|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Cytat:
a rozmawiałaś z nią o tym?Czy to grochem o ścianę? fewciu co do tego zabawiania jak płacze to u mojej t. jest identycznie Mały jest szczęśliwy bo jest wiecznie na rękach, ja nie powiem też noszę ale jak już nic nie zdaje egzaminu a nie że cały czas. Współczuję relacji z mamą U nas z tż wczoraj małe spinanko ale na szczęście mu już przeszło. Pobudki dziś super, o północy, o 3 i o 6
|
||
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko wstało dzisiaj o 6:45, a TŻ miał wziąć nockę i co? Spał. Padam na ryj.
Bokeh, o takie mamy - http://allegro.pl/sofa-wersalka-kana...417458274.html W kolorze czekoladowego brązu i poduszki w zebrę do tego. Złożone wygląda bardzo fajnie, a rozłożone jest duże, ma 140x200. Muszę przyznać, że bardzo wygodnie mi się spało na nim, choć jest dużo twardsze, niż nasze poprzednie. ![]() Iffonka, jeszcze nie było takich testów... Może dzisiaj.
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Moja Kruszyna zaczęła pełzać!
Wczoraj mielismy rocznicę ślubu. Tż miał wolne,nie wiedziałam wczesniej, ze planuje, bo tak srednio było między nami a tu niespodzianka rano. I miałam pyszne sniadanko, ii kwiaty i w ogóle było bardzo miło ![]() A teraz ide po sniadanie i nadrabiac. |
|
|
|
#3484 | |||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja swego czasu oglądałam pamiętniki wampirów ale drugi sezon już był nudnawy.Umieram, poszłam spać o 2.30 bo robiłam zupkę dla głodomorka, pobudka 6.30 i widzę że spać się nie wybiera do tego zrobił się taki ekstrrmalny marud że na głowę dostaje
|
|||
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
mi Młody wstał o 6:30. Teraz śpi znowu. Od jakiegoś czasu jak się budzi to nie stęka tylko wrzeszczy od razu małpelud, chyba też coś pooglądam. w tv nic nie ma, upał już 30 stopni jak tu funkcjonować po człowieczemu?
|
|
|
|
#3486 |
|
Lurker ;)
|
Z mojej strony moge polecic The Walking Dead jesli ktos lubi tematyke zombie. Czekam na nowy sezon w pazdzierniku :P Lubie tez The Vampire Diaries, cos pomiedzy True Blood a Twilight, nie tak slodziaszne, sporo krwi ale wciaga bo w kazdym odcinku cos sie dzieje i rozpoczyna nowy watek.
Przez Bokeh wciagnelam sie w Devious Maids ![]() Ostatnio ogladam tez Hit the floor o cheerleaderkach, ale nie przeslodzone, bardziej jakies manipualcje i akcja. Lady o Grze o Tron slyszalam, ze dobre sceny maja ![]() Teraz szukam tez czegos do ogladania, luznego w miare zeby mozg odpoczal ![]() Neti pytalas o nosidlo, to jest dokladnie Womar Eco wszystkie inne tej firmy to wisiadla. Posiadam to nosidlo, dla mnie jest spoko moj TZ czesto nosi( gdy nie ma cziki). Ja tylko pare razy ale jest ok, tylko trzeba dobrze dopasowac sobie dlugosc pasa biodrowego gdy sie zaklada, bo raz nie dopasowalam i mialam za luzny co skonczylo sie bolem. Aaa mojej dzidzi wali z buzi mozna dziaselka jakos czyscic? Wczoraj sobie chuchalysmy : ona mi brokulowym, ja jej czosnkowym
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja bym polecila zemste REVENGE chociaz wydaje mi sie, ze moglas ogladac tylko nie wspomnialas o tym ![]() aha i jeszcze SHAMELES, tez niezle.
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pełzanie ![]() i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy która to? |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
O Little, fajnie, hit the floor mowisz??? Swego czasu pochlanialam wszystkie mozliwe seriale dla nastolatek o gimnastyczkach\cheerleade rkach, sama kiedys trenowalam wiec mialam faze na takie rzeczy
![]() Debrah, Yellow, dziekuje takie soczewki to miesieczne sa? A jak bede uzywala tylko te 20min dziennie? Bo tak to breli mam 3 pary wiec zalezy mi tylko o biegania miecWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
przyszłam się przywitać - kolejna ciężka noc za nami, pobudki co 15-20 min ale grzeje a myślałam że po wczorajszej burzy się ochłodzi |
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane..Antonio właśnie zaczął buszowac...lecimy na sniadanko a potem chciałam poprasowac przed cziką....no i dziś w oczekiwaniu na wymarzona kupkę
![]() A little...dzięki...chciała m kupić używkę ale nie znalazłam... Zakupie chyba nowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-08 o 08:35 |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
heloł, witam sie- podduszona nieco
juz mamy 31 stopni, co dalej bedzie.....przeczytałam wsio HEJ NOMEN noc masakra ze wzgledu na temperature w pokoju....... pozniej sie odezwe |
|
|
|
#3494 |
|
Lurker ;)
|
Oo Wilfred i Revenge brzmia niezle w opisach. Cos sprawdze dzisiaj.
Lady ja sie wkrecilam w Hit the floor, fajne sceny, babki maja super wycwiczone ciala- zazdroszcze tych brzuchow! Fajnie sie akcja rozwija. Ja mialam fazy filmowe- wszystkie filmy o cheerleaderkach i gimnastyczkach, pozniej o pilkarzach, o skinach i nazistach, muzyczne. Jak nie moglam znalezc pracy przez pol roku to mialam co robic ![]()
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..czy któraś z Was kupuje dla swojego szkraba jakieś wielopaki body z kr. Rękawem? Ja zawsze kupowałam eraly days..i teraz już muszę zamówić na 80...tylko myslalam moze o jakis innych..w,podobnej cenie ale i jakosci (no i raczej jakies kolorowe).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
Powiem tyle;
czika czikę goni i cziką pogania ![]() Na 10 reh mamy, a właśnie, Pstryczkowa jak tam? spowiadaj się! potem połowa rodziny na Pogorię jedzie, a ja z młodszą połową wieczorem na basen ![]() Neti, popatrz na F&F |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej witam się i ja. My wstaliśmy o 8 a w chwili obecnej synek wyciąga mi sznurki z piżamy
![]() Przez ten za.s.rany internet i obniżony transfer jestem jeszcze w tyle 6 stron. Powoli irytuje mnie to więc chyba dokupie transfer bo ani przeczytać ani nic napisać A tak nie można
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq a mama już była wcześniej u Ciebie ??? Może przyjechała z nastawieniem że tak będzie z wnuczka, ale zobaczy trochę świata
![]() Wczoraj od klimy w aucie gardło mnie zaczęło boleć i nos zatkany masakra Jestem u mamy. Przeczytałam wsio ale nie cytuje bo na tel źle. Już jest czika, ale my pod drzewkiem więc całkiem znosnie jest Buziaki Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3499 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale 'ogólna' sporo większa 9 Cytat:
![]() ha, to ja mam na drugie imię pierwszej grzesznicy helloł, masz coś do tego języka ? Cytat:
tylko Twój jeszcze tak fajnie majta nóżetami, moja znacznie stateczniej poleruje podłogę
|
|||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42161323]Powiem tyle;
czika czikę goni i cziką pogania ![]() Na 10 reh mamy, a właśnie, Pstryczkowa jak tam? spowiadaj się! potem połowa rodziny na Pogorię jedzie, a ja z młodszą połową wieczorem na basen ![]() Neti, popatrz na F&F Tak..wiem teraz są nawet przeceny..i wsio.wybrane. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka nie śpi od 5
Ile to dziecko ma energii ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak na szybciora, bo kierowniczka znowu ze mną siedzi w pokoju - nie daje mi spokoju ta kobieta ![]() Cytat:
Od dłuższego czasu nikt nie wchodził na tego kompa. Antywira w ogóle nie mam, więc dlatego myślę, że może to jakiś wirus Mężulek zaniesie go do kolegi co ma sklep i serwis komputerowy, no ale miałam nadzieję, że da radę coś zaradzić w domu ![]() cudna fotka Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zapas do ok roczku |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wiedziala na jakich warunkach przyjezdza. |
|
|
|
|
#3506 |
|
Konto usunięte
|
Hope, ja MYŚLAŁAM że mam zapas
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq to znaczy że wprost jej powiedziałaś że oczekujesz pomocy? Szkoda że zapomniała
Na prawdę myślałam że odpoczniesz![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3509 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Zbiorowo:
piękne zdjęcia i dzieciaczki na nich gratulacje za ząbki i nowe umiejętności Cytat:
na drugie codziennie kanapeczki no ale wędlina inna, warzywko inne obiady różne (jak mi się uda ugotować )owoce zmieniam na kolację zawsze wieśniak... Od dwóch dni niestety nie trzymam się tego i waga stoi, po pierwsze czika straszna i nie dam rady jeść tylu posiłków a po drugie młody jest tak absorbujący że nie mam czasu obiadu czy kanapek nawet zrobić Wczoraj zamiast kanapek jadłam np. lody ![]() Też bym chciała ![]() A jak kiedyś pytałam ją czy ten nick to taki przypadkowy czy bloga ma to się nie przyznała ![]() Teściowa spoko. Nie boję się już pójścia do pracy. Młody cieszy się jak ona przychodzi, turlają się razem po podłodze, pięknie je jak ona go karmi. Tylko zgrzała mnie trochę wczoraj bo jak to ja mu nie będę dawała monte i danonków Powiedziałam co o tym myślę żeby małemu dziecku nieświadomemu jeszcze tego syfu dawać takie rzeczy i że nie życzę sobie żeby dawać bez mojej wiedzy cokolwiek innego niż ja zostawię w domu do podania ![]() Przepraszam bokeh ale Cytat:
![]() Jak tam rehabilitacja? Bo nadrobiłam i widzę że nie pisałaś... Cytat:
![]() Cytat:
o Boże...wolę nawet sobie nie wyobrażać jaką bym awanturę urządziłaCytat:
U nas pobudka o 6:30. Od 9 Igi śpi a ja kawka i wizaż. Wczoraj zrobiłam te jabłka, ale pyszne, sama bym wszamała chętnie,mam nadzieję że Igorkowi będą smakowały. Mąż powiedział że koniecznie trzeba zrobić więcej bo on też by chętnie do naleśników sobie zjadł ![]() W sobotę i niedzielę imprezki się szykują. W sobotę pierwsza rocznica ślubu naszych przyjaciół u których byliśmy świadkami na ślubie. Tak naprawdę to mieli 3 świadków bo Iguś był już w moim nawet dosyć pokaźnym brzuszku A w niedzielę jedziemy na chrzciny do synka mojej kuzynki. I dylemat mam jak młodego ubrać jak taka czika będzie...a później w lokalu klimatyzacja...ehh.---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- I pytanie jeszcze...do jakiego wieku dziecka używa się bodziaków? Bo chyba większe niż na 86 to już ciężko dostać co?
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może weź dwa ubranka na czikę coś bardzo lekkiego a do klimatyzowanego pomieszczenia coś innego? Co do bodziaków to ja w sumie największe jakie mam to rozmiar z metki 86-92 (1,5 do 2 lat) ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- pstryczku jak po rehabilitacji? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

a rozmawiałaś z nią o tym?

Może dzisiaj.

powinnam byc juz na biezaco 

za pełzanie 

masakra