|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
kupiliśmy wczoraj pralkę
już niedługo ja wypróbuję razem z tym Softlanem
|
|
#632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mierzyłaś juz cos? Moze do znajdziesz taką princeskę, do której wianek bedzie pasował? Są teraz modne takie wianki materiałowe Ptaszarnia robi śliczne, zastanów sie nad konkretnymi modelami i pokaz foto, to cos doradzimy ![]() ja sie zastanaiam nad wiankiem na sesje tylko |
|
|
|
|
#633 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale 1, 2 i 10 też ładne
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=monikkad;42159825]Powiem Ci, że dzisiaj jak mierzyłam różne i akurat miałam na sobie princeskę to pani z salonu skomentowała: "Ta jest właśnie taka bardzo romantyczna"
![]() A więc.. hehe Może jednak [/QUOTE] Jeeeny! Ja Wam tak zazdroszczę, że już mierzycie sukienki!!!
|
|
|
|
#635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To fajnie masz z tą kiecką, że będzie w nowej i że cena zostaje. Moja, ta co mi się tak podobała, jest na wyprzedaży i niestety w każdej chwili ktoś może ją kupić, a to ostatni model w salonie, więc może mi przepaść bezpowrotnie... Jak tak się stanie to kupię chyba typ numer dwa. Ale ja chyba kupię już na dniach, nie ma na co czekać, ceny konkurencyjne, a pmki łażą po salonach i czyhają Później już tak tanio nie kupię...Szkoda, że TŻ nie chce się zainteresować kupnem garniaka teraz, kiedy takie przeceny. Chociaż buty by sobie kupił! ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- [QUOTE=_kosteczka_;4215985 9] Cytat:
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
monikkad, a ile kosztuje ta Twoja suknia?
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
http://www.annacampbell.com.au/#/gos...ion/4576810641 oddam dusze za każdą z nich ...
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=monikkad;42159861]Uważam tak samo jak Ty, nie zamierzam mierzyć nowych kolekcji, na które i tak nie będzie mnie stać.
To fajnie masz z tą kiecką, że będzie w nowej i że cena zostaje. Moja, ta co mi się tak podobała, jest na wyprzedaży i niestety w każdej chwili ktoś może ją kupić, a to ostatni model w salonie, więc może mi przepaść bezpowrotnie... Jak tak się stanie to kupię chyba typ numer dwa. Ale ja chyba kupię już na dniach, nie ma na co czekać, ceny konkurencyjne, a pmki łażą po salonach i czyhają Później już tak tanio nie kupię...Szkoda, że TŻ nie chce się zainteresować kupnem garniaka teraz, kiedy takie przeceny. Chociaż buty by sobie kupił! ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- hehe wiem ale dopiero w październiku będę w Polsce (mam nadzieję) |
|
|
|
#639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mierzyłam nic jeszcze.. czekam na ślub siostry tż żebym miała spokój i mogła zająć się swoim weselem podobają mi się takie - http://pinterest.com/pin/318066792403715429/ ten właśnie np. na sesję tylko http://pinterest.com/pin/318066792403715436/ ale szkoda kasy na dwa wianki ale do nich za nic nie bd pasowała princeska.. jedynym rozwiązaniem będą chyba dwa śluby.. jeden romantyczny, a drugi księżniczkowy nie ? ![]()
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Ja czekam właśnie na nowa kolekcje, siostra kupiła. Sposie sukienkę z nowej kolekcji za 2 tys, to myślę że też mi się coś trafi, zamierzam wydać do 2500
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
i dzięki za ptaszarnię !
przeglądam jej bloga i te wianki są mega cudownee
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jakoś do wianków pasują suknie empire. Takie lekkie, zwiewne
![]() Ale nie nastawiaj się - mi się kompletnie inne w necie podobały, a jak przymierzałam to albo mnie przytłaczały, albo były za ciężkie, albo źle w nich wyglądałam.
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
tak właśnie myślę, że ja się tu naszukam w necie sukienek, pozakochuję, a w praniu wyjdzie zupełnie co innego
![]() uciekam bo juz nie mam czym oddychać, muszę sobie sprawić jakąś maskę tlenową na te upały
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mykam. Muszę odpocząć. Na prawdę jest mi przykro, popłakałam się... Jak można powiedzieć ukochanej, że nie ma gustu?
![]() Jutro muszę wcześnie wstać, zabrać się za sprzątanie mieszkania, bo po południu przyjedzie do mnie kuzynka Także na forum może wejdę do południa, a potem dopiero wieczorem pewnie.Dziękuję za wszystkie opinie, miłe słowa Dobranoc
|
#645 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poznanianko, mój typ znasz, twój typ podoba mi się średnio, uważam tak jak Kate, coś nie tak jest z górą. za to w 1... wyglądasz booosko! |
|||
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wstałam, przeżyłam dziś najgorszy sen mojego życia. śniło mi się że mam raka ;((((((((((((
masakra, bo było coś strasznego... |
|
|
|
#647 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie polskie sluby w USC sa kompletnie do niczego, ale moze to tylko te na ktorych bylam a bylam na 5, wiec calej wiedzy o slubach w USC nie zjadlam. Wiec skad mam wiedziec jak jest w innych.. I dziewczynki z kwiatkami przed ceremonia gdzie babka z USC jak najszybciej podala papiery a potem odtworzyla z CD marsza mendelsona az do momentu jak para wyszla przez drzwi a potem szybko wyszla mowiac ze na zyczenia to 5 min w sali bo potem kolejny slub.. sorry ale to mnie na maksa zrazilo. Wiem, ze i pod kosciolem ksiadz nas mmoze wygonic.. no ale coz ryzoko jest mniejsze bo dluzej trwa msza. Niech kazdy slub bierze gdzie chce, w USC chodzilo mi tylko o to, ze skoro sie chce miec piekna suknie i wygladac pieknie a ktora PM by nie chciala mozna dolozyc troche staran i zrobic slub w plenerze czy w innym pieknym obiekcie a jak ktos nie chce.. (Tak przeczytaj napisalam, ze o mury urzedu mi chodzi a nie o slub cywilny!Wiem, ze slub cywilny moze byc piekny i tego i Tobie zycze. Szkoda tylko ze uzednicy nie w pelni do tego dorosli i rozni sie trafiaja)to wiesz co mnie szczerze mowiac nie obchodzi gdzie bedzie paradowal w bezie czy innej sukni czy tam nago. Wazne zeby to PM a nie ja czula sie dobrze, to jej dzien. Ja nie jestem dyktatorem stylu i mody wiec w koncu mnie nie musi sluchac. Ja wyrazilam tylko swoje (again, wlasne prywatne, inwidualne) zdanie na forum ;P Serio dziewczyny, na przyszlosc moze wymieniajmy sie wlasnym zdaniem bez dyskutowania i robienia osobistych wycieczek kto tu jest dojrzaly a kto nie. Co innego wprost napisac, nie zgadzam sie z tego i tego powodu co innego pisac, ze ktos kogo nie znacie tak naprawde jest nie dojrzaly i czuje sie wazniejszy od innych. Cytat:
Cytat:
A i PS. czekolada dzieki za wsparcie
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-08-08 o 06:28 |
|||
|
|
|
#648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie miałam w domu zwierzaczka ale za to u babci miałam kilka kotków i wiem jak to smutno człowiekowi jest gdy jego przyjaciel odchodzi Współczuję Wam, że musieliście podejmować tak trudną decyzję ale myślę, że pieskowi jest lepiej teraz, nie męczy sięCytat:
![]() Ja nie wiem co u nas by było! Gdybym coś takiego usłyszała przez telefon to bym zemdlała! ![]() Cytat:
Drobniutka jesteś bardzo i jeśli chodzi o takie typowe, obszerne księżniczki to w tym cię nie widzę bo zginiesz w sukni. Twoje typy pasują do Ciebie, tak myślę Ja dziewczyny będę Was teraz tylko rano podczytywała, mam dużo do nauczenia się jeśli chcę TŻ pomagać, a chcę bo musimy odłożyć jak najwięcej na wesele do tego mam dużo tekstów do pisania także przez jakiś czas za nim to wszystko ogarnę to będę tutaj rzadko.
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-08 o 07:26 |
|||
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
A w czym bedziesz TZtowi pomagac ?
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Nie zbyt fajny sen, ale to tylko sen!
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę robiła różne rzeczy
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mojego w Egipcie 50, potem 30 - ale np. nogi smarował tylko 15 bo wygladal by zbyt blado ( nogi sie trudniej opalaja) ja na nos 50 a tak to 15 a na nogi to 4 :P ale jak mnie spieklo to 50 i spokoj ;D Także, ja Ci radze sie zaopatrzyc w wiecej specifików. a Przede wszystkim tez w balsamy PO opalaniu. Takie zwykle, chlodzace zeby twoj TŻ tez z nich skorzystał :P |
|
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam bardzo ciemna karnacje, ale skóra sie spala jak jest długo na słoncu ;P
|
|
|
|
#654 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Cytat:
nie przejmuj sie kochana, glupio wypalil, pogadaj z nim Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na tych naukach
dzis znowu, i jutro tez no i zaświadczenie dostaniemy ;Dbyło 60 osób !!
|
|
|
|
#656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chciałby żebym miała krótką, ale ostatnio powiedział że widzi że oglądam długie. I nie ważne jaką wybiorę napewno będzie mi w niej ślicznie... Cytat:
Cytat:
![]() A ja ten strach mam teraz na codzień
|
|||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
jak było? sprawnie ;D
na sali sporo osób, zakonnik wyszedl puscil jakas historyjki, opowiadał o tym jak to mlodzi powinni przrezywac czas narzeczenstwa itp. o roznicach w psychice, o tym ze zauroczenie przemija i zostajre milosc i klopoty dnia codziednnego... madrze mowił. - godzine mu to zajeło ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

no ja chyba sie właśnie wypiszę z wątku, bo co ja tu robię... gorsza jestem i w dodatku głupia jakas bo na mój jedyny planowany ślub w życiu w urzedzie - z wiary i wyboru - zamierzałam załozyc bezę i do tego zrobic wesele
masakra, wybaczcie, ze wam tyłki zawracałam.
to tez pewnie przez te upały, ja padłam po przyjsciu z pracy/.