Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 23:45   #631
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

kupiliśmy wczoraj pralkę

już niedługo ja wypróbuję razem z tym Softlanem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-07, 23:46   #632
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja mam w ogóle rozterki w głowie nie małe.. z jednej strony chciałabym princeskę z pięknym dekoltem w serduszko... ale z drugiej marzy mi się wianek.. a do tego musi być jakaś romantyczna kiecka a nie tam balowa.. czy tylko ja mam kosmos w głowie ? Każda z Was ma już wymarzone suknie ?
hmm mam podobnie jak Ty
A mierzyłaś juz cos?
Moze do znajdziesz taką princeskę, do której wianek bedzie pasował?
Są teraz modne takie wianki materiałowe Ptaszarnia robi śliczne, zastanów sie nad konkretnymi modelami i pokaz foto, to cos doradzimy
ja sie zastanaiam nad wiankiem na sesje tylko

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:47   #633
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Kochane pamietacie tę strone gdzie podaje sie model sukni a ona wyszukuje salony w ktorych jest dostepna? przewinela się dzisiaj a ja nie moge znaleźć
http://twojasuknia.pl/

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Fotki z przymiarki:

Oceniajcie - ja już mam swój typ nr 1 Mojej mamie się dwie podobają bardzo, ale ta co mi się podoba najbardziej to jej też
Ostatnia najbardziej Ale 1, 2 i 10 też ładne

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:47   #634
_kosteczka_
Raczkowanie

[QUOTE=monikkad;42159825]Powiem Ci, że dzisiaj jak mierzyłam różne i akurat miałam na sobie princeskę to pani z salonu skomentowała: "Ta jest właśnie taka bardzo romantyczna"

A więc.. hehe Może jednak [/QUOTE
]
Jeeeny! Ja Wam tak zazdroszczę, że już mierzycie sukienki!!!
_kosteczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:48   #635
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sugerujcie się tak do końca - salonowa suknia to rozmiar 38, a ja mam 34 jak nie 32 wg pań z salonu, także tego W biuście jest za wielka, za długa i będzie węższa w talii na pewno. Musi być dopasowana po prostu.

monikkad, nie kupuję na razie, choć mnie kusi. Ale ta suknia będzie w kolekcji 2014 w tej samej cenie, więc jestem spokojna. Babka zaprosiła mnie w marcu, jeśli zdecyduję się na kupno.
Mama mnie namawia na przymiarki nowych kolekcji, ale dla mnie to bez sensu, bo i tak mnie nie będzie stać na suknię z nowej kolekcji, a używanej z nowej kolekcji przecież nie znajdę...
Uważam tak samo jak Ty, nie zamierzam mierzyć nowych kolekcji, na które i tak nie będzie mnie stać.
To fajnie masz z tą kiecką, że będzie w nowej i że cena zostaje.
Moja, ta co mi się tak podobała, jest na wyprzedaży i niestety w każdej chwili ktoś może ją kupić, a to ostatni model w salonie, więc może mi przepaść bezpowrotnie... Jak tak się stanie to kupię chyba typ numer dwa. Ale ja chyba kupię już na dniach, nie ma na co czekać, ceny konkurencyjne, a pmki łażą po salonach i czyhają Później już tak tanio nie kupię...

Szkoda, że TŻ nie chce się zainteresować kupnem garniaka teraz, kiedy takie przeceny. Chociaż buty by sobie kupił!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

[QUOTE=_kosteczka_;4215985 9]
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że dzisiaj jak mierzyłam różne i akurat miałam na sobie princeskę to pani z salonu skomentowała: "Ta jest właśnie taka bardzo romantyczna"

A więc.. hehe Może jednak [/QUOTE
]
Jeeeny! Ja Wam tak zazdroszczę, że już mierzycie sukienki!!!
To umawiaj się na przymiarki, to nic nie kosztuje
Stary 2013-08-07, 23:50   #636
poznanianka1990
Zakorzenienie

monikkad, a ile kosztuje ta Twoja suknia?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:51   #637
21klaudyna
Zadomowienie

http://www.annacampbell.com.au/#/gos...ion/4576810641 oddam dusze za każdą z nich ...
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:52   #638
_kosteczka_
Raczkowanie

[QUOTE=monikkad;42159861]Uważam tak samo jak Ty, nie zamierzam mierzyć nowych kolekcji, na które i tak nie będzie mnie stać.
To fajnie masz z tą kiecką, że będzie w nowej i że cena zostaje.
Moja, ta co mi się tak podobała, jest na wyprzedaży i niestety w każdej chwili ktoś może ją kupić, a to ostatni model w salonie, więc może mi przepaść bezpowrotnie... Jak tak się stanie to kupię chyba typ numer dwa. Ale ja chyba kupię już na dniach, nie ma na co czekać, ceny konkurencyjne, a pmki łażą po salonach i czyhają Później już tak tanio nie kupię...

Szkoda, że TŻ nie chce się zainteresować kupnem garniaka teraz, kiedy takie przeceny. Chociaż buty by sobie kupił!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez _kosteczka_ Pokaż wiadomość

To umawiaj się na przymiarki, to nic nie kosztuje

hehe wiem ale dopiero w październiku będę w Polsce (mam nadzieję)
_kosteczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 23:58   #639
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci, że dzisiaj jak mierzyłam różne i akurat miałam na sobie princeskę to pani z salonu skomentowała: "Ta jest właśnie taka bardzo romantyczna"

A więc.. hehe Może jednak
oo możeee.. byłoby cudnie..

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
hmm mam podobnie jak Ty
A mierzyłaś juz cos?
Moze do znajdziesz taką princeskę, do której wianek bedzie pasował?
Są teraz modne takie wianki materiałowe Ptaszarnia robi śliczne, zastanów sie nad konkretnymi modelami i pokaz foto, to cos doradzimy
ja sie zastanaiam nad wiankiem na sesje tylko

nie mierzyłam nic jeszcze.. czekam na ślub siostry tż żebym miała spokój i mogła zająć się swoim weselem

podobają mi się takie - http://pinterest.com/pin/318066792403715429/

ten właśnie np. na sesję tylko http://pinterest.com/pin/318066792403715436/ ale szkoda kasy na dwa wianki

ale do nich za nic nie bd pasowała princeska..

jedynym rozwiązaniem będą chyba dwa śluby.. jeden romantyczny, a drugi księżniczkowy nie ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 00:02   #640
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Ja czekam właśnie na nowa kolekcje, siostra kupiła. Sposie sukienkę z nowej kolekcji za 2 tys, to myślę że też mi się coś trafi, zamierzam wydać do 2500

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-08, 00:02   #641
karoolecka
Zadomowienie

i dzięki za ptaszarnię ! przeglądam jej bloga i te wianki są mega cudownee
Stary 2013-08-08, 00:03   #642
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mi jakoś do wianków pasują suknie empire. Takie lekkie, zwiewne
Ale nie nastawiaj się - mi się kompletnie inne w necie podobały, a jak przymierzałam to albo mnie przytłaczały, albo były za ciężkie, albo źle w nich wyglądałam.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-08, 00:07   #643
karoolecka
Zadomowienie

tak właśnie myślę, że ja się tu naszukam w necie sukienek, pozakochuję, a w praniu wyjdzie zupełnie co innego
uciekam bo juz nie mam czym oddychać, muszę sobie sprawić jakąś maskę tlenową na te upały
Stary 2013-08-08, 00:11   #644
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja też mykam. Muszę odpocząć. Na prawdę jest mi przykro, popłakałam się... Jak można powiedzieć ukochanej, że nie ma gustu?

Jutro muszę wcześnie wstać, zabrać się za sprzątanie mieszkania, bo po południu przyjedzie do mnie kuzynka Także na forum może wejdę do południa, a potem dopiero wieczorem pewnie.

Dziękuję za wszystkie opinie, miłe słowa Jesteście niezastąpione
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-08, 00:51   #645
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja chyba sie właśnie wypiszę z wątku, bo co ja tu robię... gorsza jestem i w dodatku głupia jakas bo na mój jedyny planowany ślub w życiu w urzedzie - z wiary i wyboru - zamierzałam załozyc bezę i do tego zrobic wesele masakra, wybaczcie, ze wam tyłki zawracałam.
nigdzie cie nie puszczam jasne? zostajesz
Cytat:
Rety, co za faceci
Mój na bank by powiedział: "łaaał, w każdej ci super " Znam go
Ale chce niespodzianki i cieszę się z tego
mój prawie podobnie, powiedziałby - wszystkie są takie same, ładnie wyglądasz, obojętne mi co założysz
Cytat:
ja mojego gatki ostatnio porwałam, bo chciałam mu 'strzelić z gumy' a w efekcie posypały mi się w rękach

poznanianko, mój typ znasz, twój typ podoba mi się średnio, uważam tak jak Kate, coś nie tak jest z górą. za to w 1... wyglądasz booosko!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 05:03   #646
alloffkowa
Zakorzenienie

właśnie wstałam, przeżyłam dziś najgorszy sen mojego życia. śniło mi się że mam raka ;((((((((((((
masakra, bo było coś strasznego...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 06:01   #647
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
ja bede miec cywilny, princesskę z masą tiulu i długim trenem i co??

SORRY, że COOOO?????? co znaczy, ze przesada? Bierzesz ślub w kościele, to jesteś lepsza, no przepraszam, troche dojrzałości koleżanko!

Śmieszna jesteś, wybacz, ale Ty uważasz, ze slub cywilny ludzie biorą, bo co? Dla jaj? Co znaczy, że jak koszty to lepiej wziac kościelny? A jak jestem niewierząca, to co? Mam księdza oszukać, zrobić pokazówę, tylko dlatego, żeby sobie 'zasłużyc' na zrobienie wesela? Slub, to ślub, cywilny jest o tyle ważniejszy, ze to on stanowi formalnie męża i żonę, a to czy ktoś sobie dodatkowo weźmie ślub w kościele, cerkwi, czy meczecie, to jego sprawa. I czy zrobi wesele, i czy założy worek pokutny, bezę, czy czarną minówę. I tak biorę ślub cywilny i robię duuuże wesele.

bo Ty ślub bierzesz dla atmosfery? Nie dla sakramentu? No to żal.
Co do reszty: gratuluje wyobraźni bo widać, ze na slubie cywilnym nie byłas i nie masz o tym pojecia. Mozna taki slub wziac w pieknym dworku, niekoniecznie w sali urzedowej, slub trwa ok 30 minut, moze byc oprawa muzyczna, a urzednik jest przygotowany i zwykle strzela piękną przemowę.

no ja chyba sie właśnie wypiszę z wątku, bo co ja tu robię... gorsza jestem i w dodatku głupia jakas bo na mój jedyny planowany ślub w życiu w urzedzie - z wiary i wyboru - zamierzałam załozyc bezę i do tego zrobic wesele masakra, wybaczcie, ze wam tyłki zawracałam.

Trzymaj sie to tez pewnie przez te upały, ja padłam po przyjsciu z pracy/.

Dzięki
Ja z kolei mysle, ze jesli kiedys zdecyduje sie wziac slub religijny (mysle, ze moze kiedys prawosławny) to nie bede juz robic z tego wielkiego HALO. Zrobimy małą uroczystosc w górach, tylko z kapłanem i ze świadkami, załoze zwykłą, letnią sukienkę z sieciówki, pewnie kolorową jakaś, Tżtowi kupimy lepszą koszulę i już. W tej chwili najwazniejszy slub dla mnie odbedzie sie w USC i nie pomyslałabym o tym, ze mi nie wypada isc w takiej kiecy jaka mi sie podoba, bo ktos nosem bedzie kręcił, bez jaj.

o ja piernicze, az mi ciśnienie skoczyło!!! Dobrze, ze wszystko sie wyjasniło i nowa sala piękna

a co to jest?? nie słuchaj go, to tylko chłop, nie wie co gada:P jak Cie zobaczy TEGO dnia to i tak zaniemówi z wrażenia
Wiesz co! Na poprzednie posty staralam sie nie odpisywac bo nie lubie sie klocic! Ja zadnej z Was nie mieszalam z blotem. Napisalam jasno i wyraznie ze to moje osobiste zdanie ktore mam prawo tak jak Ty wyrazac na forum ale za to nie uwazam zebys Ty miala prawo oceniac tutaj moja dojrzalosc lub nie.

Jak dla mnie polskie sluby w USC sa kompletnie do niczego, ale moze to tylko te na ktorych bylam a bylam na 5, wiec calej wiedzy o slubach w USC nie zjadlam. Wiec skad mam wiedziec jak jest w innych.. I dziewczynki z kwiatkami przed ceremonia gdzie babka z USC jak najszybciej podala papiery a potem odtworzyla z CD marsza mendelsona az do momentu jak para wyszla przez drzwi a potem szybko wyszla mowiac ze na zyczenia to 5 min w sali bo potem kolejny slub.. sorry ale to mnie na maksa zrazilo. Wiem, ze i pod kosciolem ksiadz nas mmoze wygonic.. no ale coz ryzoko jest mniejsze bo dluzej trwa msza.

Niech kazdy slub bierze gdzie chce, w USC chodzilo mi tylko o to, ze skoro sie chce miec piekna suknie i wygladac pieknie a ktora PM by nie chciala mozna dolozyc troche staran i zrobic slub w plenerze czy w innym pieknym obiekcie a jak ktos nie chce.. (Tak przeczytaj napisalam, ze o mury urzedu mi chodzi a nie o slub cywilny!Wiem, ze slub cywilny moze byc piekny i tego i Tobie zycze. Szkoda tylko ze uzednicy nie w pelni do tego dorosli i rozni sie trafiaja)to wiesz co mnie szczerze mowiac nie obchodzi gdzie bedzie paradowal w bezie czy innej sukni czy tam nago. Wazne zeby to PM a nie ja czula sie dobrze, to jej dzien. Ja nie jestem dyktatorem stylu i mody wiec w koncu mnie nie musi sluchac. Ja wyrazilam tylko swoje (again, wlasne prywatne, inwidualne) zdanie na forum ;P

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Noooo, lepiej nie da się tego chyba ująć.

Dziękuję.

Serio dziewczyny, na przyszlosc moze wymieniajmy sie wlasnym zdaniem bez dyskutowania i robienia osobistych wycieczek kto tu jest dojrzaly a kto nie. Co innego wprost napisac, nie zgadzam sie z tego i tego powodu co innego pisac, ze ktos kogo nie znacie tak naprawde jest nie dojrzaly i czuje sie wazniejszy od innych.

Cytat:
Jak dla mnie nr 1

Cytat:
przeczytaj raz jeszcze wypowiedzi, które padły i odpowiedzi dziewczyn - to nie było w stylu 'nie widziałam, zeby pmka do urzedu szła w bezie, ale czemu nie, to jej wybór' tylko: 'w bezie do urzedu, a fe, bez przesady, bezy są do kościoła!!!'

ja nie najeżdżam na nikogo, bez wzgledu na wiarę, czy jej brak, mam szeroką tolerancję na kwestie światopoglądowe, czego wam też życzę, poprawia to znacznie komfort życia mojego, oraz otoczenia
Teraz ja zrobie osobista wycieczke, Ty przeczytaj tez jeszcze raz dokladnie widzisz moze "To moja osobista opinia ktorej nikt nie musi brac do siebie" sorry pl to wolny raj wolno mi opinie miec i sie nia dzielic. A no i troche najezdzasz bo ocenianie czyjejs dojrzalosci lub stwierdzanie, ze ktos jest smieszny... sorry ale to nie Twoje zadanie. Pozatym ja swoja opinie na forum wyrazilam tak jak juz wyzej odpisalam nie mieszajac nikgo z blotem i oceniania co jest smieszne czy dziecinne i kto sie wywyzsza
A i PS. czekolada dzieki za wsparcie

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-08 o 06:28
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 07:24   #648
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Już, już opowiadam.

Jedna sprawa 'rodzinna', że tak to ujmę, a druga uwaga.. BARDZO ŚLUBNA.

Zacznę od gorszej:
Poniedziałkowy wieczór i kawałek nocy spędziliśmy z TŻ i moją Mamą w lecznicy weterynaryjnej, gdzie walczyliśmy o życia psa. Noc niestety zakończyła się tragicznie i naszego kudłatego przyjaciela nie ma już wśród nas.
Powiem Wam dziewczyny, że nie sądziłam, że tak może boleć serce: raz patrząc na cierpienie zwierzęcia, dwa będąc bezradnym, a trzy podejmując decyzję i patrząc jak odchodzi.
Wczorajszy dzień wycięty z życiorysu, dzisiejszy trochę lepszy, bo w kółko i w kółko powtarzam sobie jak mantrę, że tak jest dla niego lepiej, już nie cierpi.

Ja nigdy nie miałam w domu zwierzaczka ale za to u babci miałam kilka kotków i wiem jak to smutno człowiekowi jest gdy jego przyjaciel odchodzi Współczuję Wam, że musieliście podejmować tak trudną decyzję ale myślę, że pieskowi jest lepiej teraz, nie męczy się

Cytat:
Dobra.. poryczałam się znów, ale.. trzeba się ogarnąć!!

Teraz druga kwestia!
Laski mówię Wam.. takiej dawki stresu to dawno w jednym momencie nie doznałam!!
Normalnie.. w największych koszmarach takich informacji nie wyśniłam.
Śpię wczoraj - nie byłam w stanie iść do pracy, wzięłam wolne i CAŁY dzień spędziłam w łóżku.
Więc śpię, mniej więcej, dzwoni telefon, odbieram pół przytomna, a tam jakaś babeczka której nazwiska nie znałam zaczyna trajkotać jak najęta po czym informuje mnie iż ma przed sobą naszą umowę na organizację przyjęcia weselnego i z przykrością chciałabym mnie poinformować iż nasza restauracja ZOSTAŁA WŁAŚNIE ZLIKWIDOWANA!
Przysięgam, że gdybym wtedy stała, to na bank bym upadła.
Zanim jednak wydusiłam z siebie pełne zdanie, babeczka znów zaczęła mówić i.. pomijając ileś tam głupot, stanęło na tym, że faktycznie nasza restauracja przestała istnieć, ale jako, że posiadają w naszym mieście więcej niż jeden lokal, to przekazuje moje dane managerce od innego miejsca.

Po godzince zadzwoniła druga Pani potwierdzając sytuację o której powiedziała pierwsza i wyszła z propozycją przybycia da innego obiektu i rozmowy.
Wczoraj się do niczego się nie nadawałam, więc umówiłyśmy się na dzisiaj i.. long story short!
Nasze przyjęcie weselne odbędzie się w rezydencji!
A tak na serio.. jako, że stało się jak stało i nie mogą wywiązać się z umowy która zawarli, zaproponowali nam inne miejsce (chyba lepsze) na takich samych warunkach + gratisy.
Miejscówka zuuuuuuuuuuuuuupełnie inna, cegieł nie będzie , ale nie ma tego złego - są inne plusy i jest tam na prawdę bardzoooooooooo ładnie.

Tym samym zmieniliśmy lokal!
Szok!! Ale szczęście, że mają inne lokalne i Wam to zaproponowali
Ja nie wiem co u nas by było! Gdybym coś takiego usłyszała przez telefon to bym zemdlała!

Cytat:
Mi się podobasz w 1 i to pewnie dlatego, że podoba mi się ten model :P
Drobniutka jesteś bardzo i jeśli chodzi o takie typowe, obszerne księżniczki to w tym cię nie widzę bo zginiesz w sukni.
Twoje typy pasują do Ciebie, tak myślę

Ja dziewczyny będę Was teraz tylko rano podczytywała, mam dużo do nauczenia się jeśli chcę TŻ pomagać, a chcę bo musimy odłożyć jak najwięcej na wesele do tego mam dużo tekstów do pisania także przez jakiś czas za nim to wszystko ogarnę to będę tutaj rzadko.

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-08 o 07:26
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 07:42   #649
tinyheart
Rozeznanie

A w czym bedziesz TZtowi pomagac ?

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
właśnie wstałam, przeżyłam dziś najgorszy sen mojego życia. śniło mi się że mam raka ;((((((((((((
Nie zbyt fajny sen, ale to tylko sen!

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-08, 07:50   #650
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
A w czym bedziesz TZtowi pomagac ?

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Nie zbyt fajny sen, ale to tylko sen!
W jego działalności : będę robiła różne rzeczy

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 07:52   #651
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję za wszystkie informacje.
zainwestujemy chyba w 2 filtry, biedny teraz umiera dosłownie, cały przód jak rak
Kochana ja bym wzieła duzo wiecej filtrów - jak jezdzilam do Chorwacji zawsze miałam 50, 30, 15, 6 albo 4 no i przyspieszac
TŻ mojego w Egipcie 50, potem 30 - ale np. nogi smarował tylko 15 bo wygladal by zbyt blado ( nogi sie trudniej opalaja)

ja na nos 50 a tak to 15 a na nogi to 4 :P ale jak mnie spieklo to 50 i spokoj ;D

Także, ja Ci radze sie zaopatrzyc w wiecej specifików. a Przede wszystkim tez w balsamy PO opalaniu.
Takie zwykle, chlodzace zeby twoj TŻ tez z nich skorzystał :P

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 07:56   #652
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kochana ja bym wzieła duzo wiecej filtrów - jak jezdzilam do Chorwacji zawsze miałam 50, 30, 15, 6 albo 4 no i przyspieszac
TŻ mojego w Egipcie 50, potem 30 - ale np. nogi smarował tylko 15 bo wygladal by zbyt blado ( nogi sie trudniej opalaja)

ja na nos 50 a tak to 15 a na nogi to 4 :P ale jak mnie spieklo to 50 i spokoj ;D

Także, ja Ci radze sie zaopatrzyc w wiecej specifików. a Przede wszystkim tez w balsamy PO opalaniu.
Takie zwykle, chlodzace zeby twoj TŻ tez z nich skorzystał :P
Ja sie jeszcze nigdy nie spalilam :P Zakladam, ze to plus ciemnej karnacji... Ale dzieki Twojemu przewodnikowi juz wiem jaki filtr kupic TZtoowi on sie spala... a mnie trudno pojac czym go wysmarowac bo sama sie nigdy nie smaruje niczym :P

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-08, 08:05   #653
misia880
Zakorzenienie

ja mam bardzo ciemna karnacje, ale skóra sie spala jak jest długo na słoncu ;P

Stary 2013-08-08, 08:06   #654
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
i dzięki za ptaszarnię ! przeglądam jej bloga i te wianki są mega cudownee
Piekne sa fakt

Cytat:
Ja też mykam. Muszę odpocząć. Na prawdę jest mi przykro, popłakałam się... Jak można powiedzieć ukochanej, że nie ma gustu?

Jutro muszę wcześnie wstać, zabrać się za sprzątanie mieszkania, bo po południu przyjedzie do mnie kuzynka Także na forum może wejdę do południa, a potem dopiero wieczorem pewnie.

Dziękuję za wszystkie opinie, miłe słowa Jesteście niezastąpione
Dobranoc

nie przejmuj sie kochana, glupio wypalil, pogadaj z nim

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
nigdzie cie nie puszczam jasne? zostajesz

mój prawie podobnie, powiedziałby - wszystkie są takie same, ładnie wyglądasz, obojętne mi co założysz

poznanianko, mój typ znasz, twój typ podoba mi się średnio, uważam tak jak Kate, coś nie tak jest z górą. za to w 1... wyglądasz booosko!

Cytat:
O matko to zycze sto lat w zdrowiu i milego dalszego dnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:09   #655
misia880
Zakorzenienie

Byliśmy wczoraj na tych naukach dzis znowu, i jutro tez no i zaświadczenie dostaniemy ;D

było 60 osób !!

Stary 2013-08-08, 08:18   #656
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Uwagaaaaaa - suknia, w której się zakochałam: http://imageshack.us/photo/my-images/577/2kld.jpg/ cena 2,5tys., a wystawowa 1,8tys. ale to już jest cena z halką i WELONEM!

Na drugim miejscu jest ta: http://imageshack.us/photo/my-images/853/njpl.jpg/ (mi czegoś w niej brakuje, ale mamie się bardzo podoba). Cena 1,9 tys., welon 250zł, bolerko musiałoby być - też 250zł, więc suma 2,4 tys.

Tą pierwszą nawet znalazłam używaną za 700zł, ale ma koronkę na gorsecie i jest za długa i ma tren, a ja trenu nie chcę
Moje typy to były 7, 10 i 11
Stary 2013-08-08, 08:22   #657
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie nr 7 i 11

Mam nadzieję, że jak pojadę na przymiarki to pozwolą robić zdjęcia
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:25   #658
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj na tych naukach dzis znowu, i jutro tez no i zaświadczenie dostaniemy ;D

było 60 osób !!
i jak było?? My idziemy jutro
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:43   #659
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Zaraz dodam, tylko pomniejsze i wrzucę na serwer.
Ale już mnie C. wkurzył Widział kilka fot, bo chciał zobaczyć i oczywiście twierdzi, że za szerokie są, że mają dyrdony i że zamiast jego zdaniem sugeruje się zdaniem babki z salonu i mojej mamy Tak, bo on kurde się zna na sukniach Już mi ciśnienie podnióśł
Cytat:
Nic mi nie mówcie, dowiedziałam się, że nie mam gustu
E tam głupoty gada Ja chyba będę pokazywać sukienki TŻ-owi
Bardzo chciałby żebym miała krótką, ale ostatnio powiedział że widzi że oglądam długie. I nie ważne jaką wybiorę napewno będzie mi w niej ślicznie...

Cytat:
kuli1986, salon Violetta w Poznaniu - suknie z firmy Nabla, Gala, Elizabeth Passion, La Mariette i chyba jeszcze jakieś.
Wszędzie pozwalali robić zdjęcia czy nie bardzo?

Cytat:
Na szczęście to tylko sen
A ja ten strach mam teraz na codzień

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:45   #660
misia880
Zakorzenienie

jak było? sprawnie ;D
na sali sporo osób, zakonnik wyszedl puscil jakas historyjki, opowiadał o tym jak to mlodzi powinni przrezywac czas narzeczenstwa itp.
o roznicach w psychice, o tym ze zauroczenie przemija i zostajre milosc i klopoty dnia codziednnego...
madrze mowił. - godzine mu to zajeło ;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości