaków nie ma do co najmniej 20 godziny.

Cytat:
a wesele to nie bal? 150 osób, tańce do białego rana, alkohol.... bal jak nic no chyba że ktoś robi wesele na 60 osób to wtedy latwiej jest ogarnąć dzieci, co jednak sprawia że zdania nie zmieniam
Bal to bal. A wesele to impreza rodzinna.
Stary 2013-08-07, 12:56   #328
agatuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Czarnków? Trzcianka ? Bo ja w jednym z nich
Jedno z nich

I znowu o coś spytam...
Mam takie buty jak w załączniku, kolor to chyba ecru ;p
Miałam je na jednym weselu, okazały się baaardzo wygodne i rozważam teraz, żeby ubrać je na ślub i wesele plus coś tam kupić na zmianę później.
Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0741.jpg (95,7 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez agatuch
Czas edycji: 2013-08-07 o 12:57
agatuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 12:58   #329
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:

I już nawet pomijam fakt tej animatorki, bo nie każdy ma taką możliwość, ale uważam, że wydrukowanie kolorowanek czy nadmuchanie balonów helem nie jest zbrodnią, a ile radości dla maluchów. U nas zespół to zapewnia i mówi, że dzieciaków nie ma do co najmniej 20 godziny.

Bal to bal. A wesele to impreza rodzinna.
też uważam, że to nie zbrodnia, dla mnie osobiście to czysta przyjemność ale chyba jesteśmy tu tylko dwie
Stary 2013-08-07, 13:01   #330
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
noo i mimo tego dalej są parą, a to bylo z 3 lata temu. Powiedzialam jej ze ja bym nie wybaczyla. I dziwne ze ona to zrobila. Tyle ze mysli nad rewanżem bo wciąż to doskonale rozpamiętuje
No to tego to już zupełnie nie rozumiem, albo się wybacza i nigdy nie wraca się do tego tematu. Albo się nie wybacza i koniec kropka. Takie wybaczanie ze świadomością "ja mu jeszcze pokaże, też go zdradzę, żeby było 1:1" Nie rozumiem tego. Ale fakt faktem że cała sytuacja jest bardz przykpra
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości